2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba.ıkinci doz tetanozumuzu olduk geldik.Oğluşumun kalp atışlarını dinledik.Sağlık ocağında emzirme kursları veriliyomuş büyük ihtimalle bütün sağlık ocaklarında veriliyodur ilgilenenler varsa en yakın sağlık ocağına sorsun.Görümcemler aradı malum bu ayın 28 de doğuracak.Beşik sormuşlar sade beşik 400 ytl demişler bende başka biyer önerdim.
KÜJUCUM canım maşallah yavruna ay negüzel gördün geldin şimdi benim kontrolum haftaya.

mafoldumben kıyamam kı ben onu yalnız bırakamam suan sadece dua edıorumm. sizdede aynı sorun var mı ben ilk bebek oldugu ıcın dıyorum ama herseyın hyırlısı

yok cnm bidekiler genelde gayet rahat oluyolarkaydirigubbakcemile3 öyle abartma huyu yoktur bişey warsa wardır yoksa yoktur yani. sadece doğuma girmesini istiyorum bnle birlkte o da hayır ben korkarım dioÇok üzgünüm çoook, orda dio doktor falan işi uzatır çok acı çekersin çocuğu hemen çıkaramaz orda onu öldürmek zorunda kalırım diyo ama kaçış yok girecek benle:CüvCüv:delikafadulden

Buarada özellikle kız bebeği olacaklar(belki biliyosunuzdur ama ben yinede söyliyim)!Bebeğinizin alt temizliğini yaparken önden arkaya doğru silin kesinlikle arkadan öne temizlik yapmayın.popoya kullandığınız temizlik bezini öne kesinlikle sürmeyin.

canım az once baktım suan en genc anne adayı bnm 20 yasındayım bıde ılk bebek sanırım ondan bıde esım dogum sırasında bana bısı olur dıe cok korkuyor.keske bende bnmle doguma gırmesını ısterdım ama o orda bayılır kı sırnaşık şey

Nilüfercim güzel haberlerle gekirsin inşallah.
Hepatit dün pek gözükmemişsin sende bende bişeymi oldu dedim.Bugün antalya yine yağışlı düz güzeldi ama.

bana iki kzı doğuran bi arkadaşım dediki ayaklarını yüksekte tutup dikma kan basıncı direkt bebeğin oraya gidiyor nasıl yani dedim basınç oluyor güzelim dedi,druma sorucaktım unuttum sormayaı iyice öğrende ona göre yap

Selamlar herkese, biraz geçmise göz attım, aşı konusuna takıldım;

arkadaslar ben geldiği gün aşımı oldum, sizlere de şiddetle tavsiye ederim. bu işin şakası yok gercekten.. bizler 6 kat daha fazla risk altındayız, hele ki son 3 ayımıza girdik-risk daha da artıyor, doğum sonrası 3 ay da ren yüksek risk devam ediyor..
aşıyı olmak 1 saniye sürüyor inanın, küçücük bir iğne ve anlık bir acı. eşim, babam, ben birlikte olduk, hiçbirimizde yan etki, kolda şişlik-ateş vs hiçbirşey olmadı.
en güzeli mart ayında doğacak olan bebeğimiz de 6 ay, yani en azından yaz gelene kadar güvende olacak. biliyorsunuz bu meret ancak yazın yayılmıyor..

hepinize sevgiler.

kızlar yardım edin ya kaynanam gittiğim doktor için iyi şeyler duymamış ama kadın bana hep iyi davrandı öyle paracı bir doktorda değil off ya kafam karıştı araştır bakalım diedi başka doktor falan dedi mart 2009 annelerinden biri de benim doktora gitmiş memnun muş ne yapacam bilmyiorum

al bendende o kadar canım işyerinde herkes grip nasıl korunucaz napıcaz allahım çıldırmamak elde değil aşıda bana güvenilir gelmiyor benim alerjim var bazı gıdalara alerjisi olanlara sakıncalı diyolar kafamçokkarıştı beni gören herkeste kamyon görmüş gibi ayyyy sen aşı ol hemen diyo herkese bi laf anlat domuzlarda durdu bizim hamileliğe denk getirdi grip işini şansa bak ya :bbo:

sen memnunsan eger sorun yoktur.Her kafadan bir ses her zaman cıkar her konuda eger senin doktorundan bır sıkayetın yoksa dewam et.

canım kan basıncı dediğimiz şey öyle değil damarlarımızın şişmesi anlamında bebeğe gitmez merak etme kan damarlarda dolaşır bir çıkışı yoktur ....:)))) İçin rahat olsun bütün doktorlar ayakların altına yastık koy dinlen derler ....

ben olsam cesaret edip yuvayı bozamazdım onun günahını alamazdım sanırım

selam ,güzel mart anneleri, nasılsınız bakalımm.?
biz oğluşumla çok iyiz şükür ama gece yine bel ağrısından uyuyamadım.
ben bi geçmişe göz atim geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…