- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.421
ya benim de gobek aldi basini gidiyor. esim dun aksam gorunce sok oldu noldun sen diyo :))))). sabahlari corap giyerken cok zorlaniyorum artik bende napsam kocamimi uyandirsam coraplarimi giydir diye. :)))))
NILUFERSAHH günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba
dila06 Alıntı:
yaşasınnnnn...bende yarın bebikimin odasını alıcam....
yaşasınnnnn...bende yarın bebikimin odasını alıcam....
hemen itinbayla agizdaki yemek yanak kismina alinir ve konusmaya sanki hicbirsey olmamis gibi devam edilir ya da 1 dk musade istenip tel beklemeye alinir yutkunma islemi tamamlandiktan sonra tel geri alinarak ozur dilenip konusmaya devam edilir. :))))))
ya benim de gobek aldi basini gidiyor. esim dun aksam gorunce sok oldu noldun sen diyo :))))). sabahlari corap giyerken cok zorlaniyorum artik bende napsam kocamimi uyandirsam coraplarimi giydir diye. :)))))
heheheh ben de çoraplarımı giyip çıkrma işini kardeşime yaptıroyrum :):):) abla bıktım senden gelsin artık şu kocan diyor:):):):))
ay ne guzel. ben hala karar vermedim besik mi park yatak mi?
istedigim besikler organik urunler oldugu icin cok pahali.
park yataklarla ilgilide kenarlari metal malzemeler oldugu icin kafam karisti. metal malzemeler manyetik alan urettikleri icin bebegin kendisini yorgun hissetmesine ve uyku duzensizliklerine neden olabiliyormus.
ufffff offfff yaaa.....
neyseki kayinvalidem simdi hasir sepetlerden minik besik yaptiracak en azindan o var diyorum
günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Bizim de kavuşmamız var yarın :)
Çok özledim oğlumu.
Hayırlı haberlerle gel inşallah Nilüfercim...
İkinizinde bebekleri maşallah tosuncuk olmuşlardır sağlıklı haberlerle gelirsiniz inşallah ...Özlenmez mi yaa dün nasılda hareketliydi yawrum ben çok duygusal oldum yaaa o hareket edince gözlerim yaşarmaya başlıyor.Eşimde artık az kaldı diyor sabırsızlıkla bekliyoruz seni diye konuştu dün ve ben gözyaşlarıma hakim olamadım artık ağır bisey kaldırmıyorum eşim yaptı dün sofrayı kurdu, bulaşık makinesinden temizleri çıkardı dolaba koydu , yatağımızı açtı gerçi 2 günden beri ayrı yatıyoruz eşim nezleydi şimdi bende sıra oturma odasında kanepelerde yatıyoruz ....
Şimdi bile kızım tekme atıyor yawrum yaaaa ...Meyvalarımı getirdim birazdan yiyeceğim portakal ve elma C vitamini almak lazımmmm bu havalarda bol bol
uyandır bence:))bir dahaböyle nazlanma fırsatını nerden bulucaz demi amakaydirigubbakcemile3tadını çıkarmak lazım.
tatlım benim evim müsait bir odam boş oraya odasını kurucam ilk üç ay minik beşikte yatırıcam sonra haydeee odaya naş kocamla yalnız kalıcam...herkes yerini bilsin dimi?sonra ayırmak zor olur.zaten akılları başlarına gelince sıpalar anneyi babayı kıskanıp aralarına yatıyo...
İkinizinde bebekleri maşallah tosuncuk olmuşlardır sağlıklı haberlerle gelirsiniz inşallah ...Özlenmez mi yaa dün nasılda hareketliydi yawrum ben çok duygusal oldum yaaa o hareket edince gözlerim yaşarmaya başlıyor.Eşimde artık az kaldı diyor sabırsızlıkla bekliyoruz seni diye konuştu dün ve ben gözyaşlarıma hakim olamadım artık ağır bisey kaldırmıyorum eşim yaptı dün sofrayı kurdu, bulaşık makinesinden temizleri çıkardı dolaba koydu , yatağımızı açtı gerçi 2 günden beri ayrı yatıyoruz eşim nezleydi şimdi bende sıra oturma odasında kanepelerde yatıyoruz ....
Şimdi bile kızım tekme atıyor yawrum yaaaa ...Meyvalarımı getirdim birazdan yiyeceğim portakal ve elma C vitamini almak lazımmmm bu havalarda bol bol
Ben de çok duygulanıyorum artık hareket ettikçe. Hele eşim konuşunca tepki veriyor ya sıpa, o zaman ciddi ciddi ağlıyorum.
