2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeseeee....

Ynurcuğum bugün en doğu sınırdayız mevlam mehmetciklerimize ve ailelrine sağlık ve sabır versin ... şafak hakkari 30 turkbayragiturkbayragi ve 3 leride çöpe atıyoruz hihoyyyt

günaydın herkeseeee....

Ynurcuğum bugün en doğu sınırdayız mevlam mehmetciklerimize ve ailelrine sağlık ve sabır versin ... şafak hakkari 30 turkbayragiturkbayragi ve 3 leride çöpe atıyoruz hihoyyyt

günaydın annişler hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan seyyalcim canım benim son dört haftaya girdik az kaldı şaka maka :lepi: şimdi telaş zamanı canım temizlik derdi var bide

ulen bugün erken kalktım kahvaltı yapim dedim erkenden kızçem için ama uyucam sanırım yine,kahvaltımızı yaptık şimdi öğlene kadar uyusam ohhhh ne güsel olur,yalnız çalışan annişler öldürmezse beni

herkese günaydınlar olsun,hayırlı cumalarınız olsun,gönlünüz sağlık,neşe,huzur,sevgi dolsun,bebeklerinizden bol bol tekme yiyeniz inşallah

günaydın ne güzel şeyler söylemişsin bol bol tekmeler yiyeniz inşallah filann ohhh biz çalışalım sende marifetmiş gibi anlat yok öyle ....Sanada günaydın kızçenin annesicokacimcoookzemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın kızlar...hayırlı cumalar ben bu gece hiç uyuyamadım tuvalete gitmekten..sonra tam uyucam dedim eşimin teli çaldı...bu gün onu yalovaya yolcu ettim sabah..gece yalnızım...
sonra oğlanı yolladım okula..şimdi ev işi yapacağım sonra çarşıya sonra pazara...

eyvallah cnm benim,he bol tekme yiyileim tabi,valla ben de kızçemde nazlıyız sanırım uyumak istiyorum ama sizi de bırakıp gidemiyorumopuyorumnanaktan

canim iyi guzel hos diyorsunda. benim arkadasim gecen sene 32. haftasinda dogum yapti. acil doguma aldilar suyu azaldigi icin. masallah bebegi cok saglikli dogdu ama. cantasi onceden hazir olmadigi icin eksikleri vardi yani. bunlar olabilecek seyler. dogal olarak bunlari da bilince insan onceden hazir olsunda nolur nolmaz diyor. cunku bizlerde 29. haftalardayiz artik. eksikler tamamlandi yikandi utuklendi derken zaten 2 hafta gecer.

ballı süt içiyorum ben sade sütü içemiyorum bir kere bir yerde okumustum sade daha etkiliymiş süt diye siz hiç duydunuz mu

canim gecen de televizyonda izledim bi diyetisyendi sanirim. bali sute karistirmayin dedi. balin icindeki bisiyi olduruyormus. ya bu kalsiyumu tek basina almak gerekiyor kisacasi. etle olmaz pekmezle olmaz bazi sebzelerle olmaz meyvelerle yiyince meyvenin de sekerini yok ediyormus mesela. bildigimiz dogrular hep yanlis olmaya basladi :))))))

bak simdi oldumu hic. bugun hic gecmeyecek gibi geliyor bana. sende yatiyim uyuyayim diyorsun. mafoldumben is yerime bi yatak isteyecegim bende :))))

bak simdi oldumu hic. bugun hic gecmeyecek gibi geliyor bana. sende yatiyim uyuyayim diyorsun. mafoldumben is yerime bi yatak isteyecegim bende :))))[/QUOTE]

oy oy oy kıyamam ben sana pardon cnmcım valla çalışan hamişler o kadar çok haklısınız ki saygıyla eğilirim önünüzde

gunaydin hamisler :)))))))........
Allaha sukur bugun Cuma. bu hafta pilim bitti nedense. sabahlari kalkmak cok zor oluyor.

aynen canım sündü bu hafta resmen çok yoruldum..şimdiden akaşm 5 olsa da eve gitsem diye beklemeye başladım(

kızlar ya son bir kaç günde göbeğim daha bir büyüdü sanki kocaman oldum.akannehir
hareketlerim de kısıtlanmaya başladı iyice tank gibi geziyorum:bbo:son ay nasıl olacak acep şimdiden uykusuzluk da başladı...

