- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.881
sinpac şu an hesaplamalara göre kaç haftalıksın..genelde kalp atımı 6. haftada başlıyo,,bildiğim kadarıyla..
Benim sat 15 Haziran, ona göre....
Nasıl hesaplayacağım ki:uhm:
Benim ama özel bir durumum var... 11 Temmuz tarihinde benimki 4 haftadan küçük olmalı, henüz bunu hesaplamaya çalışıyor doktorum. Eğer o tarihte 4 haftadan büyükse galiba bebişten ayrılmak durumunda kalacağım :a015:
Çünkü ben 11 Temmuz da bilmeden panoromik diş filmi çektirdim. Ve hastane bana koruma önlüğü falan da takmadı :a015: Sonra da hamile olduğum ortaya çıktı. Eğer o tarihte 4 haftadan büyükse, galiba doktor alacak:a015:
tatlım ozaman 3+6 oluyo yani tam 4 haftalk bile değil doktorun niye hesaplayamadı anlamadım yani sat 15 haziransa doktor olmaya gerek yok bunu hesaplaması için.almasınlar yaaaa...neden yaa önlük niye giydirmediler tük çok üzülürüm öyle bişi olursa.
ya şimdi şeyi anlamadım ben geç göllenme olsa avantajlısın çünkü hesapladığın tarihte zaten 4 haftanın içine bile girmemiş oluyosun ki geç döllenmeyse dahada küçük olacaktır...erken döllenme olduysada zaten görünmüyo diyosun minik yani daha sakın aldırma olurmu arkadaşım...
Benim ama özel bir durumum var... 11 Temmuz tarihinde benimki 4 haftadan küçük olmalı, henüz bunu hesaplamaya çalışıyor doktorum. Eğer o tarihte 4 haftadan büyükse galiba bebişten ayrılmak durumunda kalacağım :a015:
Çünkü ben 11 Temmuz da bilmeden panoromik diş filmi çektirdim. Ve hastane bana koruma önlüğü falan da takmadı :a015: Sonra da hamile olduğum ortaya çıktı. Eğer o tarihte 4 haftadan büyükse, galiba doktor alacak:a015:
nilüfercim canım esterya nerelerde yahu hiç göremiyorum ikizleri olucaktı son yazdığında bende bir haftadır rapordaydımda geçmişide pek okumadım topiğimizin ikinci hami şi olarakk :kedi: merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?