- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.381
günaydın herkeseeee....
Ynurcuğum bugün en doğu sınırdayız mevlam mehmetciklerimize ve ailelrine sağlık ve sabır versin ... şafak hakkari 30 turkbayragiturkbayragi ve 3 leride çöpe atıyoruz hihoyyyt
herkese günaydınlar olsun,hayırlı cumalarınız olsun,gönlünüz sağlık,neşe,huzur,sevgi dolsun,bebeklerinizden bol bol tekme yiyeniz inşallah
günaydın ne güzel şeyler söylemişsin bol bol tekmeler yiyeniz inşallah filann ohhh biz çalışalım sende marifetmiş gibi anlat yok öyle ....Sanada günaydın kızçenin annesicokacimcoookzemuszemuszemuszemuszemuszemus
yaw görende yatak döşek yatcaz sanır hee hamileyiz kızm hasta değiliz ayrıca illa yardım eden birileri olur son zamanlarda
maşallah cnm bebişine. sende aldıklarını güle güle giy inşallah
boşwer hayatım telaş sarmasın seni madem izine ayrılacaksın hiç gerek yok kasmaya rahat rahat alırsınız hem yürüyüş yapmış olursun son dönemlere yakın, bnde çantayı şubat 10lardan sonra falan hazırlarım heralde dilerim bebişlerimiz miyadında doğarlar rahat rahat giydiririzde emziririzde aksini düşünmek bile istemediğim için çanta falan hazrlayamam wallalmaz:
ballı süt içiyorum ben sade sütü içemiyorum bir kere bir yerde okumustum sade daha etkiliymiş süt diye siz hiç duydunuz mu
ulen bugün erken kalktım kahvaltı yapim dedim erkenden kızçem için ama uyucam sanırım yine,kahvaltımızı yaptık şimdi öğlene kadar uyusam ohhhh ne güsel olur,yalnız çalışan annişler öldürmezse beni
Günaydııınnn....
Ben geldim...
gunaydin hamisler :)))))))........
Allaha sukur bugun Cuma. bu hafta pilim bitti nedense. sabahlari kalkmak cok zor oluyor.
gunaydin hamisler :)))))))........
Allaha sukur bugun Cuma. bu hafta pilim bitti nedense. sabahlari kalkmak cok zor oluyor.
Bir_Nokta kullanıcısından alıntı
ballı süt içiyorum ben sade sütü içemiyorum bir kere bir yerde okumustum sade daha etkiliymiş süt diye siz hiç duydunuz mu
günaydın annişler hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan seyyalcim canım benim son dört haftaya girdik az kaldı şaka maka :lepi: şimdi telaş zamanı canım temizlik derdi var bide
Günaydın canlarım,
Hayırlı cumalar olsun, güzel haberlerle dolu, sağlıklı, huzurlu bir gün dilerim herkese.
Dün işe gelemedim ben, grip gibiydim, iyice üşütmekten korktum, yattım evde. Ama grip değilmişim, bugün birşeyim yok çünkü.
Geçmişe bakayım dedim ama hem siz çok kaynatmışsınız, hem de benim işim çok, okuyamadım, herkes iyidir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?