- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.501
kızlar istanbul anadolu yakasında oturan anneler dogumu hangı hastanede dusunuyorlar TAVSIYE İSTİYORUM
tam tosun paşa olmuş oğluşun bnde aynı haftafa gittim bnm kızda 1220grdı maşallah 2 kiloyu geçtiği günleride görelim inşallah:Saruboceq: doktor bana artık gyno ferro sanol hapını günde iki kez içmelsin dedi bebek daha çok kan we demiri çektiği için normalde sabahları aç karnına 1 tane içiyordum artık 2 oldu bir de akşam içeceğim yani, ayrıca pekmez kan için birebir we nar ye günde bir tane.
cani kadın bence yumurtadan çıkmalarını bekle sonra temizlersin kapatrsın bi daha girmezler:ecrin_bebek:
[/B]
nene hatun hastanesi neslihan alan
tskler opuyorumnanaktan ben şöyle sorim tekrar çamlıcaya yakın bana onerebılecegınız hastane dogum ıcın ben afıyete gıdıyorum ama yogun bakım unıtesı yok ve tek kuvez oraya guwenemem herhangı bı sorunda sewk edıyorlar o yuzden hastanemı degıstırmek ıstıyorum
Bir_Nokta kullanıcısından alıntı
kızlar istanbul anadolu yakasında oturan anneler dogumu hangı hastanede dusunuyorlar TAVSIYE ıSTıYORUM
canım benim yaa canilik değil yumurtadan çıkıyor sonra uçmadan ikincisi geliyor önceki öyle oldu bunalr benim gözlemlediğim kadarı ile 3. yumurtalarım belki daha fazla onu bilemiyorum ::)::) ben atmak istemiyroum ço kseviyorum oanrlıd ama ansıl bi çözüm bulsam diyorum kafes yaptırıp apartmanın dış tarafına assam acaba yönetim ne der ? yönetim kabul etse alt kattaki uyuz kabul etmez camımı kirletir diyebu gidişle bir balkonum olduğunu unutacağım kabul razıyım ama evin kokusunu ne yaapcağım ??? yani iki ucu .... değnek :):):))
SEYYALTANER kullanıcısından alıntı
arakdaşalr jet hızı ile gidiyrosunuz yetişemiyorum :):) bişey soracağım bana bir fikir verin lütfennn ...
eşim askere gitmeden önce iki güvercin balkondaki kombinin üstüne yuva yapmışlar ikide yumurta koymuşlardı bizde kıyamdık nasılsa evde yokuz diye balkonun camını açık bırakıp öyle kapattık evi arasıra gittik biliyorsunuz evimizde kaldık eşim geldiğinde gözlemlediğimiz kadarı ile iki tane güvercin doğdu büyüdü ve uçtualr ( bu arada çok tatlılardı ) sonra iki yumurta daha bırakmışlar biz en son gitiğimde baktım hala o yumurtalar değişmemiş eğer gitiğimde hala duruyor ise ne yapacağım ben . yuvayı bozsam günah bozmasam gömme balkon hadi balkondaki pisliğini temizlerim arasıra ama mutfak taraındaki balkon olduğu için kokusu çok fena üstelik evede geliyor o koku düşünün en son gitiğimde havalansın diye iki tanede cam açık bırakıp geldim yani ::):) ne yapayım şimdi ben bu güvercinelrime ? ?
ben olsam cesaret edip yuvayı bozamazdım onun günahını alamazdım sanırım
Sıkıntını anlıyorum, annemlerin evinde ben de yaşamıştım...
Bence sıkı takip et, yumurtadan çıkınca ve gidince yuvayı temizle, çevreyi çamaşır suyu ile sil.... Ama onları kovma... Kovarsan pek iyi olmuyor sonucu...
kızlar yardım edin ya kaynanam gittiğim doktor için iyi şeyler duymamış ama kadın bana hep iyi davrandı öyle paracı bir doktorda değil off ya kafam karıştı araştır bakalım diedi başka doktor falan dedi mart 2009 annelerinden biri de benim doktora gitmiş memnun muş ne yapacam bilmyiorum
günaydın tatlılara.s. hayırlı cumalar güzel bi gün olsun inşallahh
biz doktorumuza gittik teyzeleri herşey yolunda çok şükür:Saruboceq: kafama takılan bazı şeyleri sordum suyu ,pozisyonu nerde durduğu gibi herşey normal görünüyo paşam 1.100grolmuş boyunu ölçemedi 1ay sonraya gün verdi
doğum pozisyonunda duruyormuş şu an ama arada döner yan yatar son aya kadar değiştirir ara sıra pozissyonunu dedi şimdilik böle fazla göremedim yan dönmüş şişkom
geçmişe bakamadım tesisatcı geldi bulaşık mak. aldık onun tesisatı yapılıyo işler bitsin sonra bakarım ancak öpüyorum şimdilik hepinizi kendinize iyi bakın güzel annişler:1hug:
Merhaba güzel Anneler..
Bizde simdi doktordan geldik,
Pasam masaallah kipir kipirdi dogru düzgün ölcemediler kalp atislarini
sürekli hareket etti durdu...
