- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.841
ben pek bir şey yiyemiyorum açıkcası mide bulantım 2 gündür çok arttı ve dün ilk defa istifra ettim
kraker ayran gibi şeyler yiyebiliyorum sadece...
sizde bulantı yok mu kızlar ?
benimde mide bulantılarıyla başım dertte.işyerinde ölü gibi dolaşıyorum.ee malum sürekli istifra edince,halsizleşiyorum,.özellikle sabah oluyo,.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çubuk kraker gerçekten iyi geliyo,.azda olsa kendime geliyorum,.ALLAHA şükür eşim yemek yapmayı becerebiliyo,oyüzden mutfağa girmeme gerek kalmadı.aksi halde mutfaktaki en ufak bi koku,mide bulandırıyo,.birde dün markete gittim,marketteki sebze kokuları,buzdabındaki et kokuları mahfetti..kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çubuk kraker gerçekten iyi geliyo,.azda olsa kendime geliyorum,.ALLAHA şükür eşim yemek yapmayı becerebiliyo,oyüzden mutfağa girmeme gerek kalmadı.aksi halde mutfaktaki en ufak bi koku,mide bulandırıyo,.birde dün markete gittim,marketteki sebze kokuları,buzdabındaki et kokuları mahfetti..kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Haftasonu kayınvalidem bir çorba yaptı. O mide bulantıma ve açlığıma iyi gelmişti. Anlatayım belki sana da bir yapan olur.
Kırmızı mercimek, bulgur, pirinç haşlanıyor. İçine 2-3 kaşık iyice kavrulmuş un ekleniyor. Ve bir tatlı kaşığı da salça. Yağ yok. Biraz kaynayınca da içine bolca nane...
Bu mide bulantımı tuttu ve karnımı doyurdu. Sana da bir yapan olursa belki sana da iyi gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?