2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sinpac öyle bi soruyosun ki ben bile korktum sanki bi suç işlemiş de dilayı arıyomuşsun gibi sormuşsun kaydirigubbakcemile3

canım hastane çantanı hazırlamışsın galiba ne güzel ben daha yıkıyıp ütülicem yerleştiricem ooooo kendime pijama bile almadım daha kafamçokkarıştı

nee yıkayıp ütülemek mii ben daha almadım bile hiç bişey beterin beteri var yani şükret haline kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
dilacım sağlıkla kullansın bebikin aldıklarını pek eksiğin kalmadı galiba canım ne güzel kızılayda olman büyük avantaj senin için

ayy sinpac öyle bi soruyosun ki ben bile korktum sanki bi suç işlemiş de dilayı arıyomuşsun gibi sormuşsun kaydirigubbakcemile3

hee deli diyom inanmıyonuz bana aha bakın görün hepiniz deli bu...
yazdım şekerim yazdım...
yaa ben önümüzdeki ay pijama takımı alacaum kendime benke kocabeyoğlu pasacına gelmek isteyen olursa kabulümdür...

Ay yok yaw, aldığın mallar nerede diye soracaktım...

Başım yamuldu bugün...

Kardeşim için birim arıyorum, sefil oldum, elimde cv kapı kapı birim birim geziyorum... Ve nazikçe reddediliyorum...
Ama kardeş için herşey yapılır di mi?

şimdii neler eksik bakalım
1 battaniye daha alıcam
1 hastane çıkışı beğendim onu alıcam
bezi ıslak mendili
pamuğu
tırnak makası
burun aspresi
derecesi
biberonu
duş süngeri
emziği
tulumu
nevresim takımı
süt sağma pompası
saklama kapları
göğüs pedi
emzirme sütyeni
yan yatırma yastığı
emzirme yastığı
şekeri
benim hastane eksiklerim
aboooww daha bitmiyo yaz yaz nabuıcam ben yaaaaa

tepirdekin doğunca nasıl olacak bakalım güzel isimmiş
ayy insan erken kalkınca ne çok acıkıyo ben böyle erken kalkarsam hergün bi 10 kilo daha alırım heralde
bende bugün işyerinde ne yesem diye bakıyorum hepde ağrım ve gaz sancım var galiba evdeyken ne güzeldi
inşallah bulursunuz canım dua et hamilelrinki kabul olurmuş

canım benim Allah kolaylık versin kardeşin için hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

kızlar günde 2 sefer yarım saat sağ tarafa yatıp dinlenmek gerekiyormuş bebeğe geçen kan akışı hızanıyormuş bilginize

dila onları boşverde şu doğum çantasını hazırlasak önce ne olur ne olmaz 7.ayımızdayız

evet şekercim sen hazırlamaya başla bende önümüzdeki ay hazırlicam..
7.aya gireyim hele...
birbirimize doğum çantamızda neler olacağını yazalımda unutup rezil olmayalım oralarda emiii?

kızlar ben geldim..asıl almak için gittiğim şeyleri alamadım,hiç düşünmediğim şeyleri aldım geldim...ceyo ya girdim beyaz terlik lazım hastanede giymeye..baktım yoktu bir tane vardı onuda beğenmedim..sonra çıktım jokere girdim...göğüstemizleme mendili aldım hastanede azım olaçak..birde bebek için çanta baktım..bir tane beğendim ama 185 tl idi.almadım...bende normal büyük çanta almaya karar verdim...yarın çarşıdan bakaçağım...azcık asaortik olsun istiyorumda.. :)) sonra büyük oğlana eşortman takımı lazımdı gittim lcw ye..ordada oğluma göre beden kalmamış..sonra markete girdik..yiyeçek içeçek aldım geldim eve...

rüyada ağlamak iyidir derler zaten... hayır olsun....

bence de önce sen doğur keşke opuyorumnanaktan

anlatırım burda gelirde....:)))

8 şubat nişan tarihimiz olabilir , 20 mart benim doğum günüm olabilir dünyanın en güzel hediyesini almış olurum böylece )::): ) kaydirigubbakcemile3

bende 24 şubatta doğsun istiyorum..benim doğum günümde....:))

bu salatayı bende yapıyorum ama içine sarımsak ve ceviz koymuyorum..normalde hiç sevmem kerevizi ama böyle çok güzel oluyor....
tünaydın canlarıma.s.

