- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.621
tşk tatlımdimplehawk oyy bitanem noldu sana ya daha yeni gördüm ben çok geçmiş olsun kıyamam yaa ayak alçıda bide hamile of çok zor valla...bakanın edenin varmı nabıyon tek başına?
maşaallah oğluna :ecrin_bebek:Merhaba Canlar a.s.
Eve yeni atabildim kendimi
Sabah kontrolümüz + şeker yüklememiz vardı...
Bizim oğlan 729 gram olmuş kafası bir hafta önden gidiyor :asigim:
Şeker yüklememizin sonucu 140 çıktı tam sınırda
Bu ay 4 kilo almışım doktorum bana şaşırdıklava:
Bir daha ki ay 1-2 kilo alacaksın dikkat et dedi...
Çok ödem olduğum için tuzsuz ve şekerim sınırda olduğu için şekersiz besinler tüketecekmişim
Ne yiyeceksem artıklmaz:
Neyse her şey yolunda şükür
Bugün evlilik yıldönümümüz :kedi:
Ben biraz geçmişe bakayım a.s.
seliniuscum bende bu sertleşme hadisesi günde 3-5 kez oluyorben bir kere girdim karnım sertleşmişti nst ye aldılar ama düzenli olarak ne zaman girmeye başlarım bilmiyorum haftaya belli olur sanırım haftaya benim şeker testim de var böğğğkkk akannehir
nilüfercim beni unutmuşsun ilk ben varım bakalım öyle olacakmı bebiş 10 gün önce gidiyor bende şubat 17de doğmasa bari diye düşünüyorum bu arada herkes doğum çantamı hazırlamamı öneriyor bu hafta eksikleri tamamlayıp çantayı kapının arkasına koyacağızarkadaşlar dikkatimi çekti,listedeki ilk sıradaki arkadaşlar pek topiğimize takılmıyo,.hep orta ve son sıradakiler aktiflerCADIARZU CADIARZUşu an ALLAH nasip ederse aktif olanlardan ilk doğum yapacak kişiler şöyle****selkie--hepatit--zeliş--kuju--laviniaebru--bendenizkaydirigubbakcemile3bosna--snowwhiteuen:lepi: :lepi:tabiki bu sıra şaşabilirkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ama inşallah bebiklerimiz doğmak için aceleci davranmazlar....
başın sağolsun dila Allah annene ve sana sabır versingünaydın kızlarr...
canım bizimki yine elvin oldu...
son güne kadar bişey yazmayabilirsin bile...
babası çok kararsız.bugün çok kötüyüm janlar teyzemi kaybettik...annem beni götürmüyo üzülürüm diye sabahtan beride kasım kasım kasılıyorum zaten...
üvey teyzemdi ama çok severdim çok kötü oldum.
beni sadece sancıya bağladılar oda iyi çıktı galiba 34den sonra filan başlayacakKizlar aranizda NSTye baglanmaya baslayan varmi?
Bu Cuma randevumuz var ve doktorumuz Cumadan itibaren düzenli araliklarla
NSTye girecegimizi söyledi...
Bebegin hareketlerini, Kalp atisini ve Sancilarim olup olmadigini ölcmek icin.
ben bir kere girdim karnım sertleşmişti nst ye aldılar ama düzenli olarak ne zaman girmeye başlarım bilmiyorum haftaya belli olur sanırım haftaya benim şeker testim de var böğğğkkk akannehir
Kacinci haftadan itibaren oluyor Nst bilmiyorum o yüzden sadecen benmiyim diye sormak istedim...
Birde su herkesin bahsettigi seker yüklemesini yapmadi benim doktorum henüz...
Zaten ikili ve üclü Testide yapmamisti bosuna strese gerek yok ultrasonda ve kan degerlerinde hersey yolunda oldugu sürece demisti...
Ama bu seker Testini hic aklima getirip sormadim, gerek yok derse yinede yapmasini istesemmi?
ewlilik yıldönümünüzü kutluyorum canım öncelikle, bebişinede maşallah 26 hafta için biraz zayıf değil mi bebeğin yada benmi yanlışım amaaan sağlıklı olsunda zayıf olsun, anneme geçenlerde diorum ki bol süt içiymde tontiş doğsun bırak be diyo biraz da küçük olsun nasıl doğuracaaaaannnklava:
şekerinin çıkmamasına sewindim ohh diyet miyet yok bizekaydirigubbakcemile5/B]
EWET YA ne zaman 2 haftada bir kontrollerimiz başlicak son 3 ay değilmi? giden arkadaşlara ne demiş doktorları
inşallah cnm sağol bizimki elinden gelse doktorada göndermicek keşke dio doktorlarında özel serwisi olsa kapıdan alıp kapıya bıraksalar:mymeka:
yazık walla bizimkide öyle o sol köşede ben onun üstünde yatıyorum adam diorki yatağın bu tarafı çökecek sayende:roflol:
normalmiş dr um saatte 2 kere bile olur dedi korkmaHayırlı günler arladaşlarım a.s.
