2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız nerdeymiş orası bizim kıyafet eksimiz kalmadı annannesi almış habire bişeyler örüyr kaynanamda örmüş ne zaman giyecek ama kuvet vs gibi ihtiyaç var

trt 1i açtım bittimi

dila bence sen fazla dolaşma kzıım sen doğurana kadar eşin iflas edecek...

neresiymiş orası yarın belki ben de bakarım bi tarif etsene :uhm:

canım orası vardiyalı çalışıyor ben 5 te tahlil sonuçlarımı gösterdim bi git bakalım inşalah memnun kalırsın

kız nerdeymiş orası bizim kıyafet eksimiz kalmadı annannesi almış habire bişeyler örüyr kaynanamda örmüş ne zaman giyecek ama kuvet vs gibi ihtiyaç var

trt 1i açtım bittimi

dila bence sen fazla dolaşma kzıım sen doğurana kadar eşin iflas edecek...

mutlu sümer 1 sokakta özelden yaz istiyosan adresini veryeyim emzirme yastıkları göğüs pedleri tüm ıvır zıvırlar var fiyatlarıda dışardan çok ucuz yaaa...yaşasın ben çok mutlu oldum her şeyi bi mağzadan alıp çıkıcam...
şeker yapmak için bile malzeme var...
trt yi nası açıyon iş yerinde?
yağmur sorma yaa eksikleri bitmiyo napıcam bilmiyorum nasıl para yetiştiricez biz yaa...

öff banyo yapmam lazım malum yarın doktora gidicez evde yalnızken banyo yapmayı hiç sevmiyorum eşimde nöbetci sabah gelicek şimdiden yapayım bari karalığa kalmıyım dünde ışıklar kesildi inşallah bugün kesilmez neyse canlarım sonra görüşürüzz öptümm:bbo:

dilacim neresi oldugunu da yazsana. adi nedir ve kizilayin neresindedir. bende bu hafta butun eksikliklerimi tamamlamayi dusunuyorum. kar yagarsa cikamam bi daha disari.

durun yazıyorum çankaya toptan tuhafiye izmir caddesi sümer sokak 9/e kızılay
dürüm sarayının yanı bi oyuncakçı var bitişiğinde...

kızlar haydi koşalım kapış kapış

kızlar bugün işe başladım bebiş hiç durmuyor devamlı hareketli acaba normali ya

ayy bazen benimki de öyle yapıyor yani çoğunlukla öyle de bazen abartıyo dün akşam misafirlikteydik oturamadım bile direnip durdu önceden kıpırdak diyodum ama yeni isim buldum artık "tepirdek" kaydirigubbakcemile3

Dila nerede?

ay sende mi useniyorsun :)))) bende simdi bavula yerlestirdim guzelce onlari cikarip fotosunu cekmek aksamlari zor geliyor. vakit az oluyor aksam cunku. yemek ye biraz otur sonra yat.

canım hastane çantanı hazırlamışsın galiba ne güzel ben daha yıkıyıp ütülicem yerleştiricem ooooo kendime pijama bile almadım daha kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…