- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.521
işte oğlışumun odası için yaptığım kirpi perde resimler ışıktan dolayı pek net değil ama mafoldumben
akşam birdaha çekerim belki daha net gözükür.zaten burası bebeğimin odası değil göstereyim diye başka odaya taktım.kendi odasındada akşama çekip koyacağım.
Merhaba arkadaşlar, bir süredir aranızda yoktum, geçmişi okuyamadım ve şu an okuyacak zamanımda yok, hepiniz iyisinizdir umarım, herkesi öpüyorum, özledim sizleri :))
cnm gözün aydın maşallah bebegin tobbiş olmuş .. makinanda hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
cnm bizdede kuş sorunu var arka balkonda eşim besliyo,
ön balkonada yabozlar geliyodu yazın,ama karğalar rahat bırakmıyolardı.
kuşlar gittikten sonra ben dolabın üstünü temizledim zaten yerleri kalmadı yuva yapıcak..
yumurtaları soğuksa zaten daha gelmezler ..ama geliyosa bozma derim şimdilik..
geçmiş olsun.. Allah hepimizi bu gripten korusun. ben fazla güvenmiyorum onun için vurulmuyacam ..
işte oğlışumun odası için yaptığım kirpi perde resimler ışıktan dolayı pek net değil ama mafoldumben
Eki Görüntüle 31246
Eki Görüntüle 31247
Eki Görüntüle 31248
akşam birdaha çekerim belki daha net gözükür.zaten burası bebeğimin odası değil göstereyim diye başka odaya taktım.kendi odasındada akşama çekip koyacağım.
Eki Görüntüle 31246
Eki Görüntüle 31247
Eki Görüntüle 31248
yaz34 kullanıcısından alıntı
işte oğlışumun odası için yaptığım kirpi perde resimler ışıktan dolayı pek net değil ama
Dün çok garip bir rüya gördüm...
Rüyamda, arabada giderken bir acı hissediyorum, bir bakıyorum altımda kan var, erken doğum yapıyorum diye düşünüyorum rüyamda...:1no2::1no2:
çok sağol canım burda çok net değil üst kısmında inciler falan var ama ışıktan belli olmuyor akşam birdaha çekeceğim.evet ben astım:kedi: benim kornişler rustik birde eğilimli duvar zorlamadım pek kendimi ama yapmamam lazım yinede.çok ama çok güzel beğendim ben astım deme sakın uzanma biryerlere kızarım bakkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sağol tatlım çok zamanımı almadı üstünü örmek ipleri geçirmek falan 2,5 günde bitti.çok oldu biteli ama üst kısmını ancak dün süsleyebildim.maliyeti bişey değil ben 300 gr iple bunu çıkardım makromesi kurdelesi falan 10 liraya bitti.canim cok guzel olmus. bayildim. nasil yapiliyor acaba bu kolay bisiy mi. ne kadar zamanini aldi. maliyeti ne kadar oldu. ben kendi odama yapmak isterim :))))
sağol bosnacım ben astım ama şimdi pişmanımmafoldumbenYazcım ellerine sağlık, harika olmuş valla.
Güle güle kullansın minik.
Yalnız ben de senin astığın hissine kapıldım ve hiç hoşlanmadım, bir daha duymayayım :1no2:
Rüyamda, arabada giderken bir acı hissediyorum, bir bakıyorum altımda kan var, erken doğum yapıyorum diye düşünüyorum rüyamda...:1no2::1no2:
Çok güzel güle güle kullansın bebiş alkisalkisalkis
yazcım ellerine sağlık tam benim istediyim model bende yapıcam zaten benim çatı katı hepi topu 1 metre cam...
kızlar felaket şimşek çakıyo ben pc yi kapatıcam sonra grşz..opuyorumnanaktan
canım perde çok güzele benziyor mutlaka daha iyi resimelrini çekip koy ben çok beğendim belki çalarım ona göre koy yani :):)::)
çok sağol canım burda çok net değil üst kısmında inciler falan var ama ışıktan belli olmuyor akşam birdaha çekeceğim.evet ben astım:kedi: benim kornişler rustik birde eğilimli duvar zorlamadım pek kendimi ama yapmamam lazım yinede.
sağol tatlım çok zamanımı almadı üstünü örmek ipleri geçirmek falan 2,5 günde bitti.çok oldu biteli ama üst kısmını ancak dün süsleyebildim.maliyeti bişey değil ben 300 gr iple bunu çıkardım makromesi kurdelesi falan 10 liraya bitti.
sağol bosnacım ben astım ama şimdi pişmanımmafoldumben
çok teşekkürler kızlar.benimde çatı katı ve kornişlerden dolayı pek bir seçeneğim yoktu perde için.sonra bunu buldum bu sitede çok basit yapılıyor.akşam oğlumun odasının storu takılsın onun üstüne asayım yine çekeceğim resimlerini eminim orda daha net çıkacaktır canlarımopuyorumnanaktan.
Hepsiburada.com : VERDİNO SALLANIR BEBEK ARABASI | Anne & Bebek & Çocuk
türkiye de bir ilk ilk sallanan bebek arabası ...arkadaşım gönderdi bana da bir bakın isterseniz
Sinpac kullanıcısından alıntı
Rüyamda, arabada giderken bir acı hissediyorum, bir bakıyorum altımda kan var, erken doğum yapıyorum diye düşünüyorum rüyamda...
canım ben bunu çok beğendim tamda benim istediğim gibibişey evin heryerinde de kullanılır ilk zmanalr şöyle mayıs aylarına kadar koy mutfakta yanına hem uyusun hem sen yemeğini yap hemde rahat eder tam yatırdığında içine yumuşacık minderinide yerleştiriim ben :):): sonra da çıakr dışarda kullan ben beğendim saol canım :):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?