- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.481
ay dur ne oldu?
mafoldumben kıyamam kı ben onu yalnız bırakamam suan sadece dua edıorumm. sizdede aynı sorun var mı ben ilk bebek oldugu ıcın dıyorum ama herseyın hyırlısı
Bende var sanırım.
Ama word dosyası olarak...
Mail atayım mı sana?
gunaydın canım benim sana da..
:1shok:akannehir sasırdımm erkencisin, kotu birsey yok degil mi
günaydınlar arkadaşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.nasip olursa yarın bebikimi görmeye gitciz,.kuşum büyümüşmü acaba:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
yok cnm bidekiler genelde gayet rahat oluyolarkaydirigubbakcemile3 öyle abartma huyu yoktur bişey warsa wardır yoksa yoktur yani. sadece doğuma girmesini istiyorum bnle birlkte o da hayır ben korkarım dioÇok üzgünüm çoook, orda dio doktor falan işi uzatır çok acı çekersin çocuğu hemen çıkaramaz orda onu öldürmek zorunda kalırım diyo ama kaçış yok girecek benle:CüvCüv:delikafadulden
bu arada ayak bilekleri ve ayaklarının üstü şişen var mı benim şişmiş aksamları kolanya ve kremlerle en sonra bebe yağı ile ovalıyorum ve 2 yastık koyup dinlendiriyorum sabah şişlikleri geçiyor....2 günden beri bariz belli şişlikler
Öğle yemeğimizi yedik sağlıklı sağlıklı, geldik.
Bu domuz giribi haberleri beni delirtecek.
Çok canım sıkkın...
Tam bir karar verdim derken, profesörler, bakanlar, gazete haberleri, her kafadan bir ses çıkıyor, yine sapıtıyorum
kızlar yardım edin ya kaynanam gittiğim doktor için iyi şeyler duymamış ama kadın bana hep iyi davrandı öyle paracı bir doktorda değil off ya kafam karıştı araştır bakalım diedi başka doktor falan dedi mart 2009 annelerinden biri de benim doktora gitmiş memnun muş ne yapacam bilmyiorum
bana iki kzı doğuran bi arkadaşım dediki ayaklarını yüksekte tutup dikma kan basıncı direkt bebeğin oraya gidiyor nasıl yani dedim basınç oluyor güzelim dedi,druma sorucaktım unuttum sormayaı iyice öğrende ona göre yap
arakdaşalr jet hızı ile gidiyrosunuz yetişemiyorum :):) bişey soracağım bana bir fikir verin lütfennn ...
eşim askere gitmeden önce iki güvercin balkondaki kombinin üstüne yuva yapmışlar ikide yumurta koymuşlardı bizde kıyamdık nasılsa evde yokuz diye balkonun camını açık bırakıp öyle kapattık evi arasıra gittik biliyorsunuz evimizde kaldık eşim geldiğinde gözlemlediğimiz kadarı ile iki tane güvercin doğdu büyüdü ve uçtualr ( bu arada çok tatlılardı ) sonra iki yumurta daha bırakmışlar biz en son gitiğimde baktım hala o yumurtalar değişmemiş eğer gitiğimde hala duruyor ise ne yapacağım ben . yuvayı bozsam günah bozmasam gömme balkon hadi balkondaki pisliğini temizlerim arasıra ama mutfak taraındaki balkon olduğu için kokusu çok fena üstelik evede geliyor o koku düşünün en son gitiğimde havalansın diye iki tanede cam açık bırakıp geldim yani ::):) ne yapayım şimdi ben bu güvercinelrime ? ?
kızlar istanbul anadolu yakasında oturan anneler dogumu hangı hastanede dusunuyorlar TAVSIYE İSTİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?