Günaydın canlarım,

Hayırlı cumalar olsun, güzel haberlerle dolu, sağlıklı, huzurlu bir gün dilerim herkese.

Dün işe gelemedim ben, grip gibiydim, iyice üşütmekten korktum, yattım evde. Ama grip değilmişim, bugün birşeyim yok çünkü.

Geçmişe bakayım dedim ama hem siz çok kaynatmışsınız, hem de benim işim çok, okuyamadım, herkes iyidir umarım...

gunaydin hamisler :)))))))........
Allaha sukur bugun Cuma. bu hafta pilim bitti nedense. sabahlari kalkmak cok zor oluyor.

Hayırlı cumalar canım cumayı ayrı bir seviyorum valla yaa yarın koca göbeğimi devirip uyuyacağım ne güzellll :lepi::lepi:

Bir_Nokta kullanıcısından alıntı
ballı süt içiyorum ben sade sütü içemiyorum bir kere bir yerde okumustum sade daha etkiliymiş süt diye siz hiç duydunuz mu

canım süt sade içilir hele bide aslında köydeki sütlerden içebilsek ama onalıda ben pek sevmiyorum neyse sen sadce iç ve süt içmeden bir saat önce ve bir saat sonra bişey yeme yatmadna bisatt önce iç öyle yat mesela ben öyle yapıyorum cnaım ve sütümü düzenli içtiğim zamanalrda bebeğimin gelişimi daha iyi oluyor kilosu felan...

günaydın annişler hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan seyyalcim canım benim son dört haftaya girdik az kaldı şaka maka :lepi: şimdi telaş zamanı canım temizlik derdi var bide

ayy canım haklısın valla azaldı şükür :):): ama bişey diiym mi biz böyle yaptıkça şu son iki haftayı geçiremeyeceğiz sanki ay yle bi duygusallaştım ki öyle mesjalr atmaya başladım ki adamcağız aşkım burda askeriyede iyice odun oldum ben cevap atamıyorum kalıyorum öyle diyor :):):):)

temizlik işini biz annem teyzem kuzenim ve ben son hafta gidip yapacağız kocam gelince de mis gibi eve giriverecğiz ::):): teyzem ve annem saolsun kızdıalr bana sakın akdın felan tutup harcama paranı ne var evinde sanki yatak yorgan mı yıkayacağız yaparız dedielr sen o paraya kızına ciciler al dedielr mevlam razı olsun onlardan içim rahat şimdi annem hasta kıyamıyorum ama teyzem ve kuzenim de yardımcı olduktan sonra gerisi kolay ...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız.
Ben sabah ezane bir kalktım sonra baktım bebeğim hareket etmedi ama her sabah benle ezana kalkardı hiç hareket yok korktum biraz bekledim hala birşey yok ağladım eşimi uyandırdım hemen ağlama çocuğun bir şeyi yoksada birşey yapacaksın dedi gitti çikolata getirdi yedim bekliyorum az bir kıpırdama oldu ben deli oldum ama ya çok kötü korktum yavrum sanarım uyuyordu sonra uyandı. şükürler olsun birşey yokmuş başladı kıpırdanmaya ama ömrümden ömür gitti.... çok korktum şurda 2 buçuk ay kaldı ama yinede korkuyor insan ...Allah hepimizin yardımcısı olsun ....

bende doktora gittiniz sandım ve bende nezle oldum burnum akıyor hapşırıyorum birde ama onun dışında iyiyim....Ateşim yok bulantı kusma filan yok Grip değilim yani....
Toplantım olmasa bugün gelmezdim ama mecburum
öğleden sonra yine toplantım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…