- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.281
Dila nerede?
canım hastane çantanı hazırlamışsın galiba ne güzel ben daha yıkıyıp ütülicem yerleştiricem ooooo kendime pijama bile almadım daha kafamçokkarıştı
ayy sinpac öyle bi soruyosun ki ben bile korktum sanki bi suç işlemiş de dilayı arıyomuşsun gibi sormuşsun kaydirigubbakcemile3
ayy sinpac öyle bi soruyosun ki ben bile korktum sanki bi suç işlemiş de dilayı arıyomuşsun gibi sormuşsun kaydirigubbakcemile3
nee yıkayıp ütülemek mii ben daha almadım bile hiç bişey beterin beteri var yani şükret haline kaydirigubbakcemile3
ayy bazen benimki de öyle yapıyor yani çoğunlukla öyle de bazen abartıyo dün akşam misafirlikteydik oturamadım bile direnip durdu önceden kıpırdak diyodum ama yeni isim buldum artık "tepirdek" kaydirigubbakcemile3
bende bugün işyerinde ne yesem diye bakıyorum hepde ağrım ve gaz sancım var galiba evdeyken ne güzeldiayy insan erken kalkınca ne çok acıkıyo ben böyle erken kalkarsam hergün bi 10 kilo daha alırım heralde
inşallah bulursunuz canım dua et hamilelrinki kabul olurmuşAy yok yaw, aldığın mallar nerede diye soracaktım...
Başım yamuldu bugün...
Kardeşim için birim arıyorum, sefil oldum, elimde cv kapı kapı birim birim geziyorum... Ve nazikçe reddediliyorum...
Ama kardeş için herşey yapılır di mi?
Ay yok yaw, aldığın mallar nerede diye soracaktım...
Başım yamuldu bugün...
Kardeşim için birim arıyorum, sefil oldum, elimde cv kapı kapı birim birim geziyorum... Ve nazikçe reddediliyorum...
Ama kardeş için herşey yapılır di mi?
kızlar yaa 2009 mart annelei we bebiklerinin resimlerine bakıyorum deminden beri mayıs ayında ele awuca gelmiş oıluyorlar çok heyecanlandım birisi ocakta doğurmuş erken doğum şimdi çok sağlıklı kızı maşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
yok bakmadım eşim beni sakinleştrrken ömürleri uzamıştır ağlama dedi bnde ona inanmak istiyorum sana iyi alışwerişler bu arada:)
heeey biz şişko diiiliz hamileyizzz:mymeka:
ahh canım sende bendensin demek allah hayra yorsun boşwer ben unuttum bile
bence de önce sen doğur keşke opuyorumnanaktan
8 şubat nişan tarihimiz olabilir , 20 mart benim doğum günüm olabilir dünyanın en güzel hediyesini almış olurum böylece )::): ) kaydirigubbakcemile3
bu salatayı bende yapıyorum ama içine sarımsak ve ceviz koymuyorum..normalde hiç sevmem kerevizi ama böyle çok güzel oluyor....Kızlar geçen gün güne gitmiştim akrablar gününee gittiğimiz kişi eskişehirde birözel hastanede hemşire saolsun bana çok yardımcı oldu hamileliğim sürecinde.... onlarda bir salata yapmış ablam çok güzel ve hamile bayanlar için çok iyi birde kilo aldırmıyormuş onunda çok tatlı 1 yaşında oğlu var ben süreli yapar yerdim dedi sizlerle paylaşmak istedim....
:lepi:
3 tane havuç
3 tane kereviz
sarımsak isteğe bağlı 3 diş olursa iyi oluyor
yoğurt,mayonez,dövülmüş ceviz.tuz bunları karıştırın... bu kadar süper bir tadı var ben yapıp öğlenleri bile iş yerinde yiyiyorum...
tünaydın canlarıma.s.