:1hug: canım benim ne güzel çok sevindim bu erkekler hep böle yapıyolar ediyolar sonra bizim etekleri suya indirmeyi iyi biliyolar:

ya sorma ....çok bilmişler.. :)))

uff ben de pazartesi gidicem dr a acaba kaç kiloları 23+ da gitmiştim 610 ve 690 dı 1 kilo olmuşlarmıdır teyseleri 27 deyim bana olmuşlar gibi geliyor göbeğim öne öne çekiyo artık

bence olmuşlardır canım ....
senin işin daha zor bize kıyasla....daha çok zorlaırsın bize kıyasla...
canım hoş geldin..bebeğin hayırlı olsun....

benim oğlumda 2770 gr doğdu...ama şimdi yaşıtlarına göre byu falan uzun...sağlıklı olması daha önemli kilosundansa...

evet şekercim sen hazırlamaya başla bende önümüzdeki ay hazırlicam..
7.aya gireyim hele...
birbirimize doğum çantamızda neler olacağını yazalımda unutup rezil olmayalım oralarda emiii?

bizim bebşin zıbınları battaniyesi ve benim 1 tane geceliğim var anlayacağın nhiç birşey yok annem gitmeden hazırlayalım dedi sabahları ağrım var diye korkuyor erken doğarsa diye

abartmnayın hastane çantası falan şartlandırmayın kendinizi kızlar ne çantası bebişler allah korusun doğsa bile o aldıklarımız olmaz onlara prematüre giyim almamız gerekecek we sana wermeyecekler ki kucağına alasın, emzirme şansın bile olmayacak kuvözde kalacak en az 1 ay yapmayın çanta manta aklınıza sokmayın öyle şeylerklava:

kız olsun son günlere doğru nasıl hazırlayacağız en azından kendi geceliklerimizi ve petleri filan bebk bezini

kızlar biz geldik minik erkeğimleopuyorumnanaktan
bugün doktora gittik dün söylemiştim gideceğimi.oğlum 1355 gr olmuş Allaha şükür herşey yolunda.benim bıdığım baş aşağı duruyor.doktorumla doğum şekillerini de deteylıca konuştuk aklımda soru işareti kalmadı.bu arada oğlumun kocaman bir göbeği varr eşim görünce senin gibi göbeği var dedikaydirigubbakcemile3bende 11 kilo almışım.sonra kendime bir pijama takımı aldım krem rengi hoş bişey daha doğrusu kayınvalidem aldı.kapısüsü yapacağım malzemeleri alındı ve geldik.Allah hepimize hayırlısıyla doğdukları günleride göstersin.
bizde haberler böyle geçmişe bakamadım sizlerde iyisinizdir umuyorum.

gözünaydın büyümüş oğluşun
şanslısın kaynanan ve kayınpederin alalım diye düşünüyorlşar herşeyi ilk trounmu
kapı süsü için neler gerekli

oyy oyy maaşalah kocaman olmuş aldıklarını da güle güle kullan canım

canım hastane çantanı hazırlamışsın galiba ne güzel ben daha yıkıyıp ütülicem yerleştiricem ooooo kendime pijama bile almadım daha kafamçokkarıştı

yok canim ya daha dolabimiz falan olmadigi icin alinan butun kiyafetler bavulda duruyor. bu hafta sonu son eksik alisverimi yapmaya gidicem ve sonra hemen yikayip utuleyip herseyini hazir edicem. nolur nolmaz degil mi artik zaman daraliyor.

gözün aydın canımmmm....ne güzel yaa ben ancak 2 ocakta görebilicem...geçen iyiydi hastalandımya 2 günde bir görmeye alıştım şimdi özlüyorum....

OF OF kızlar sızleri bole gorunce beni telas sarıyor, cunku daha hicbirseyimiz yok, ben biraz daha beklemeyi bile dusunuyorum, zaten 32. haftada izine cıkınca alırım dıyorum, cunku evim hemen carsının ıcınde, hersey bana yakın, ne bilim benim icimde hala korku, hele ole bavul falan, kesin doguma 1-2 hafta kala hazırlarım ben...

nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:

yaa evet bende aynı durumdayım hatta dün eşimin bcakları gözüme baya bi battı bacakları benim bacaklarımdan ince yaaa çöp gibi :sinifsinif:

gözün aydın maşallah bebişine benim bebişde baş aşağı duruyormuş bi problem olurmuymuş sordunmu benim o an için sormak aklıma gelmemişde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…