tşk tatlım
aslında bişeyim yok ayağım burkuldu ve alçıya alındı
ama hamileyken gerçekten herşey çok zor
değneklerle wc ye bile zor gidiyorum
düşücem diye ödüm kopuyor :gitme:
teyzecine de Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun
maşaallah oğluna :ecrin_bebek:
evliliik yıldönümüz de kutlu olsun nice senelere opuyorumnanaktan
seliniuscum bende bu sertleşme hadisesi günde 3-5 kez oluyor
normal değil mi acaba olması :uhm:
kızlaaaaarrr benim bugün doktor kontrolüm war birtazdan çıkacağım bakalım oynak kuşum büyümüşmü yoksa o da mı bücür bebek kalmışnaniknanik randewum çamlıca medicana hastanesinde ilk kez gideceğim inşallah memnun kalırımda orda doğumu yaparım kızlar artık bu hastane konusunda çok sıkılmaya başladım
selkie cim bak hazır oralara kadar gelmişken adresini wer gelip senin o kukuman kuşlarını kowalıyim ewlerine kadar sende kurtulmuş olursundelikafadulden
iyiler mutlu kıpraşıp duruyolar teyzesi haftaya kontrol var çok özledim onları kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar
aman öğlen olmuş tabş ben evdeyim daha kahvaltımı yapıp yeni oturdum sabahları sabah namazına kalkıyorum sütümü içip tekrar uyuyorum
nilüfercim beni unutmuşsun ilk ben varım bakalım öyle olacakmı bebiş 10 gün önce gidiyor bende şubat 17de doğmasa bari diye düşünüyorum bu arada herkes doğum çantamı hazırlamamı öneriyor bu hafta eksikleri tamamlayıp çantayı kapının arkasına koyacağız
başın sağolsun dila Allah annene ve sana sabır versin
beni sadece sancıya bağladılar oda iyi çıktı galiba 34den sonra filan başlayacak
selinus bebişlerin nasıl
iyiler mutlu kıpraşıp duruyolar teyzesi haftaya kontrol var çok özledim onları kaydirigubbakcemile5
asinazcım canım oyle dusunme suanda belli olmaz daha.. yeni yeni tam anlamıyla kilo almaya baslıyor bebisler.. ben sana pekmez onerecegim inan cok fark ediyor.. birde muz (hem vitamin acısındanda cok faydalı) birde gunluk yumurtanı sutunu eksik etme bakalım bi dahaki sefer nasıl olacak..
gebelik sitesinde haftalık bebislerin gelisimine bakarsan ortalamasını yazıyolar birde en az ve en cok kiloyu yazıyorlar..
canım benim üzme kendini.bebişler asıl bu haftalardan itibaren daha fazla kilo almaya başlıyorlar.sen stres yapma hem Allah korusun sağlığını etkilemediği sürece sorun yok demektir annesi:teselli:.
inşallah cnm ya ama dün akşamüstü valla nedense bi anda boşaldım artık,acayip bişi bu hamilelik birde kiloları karşılaştırnca baya küçük kalmış dedim ne bileyim işte
Asinaz,
Öyle tek ölçümle düşük kilolu falan diyemiyorlarmış... Stres falan da etkiliyormuş... Bence sen hiiiç doktorun dediğini düşünme, yemeğini ye, bebeğin kocaman olsun...
Dila,
Başın sağ olsun...
Dila'cığım başın sağolsun canım Allah sabır versin...
Asinaz canım bence bebein kilosu ile ilgili, kafana takmana gerek yok. ablamın iki bebeği de küçük doğdu şimdi maaşallah gadana gibiler. ama istersen hamileyiz dergisinin son sayısında "düşük doğum ağırlıklı bebekler" diye bir yazı var onu okuyabilirsin...
sağolun kızlar...
asinazcım evet belki ölçümleri yanlış yapmıştır doktorun sakın üzülme tamammı?
bişeyle bişeyi çarpıp kilosuna ulaşıyolarya.
ayrıca akşamları ve sabahları bir kaşık pekmez iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?