2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmiş olsun kendıne dıkkat et canım inş. en kısa zamanda iyileşirsin aklına ole kotu seylerde getirme canım ya mafoldumben

Ben bazen nefessiz öeleceğim sanıyorum. Bir de nezleyim ki sorma... Genelde otururken oluyor, ben de fırsattan istifade hemen yatıyorum. Benimki bir de mideme yakın vurup duruyor, ağzımdan çıkacak kerata... :)
gecmiş olsun canım ..özellikle zencefil grip virüsü için antibiotik gibi..ıhlamurla kaynat iç iyi gelir..su grip aşısı dert oldu basımıza ya bende cook kararsızım calışmıorum ewdeyim diye yaptrmak istemiorum ama bellimi olur diorum bi yandanda ..ALLAH hepimizi korusun ..2 hafta sonra kontrolüm var doktoruma sorucam bu konuyu..

canım geçmiş olsun.bugun tvde söylemişler izledinizmi bilmiyorum ama hamilelere özel olanı gelmiş eşimde ısrarla vurdurmam gerektigini söyleyip duruyor ama çok kararsızım..

Sağ olasın canım. Yarın doktoruma soracağım her şeyi. O aşıya karşı olduğu halde 3 hafta önce yaptır demişti ama ben dinlememiştim. Umarım çok geç olmamıştır.

Sağ olasın canım. Yarın doktoruma soracağım her şeyi. O aşıya karşı olduğu halde 3 hafta önce yaptır demişti ama ben dinlememiştim. Umarım çok geç olmamıştır.
yok canım sakın böyle düşünmeelmaz:..bak eşim medikalci doktorlarla calışıyo sürekli ve enfeksiyoncu arkadasları var onlar bile vurdurmamış tamam riskli grupta oldugumuz söyleniyo dogru ama normal grip olma lüksümüzde kalktı hemen domuz gribine endekslendik bende cok ewhamlıyım ama doktoruma 2 haftayı beklemeyip en kısa zamanda sordurucam bu aşıyı bakalım ne önrercek adam prof oldugu için güveniorum ona..bana amniyosentezi bile yaptrmana gerek yok demişti ama ben içime sinmedi diye yaptırmıştım ve temiz sonuclar almıstım..bakalım..

ben de yarın yaptırmayı düşünüyorum.dr. um bu aşı kaliteli diyor. ankarada numune hastenesinde aşılar bitmiş.
benim de suyum endişelendiriyor. dr. çok su içmelisin dedi. 20 bardak su içiyorum. 1 hafta geride. bazen de ileri gidiyordu. anlamadım vallahi. hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah.

iyi geceler kızlar
sizde yatarken sağa sola dönerken zorlanıyormusunuz kendimi çok gergin hissediyorum şimdiden böle olursam diyorum daha 2,5 ay var bebişim rahat etsinde içerde ne yapalım

iyi geceler kızlar
sizde yatarken sağa sola dönerken zorlanıyormusunuz kendimi çok gergin hissediyorum şimdiden böle olursam diyorum daha 2,5 ay var bebişim rahat etsinde içerde ne yapalım

canım benim karnım yeni buyuyor o yıuzden yenı yenı egilirken falan da zorlanıyorum zaten saga ve sırt ustu yatamıyorum mıdem o zaman cok yanıyor ancak sola dogru yatıyorum

canım benim karnım yeni buyuyor o yıuzden yenı yenı egilirken falan da zorlanıyorum zaten saga ve sırt ustu yatamıyorum mıdem o zaman cok yanıyor ancak sola dogru yatıyorum

en iyi yatış pozisyonu sol diye okumuştum zaten bebeğe giden bütün kanallar açık oluyormuş ozaman
bende soluma yatıyorum sırtım çok ağrırsa 2dk sırt üstü birazda sağa yatıyorum miğdemde yanma yok çok şükür

artık yatalım oğlumla sabah babamız gelicek doktora gidicez
inşallah güzel haberlerle döneriz hepinize iyi geceler canlarım öptümmmopuyorumnanaktan

ben pazartesi aşımı olmustum.. yan etki yasamadım titreme ateslenme vs.. hic bi sey olmadı cok sukur
kolumda şişmedi agrımadım.. umarım bu grip olaylarıda bir an evvel biter hepimizi endise icine soktu sagolsun

ben pazartesi aşımı olmustum.. yan etki yasamadım titreme ateslenme vs.. hic bi sey olmadı cok sukur
kolumda şişmedi agrımadım.. umarım bu grip olaylarıda bir an evvel biter hepimizi endise icine soktu sagolsun

aynen bir hamile kaldık anasını satim domuz giribi çıktı,havamızı atalım bol bol gezelim dedik,evden burnumuzu çıkartamıyoruz korkudan,Rabbim zauk etsin hepimizden inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaa ben hiç ihmal etmiyorum ben zaten normaldede suyu çok faza içerim çarşamba doktora gittiğimde 2-3 içiyorum ddim az dedi 4 lt içceksin diyor anlamıyorumki ben suyu bukadar çok içtiğim halde suyun az diyor bana ben kadar içen yoktur su içmek ten patlıcamkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:sinifsinif:

canım sorda banada özelden haber edermisin burdan göremem belki kaydirigubbakcemile5 bende çok kararsızım

bendede oldu bu gerilik meselesi sonra başka bi doktora gittiğimde gayet güzel gelişimi dedi şimdide bu suyun azlığından aceba başka doktora gene gitsemmi diyorum hani ultrasonunda bi problem falan vardır belki benim doktorun sana nezamandır suyun az diyor ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…