2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim de gobek aldi basini gidiyor. esim dun aksam gorunce sok oldu noldun sen diyo :))))). sabahlari corap giyerken cok zorlaniyorum artik bende napsam kocamimi uyandirsam coraplarimi giydir diye. :)))))

heheheh ben de çoraplarımı giyip çıkrma işini kardeşime yaptıroyrum :):):) abla bıktım senden gelsin artık şu kocan diyor :):):):))

NILUFERSAHH günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba

canım benim hemd ekocaman olmuştur şimdi seni şaşırtacak :):):):

dila06 Alıntı:
yaşasınnnnn...bende yarın bebikimin odasını alıcam....

canım belli mi alacağın oda takımı ? ne güzel ben bir yıl bekleyeceğim oda takımı için :):): )

ben çok su içince miğdem bulanıyor ama doktor hiç suusz kalmış felan demedi hep suyun gayet iyi dedi şükürler olsun rabbime yoksa su içer miğde bulantısı ile yaşardım :

yaşasınnnnn...bende yarın bebikimin odasını alıcam....

ay ne guzel. ben hala karar vermedim besik mi park yatak mi?
istedigim besikler organik urunler oldugu icin cok pahali.
park yataklarla ilgilide kenarlari metal malzemeler oldugu icin kafam karisti. metal malzemeler manyetik alan urettikleri icin bebegin kendisini yorgun hissetmesine ve uyku duzensizliklerine neden olabiliyormus.
ufffff offfff yaaa.....
neyseki kayinvalidem simdi hasir sepetlerden minik besik yaptiracak en azindan o var diyorum

esinlikle ama ya müşteri tm akrşında duruyorsa :)):):) aynen sinpac gibi ağzında lokma elin ile kapatılmış şapur şupur konuşulur anlayışlı aboneler ye kızım ye sen ik icanlısın der diğerleri uyuz uyuz bakarlar :):):):

ya benim de gobek aldi basini gidiyor. esim dun aksam gorunce sok oldu noldun sen diyo :))))). sabahlari corap giyerken cok zorlaniyorum artik bende napsam kocamimi uyandirsam coraplarimi giydir diye. :)))))

uyandır bence:))bir dahaböyle nazlanma fırsatını nerden bulucaz demi amakaydirigubbakcemile3tadını çıkarmak lazım.

tatlım benim evim müsait bir odam boş oraya odasını kurucam ilk üç ay minik beşikte yatırıcam sonra haydeee odaya naş kocamla yalnız kalıcam...herkes yerini bilsin dimi?sonra ayırmak zor olur.zaten akılları başlarına gelince sıpalar anneyi babayı kıskanıp aralarına yatıyo...

günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

uyandır bence:))bir dahaböyle nazlanma fırsatını nerden bulucaz demi amakaydirigubbakcemile3tadını çıkarmak lazım.

evet aslinda uyandirmak lazim ama benim koca gece 3 de yatiyor bense 7 de kalkiyorum. gerci sabah 9 da kalkiyor kaldirabilirim. haftaya pazartesi bi deneyim bakalim :)))))))

bu arada ayak bilekleri ve ayaklarının üstü şişen var mı benim şişmiş aksamları kolanya ve kremlerle en sonra bebe yağı ile ovalıyorum ve 2 yastık koyup dinlendiriyorum sabah şişlikleri geçiyor....2 günden beri bariz belli şişlikler

Ben de aynı planları kuruyorum :)
Ama beşik yerine park yatak almayı düşünüyorum, çünkü ben işe başlayınca annemde bir yatağı olması lazım kuzumun.

