- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.301
kızlar biz geldik minik erkeğimleopuyorumnanaktan
bugün doktora gittik dün söylemiştim gideceğimi.oğlum 1355 gr olmuşAllaha şükür herşey yolunda.benim bıdığım baş aşağı duruyor.doktorumla doğum şekillerini de deteylıca konuştuk aklımda soru işareti kalmadı.bu arada oğlumun kocaman bir göbeği varr eşim görünce senin gibi göbeği var dedikaydirigubbakcemile3bende 11 kilo almışım.sonra kendime bir pijama takımı aldım krem rengi hoş bişey daha doğrusu kayınvalidem aldı.kapısüsü yapacağım malzemeleri alındı ve geldik.Allah hepimize hayırlısıyla doğdukları günleride göstersin.
bizde haberler böyle geçmişe bakamadım sizlerde iyisinizdir umuyorum.
sağol canım evet ilk torun valla kesenin ağzını açtılar haklarını yiyemem.bebeğin tüm odası onlara ait avizesine kadar.ee banada eksiklerimi alıyorlar dahada alacaklar.gözünaydın büyümüş oğluşun
şanslısın kaynanan ve kayınpederin alalım diye düşünüyorlşar herşeyi ilk trounmu
kapı süsü için neler gerekli
oyy oyy maaşalahkocaman olmuş aldıklarını da güle güle kullan canım
bugün doktora gittik dün söylemiştim gideceğimi.oğlum 1355 gr olmuşAllaha şükür herşey yolunda.benim bıdığım baş aşağı duruyor.doktorumla doğum şekillerini de deteylıca konuştuk aklımda soru işareti kalmadı.bu arada oğlumun kocaman bir göbeği varr eşim görünce senin gibi göbeği var dedikaydirigubbakcemile3bende 11 kilo almışım.sonra kendime bir pijama takımı aldım krem rengi hoş bişey daha doğrusu kayınvalidem aldı.kapısüsü yapacağım malzemeleri alındı ve geldik.Allah hepimize hayırlısıyla doğdukları günleride göstersin.
yaz gözünaydın canımm sende byagı büyütmüşssün minigini pardon tombişiniiiopuyorumnanaktan..ne önerişyor doktorun dogum konusunda ne konustunuz??Maşallah çok iyi haberlerle gelmişsin canım oğlunu da iyi beslemişsin sağlıklı haberler ne güzel
OF OF kızlar sızleri bole gorunce beni telas sarıyor, cunku daha hicbirseyimiz yok, ben biraz daha beklemeyi bile dusunuyorum, zaten 32. haftada izine cıkınca alırım dıyorum, cunku evim hemen carsının ıcınde, hersey bana yakın, ne bilim benim icimde hala korku, hele ole bavul falan, kesin doguma 1-2 hafta kala hazırlarım ben...
sağol dilacım opuyorumnanaktan16 günün falan var sorma bende şimdiden nasıl bir ay duracağım onu düşünüyorum.sende bişeyler almışsın sanırım güle güle kullansın kızın hayatım.gözün aydın canımmmm....ne güzel yaa ben ancak 2 ocakta görebilicem...geçen iyiydi hastalandımya 2 günde bir görmeye alıştım şimdi özlüyorum....
çok sağol tatlım yok bu sorun olacak bişey değil doğum pozisyonunda duruyorlar.ama yerleri geniş olduğunda bu haftalar da dönüp dururlarmış zaten.gözün aydın maşallah bebişinebenim bebişde baş aşağı duruyormuş bi problem olurmuymuş sordunmu benim o an için sormak aklıma gelmemişde
canım masallah bebisine
tosuncuk olmus masallahhhh
yalnız değilsin handecim kii sen çarşı içindeymişsin ben etimesgutta oturuyorum buralarda da öyle büyük yerler yok yani herşeyi birarada bulabileceğimi sanmıyorum ve hala da bişey almış değilim duralım bakalım nereye kadar durcaz erken falan doğarsa da anneannesi halleder artık napalım ortada kalmayız ya
sağol dilacım opuyorumnanaktan16 günün falan var sorma bende şimdiden nasıl bir ay duracağım onu düşünüyorum.sende bişeyler almışsın sanırım güle güle kullansın kızın hayatım.
çok sağol tatlım yok bu sorun olacak bişey değil doğum pozisyonunda duruyorlar.ama yerleri geniş olduğunda bu haftalar da dönüp dururlarmış zaten.
sağol hayatım.opuyorumnanaktanAllaha şükür gelişmi iyisadece o mu bende tosuncuk olmuşumakannehir
gozun aydin canim. masallah bebisine........