Bugün tam 28+2 haftaligiz 1400 gram olmus Oglum...
Yalniz bende yavas yavas Demir eksikligi basliyormus,
ne yemem lazim sormayi unuttum...Ne tavsiye edersiniz kizlar?
arakdaşalr jet hızı ile gidiyrosunuz yetişemiyorum :):) bişey soracağım bana bir fikir verin lütfennn ...
eşim askere gitmeden önce iki güvercin balkondaki kombinin üstüne yuva yapmışlar ikide yumurta koymuşlardı bizde kıyamdık nasılsa evde yokuz diye balkonun camını açık bırakıp öyle kapattık evi arasıra gittik biliyorsunuz evimizde kaldık eşim geldiğinde gözlemlediğimiz kadarı ile iki tane güvercin doğdu büyüdü ve uçtualr ( bu arada çok tatlılardı ) sonra iki yumurta daha bırakmışlar biz en son gitiğimde baktım hala o yumurtalar değişmemiş eğer gitiğimde hala duruyor ise ne yapacağım ben . yuvayı bozsam günah bozmasam gömme balkon hadi balkondaki pisliğini temizlerim arasıra ama mutfak taraındaki balkon olduğu için kokusu çok fena üstelik evede geliyor o koku düşünün en son gitiğimde havalansın diye iki tanede cam açık bırakıp geldim yani ::):) ne yapayım şimdi ben bu güvercinelrime ? ?
tskler opuyorumnanaktan ben şöyle sorim tekrar çamlıcaya yakın bana onerebılecegınız hastane dogum ıcın ben afıyete gıdıyorum ama yogun bakım unıtesı yok ve tek kuvez oraya guwenemem herhangı bı sorunda sewk edıyorlar o yuzden hastanemı degıstırmek ıstıyorum
Merhaba arkadaşlar, bir süredir aranızda yoktum, geçmişi okuyamadım ve şu an okuyacak zamanımda yok, hepiniz iyisinizdir umarım, herkesi öpüyorum, özledim sizleri :))
Merhaba arkadaşlar, bir süredir aranızda yoktum, geçmişi okuyamadım ve şu an okuyacak zamanımda yok, hepiniz iyisinizdir umarım, herkesi öpüyorum, özledim sizleri :))
cnm gözün aydın maşallah bebegin tobbiş olmuş .. makinanda hayırlı olsun iyi günlerde kullan.günaydın tatlılara.s. hayırlı cumalar güzel bi gün olsun inşallahh
biz doktorumuza gittik teyzeleri herşey yolunda çok şükür:Saruboceq: kafama takılan bazı şeyleri sordum suyu ,pozisyonu nerde durduğu gibi herşey normal görünüyo paşam 1.100grolmuş boyunu ölçemedi 1ay sonraya gün verdi
doğum pozisyonunda duruyormuş şu an ama arada döner yan yatar son aya kadar değiştirir ara sıra pozissyonunu dedi şimdilik böle fazla göremedim yan dönmüş şişkom
geçmişe bakamadım tesisatcı geldi bulaşık mak. aldık onun tesisatı yapılıyo işler bitsin sonra bakarım ancak öpüyorum şimdilik hepinizi kendinize iyi bakın güzel annişler:1hug:
cnm bizdede kuş sorunu var arka balkonda eşim besliyo,arakdaşalr jet hızı ile gidiyrosunuz yetişemiyorum :):) bişey soracağım bana bir fikir verin lütfennn ...
Selamlar herkese, biraz geçmise göz attım, aşı konusuna takıldım;
arkadaslar ben geldiği gün aşımı oldum, sizlere de şiddetle tavsiye ederim. bu işin şakası yok gercekten.. bizler 6 kat daha fazla risk altındayız, hele ki son 3 ayımıza girdik-risk daha da artıyor, doğum sonrası 3 ay da ren yüksek risk devam ediyor..
aşıyı olmak 1 saniye sürüyor inanın, küçücük bir iğne ve anlık bir acı. eşim, babam, ben birlikte olduk, hiçbirimizde yan etki, kolda şişlik-ateş vs hiçbirşey olmadı.
en güzeli mart ayında doğacak olan bebeğimiz de 6 ay, yani en azından yaz gelene kadar güvende olacak. biliyorsunuz bu meret ancak yazın yayılmıyor..
hepinize sevgiler.
canım yunus emre hastanesi var doğum çok uygun muş muayenelr 20 lira normal doğum 450 sezeryan 750 ama herkes çok güzel şeyler analtıyor ve gidenelrde çok memnun ben ilkkez 28 aralıkta gideceğim yine ayrıntıalrı yazarım sana ...
işte oğlışumun odası için yaptığım kirpi perde resimler ışıktan dolayı pek net değil ama mafoldumben
Eki Görüntüle 31246
Eki Görüntüle 31247
Eki Görüntüle 31248
akşam birdaha çekerim belki daha net gözükür.zaten burası bebeğimin odası değil göstereyim diye başka odaya taktım.kendi odasındada akşama çekip koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?