- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.321
kızlar biz geldik minik erkeğimleopuyorumnanaktan
bugün doktora gittik dün söylemiştim gideceğimi.oğlum 1355 gr olmuşAllaha şükür herşey yolunda.benim bıdığım baş aşağı duruyor.doktorumla doğum şekillerini de deteylıca konuştuk aklımda soru işareti kalmadı.bu arada oğlumun kocaman bir göbeği varr eşim görünce senin gibi göbeği var dedikaydirigubbakcemile3bende 11 kilo almışım.sonra kendime bir pijama takımı aldım krem rengi hoş bişey daha doğrusu kayınvalidem aldı.kapısüsü yapacağım malzemeleri alındı ve geldik.Allah hepimize hayırlısıyla doğdukları günleride göstersin.
bizde haberler böyle geçmişe bakamadım sizlerde iyisinizdir umuyorum.
slm kızlar
valla ben bugün pek giremedim,hiç halim yok,dötüm,başım her yerim ağrıyor,bi de yoğun bir yemek yeme diyetine girdim kızçem için,biliyorsunuz kilosu biraz düşüktü,ben de onu beslemek adına elimden geleni yapıyorum inşallah işe yarar,bu yüzden hep zamanım mutfakta geçiyor,taze meyve suları sıkma,vitaminli yemekler hazırlama,marmaletler vs vs vs ama ölmüş durumdayım,akşamları yürüyüş yapmasam çatlarım herhalde,dışarısıda buz gibi,dötüm donucak yine
kızlar biz geldik minik erkeğimleopuyorumnanaktan
bugün doktora gittik dün söylemiştim gideceğimi.oğlum 1355 gr olmuşAllaha şükür herşey yolunda.benim bıdığım baş aşağı duruyor.doktorumla doğum şekillerini de deteylıca konuştuk aklımda soru işareti kalmadı.bu arada oğlumun kocaman bir göbeği varr eşim görünce senin gibi göbeği var dedikaydirigubbakcemile3bende 11 kilo almışım.sonra kendime bir pijama takımı aldım krem rengi hoş bişey daha doğrusu kayınvalidem aldı.kapısüsü yapacağım malzemeleri alındı ve geldik.Allah hepimize hayırlısıyla doğdukları günleride göstersin.
bizde haberler böyle geçmişe bakamadım sizlerde iyisinizdir umuyorum.
kızlar ara öğünlerde neler yiyorsunuz kızım için onun kilo alması için neler tavsiye ederbilirsiniz bana
kızlar ara öğünlerde neler yiyorsunuz kızım için onun kilo alması için neler tavsiye ederbilirsiniz bana
sağol canım benimopuyorumnanaktan.maşallah cnm bebişine. sende aldıklarını güle güle giy inşallah
maşallah annesi kuzuna tombiş olmuş yarında ben görücem kuzumu inşallah bizde senin gibi güzel haberler alırız tatlım[/B
canım tosuncuk olmuş maşallah delikanlı....çok güzel haberler bunlar....gözün aydın..bende 26 sında gideceğim sonra 2 haftada bir gidecekmişim...son ayda haftada bir çağıracakmış..öyle dedi dr....Ay aslında çok az kaldı yaa bebeklerimizin gelmesine...
süt muz ikilisi çok iyi gidiyo birlkte
pekmezli yoğurt ( yada muza meywe doğranıp blendrdan geçirilerek)
elma mandalina armut
taze sıkılmış meywe suları karışık hawuç,elma,nar v.s...
fınık,cewiz,badem
bunlar warsa tamamdır zaten olay bitmiştir canım))
sağol canım benimopuyorumnanaktan.
sağol tatlım inşaallah sende güzel haberlerle dönersin.harika bişey onu görmek.
çok sağol canımcımopuyorumnanaktan.herzaman hepimiz böyle güzel haberler duyalım inşaallah.bana öyle bişey demedi yani iki haftada bir geleceksin diye.ayy keşke dese insan çok özlüyor çünkü.
elma mandalina armut
fınık,cewiz,badem
günde en az 2 bardak süt içiyorum bide pekmez yemege dikkat ediyorum sizce pekmezin etkisi cok olur mu direk kana karıştıgı ıcın sulandırarak gunde 3 bardak ıcmeye dıkkat edıyorum ama benm kızım 700 gr ya cok mu kucuk bakıyorum haftasına gore 1000-1250 herkesın cok kafama takılıyor senağlama kendıme cok kızıyorum keske duzenlı beslenseydım dıye ama ıns. 1-2 ayda bebegim ıcın sıkı yıyecegim
günde en az 2 bardak süt içiyorum bide pekmez yemege dikkat ediyorum sizce pekmezin etkisi cok olur mu direk kana karıştıgı ıcın sulandırarak gunde 3 bardak ıcmeye dıkkat edıyorum ama benm kızım 700 gr ya cok mu kucuk bakıyorum haftasına gore 1000-1250 herkesın cok kafama takılıyor senağlama kendıme cok kızıyorum keske duzenlı beslenseydım dıye ama ıns. 1-2 ayda bebegim ıcın sıkı yıyecegim
tşkler canım opuyorumnanaktan hepsini yiyorum inş. 30. haftasında kızım kendını toparlayacak
çok iyi besleniyormuşsun kız sen...benim böyle yediğim yok vallahi....
elma mandalina armut
fınık,cewiz,badem
pekmez ile yogurdu bir arada yemeyin arkadaslar
pekmezin icerisinde demir oldugu icin kalsiyum emilimini azaltir
internetten arastirabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?