- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.541
Hayırdır inşallah...
Bilinçaltı canım ya, sanırım yavaş yavaş doğum modune girmeye başladık.
Ben de bazen böyle şeyler görüyorum.
Benim rüyalarda bir de meme emmiyor bizimki :)
Geçen akşam da eşimin beni 2 farklı kadınla aldattığını gördüm.
Sonraki gün öğlene kadar konuşmadım eşimle kaydirigubbakcemile3
işte oğlışumun odası için yaptığım kirpi perde resimler ışıktan dolayı pek net değil ama mafoldumben
Eki Görüntüle 31246
Eki Görüntüle 31247
Eki Görüntüle 31248
akşam birdaha çekerim belki daha net gözükür.zaten burası bebeğimin odası değil göstereyim diye başka odaya taktım.kendi odasındada akşama çekip koyacağım.
Bak hala akşam asayım diyor yaaaklava:
Kocan assın, sen talimat ver...
Ben mi öğreticem bunları size, 2,5 ay kalmış şurda, bi ağır çekimde yaşayın yawlmaz:
canım ellerine sağlık..çok güzrl olmuş...süper!güle güle kullan....
süpersin valla :):):): :roflol::roflol:
zaten akşam artık ona astırırım canımcım.oda bana astırmaz zaten şimdi bunu astığımı duysa çok kızar.sende kızma bana söz daha dikkatli olacağım.
sağol canım benimopuyorumnanaktan evde olunca insan uğraş arıyor şimdide kapı süsü yapacağım sonra bu perdeden yatak odamada yapacağım.
sağol canım benimopuyorumnanaktan evde olunca insan uğraş arıyor şimdide kapı süsü yapacağım sonra bu perdeden yatak odamada yapacağım.
kapı süsünüde bence böyle ipten yap takım olur..hem değişik olur...bende bebek şekerlerini yaptım..süslerini yapıştırmak kaldı üstlerine...
kızlar yardım edin ya kaynanam gittiğim doktor için iyi şeyler duymamış ama kadın bana hep iyi davrandı öyle paracı bir doktorda değil off ya kafam karıştı araştır bakalım diedi başka doktor falan dedi mart 2009 annelerinden biri de benim doktora gitmiş memnun muş ne yapacam bilmyiorum
çok fena bozuluyor ama insanın psikolojisi :kedi:
gözümün önünden gitmedi valla kaç gün...
tamam o zaman, sakinleştim opuyorumnanaktan
yazcim ben cok ilgilendim bu perdeyle :)))))). bi sitede bulup yaptin anlasilan oyle mi? oyleyse sitenin adresini verebilir misin?
kızlar diyolar bebeğe bol bol müzik dinletin anne karnında ama ben ne tur muzık dınletsem bulamadım :roflol:
Biz köklerini bilsin diye Ankara havası dinletiyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar yardım edin ya kaynanam gittiğim doktor için iyi şeyler duymamış ama kadın bana hep iyi davrandı öyle paracı bir doktorda değil off ya kafam karıştı araştır bakalım diedi başka doktor falan dedi mart 2009 annelerinden biri de benim doktora gitmiş memnun muş ne yapacam bilmyiorum
Dimi ama bende Giresun türküleriyle başlım kızım toprağını ilk tanısın zemuszemus
annnaaa kız sen giresunlumusun bende giresun geliniyim :):):) kocam hep giresunlualrdan uzak dur der ama toprak çekiyor demkki :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?