:1hug: canım benim ne güzel çok sevindim bu erkekler hep böle yapıyolar ediyolar sonra bizim etekleri suya indirmeyi iyi biliyolar:
uff ben de pazartesi gidicem dr a acaba kaç kiloları 23+ da gitmiştim 610 ve 690 dı 1 kilo olmuşlarmıdır teyseleri 27 deyim bana olmuşlar gibi geliyor göbeğim öne öne çekiyo artık
canım hoş geldin..bebeğin hayırlı olsun....arkadaşlar bende mart annesi olucam inş. 27+3 te doktora gittim ve bebeğim 700 gr mış 2 hafta geriden gelişimini surduruyormus bu ay kendıme bakıp bebegim için kilo almam gerektiğini belirtti ama ben çok korkuyorum bu yuzden erken doğum olabilirmiş eger dikkat etmezsem :sinifsinif:
az önce kuafördeki bayanın kuzeni olmuş beş aylık (maşallah) şimdi
doğduğunda çok zayıftı uzaylı gibiydi 2 ay sevemedim elime bile alamadım dedi valla şimdi görseniz bi tombiş bi tombiş nasıl gülücükler atıyo fıstık gibi bi kız olmuşo yüzden sağlıklı olsunlar kiloları az çok önemli dğl toparlıyolar sonuçta üstelik annesinin sütüde pek olmamış 3. ayından beri mama veriyomuş buna rağmen tombiş sağlıklı bi bebek Allaha şükür
evet şekercim sen hazırlamaya başla bende önümüzdeki ay hazırlicam..
7.aya gireyim hele...
birbirimize doğum çantamızda neler olacağını yazalımda unutup rezil olmayalım oralarda emiii?
abartmnayın hastane çantası falan şartlandırmayın kendinizi kızlar ne çantası bebişler allah korusun doğsa bile o aldıklarımız olmaz onlara prematüre giyim almamız gerekecek we sana wermeyecekler ki kucağına alasın, emzirme şansın bile olmayacak kuvözde kalacak en az 1 ay yapmayın çanta manta aklınıza sokmayın öyle şeylerklava:
kızlar biz geldik minik erkeğimleopuyorumnanaktan
bugün doktora gittik dün söylemiştim gideceğimi.oğlum 1355 gr olmuşAllaha şükür herşey yolunda.benim bıdığım baş aşağı duruyor.doktorumla doğum şekillerini de deteylıca konuştuk aklımda soru işareti kalmadı.bu arada oğlumun kocaman bir göbeği varr eşim görünce senin gibi göbeği var dedikaydirigubbakcemile3bende 11 kilo almışım.sonra kendime bir pijama takımı aldım krem rengi hoş bişey daha doğrusu kayınvalidem aldı.kapısüsü yapacağım malzemeleri alındı ve geldik.Allah hepimize hayırlısıyla doğdukları günleride göstersin.
bizde haberler böyle geçmişe bakamadım sizlerde iyisinizdir umuyorum.
bugün doktora gittik dün söylemiştim gideceğimi.oğlum 1355 gr olmuşAllaha şükür herşey yolunda.benim bıdığım baş aşağı duruyor.doktorumla doğum şekillerini de deteylıca konuştuk aklımda soru işareti kalmadı.bu arada oğlumun kocaman bir göbeği varr eşim görünce senin gibi göbeği var dedi kaydirigubbakcemile3 bende 11 kilo almışım.sonra kendime bir pijama takımı aldım krem rengi hoş bişey daha doğrusu kayınvalidem aldı.kapısüsü yapacağım malzemeleri alındı ve geldik.Allah hepimize hayırlısıyla doğdukları günleride göstersin.
canım hastane çantanı hazırlamışsın galiba ne güzel ben daha yıkıyıp ütülicem yerleştiricem ooooo kendime pijama bile almadım daha kafamçokkarıştı
bugün doktora gittik dün söylemiştim gideceğimi.oğlum 1355 gr olmuşAllaha şükür herşey yolunda.benim bıdığım baş aşağı duruyor.doktorumla doğum şekillerini de deteylıca konuştuk aklımda soru işareti kalmadı.bu arada oğlumun kocaman bir göbeği varr eşim görünce senin gibi göbeği var dedikaydirigubbakcemile3bende 11 kilo almışım.sonra kendime bir pijama takımı aldım krem rengi hoş bişey daha doğrusu kayınvalidem aldı.kapısüsü yapacağım malzemeleri alındı ve geldik.Allah hepimize hayırlısıyla doğdukları günleride göstersin.
nerde bi zayıf görsem gözlerimi alamıyorum :) benim böyle kilo takıntım yoktu yaaaa son bi haftadır bütün zayırlara sinir oluyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?