uyan ye tekrar yat hemde sola yat direk bebişine gitsin kalsiyumlar proteinler
kullan tabiki ben 2,5 aydır kullanıyorum, walla hiçte koku gelmedi bana ne hikmetse sizden duyuyorum yani he şişeye burnunuzu sokarsanız o ayrı.. solgar markayı bana tawsiye etti doktorlar en kalitelisi o bitkisel hem onu kullanıyorum

bak simdi oldumu hic. bugun hic gecmeyecek gibi geliyor bana. sende yatiyim uyuyayim diyorsun. mafoldumben is yerime bi yatak isteyecegim bende :))))

gitme yaw ben geldimmm
aaaa ne bu pimpiriklilk böle döwecem ama sizi heeklava: böyle yapa yapa bişey olacak hee ezanda uyanmamışmış çocuğuda rahatsız ettin boşuna bizimkide hersabah saat çaldığında uyanıyordu bizle son iki üç gündür uyanmıyor napalım şimdi:mymeka: biraz rahat olun lütfen kızlar günü geliyor 2,3 saat hissetmiorum bu dönemde zamöanın çoğunu uykuda geçirir rahatsız etmeyin benim minişlerimi dewirin gıçınızı yatın
su tankeri gibi oldum ya su içmekten nasıl içicez 4lt suyu yaaaa kafamçokkarıştı

4lt mi ne diyyın kııızz 2lt içicen 4lt kim demiş o kdar su içilirmi bea:uhm:

[
Ben de çok duygulanıyorum artık hareket ettikçe. Hele eşim konuşunca tepki veriyor ya sıpa, o zaman ciddi ciddi ağlıyorum.

bizden sabırsız onlar eşim ne oldu neden doldu gözlerin diyor bende hoşuma gidiyor senin onunla konuşman diyorum çok tuhaf bir duygu yaa dedi oda ...Dışardan bile hareket edince insan heyecanlanıyor dedi...Rabbim sağlıklı şekilde hamilelik ve doğumlar nasip etsin hepimize

benimde başladı canım ayak şişmeleri resmen davul gibi oluyor ilk zamanlar botlarım bol olurdu şimdi botun bitim noktasında bile bombe oluyor resmen iz bırakıyor geçmiyor hiç bende masaj yapıp dinlendiriyorum filan ama pek faydası olmuyor şişlik yine kalıyor :bbo:

günaydın tatlılara.s. hayırlı cumalar güzel bi gün olsun inşallahh
biz doktorumuza gittik teyzeleri herşey yolunda çok şükür:Saruboceq: kafama takılan bazı şeyleri sordum suyu ,pozisyonu nerde durduğu gibi herşey normal görünüyo paşam 1.100gr olmuş boyunu ölçemedi 1ay sonraya gün verdi
doğum pozisyonunda duruyormuş şu an ama arada döner yan yatar son aya kadar değiştirir ara sıra pozissyonunu dedi şimdilik böle fazla göremedim yan dönmüş şişkom
geçmişe bakamadım tesisatcı geldi bulaşık mak. aldık onun tesisatı yapılıyo işler bitsin sonra bakarım ancak öpüyorum şimdilik hepinizi kendinize iyi bakın güzel annişler:1hug:

benim çok iyi sabahları düzelmiş şekilde ama akşamı yine şiş iş yerinde oturmaktan devamlı dinlendir bence gerçi senin az haftan kaldı 4 hafta demiştin yanılmıyorsam son zamanlarda evet şişlikler geçmez ama bu aralar ne yaparsan kendine yaparsın yormamaya çalış kendini

hasretcim 2lt yeterli değilmiş bende öyle biliyordum ama şimdi miktarı arttırmaya çalışıyorum ama lavabodanda çıkamıyorum :))))

yok canım benim 4 hafta eşimin gelmesine var :)) eşim asker terhise 4 hafta kaldı :lepi: bana daha 10-11 hafta filan var hayırlısıyla :CüvCüv:

hasretcim 2lt yeterli değilmiş bende öyle biliyordum ama şimdi miktarı arttırmaya çalışıyorum ama lavabodanda çıkamıyorum :))))

abartmışlar eğer kim demişse bebeğim sıvısı her geçen gün azalacak bunun içinde 4 lt su içmenin bir anlamı yok eşi ile ve kordonla beslenecek bir insanın günde 2,5 lt su içmesi yeterli extra diğer sıvılardan da aldıklarınız da o yüzden 4 lt kim olsa içemez 1 güne sığdırarak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…