2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynen oyle dusunuyorum. sonra alisinca hic ayrilmak istemiyorlar.

günaydın herkese.hepinize güzel bir cuma günü diliyorum.

canım şimdi iyisin değil mi aman üşütme sakın kendini dikkat et.hem bak yarın bebeğinle buluşman var büyük gün geldi:ecrin_bebek:
geçmiş olsun pancubencimopuyorumnanaktan.
yaşasınnnnn...bende yarın bebikimin odasını alıcam....
dilacım insan nasıl özeniyor değil mi?dün akşam bizim bıdığın dolabaı şifonyeri falan kuruldu odasının yerleri yenilendi.bitince insan mest oluyor.şimdi gidip gidip bakıyorum.bir eksik beşiğimiz kaldı.

gözünaydın canımcım herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah bıdıklarımıza sağlık versin.

yok canım benim 4 hafta eşimin gelmesine var :)) eşim asker terhise 4 hafta kaldı :lepi: bana daha 10-11 hafta filan var hayırlısıyla :CüvCüv:

:))))) hahahahah ne alaka benimde nasıl okumuşsam bende ...Hadi bakalım göz açıp kapayıncaya kadar buda geçecek SENİN ve SEYYAL TANERİN 'in .....

nilü teyzesii oğluşumun bilgilerini güncellersen sevinirim tatlımm
27+0 1.100gr
teşekkür ediyoruz öpüyoruzz:1hug:

Merhaba anneler a.s.
Pancubenciğim beni merak etmiş mesaj atmış burdayım avatarımı değiştirdim ondan farkedilmiyorum sanırım opuyorumnanaktan

Ayakların şişiyormuş canım bende neredeyse 1 aydır var doktoruma söyledim tuzu hayatından çıkar
yemekleri bile tuz koyma yediğin ekmekteki tuz ve salçadaki tuz yeter dedi
dediğini yapıyorum ve şişlikler azaldı tuzu kesin mümkün olduğunca canlar

ayy senin iki ayın kalmış yaaaa..zaman ne çabuk geçti hiç bişe anlamadımki ben.offf...

Avatarını değiştirsen bile ismin var canım benim HİJYENİMMMM görmezmiyim yaaa denk gelmedik canım evet 2-3 günden beri görmeyince meraklandım...Tuzu kıstım ben canım 1 hafta oldu dikkat ediyorum walla ....

masallah bebisine ay ne guzel artik kocaman oldular. :))))))

canim senin bebisine de masallah. ay kuzucuklar yaaa:)))))). pekmez iyi bir demir kaynagi olabilir canim.

Canım gözün aydın...

Yazcım çok teşekkür ederim, şimdi iyiyim çok şükür.
Büyük buluşma yaklaştı çok şükür ama saatler geçmiyor artık inan ki...
Bir ay çok uzun yaaa :)

Bebeğinin eşyalarını kurmuşsunuz, hayırlı olsun, güle güle kullansın.

Gözün aydın, çok güzel haberlerle gelmişsin canım.
Demir eksikliği için takviye hap veriyorlar genelde, sana vermedi mi doktorun?

C vitamininden zengin gıdalar (domates, turunçgiller) ya da süt ürünü olmayan, kalsiyumdan zengin gıdalar (brokkoli, badem gibi) demirin emilimini artırır. Antiasitler ise aksine emilimi olumsuz etkilerler.

Demirden zengin gıdalar karaciğer, ve diğer sakatatlar, kırmızı et, yumurta sarısı, kuru meyveler, elma suyu, bezelye, ıspanak (Temel Reis'i hatırlayınız), fasulye, mercimek, istiridye, badem, ceviz gibi gıdalardır. Ancak yine de bu gıdalar gebelikteki günlük demir ihtiyacını tam olarak karşılayamadıklarından gebelikte demir tedavisi önerilir.

Alıntıdır...

:kedi: Sağol canım benim
Geçer inşallah ödemlerimiz ne yapalım 3 ayımız kaldı şunun şurasında sabır
:asigim:

Maşallah bebeğine güzel haber nazarlardan korusun
En iyisi demir hapının portakal suyu ile içilmesidir.
Demirden zengin gıdalar karaciğer, ve diğer sakatatlar, kırmızı et, yumurta sarısı, kuru meyveler, elma suyu, bezelye, ıspanak, fasulye, mercimek, istiridye, badem, ceviz gibi gıdalardır. Ancak yine de bu gıdalar gebelikteki günlük demir ihtiyacını tam olarak karşılayamadıklarından gebelikte demir tedavisi önerirler.

arakdaşalr jet hızı ile gidiyrosunuz yetişemiyorum :):) bişey soracağım bana bir fikir verin lütfennn ...

eşim askere gitmeden önce iki güvercin balkondaki kombinin üstüne yuva yapmışlar ikide yumurta koymuşlardı bizde kıyamdık nasılsa evde yokuz diye balkonun camını açık bırakıp öyle kapattık evi arasıra gittik biliyorsunuz evimizde kaldık eşim geldiğinde gözlemlediğimiz kadarı ile iki tane güvercin doğdu büyüdü ve uçtualr ( bu arada çok tatlılardı ) sonra iki yumurta daha bırakmışlar biz en son gitiğimde baktım hala o yumurtalar değişmemiş eğer gitiğimde hala duruyor ise ne yapacağım ben . yuvayı bozsam günah bozmasam gömme balkon hadi balkondaki pisliğini temizlerim arasıra ama mutfak taraındaki balkon olduğu için kokusu çok fena üstelik evede geliyor o koku düşünün en son gitiğimde havalansın diye iki tanede cam açık bırakıp geldim yani ::):) ne yapayım şimdi ben bu güvercinelrime ? ?

canım maşşalah ebbeğine demir eksikliği için ilaç veriryor doktor genelede ama pekmez iyi gelir belki ?

canım gözün aydın maşallah bebişine
bulaşık makineni de güle güle kullan:))

maşallah canım kocaman olmuş seninki de:)
kansızlık için yiyebilirsen sakatat yiyeceksin . kekik ve sarmısakta da bolca demir var canım ama dr un seni yönlendirir bence takviye falan verir.dert etme sen.

Bozma bence ...bırak kalsın sen yine temizlencek yerleri temizle ....Günah artık ağaçmı kaldı da kuşlar yuva yapsin hem sıcak yer arıyorlar onlar

kuju'cum ne güzel haber maşallah bebeğine yaaa bulaşık makinesi şart gerçektende hayırlı ve uğurlu olsun hele bide misafirin çok oldu mu zor walla en iyisi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…