- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.401
canim iyi guzel hos diyorsunda. benim arkadasim gecen sene 32. haftasinda dogum yapti. acil doguma aldilar suyu azaldigi icin. masallah bebegi cok saglikli dogdu ama. cantasi onceden hazir olmadigi icin eksikleri vardi yani. bunlar olabilecek seyler. dogal olarak bunlari da bilince insan onceden hazir olsunda nolur nolmaz diyor. cunku bizlerde 29. haftalardayiz artik. eksikler tamamlandi yikandi utuklendi derken zaten 2 hafta gecer.
Kesinlikle katılıyorum.
32. haftada odası falan bitmese bile bebeğin birkaç takım kıyafeti, bizim hastane çantamız hazır olmalı gibi geliyor bana da.
Umarım hiç birimize o kadar erken lazım olmaz ama, sonradan sıkıntı yaşamamak adına hazırlıklı olmakta fayda var.
Zaten 37. haftadan itibaren erken doğum bile sayılmıyor, her an bekleyin diyor doktorlar :)
Günaydın arkadaşlar nasılsınız.
Ben sabah ezane bir kalktım sonra baktım bebeğim hareket etmedi ama her sabah benle ezana kalkardı hiç hareket yok korktum biraz bekledim hala birşey yok ağladım eşimi uyandırdım hemen ağlama çocuğun bir şeyi yoksada birşey yapacaksın dedi gitti çikolata getirdi yedim bekliyorum az bir kıpırdama oldu ben deli oldum ama ya çok kötü korktum yavrum sanarım uyuyordu sonra uyandı. şükürler olsun birşey yokmuş başladı kıpırdanmaya ama ömrümden ömür gitti.... çok korktum şurda 2 buçuk ay kaldı ama yinede korkuyor insan ...Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
bende doktora gittiniz sandım ve bende nezle oldum burnum akıyor hapşırıyorum birde ama onun dışında iyiyim....Ateşim yok bulantı kusma filan yok Grip değilim yani....
Toplantım olmasa bugün gelmezdim ama mecburum
öğleden sonra yine toplantım var....
bak simdi oldumu hic. bugun hic gecmeyecek gibi geliyor bana. sende yatiyim uyuyayim diyorsun. mafoldumben is yerime bi yatak isteyecegim bende :))))
niye geldin bas geri basssssssssssssssssssslaelaelaelaelae
ayy canım haklısın valla azaldı şükür :):): ama bişey diiym mi biz böyle yaptıkça şu son iki haftayı geçiremeyeceğiz sanki ay yle bi duygusallaştım ki öyle mesjalr atmaya başladım ki adamcağız aşkım burda askeriyede iyice odun oldum ben cevap atamıyorum kalıyorum öyle diyor :):):):)
temizlik işini biz annem teyzem kuzenim ve ben son hafta gidip yapacağız kocam gelince de mis gibi eve giriverecğiz ::):): teyzem ve annem saolsun kızdıalr bana sakın akdın felan tutup harcama paranı ne var evinde sanki yatak yorgan mı yıkayacağız yaparız dedielr sen o paraya kızına ciciler al dedielr mevlam razı olsun onlardan içim rahat şimdi annem hasta kıyamıyorum ama teyzem ve kuzenim de yardımcı olduktan sonra gerisi kolay ...
herkese günaydınlar olsun,hayırlı cumalarınız olsun,gönlünüz sağlık,neşe,huzur,sevgi dolsun,bebeklerinizden bol bol tekme yiyeniz inşallah
aynen canım sündü bu hafta resmen çok yoruldum..şimdiden akaşm 5 olsa da eve gitsem diye beklemeye başladım(
kızlar ya son bir kaç günde göbeğim daha bir büyüdü sanki kocaman oldum.akannehir
hareketlerim de kısıtlanmaya başladı iyice tank gibi geziyorum:bbo:son ay nasıl olacak acep şimdiden uykusuzluk da başladı...
günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız.
Ben sabah ezane bir kalktım sonra baktım bebeğim hareket etmedi ama her sabah benle ezana kalkardı hiç hareket yok korktum biraz bekledim hala birşey yok ağladım eşimi uyandırdım hemen ağlama çocuğun bir şeyi yoksada birşey yapacaksın dedi gitti çikolata getirdi yedim bekliyorum az bir kıpırdama oldu ben deli oldum ama ya çok kötü korktum yavrum sanarım uyuyordu sonra uyandı. şükürler olsun birşey yokmuş başladı kıpırdanmaya ama ömrümden ömür gitti.... çok korktum şurda 2 buçuk ay kaldı ama yinede korkuyor insan ...Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
canim iyi guzel hos diyorsunda. benim arkadasim gecen sene 32. haftasinda dogum yapti. acil doguma aldilar suyu azaldigi icin. masallah bebegi cok saglikli dogdu ama. cantasi onceden hazir olmadigi icin eksikleri vardi yani. bunlar olabilecek seyler. dogal olarak bunlari da bilince insan onceden hazir olsunda nolur nolmaz diyor. cunku bizlerde 29. haftalardayiz artik. eksikler tamamlandi yikandi utuklendi derken zaten 2 hafta gecer.
Kesinlikle katılıyorum.
32. haftada odası falan bitmese bile bebeğin birkaç takım kıyafeti, bizim hastane çantamız hazır olmalı gibi geliyor bana da.
Umarım hiç birimize o kadar erken lazım olmaz ama, sonradan sıkıntı yaşamamak adına hazırlıklı olmakta fayda var.
Zaten 37. haftadan itibaren erken doğum bile sayılmıyor, her an bekleyin diyor doktorlar :)
amin canim insallah zamaninda sorunsuz sIkıntısız dogumlar yapabiliriz. ama yinede garantici olmak lazim. kim bahsetmisti hatirlamiyorum burda konusulmusta olabilir. hazirliksiz yakalandiklari ve acil doguma gittikleri icin bebegin kiyafetlerini yikayamadan giydirmek durumunda kalmislar. hemsireler cok kizmis. boyle bisi olmasini kesinlikle istemem dogrusu.
Sabah sabah, geldim, masamda poğaça yiyip, çay içiyordum... Derken telefonum çaldı, ağzımda poğaça ile açtım teli...
Bizim daire başkanının sekreteri adamı arayan bir yabancıyı bana aktarmış... Ağzımda poğaça, ne diyeceğimi şaşırdım, adamın adı soyadını, firmasını alana kadar ağzımı şapırdatmaktan yamuldum...
Siz ağzınızda yemek varken tel çalınca ne yapıyorsunuz?
günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
su tankeri gibi oldum ya su içmekten nasıl içicez 4lt suyu yaaaa kafamçokkarıştı
Sabah sabah, geldim, masamda poğaça yiyip, çay içiyordum... Derken telefonum çaldı, ağzımda poğaça ile açtım teli...
Bizim daire başkanının sekreteri adamı arayan bir yabancıyı bana aktarmış... Ağzımda poğaça, ne diyeceğimi şaşırdım, adamın adı soyadını, firmasını alana kadar ağzımı şapırdatmaktan yamuldum...
Canım bazen yapıyor öyle bu minikler, ben de çok korktum geçen günlerde.
Hemen paniğe kapılmayıp, biraz sabretmek lazım sanırım.
Biz streslendikçe, onlar da içerde kasılıp hareket etmiyorlar, daha beter oluyor.
Hadi gözün aydın, bir daha hiç durmasın da bıdık, aklın başına gelsin :)
:))))aman hareket etsinde de . durmasın zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?