2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah annesi kuzuna tombiş olmuş yarında ben görücem kuzumu inşallah bizde senin gibi güzel haberler alırız tatlım

sağlıklı yedikten sonra yürüyüş yapmanmada gerek yok canımcım havalar soğuk hasta olursun evde hareket ediyorsun zaten yee güzel yemekleri yarasın bebişinecokacimcoook

canım tosuncuk olmuş maşallah delikanlı....çok güzel haberler bunlar....gözün aydın..bende 26 sında gideceğim sonra 2 haftada bir gidecekmişim...son ayda haftada bir çağıracakmış..öyle dedi dr....Ay aslında çok az kaldı yaa bebeklerimizin gelmesine...

kızlar ara öğünlerde neler yiyorsunuz kızım için onun kilo alması için neler tavsiye ederbilirsiniz bana

canım benim dr aralarda meyve ve bol süt içmemi önerdi bana....günde 2 bardak süt en az....

kızlar ara öğünlerde neler yiyorsunuz kızım için onun kilo alması için neler tavsiye ederbilirsiniz bana

süt muz ikilisi çok iyi gidiyo birlkte
pekmezli yoğurt ( yada muza meywe doğranıp blendrdan geçirilerek)
elma mandalina armut
taze sıkılmış meywe suları karışık hawuç,elma,nar v.s...
fınık,cewiz,badem
bunlar warsa tamamdır zaten olay bitmiştir canım))

günde en az 2 bardak süt içiyorum bide pekmez yemege dikkat ediyorum sizce pekmezin etkisi cok olur mu direk kana karıştıgı ıcın sulandırarak gunde 3 bardak ıcmeye dıkkat edıyorum ama benm kızım 700 gr ya cok mu kucuk bakıyorum haftasına gore 1000-1250 herkesın cok kafama takılıyor senağlama kendıme cok kızıyorum keske duzenlı beslenseydım dıye ama ıns. 1-2 ayda bebegim ıcın sıkı yıyecegim

maşallah cnm bebişine. sende aldıklarını güle güle giy inşallah
sağol canım benimopuyorumnanaktan.
maşallah annesi kuzuna tombiş olmuş yarında ben görücem kuzumu inşallah bizde senin gibi güzel haberler alırız tatlım[/B

sağol tatlım inşaallah sende güzel haberlerle dönersin.harika bişey onu görmek.

çok sağol canımcımopuyorumnanaktan.herzaman hepimiz böyle güzel haberler duyalım inşaallah.bana öyle bişey demedi yani iki haftada bir geleceksin diye.ayy keşke dese insan çok özlüyor çünkü.

tşkler canım opuyorumnanaktan hepsini yiyorum inş. 30. haftasında kızım kendını toparlayacak

bende önümüzdeki ayı sabırsıalıkla bekliyorum 2 haftada bir göreceğim diye... :))ama çağırır seninkide merak etme....doğuma yakın daha kontrol altında tutması gerek...ya rahim açılırsa ....benim ilkinde sancısız açılmaya başlamıştı...daha 36 haftadaydık. kontrole gittiğimde..muayene edince anladı..yoksa sıkıntı olaçaktı,sancım yok rahim açılıyor düşünsene..bebeği doğuracağım farkında değilim.. :))2 gün sonra doğuma gittim..suni sancıytla doğum yaptım...

çok iyi besleniyormuşsun kız sen...benim böyle yediğim yok vallahi....

canım ben ilk bebeğimde kaşık kaşık pekmez tahin yiyiyordum...2770 gr doğdu...

bu sefer dr protein almalısın yeterli dedi...her gün beyaz veya kırmızı et mutlaka yemelisin..3 günde birde mutlaka yumurta dedi...protein almadan olmuyormuş....

tşkler canım opuyorumnanaktan hepsini yiyorum inş. 30. haftasında kızım kendını toparlayacak

zaten 2 bardaktan fazlasın boşa gdiyormuş canım sütün ben yatarken başucumda mutlaka süt muz yada başka meyweler bulunduruyorum gece wcye kalktıkça falan hüpletiyorum onları:) ewet cnm biraz zayIF kalmış bebişin ama bu dakikadan itibaren dikkat ederek arayı kapatabilirsin sanırım, birde kırmızı et beyaz et balık bunlarıda 1 haftaya bölerek tüketmeye çalış cnmopuyorumnanaktan

şimdi bu amniyon sıvısının azlığı ile ilgili nette bakındım da biraz bu sıvı 4 saatte bir kendini yenilermiş o yüzden her anne adayı günde en az 2 litre su içmeliymiş taze meyva suyu vs. gibi geçtiğimiz iki günde su tüketimin biraz es geçmiştim bugün yeniden düzenli bi şekilde dvm ediyorum yanıma aldım hatta pet şişeyi çok kızdım şimdi kendime artık hiç aksatmıycam yenilendiği için günlük sıvı tüketimi çok önemli kızlar aman sizde ihmal etmeyin
benim gibi mafoldumben

merhaba kızlar bugün giremedim topiğe ev işleriyle uğraştım biraz malum dün fırtına vardı bugün güneşliydi hava çamaşır falan derken akşamı buldum.Yarın ikinci doz tetanoz aşım var.Kızda başımda oyun oynıycam diye neyse sonra görüşürüz.

pekmez ile yogurdu bir arada yemeyin arkadaslar
pekmezin icerisinde demir oldugu icin kalsiyum emilimini azaltir
internetten arastirabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…