2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı günler arladaşlarım a.s.
dimplehawk oyy bitanem noldu sana ya daha yeni gördüm ben çok geçmiş olsun kıyamam yaa ayak alçıda bide hamile of çok zor valla...bakanın edenin varmı nabıyon tek başına?
tşk tatlım
aslında bişeyim yok ayağım burkuldu ve alçıya alındı
ama hamileyken gerçekten herşey çok zor
değneklerle wc ye bile zor gidiyorum
düşücem diye ödüm kopuyor :gitme:

teyzecine de Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun
maşaallah oğluna :ecrin_bebek:
evliliik yıldönümüz de kutlu olsun nice senelere opuyorumnanaktan
ben bir kere girdim karnım sertleşmişti nst ye aldılar ama düzenli olarak ne zaman girmeye başlarım bilmiyorum haftaya belli olur sanırım haftaya benim şeker testim de var böğğğkkk akannehir
seliniuscum bende bu sertleşme hadisesi günde 3-5 kez oluyor
normal değil mi acaba olması :uhm:

günaydın kızlar
aman öğlen olmuş tabş ben evdeyim daha kahvaltımı yapıp yeni oturdum sabahları sabah namazına kalkıyorum sütümü içip tekrar uyuyorum

nilüfercim beni unutmuşsun ilk ben varım bakalım öyle olacakmı bebiş 10 gün önce gidiyor bende şubat 17de doğmasa bari diye düşünüyorum bu arada herkes doğum çantamı hazırlamamı öneriyor bu hafta eksikleri tamamlayıp çantayı kapının arkasına koyacağız

başın sağolsun dila Allah annene ve sana sabır versin

Kizlar aranizda NSTye baglanmaya baslayan varmi?
Bu Cuma randevumuz var ve doktorumuz Cumadan itibaren düzenli araliklarla
NSTye girecegimizi söyledi...

Bebegin hareketlerini, Kalp atisini ve Sancilarim olup olmadigini ölcmek icin.
beni sadece sancıya bağladılar oda iyi çıktı galiba 34den sonra filan başlayacak

ben bir kere girdim karnım sertleşmişti nst ye aldılar ama düzenli olarak ne zaman girmeye başlarım bilmiyorum haftaya belli olur sanırım haftaya benim şeker testim de var böğğğkkk akannehir

selinus bebişlerin nasıl

dimplehawk geçmiş olsun nasıl oldun

canım en son 28 haftanda yapılıyor yaptır iyi olur şeker varsa bebek çok iri olurmuş

sağol canım bana diyet var vallahi peyniri zeytini bile suda bekletip yiyecekmişim :sinifsinif:

bebeğin kilosu normal aslında asinazcığım sende şu listeye bak istersen için ferahlar

bu liste 25.hatya kadar normal olan en yüksek gramı ardından hem en düşük hem en yüksek gramı vermeye başlıyor kafanız karışmasın
Küçükınsan - Jin.Dr.Oktay Kaymak - Kadın Sağlığı - Karnınızdaki Bebeğiniz Hangi Haftada Kaç Kilo Olmalı? - 19.03.2009

opuyorumnanaktan

dilacığım başın sağolsun Allah rahmet eylesin...

dün akşam menisküs olan dizim ağrımaya başladı
evlilik yıldönümü zehir oldu sayılır bir yemeğe gittik koca kişisi ile eve dar attım kendimi
bacağımı uzattım sonra da uyudum zaten :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım seninkide çok hoş yaa ::):) bizimki balkona bile annen yanıdna iken çık başın döner düşersin diyor :):): bide mesela buradaki mühendisler ile felan konuşmamı istemiyor bi keresinde başım dönmüştü bahçede bi tane arkadş tutup eve kadar eşilk etmişti bende anlattım inadına ben konuşmasamda bak mevlam bi şekilde muhatap ediyor diye :):): çok kızmıştı :):):): sanki kim napsın lan hamile hatunu kendileri bile şu dönem bi geçsin diye gün sayarken :):):)

ya benimkinin öyle kıskançlıkları yok allahtan şu sıralar gayet iyi geçinip gidiyoruz valla.Zaten hiçbir ilşkimizi kesmedik aynı yataktayız ama en geniş alan benim çünkü sürekli dönüp duruyorum.kızıda ondan tarafa yatırdım şimdiden alış diyorum geceleri üstünü örter suyunu verir oğlan gelince onla ilgilenmek bana ait beşikte benim tarafıma kuruldu biz şimdiden paylaşımı yaptık.

normalmiş dr um saatte 2 kere bile olur dedi korkma

hadi canim guzel haberlerle gel insallah. :)))

iyiler mutlu kıpraşıp duruyolar teyzesi haftaya kontrol var çok özledim onları kaydirigubbakcemile5

tatlım gebelik sitesi neresi ,gebelik sitesi diye girmem yeterli mi

canım benim üzme kendini.bebişler asıl bu haftalardan itibaren daha fazla kilo almaya başlıyorlar.sen stres yapma hem Allah korusun sağlığını etkilemediği sürece sorun yok demektir annesi:teselli:.

inşallah cnm ya ama dün akşamüstü valla nedense bi anda boşaldım artık,acayip bişi bu hamilelik birde kiloları karşılaştırnca baya küçük kalmış dedim ne bileyim işte

dilacım başınız sağolsun tatlım,Rabbim teyzenize rahmet kalanlarına peygamber sabrı nasip etsin inşallah,lütfen sen de kendini sıkma,aman diyim tatlım

inşallah cnm ya ama dün akşamüstü valla nedense bi anda boşaldım artık,acayip bişi bu hamilelik birde kiloları karşılaştırnca baya küçük kalmış dedim ne bileyim işte

canım benim geçen ayda ben çok üzülmüştüm çok zayıf kalmış diye sonra beslenmem dikakt ettim yumurta süt peynir en çok da süt besliyor sanırım bebeği şimdi bak maşşalh bir ayda iki katına çıktı kilosu ve yetişti arkadaşlarına içini ferah tut hem mnyon bebk olsa nolur doğumdna sonra beslenmez mi yani sen yılalr önceki kilo ve tipini koyormusun yada çevrendeki hherkesle aynımısın elbet farklılık olur ama bence bir ay sonraki kontrolünde minyonmu değil mi anlaşılır dedim ya geöen ay en zayıf yavru benimki idi şimid hepsini geçmiş şebelekler ne kad rüzüyorlar annelerini :):):

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm...
asinaz cnm kiloları dert etme zaten bu aydan sonra kilo alcaz
ayrıca anne karnındaki bebegin sadece tahmin ediyolar tam kilosu deil,
sağlıklı olsunda kilosu hiç önemli deil...
dilacımbaşın sağolsun cnm...

teşekkür ederim cnm bu dergiyle ilgileneceğim dediğin gibi

ya cnm pekmez dedin de bana şekerim biraz yüksek çıktığı için dr şekerden uzak drur dedi,acaba pekmezdeki şeker etkiler mi sabah akşam birer kaşık alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…