uyan ye tekrar yat hemde sola yat direk bebişine gitsin kalsiyumlar proteinlerdoktorum pazartesi gunu gıttım bana 2 hafta geriden gelişimini surduruyor dedi yanı sınrdaymıs 2 haftadan daha yuksek olanlar dusuk yapma erken dogum tehlıkesı tasıyormus o yuzden bu ay o farkı tamamlamam gerek bide ben sabahları uyanamıyorum o yuzden 12 den sonra kahvaltı yapıorum bununda etkısı olabılırmıs 8 den sonraya kahvaltıyı bırakma dedı ama uyanamıyorum kafayı yıyıcem mafoldumben
kullan tabiki ben 2,5 aydır kullanıyorum, walla hiçte koku gelmedi bana ne hikmetse sizden duyuyorum yani he şişeye burnunuzu sokarsanız o ayrı.. solgar markayı bana tawsiye etti doktorlar en kalitelisi o bitkisel hem onu kullanıyorumtşkler canım inş. opuyorumnanaktan kızım için herşey birşey sorucam doktorum bana balık yağı verdı kullanmam ıcın ama herkes bişi soyluyor almadım bende sizce almalı mıyım balık kokusu yuzunden tuketemıyorum balık yagı sızce nasıl kullanan war mı
bak simdi oldumu hic. bugun hic gecmeyecek gibi geliyor bana. sende yatiyim uyuyayim diyorsun. mafoldumben is yerime bi yatak isteyecegim bende :))))
aaaa ne bu pimpiriklilk böle döwecem ama sizi heeGünaydın arkadaşlar nasılsınız.
Ben sabah ezane bir kalktım sonra baktım bebeğim hareket etmedi ama her sabah benle ezana kalkardı hiç hareket yok korktum biraz bekledim hala birşey yok ağladım eşimi uyandırdım hemen ağlama çocuğun bir şeyi yoksada birşey yapacaksın dedi gitti çikolata getirdi yedim bekliyorum az bir kıpırdama oldu ben deli oldum ama ya çok kötü korktum yavrum sanarım uyuyordu sonra uyandı. şükürler olsun birşey yokmuş başladı kıpırdanmaya ama ömrümden ömür gitti.... çok korktum şurda 2 buçuk ay kaldı ama yinede korkuyor insan ...Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
su tankeri gibi oldum ya su içmekten nasıl içicez 4lt suyu yaaaa kafamçokkarıştı
Ben de aynı planları kuruyorum :)
Ama beşik yerine park yatak almayı düşünüyorum, çünkü ben işe başlayınca annemde bir yatağı olması lazım kuzumun.
Ben de çok duygulanıyorum artık hareket ettikçe. Hele eşim konuşunca tepki veriyor ya sıpa, o zaman ciddi ciddi ağlıyorum.
haa anladım şekercim...
aslında mantıklı..ama benim annem yakın o bana gelecek yani annemde beşik olmasına gerek varmı bilemedim şindi...ben bunu bi düşüneyim.
bu arada ayak bilekleri ve ayaklarının üstü şişen var mı benim şişmiş aksamları kolanya ve kremlerle en sonra bebe yağı ile ovalıyorum ve 2 yastık koyup dinlendiriyorum sabah şişlikleri geçiyor....2 günden beri bariz belli şişlikler
Ben de aynı planları kuruyorum :)
Ama beşik yerine park yatak almayı düşünüyorum, çünkü ben işe başlayınca annemde bir yatağı olması lazım kuzumun.
haa anladım şekercim...
aslında mantıklı..ama benim annem yakın o bana gelecek yani annemde beşik olmasına gerek varmı bilemedim şindi...ben bunu bi düşüneyim.
Benim annem 4 kat altta oturuyor :)
Günün gidişatına göre, bazen kendi evinde bazen de bizim evde bakacakmış, öyle diyor.
İki karyola da alabilirdik ama park yatak seyahatlerde falan iyi olur, annem istediği odaya çeker götürür diye düşündük.
Sen bi değerlendirme yap bakalım :)
[
bizden sabırsız onlar eşim ne oldu neden doldu gözlerin diyor bende hoşuma gidiyor senin onunla konuşman diyorum çok tuhaf bir duygu yaa dedi oda ...Dışardan bile hareket edince insan heyecanlanıyor dedi...Rabbim sağlıklı şekilde hamilelik ve doğumlar nasip etsin hepimize
Aminnnn...
Bu arada artık dışardan karnıma bakan biri bizim miniğin tepinmelerini net olarak görebiliyor. Çok tatlı çookk :asigim:
benimde başladı canım ayak şişmeleri resmen davul gibi oluyor ilk zamanlar botlarım bol olurdu şimdi botun bitim noktasında bile bombe oluyor resmen iz bırakıyor geçmiyor hiç bende masaj yapıp dinlendiriyorum filan ama pek faydası olmuyor şişlik yine kalıyor :bbo:
benim çok iyi sabahları düzelmiş şekilde ama akşamı yine şiş iş yerinde oturmaktan devamlı dinlendir bence gerçi senin az haftan kaldı 4 hafta demiştin yanılmıyorsam son zamanlarda evet şişlikler geçmez ama bu aralar ne yaparsan kendine yaparsın yormamaya çalış kendini
hasretcim 2lt yeterli değilmiş bende öyle biliyordum ama şimdi miktarı arttırmaya çalışıyorum ama lavabodanda çıkamıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?