2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaa canilik değil yumurtadan çıkıyor sonra uçmadan ikincisi geliyor önceki öyle oldu bunalr benim gözlemlediğim kadarı ile 3. yumurtalarım belki daha fazla onu bilemiyorum ::)::) ben atmak istemiyroum ço kseviyorum oanrlıd ama ansıl bi çözüm bulsam diyorum kafes yaptırıp apartmanın dış tarafına assam acaba yönetim ne der ? yönetim kabul etse alt kattaki uyuz kabul etmez camımı kirletir diye bu gidişle bir balkonum olduğunu unutacağım kabul razıyım ama evin kokusunu ne yaapcağım ??? yani iki ucu .... değnek :):):))

nene hatun hastanesi neslihan alan

tskler opuyorumnanaktan ben şöyle sorim tekrar çamlıcaya yakın bana onerebılecegınız hastane dogum ıcın ben afıyete gıdıyorum ama yogun bakım unıtesı yok ve tek kuvez oraya guwenemem herhangı bı sorunda sewk edıyorlar o yuzden hastanemı degıstırmek ıstıyorum

sen hastanelerin göbeğinde oturuyorsun canım
medicana - hospitalium düşün bunları bence
zemuszemus

Bir_Nokta kullanıcısından alıntı
kızlar istanbul anadolu yakasında oturan anneler dogumu hangı hastanede dusunuyorlar TAVSIYE ıSTıYORUM

canım yunus emre hastanesi var doğum çok uygun muş muayenelr 20 lira normal doğum 450 sezeryan 750 ama herkes çok güzel şeyler analtıyor ve gidenelrde çok memnun ben ilkkez 28 aralıkta gideceğim yine ayrıntıalrı yazarım sana ...

Merhaba arkadaşlar, bir süredir aranızda yoktum, geçmişi okuyamadım ve şu an okuyacak zamanımda yok, hepiniz iyisinizdir umarım, herkesi öpüyorum, özledim sizleri :))

Son düzenleme:

Sıkıntını anlıyorum, annemlerin evinde ben de yaşamıştım...
Bence sıkı takip et, yumurtadan çıkınca ve gidince yuvayı temizle, çevreyi çamaşır suyu ile sil.... Ama onları kovma... Kovarsan pek iyi olmuyor sonucu...

canım bende kıyamıyorum ama balkon gömme balkon mutfakta beslemk gibi bişey ben sadece bi çare arıyorum atayım demiyorum ne yapsam diyorum neyse kimse anlamadı beni yaaa :

harilkasın canım anladım ok. hem belki evde biz oturmaya başalyınca belki yenisini koymazlar gerçi ilk yerleştikelrinde de biz evde yaşlıyorduk ama :):)

--------------------------------------------------------------------------------

canım benim araştır abkalım sende hemen karar verme öyle belki yanlış bir karra veririsin bu saatten sonra hemen doktor değiştirmekle...

canım gözün aydın..ne güzelhaberler böyle

bulaşık makinanada hayırlı olsun..güle güle kullan...

canım gözün aydın..tosun olmuş ufaklık....

ya ben lsam bozamam..ama işinde zor yaa...gitmez onlar şimdi kolay kolay...onları rahatsız edecek bişeyler yap..bu yumurtalardan sonra belki yapmaz giderler....şimdi kışya belki bundan sonra yapmazlar...

canım bende orda oturuyorum...medicana ve hospitalium iyi..yeni açılan erdem içinde güzel diyorlar...ilk doğumumu atlasta yaptım ben iyidi....bunu küçükyalı deltada yapaçağım...çünkü dr'm orda....

Merhaba arkadaşlar, bir süredir aranızda yoktum, geçmişi okuyamadım ve şu an okuyacak zamanımda yok, hepiniz iyisinizdir umarım, herkesi öpüyorum, özledim sizleri :))

Şükür kavuşturana :)
İşlerin yoğun sanırım yine Simenaycım, özlettin kendini.
Sen nasılsın, bebiş nasıl?

cnm gözün aydın maşallah bebegin tobbiş olmuş .. makinanda hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
cnm bizdede kuş sorunu var arka balkonda eşim besliyo,
ön balkonada yabozlar geliyodu yazın,ama karğalar rahat bırakmıyolardı.
kuşlar gittikten sonra ben dolabın üstünü temizledim zaten yerleri kalmadı yuva yapıcak..
yumurtaları soğuksa zaten daha gelmezler ..ama geliyosa bozma derim şimdilik..

geçmiş olsun.. Allah hepimizi bu gripten korusun. ben fazla güvenmiyorum onun için vurulmuyacam ..

işte oğlışumun odası için yaptığım kirpi perde resimler ışıktan dolayı pek net değil ama mafoldumben

akşam birdaha çekerim belki daha net gözükür.zaten burası bebeğimin odası değil göstereyim diye başka odaya taktım.kendi odasındada akşama çekip koyacağım.

Son düzenleme:

tamam canım beklıyorum ayrıntılı görüşlerini bende 30. haftamda gidicem 2 ocaktandan sonra inş. yunus emre hastanesine giderim senden sonra kaydirigubbakcemile5

çok ama çok güzel beğendim ben astım deme sakın uzanma biryerlere kızarım bakkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…