2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben pek bir şey yiyemiyorum açıkcası mide bulantım 2 gündür çok arttı ve dün ilk defa istifra ettim
kraker ayran gibi şeyler yiyebiliyorum sadece...

sizde bulantı yok mu kızlar ?

Yerken keyif aldığınız şeyler neler?cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Özellikle mide bulantısı olan ve çıkaran arkadaşlar, ne yemekten hoşlanıyorlar?

Ben mide bulantısı :bbo: ve çıkarmaktan hep açım :1no2:

Çok şükür bulantım nadiren vee çok az oluyor. Ne olursa yiyorum yani :)

süt içmeye özen gösteryorum ben de.

Ben de çok sık tuvalete çıkıyorum. Sanırım bebiş mesaneyi sıkıştırmaya başladı.

ben pek bir şey yiyemiyorum açıkcası mide bulantım 2 gündür çok arttı ve dün ilk defa istifra ettim
kraker ayran gibi şeyler yiyebiliyorum sadece...

sizde bulantı yok mu kızlar ?

Haftasonu kayınvalidem bir çorba yaptı. O mide bulantıma ve açlığıma iyi gelmişti. Anlatayım belki sana da bir yapan olur.

Kırmızı mercimek, bulgur, pirinç haşlanıyor. İçine 2-3 kaşık iyice kavrulmuş un ekleniyor. Ve bir tatlı kaşığı da salça. Yağ yok. Biraz kaynayınca da içine bolca nane...

Bu mide bulantımı tuttu ve karnımı doyurdu. Sana da bir yapan olursa belki sana da iyi gelir...

benimde mide bulantılarıyla başım dertte.işyerinde ölü gibi dolaşıyorum.ee malum sürekli istifra edince,halsizleşiyorum,.özellikle sabah oluyo,.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

benimde mide bulantılarıyla başım dertte.işyerinde ölü gibi dolaşıyorum.ee malum sürekli istifra edince,halsizleşiyorum,.özellikle sabah oluyo,.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Mide bulantısı çok yoruyor insanı... Hele istifra ettikten sonra ben olduğum yere düşüp kalıyorum... :1no2:

Ne zaman biter acaba bu bulantılar...

çubuk kraker gerçekten iyi geliyo,.azda olsa kendime geliyorum,.ALLAHA şükür eşim yemek yapmayı becerebiliyo,oyüzden mutfağa girmeme gerek kalmadı.aksi halde mutfaktaki en ufak bi koku,mide bulandırıyo,.birde dün markete gittim,marketteki sebze kokuları,buzdabındaki et kokuları mahfetti..kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Merhaba herkese,

teşekkürler benide eklemişsiniz... hamile kaldığımda bende 60 Kg idim ama hamile kamadan psikolojik galiba 3-4 Kg aldım... Şimdi 6 haftalık dikkat ediyorum yediklerime ilk aylarda hemen kg depolamayayım diye... Yaşımda 29 :))
Çok heyecanlıyım umuyorum allah nasip eder ve herşey yolunda gider....
Herkes için hayırlısı sağlıklı bebişler nasip eder inşallah allah....

Çubuk kraker de bana yumurta kokusu geliyor:bbo: ve midem bulanıyor.

Market çok fena kokuyor. Çalıştığım yerdeki asansördeki insanlarda... :bbo: Öyle fena ter kokusu alıyorum ki heryerde... Eşim bile kokuyor:bbo:

Allahım boş mutfaktaki bulaşık makinesinin içi, bardak dolapları, yatağım, yastığım, banyom, her yer ama her yer başka ve iğrenç kokuyor...:bbo:

Ama nedense benim haricimde herkes kokmadığını, normal koktuğunu düşüyor...:bbo:
Annem bile....

Galiba mide bulantısından öleceğim...:a015:

aynen pazara gidiom nasıl kokuyo sebzeler felan önceden hiç kokmazdı vala dudağımı ısıra ısıra zor geziniyom bide tolu taşıtlarda adamlar çok iğrenç kokuyooo ıyyy

bende asırı bulanıyorum
hersey kokuyor
hic bir sey yiyemiyorum.. canımda istemiyor pisiremiyorumda . mutfak baslıca koku merkezi benim icin dolaplarıyla bardaklarıyla.. suyu dahi kendimi zorlayarak iciyorum oda mutfak harici bir odada ve plastik bardakta.. sut yogurt hic yiyemiyorum malesef
zoraki agzıma bir kac sey atarsam bas donmem azalıyor oda hemen sonrasında tekrar agızda acılık ve midede eksime getiriyor..
Allah yardımcımız olsun.

çok güzel de bunu bana yapan birini bulmam lazım sağol cnm cokacimcoook CADIARZU

işyerinde konuşuyoruzda,mide bulantıları hakkında,9 ay bile süren varmış,düşünebiliyomusunuz kızlarkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :1shok: :1shok:

Merhaba arkadaşlar ,

Nasılsınız bakalımmmm ?
Benim bebişim de geç döllenme imiş.Yani şuan 7+3 bebişim.
Kalp atışlarımızıda aldık çok şükür , ama benimde midem berbat valla leylaaaa gibi dolaşıyorum ortalıkta.
Bu arada kızlar geçen hafta teyze oldum bennnn , ya çok şekerler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…