2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim cok guzel olmus. bayildim. nasil yapiliyor acaba bu kolay bisiy mi. ne kadar zamanini aldi. maliyeti ne kadar oldu. ben kendi odama yapmak isterim :))))

yumurtalar soğuktu geçen seferkinde bakalım inşallah kendielri bırakır yoksa benim eksinlikle bozma niyetim yok kıyamıyoruz zaten çok şekerler :):):) ama zor olacak yapacak hiç bişey yok bu durumda biraz kaalcakalr öyle doğuma kadar iyi bir takipten sonra yenisini getirtmeyip öyle kaldırmak :):):): ) aslında şöyle bahçeli bir evimiz olsa ne güzel olur :):):)

Yazcım ellerine sağlık, harika olmuş valla.
Güle güle kullansın minik.
Yalnız ben de senin astığın hissine kapıldım ve hiç hoşlanmadım, bir daha duymayayım :1no2:

Dün çok garip bir rüya gördüm...

Rüyamda, arabada giderken bir acı hissediyorum, bir bakıyorum altımda kan var, erken doğum yapıyorum diye düşünüyorum rüyamda...:1no2::1no2:

yazcım ellerine sağlık tam benim istediyim model bende yapıcam zaten benim çatı katı hepi topu 1 metre cam...
kızlar felaket şimşek çakıyo ben pc yi kapatıcam sonra grşz..opuyorumnanaktan

canım perde çok güzele benziyor mutlaka daha iyi resimelrini çekip koy ben çok beğendim belki çalarım ona göre koy yani :):)::)

Rüyamda, arabada giderken bir acı hissediyorum, bir bakıyorum altımda kan var, erken doğum yapıyorum diye düşünüyorum rüyamda...:1no2::1no2:

canım aklına kotu seyler getırme inş. hayırlısıyla bebişlerimizi kollarımıza alıcaz :Saruboceq: .Eger kafana cok takıyorsan bilinc altı ruyasıdır

çok ama çok güzel beğendim ben astım deme sakın uzanma biryerlere kızarım bakkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
çok sağol canım burda çok net değil üst kısmında inciler falan var ama ışıktan belli olmuyor akşam birdaha çekeceğim.evet ben astım:kedi: benim kornişler rustik birde eğilimli duvar zorlamadım pek kendimi ama yapmamam lazım yinede.
canim cok guzel olmus. bayildim. nasil yapiliyor acaba bu kolay bisiy mi. ne kadar zamanini aldi. maliyeti ne kadar oldu. ben kendi odama yapmak isterim :))))
sağol tatlım çok zamanımı almadı üstünü örmek ipleri geçirmek falan 2,5 günde bitti.çok oldu biteli ama üst kısmını ancak dün süsleyebildim.maliyeti bişey değil ben 300 gr iple bunu çıkardım makromesi kurdelesi falan 10 liraya bitti.
Yazcım ellerine sağlık, harika olmuş valla.
Güle güle kullansın minik.
Yalnız ben de senin astığın hissine kapıldım ve hiç hoşlanmadım, bir daha duymayayım :1no2:
sağol bosnacım ben astım ama şimdi pişmanımmafoldumben

hayırlara yor rüyanı kötü şeyler düşünmemeye çalış bu aralar baksana herkez görüyor aman dikkat et kendine

Hayırdır inşallah...
Bilinçaltı canım ya, sanırım yavaş yavaş doğum modune girmeye başladık.
Ben de bazen böyle şeyler görüyorum.
Benim rüyalarda bir de meme emmiyor bizimki :)

Geçen akşam da eşimin beni 2 farklı kadınla aldattığını gördüm.
Sonraki gün öğlene kadar konuşmadım eşimle kaydirigubbakcemile3

Çok güzel güle güle kullansın bebiş alkisalkisalkis

yazcım ellerine sağlık tam benim istediyim model bende yapıcam zaten benim çatı katı hepi topu 1 metre cam...
kızlar felaket şimşek çakıyo ben pc yi kapatıcam sonra grşz..opuyorumnanaktan

canım perde çok güzele benziyor mutlaka daha iyi resimelrini çekip koy ben çok beğendim belki çalarım ona göre koy yani :):)::)

çok teşekkürler kızlar.benimde çatı katı ve kornişlerden dolayı pek bir seçeneğim yoktu perde için.sonra bunu buldum bu sitede çok basit yapılıyor.akşam oğlumun odasının storu takılsın onun üstüne asayım yine çekeceğim resimlerini eminim orda daha net çıkacaktır canlarımopuyorumnanaktan.

Bak hala akşam asayım diyor yaaa klava:
Kocan assın, sen talimat ver...
Ben mi öğreticem bunları size, 2,5 ay kalmış şurda, bi ağır çekimde yaşayın yaw lmaz:

Hepsiburada.com : VERDİNO SALLANIR BEBEK ARABASI | Anne & Bebek & Çocuk

türkiye de bir ilk ilk sallanan bebek arabası ...arkadaşım gönderdi bana da bir bakın isterseniz

canım ben bunu çok beğendim tamda benim istediğim gibibişey evin heryerinde de kullanılır ilk zmanalr şöyle mayıs aylarına kadar koy mutfakta yanına hem uyusun hem sen yemeğini yap hemde rahat eder tam yatırdığında içine yumuşacık minderinide yerleştiriim ben :):): sonra da çıakr dışarda kullan ben beğendim saol canım :):):

tam zamanında gelecek demkki bebeğin...

hani rüyaalr tersine çıkar ya... opuyorumnanaktan

bende beğendim bakalım hayırlısı yaaa eşimede göstereyimde bakalım ne diyecek 2-3 sallanan koltuğa da gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…