- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.361
Selam arkadaşlar,
Ben bugün grip aşısı yaptırmaya gittim ama nezle olduğum için yapmadılar. Aşıdan sonra bir de ateş titreme falan olacak dedi görevli. Yarın doktoruma gidip soracağım. Burnum çok fena akıyor ve tıkanıyor. Ama ateş, öksürük, ishal vs. yok çok şükür. Öğrencilerim çok hasta. Bir kurtulsak şu hastalıktan. Tv.de "grip olan hamile ölür" diye haberler çıkıyor, ben haberleri izlerken öleceğim. :) Eşim yaptırdı bugün aşıyı. Birçok öğrencim de oldu. Yarın yine bilgi veririm size. Haftaya c.tesi de rutin kontrolüm de var, çok özledim bebeğimi. Deli gibi tepiniyor ve geriyor karnımı, dokunduğumda hissedebiliyorum. Hayırlısıyla bir doğsalar artık.
Biz böyleyiz...
Umarım herkesin keyfi yerindedir, ara ara gelip bakıyoruz. Sağlıklı günler diliyorum...
gecmiş olsun kendıne dıkkat et canım inş. en kısa zamanda iyileşirsin aklına ole kotu seylerde getirme canım ya mafoldumben
canım saat i 9 a kuruyorum 12 de ancak uyanıyorum sızdede oluyormu gun ıcındede sureklı uyumak ıstıyorum
gecmiş olsun canım ..özellikle zencefil grip virüsü için antibiotik gibi..ıhlamurla kaynat iç iyi gelir..su grip aşısı dert oldu basımıza ya bende cook kararsızım calışmıorum ewdeyim diye yaptrmak istemiorum ama bellimi olur diorum bi yandanda ..ALLAH hepimizi korusun ..2 hafta sonra kontrolüm var doktoruma sorucam bu konuyu..Ben bazen nefessiz öeleceğim sanıyorum. Bir de nezleyim ki sorma... Genelde otururken oluyor, ben de fırsattan istifade hemen yatıyorum. Benimki bir de mideme yakın vurup duruyor, ağzımdan çıkacak kerata... :)
Selam arkadaşlar,
Ben bugün grip aşısı yaptırmaya gittim ama nezle olduğum için yapmadılar. Aşıdan sonra bir de ateş titreme falan olacak dedi görevli. Yarın doktoruma gidip soracağım. Burnum çok fena akıyor ve tıkanıyor. Ama ateş, öksürük, ishal vs. yok çok şükür. Öğrencilerim çok hasta. Bir kurtulsak şu hastalıktan. Tv.de "grip olan hamile ölür" diye haberler çıkıyor, ben haberleri izlerken öleceğim. :) Eşim yaptırdı bugün aşıyı. Birçok öğrencim de oldu. Yarın yine bilgi veririm size. Haftaya c.tesi de rutin kontrolüm de var, çok özledim bebeğimi. Deli gibi tepiniyor ve geriyor karnımı, dokunduğumda hissedebiliyorum. Hayırlısıyla bir doğsalar artık.
Biz böyleyiz...
Umarım herkesin keyfi yerindedir, ara ara gelip bakıyoruz. Sağlıklı günler diliyorum...
gecmiş olsun canım ..özellikle zencefil grip virüsü için antibiotik gibi..ıhlamurla kaynat iç iyi gelir..su grip aşısı dert oldu basımıza ya bende cook kararsızım calışmıorum ewdeyim diye yaptrmak istemiorum ama bellimi olur diorum bi yandanda ..ALLAH hepimizi korusun ..2 hafta sonra kontrolüm var doktoruma sorucam bu konuyu..
kızlar ben aşı olmaktan vazgeçtim
yok canım sakın böyle düşünmeeSağ olasın canım. Yarın doktoruma soracağım her şeyi. O aşıya karşı olduğu halde 3 hafta önce yaptır demişti ama ben dinlememiştim. Umarım çok geç olmamıştır.
iyi geceler kızlar
sizde yatarken sağa sola dönerken zorlanıyormusunuz kendimi çok gergin hissediyorum şimdiden böle olursam diyorum daha 2,5 ay var bebişim rahat etsinde içerde ne yapalım
canım benim karnım yeni buyuyor o yıuzden yenı yenı egilirken falan da zorlanıyorum zaten saga ve sırt ustu yatamıyorum mıdem o zaman cok yanıyor ancak sola dogru yatıyorum
artık yatalım oğlumla sabah babamız gelicek doktora gidicez
inşallah güzel haberlerle döneriz hepinize iyi geceler canlarım öptümmmopuyorumnanaktan
Ben bazen nefessiz öeleceğim sanıyorum. Bir de nezleyim ki sorma... Genelde otururken oluyor, ben de fırsattan istifade hemen yatıyorum. Benimki bir de mideme yakın vurup duruyor, ağzımdan çıkacak kerata... :)
artık yatalım oğlumla sabah babamız gelicek doktora gidicez
inşallah güzel haberlerle döneriz hepinize iyi geceler canlarım öptümmmopuyorumnanaktan
ben pazartesi aşımı olmustum.. yan etki yasamadım titreme ateslenme vs.. hic bi sey olmadı cok sukur
kolumda şişmedi agrımadım.. umarım bu grip olaylarıda bir an evvel biter hepimizi endise icine soktu sagolsun
şimdi bu amniyon sıvısının azlığı ile ilgili nette bakındım da biraz bu sıvı 4 saatte bir kendini yenilermiş o yüzden her anne adayı günde en az 2 litre su içmeliymiş taze meyva suyu vs. gibi geçtiğimiz iki günde su tüketimin biraz es geçmiştim bugün yeniden düzenli bi şekilde dvm ediyorum yanıma aldım hatta pet şişeyi çok kızdım şimdi kendime artık hiç aksatmıycam yenilendiği için günlük sıvı tüketimi çok önemli kızlar aman sizde ihmal etmeyin
benim gibi mafoldumben
yok canım sakın böyle düşünmeelmaz:..bak eşim medikalci doktorlarla calışıyo sürekli ve enfeksiyoncu arkadasları var onlar bile vurdurmamış tamam riskli grupta oldugumuz söyleniyo dogru ama normal grip olma lüksümüzde kalktı hemen domuz gribine endekslendik bende cok ewhamlıyım ama doktoruma 2 haftayı beklemeyip en kısa zamanda sordurucam bu aşıyı bakalım ne önrercek adam prof oldugu için güveniorum ona..bana amniyosentezi bile yaptrmana gerek yok demişti ama ben içime sinmedi diye yaptırmıştım ve temiz sonuclar almıstım..bakalım..
ben de yarın yaptırmayı düşünüyorum.dr. um bu aşı kaliteli diyor. ankarada numune hastenesinde aşılar bitmiş.
benim de suyum endişelendiriyor. dr. çok su içmelisin dedi. 20 bardak su içiyorum. 1 hafta geride. bazen de ileri gidiyordu. anlamadım vallahi. hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?