2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süpersin valla :):):): :roflol::roflol:

Bak hala akşam asayım diyor yaaa klava:
Kocan assın, sen talimat ver...
Ben mi öğreticem bunları size, 2,5 ay kalmış şurda, bi ağır çekimde yaşayın yaw lmaz:

zaten akşam artık ona astırırım canımcım.oda bana astırmaz zaten şimdi bunu astığımı duysa çok kızar.sende kızma bana söz daha dikkatli olacağım.

süpersin valla :):):): :roflol::roflol:

çok fena bozuluyor ama insanın psikolojisi :kedi:
gözümün önünden gitmedi valla kaç gün...

zaten akşam artık ona astırırım canımcım.oda bana astırmaz zaten şimdi bunu astığımı duysa çok kızar.sende kızma bana söz daha dikkatli olacağım.

tamam o zaman, sakinleştim opuyorumnanaktan

kızlar yardım edin ya kaynanam gittiğim doktor için iyi şeyler duymamış ama kadın bana hep iyi davrandı öyle paracı bir doktorda değil off ya kafam karıştı araştır bakalım diedi başka doktor falan dedi mart 2009 annelerinden biri de benim doktora gitmiş memnun muş ne yapacam bilmyiorum

sağol canım benimopuyorumnanaktan evde olunca insan uğraş arıyor şimdide kapı süsü yapacağım sonra bu perdeden yatak odamada yapacağım.

yazcim ben cok ilgilendim bu perdeyle :)))))). bi sitede bulup yaptin anlasilan oyle mi? oyleyse sitenin adresini verebilir misin?

ya ne duymuşki? bence sen memnunsan değiştirme?herkes bişeyler söyler çünkü...ama içine sinmesi için başka bir dr ye degit bi dene..en azından kıyaslama imkanın olur.....

çok fena bozuluyor ama insanın psikolojisi :kedi:
gözümün önünden gitmedi valla kaç gün...

tamam o zaman, sakinleştim opuyorumnanaktan

kız hoşuma gittiğindne yazdım öyle olmaz olurmu canımcım valla dua etsin kalkar kalkmaz boğazına yapışmamışsın .... sen beni nasıl aldatırsın alçak adam :roflol::roflol::roflol: ayyy emvlam koruusn hepimizi böyle dertlerden aman aman :Saruboceq::Saruboceq:

Valla anladığım kadarıyla kayınvaliden takan bir kadın... Takan tiplemelerle uğraşılmaz... Bakınız abimin eşi... Takınca durmadan kendi isteğini yaptıracak mantıklı sözler söyler... Artık söylecek söz bulamazsın, küfretmek istersin...

Eğer takan bir kadınsa allah yardımcın olsun...

Karışmasalar olmaz sanki, herşeye dünyanın parası veriliyor, senin 3 kuruş doktor paranla mı oğluna bütçe yaptıracak....

Sinir oldumklava:klava:klava:klava:klava:

önüme birden o kadar çok iş geldi ki koptum sizden kızlar ..şükür cuma bugün:) bitirdim işleride:))
bi sorun çıktı ama eşim hafta içi ameliyet olacak(bir bu eksikti dedim içimden ama adam feci acı çekiyor..neyseki ufak bir operasyon.

Bosna,

Ben senin hayranınım yaaa....

He he heeee...

Ama çok mantıklı, zaten testiyi kırmadan çocuğu döveceksin sonra kıymeti kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…