2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 6 haftalıkken duymuştum,.çok heyecan verici bi durum..delikafadulden delikafaduldenşöyleki benim hesaplamalarıma göre şu an 6 hafta 3 günlük hamileyim.ama son adet tarihine göre bi hafta önceden 7 hafta 3 günlük oluyorum..:CüvCüv:

ay nedemek doktor eşimi içeri almadı ya dağdamı yaşıyomuş doktorun allah allah sinirlendim şimdik ben...
bizimki küçücük kesede içeri aldı bir sürü geyik çevirdiler doktorla doktor bana dediki aha işte buna bi saatte baksak bukadaar iki saatte baksak bukadar ben sana fotoğrafını vereyim dedi eşimde aynı bana benziyo dimi deyince yıkıldı ortalık hemşire ben doktor koptuk yani öyle bişii hayatta yapamas valla yapmazda zaten.
bende gitseydim 30 unda 6+4 lük olacaktım ama 3 -4 gün daha sabredicem...ya anlatsana nası bi ses o ya...bizimki gibimi yani..

Benim ama özel bir durumum var... 11 Temmuz tarihinde benimki 4 haftadan küçük olmalı, henüz bunu hesaplamaya çalışıyor doktorum. Eğer o tarihte 4 haftadan büyükse galiba bebişten ayrılmak durumunda kalacağım :a015:

Çünkü ben 11 Temmuz da bilmeden panoromik diş filmi çektirdim. Ve hastane bana koruma önlüğü falan da takmadı :a015: Sonra da hamile olduğum ortaya çıktı. Eğer o tarihte 4 haftadan büyükse, galiba doktor alacak:a015:

canım ya,kötü şeyler aklına getirmee,ALLAHIN izniyle herşey güzel olacak:lepi: :lepi:

tatlım ozaman 3+6 oluyo yani tam 4 haftalk bile değil doktorun niye hesaplayamadı anlamadım yani sat 15 haziransa doktor olmaya gerek yok bunu hesaplaması için.almasınlar yaaaa...neden yaa önlük niye giydirmediler tük çok üzülürüm öyle bişi olursa.

Neden önlük giydirmediklerini ben de bilmiyorum..mafoldumben

Keşke giydirselerdi...

Doktor erken ya da geç döllenme olabilir diye ultrasonla büyüklüğünü hesaplamak istedi ama benim ufaklık sürekli yolk beslenme kesesinin arkasında, bir türlü yüzünü göremedik ki hesaplayalım...

ya şimdi şeyi anlamadım ben geç göllenme olsa avantajlısın çünkü hesapladığın tarihte zaten 4 haftanın içine bile girmemiş oluyosun ki geç döllenmeyse dahada küçük olacaktır...erken döllenme olduysada zaten görünmüyo diyosun minik yani daha sakın aldırma olurmu arkadaşım...

Dila ne yapacağımı bilemiyorum... Doktor ne derse onu yapacağım...
Hayırlısı olsun:Saruboceq:

Doktorum Ankara Medicana Yusuf Üstün, diş filmi olayı da o hastane de başıma geldi...

ya medicana çok yeni bir hastane bir başka doktora daha git madem özele gidebiliyosun gel seni benim doktoruma götüreyim illa medicanaya gitcem dersende benim doktorum doğumunu orada yaptırır.bukadar zaman bilinmezmi ya içinde büyüyo senin şuanda bebeğin...bir zarar verdiyse bunun tarihini net bir şekilde sana söylemesi lazım şimdi 3.ayda cinsiyetini söylüyor doktorlar olmaz ya ...

nilüfercim canım esterya nerelerde yahu hiç göremiyorum ikizleri olucaktı son yazdığında bende bir haftadır rapordaydımda geçmişide pek okumadım topiğimizin ikinci hami şi olarakk :kedi: merak ettim

canım neden alıcakmış anlamadım hiçbişiy belli deil nasıl hesaplayamıyoki doktor usgde herşey anlaşılıyo şukadarlık die çıkıyo demek 4 haftadan küçükki kese çıkmamış hayırlısıyla bebeğin sağlıklıdır inş. seninle olurr canımm

Kızlar,

Bizim karnımız kısmet olursa kışın büyüyecek...

O zamanlarda ne giymeyi planlıyorsunuz...

Ben şöyle bir düşündüm de, benim palto benden bir tane daha almazlaelaelaelaelae

Çizmelere de zaten ayaklarım zar zor sığıyor, şişkin ayak hiç sığmaz...

Ne yapacaksınız, ne giyeceksiniz, var mı planlarınız?

nilüfercim canım esterya nerelerde yahu hiç göremiyorum ikizleri olucaktı son yazdığında bende bir haftadır rapordaydımda geçmişide pek okumadım topiğimizin ikinci hami şi olarakk :kedi: merak ettim

canımcım haberin yokmu,esterya topikten ayrıldı,ikizleri maalesef artık yokkmafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…