çok sağolun canlarım hepiniz bende bağımlılık olmuşsunuz biranönce size kavuşayım istedim bütün gün.opuyorumnanaktanMaşallah çok iyi haberlerle gelmişsin canım oğlunu da iyi beslemişsin sağlıklı haberler ne güzel
sağol canım benimopuyorumnanaktan doktorum kararı şuan için bana bırakıyor.ama tabi son zamanlarda yapılacak kontrollerde herşeyin belli olacağını söylüyor.zaten bahsetmiştim benim doktorum normalide suni sancı ile yaptıryor benim bu yönden kaygılarım vardı yani zamanı gelmeden olur mu diyorum?doktorum bunun yani 38 veya 39 haftada bebeğin doğumunun gerçekleşmesinin daha iyi olduğunu çünkü bu tarihten sonra plesantanın işlevinin yavaşladığını söyledi.bu şekilde bazı kötü durumlarda engelleniyormuş.yaz gözünaydın canımm sende byagı büyütmüşssün minigini pardon tombişiniiiopuyorumnanaktan..ne önerişyor doktorun dogum konusunda ne konustunuz??
sağol hayatım aminnnn.opuyorumnanaktanyaz34
gözün aydın canım .....darısı bizlerin başına
cnm gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin
benim kaynana bişey alsam burnumdan getiriyolar,
daha erken diye kızıyolar, aldığımada pişman oluyorum..klava:
bende son aylarda alıcam artık bakalım.. bide perde yapıyodun bittimi acaba merak ettim ,bende yapıcam tül modeli bulamıyorum
şimdii neler eksik bakalım
1 battaniye daha alıcam
1 hastane çıkışı beğendim onu alıcam
bezi ıslak mendili
pamuğu
tırnak makası
burun aspresi
derecesi
biberonu
duş süngeri
emziği
tulumu
nevresim takımı
süt sağma pompası
saklama kapları
göğüs pedi
emzirme sütyeni
yan yatırma yastığı
emzirme yastığı
şekeri
benim hastane eksiklerim
aboooww daha bitmiyo yaz yaz nabuıcam ben yaaaaa
hevesle alınca daha bir farklı oluyo cnm,
onlar bana kızınca bende eşime kızıyorum sen aldırdın diye:))
olsun sağlıklı olsunlarda her şeyleri olur .. sağol cnm eminim güzel olmuştur bekliyorum
slm kızlar
valla ben bugün pek giremedim,hiç halim yok,dötüm,başım her yerim ağrıyor,bi de yoğun bir yemek yeme diyetine girdim kızçem için,biliyorsunuz kilosu biraz düşüktü,ben de onu beslemek adına elimden geleni yapıyorum inşallah işe yarar,bu yüzden hep zamanım mutfakta geçiyor,taze meyve suları sıkma,vitaminli yemekler hazırlama,marmaletler vs vs vs ama ölmüş durumdayım,akşamları yürüyüş yapmasam çatlarım herhalde,dışarısıda buz gibi,dötüm donucak yine
geçmiş olsun cnm..artık hepimizde bu ağrılar olucak sanırım.İNŞALAH bebeğin normal sağlıklı kilosunda olur,bebek yicek bahanesiyle kendini şişirme fazla :))dötüne kalın tayt giy valla balkona bile çıkamıyorum hava buzz sonra doğuramayız.. Allah korusun kaydirigubbakcemile3
canım gecmiş olsun bende aynen senin gibi sıkı bi yemek yeme temposuna girdim kilosu birazcık düşük cıktı süt içmezdim cok fazla süte dayandım meyveyi hiç ihmal etmm ama..birazcık besleyelim kuzucukları yaa..nereye gitti bukadar ysdiklerim bilmemkaydirigubbakcemile5CADIARZUslm kızlar
valla ben bugün pek giremedim,hiç halim yok,dötüm,başım her yerim ağrıyor,bi de yoğun bir yemek yeme diyetine girdim kızçem için,biliyorsunuz kilosu biraz düşüktü,ben de onu beslemek adına elimden geleni yapıyorum inşallah işe yarar,bu yüzden hep zamanım mutfakta geçiyor,taze meyve suları sıkma,vitaminli yemekler hazırlama,marmaletler vs vs vs ama ölmüş durumdayım,akşamları yürüyüş yapmasam çatlarım herhalde,dışarısıda buz gibi,dötüm donucak yine
yaw görende yatak döşek yatcaz sanır hee hamileyiz kızm hasta değiliz ayrıca illa yardım eden birileri olur son zamanlardakız olsun son günlere doğru nasıl hazırlayacağız en azından kendi geceliklerimizi ve petleri filan bebk bezini
maşallah cnm bebişine. sende aldıklarını güle güle giy inşallahkızlar biz geldik minik erkeğimleopuyorumnanaktan
OF OF kızlar sızleri bole gorunce beni telas sarıyor, cunku daha hicbirseyimiz yok, ben biraz daha beklemeyi bile dusunuyorum, zaten 32. haftada izine cıkınca alırım dıyorum, cunku evim hemen carsının ıcınde, hersey bana yakın, ne bilim benim icimde hala korku, hele ole bavul falan, kesin doguma 1-2 hafta kala hazırlarım ben...
boşwer hayatım telaş sarmasın seni madem izine ayrılacaksın hiç gerek yok kasmaya rahat rahat alırsınız hem yürüyüş yapmış olursun son dönemlere yakın, bnde çantayı şubat 10lardan sonra falan hazırlarım heralde dilerim bebişlerimiz miyadında doğarlar rahat rahat giydiririzde emziririzde aksini düşünmek bile istemediğim için çanta falan hazrlayamam wallacanım bence zaten acele etmeye gerek yok , yavas yavas alınır, ama simdiden herseyin hazır olmasına gerek yok, erken dogum olursa zaten hasretimin dedigi gibi o aldıklarımızı giyemez ki :sinifsinif: o yuzden ins. ole birsey olmaz, emziremeyiz bile allah korusun kuvezde oldukları ıcın, sımdıden kendimizi cok fazla sıkmaya gerek yok, rahat olun arkadaslar biraz :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?