- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.801
artık elımde ne umutlarım ne de hayallerım kaldı ... bınbır guzellıkle kavustugum melegımı de cennete ugurladım .. hafta sonu anıden başlayan kanamam nedenıyle maalesef bebegımı kaybettım .. ucuncu kaybın son olmasını dılemekten baska elımden bır sey gelmıyor .....allah sıze ve bebeklerınıze uzun omurler versın ... benı lısteden sılın arkadaşlar .sozun bıttıgı yerdeyım .. daha dune kadar arkadaşlara tesellı notları yazan ben kendıme soyleyecek hiç bır sey bulamıyorum ......... hoşcakalın ...
artık elımde ne umutlarım ne de hayallerım kaldı ... bınbır guzellıkle kavustugum melegımı de cennete ugurladım .. hafta sonu anıden başlayan kanamam nedenıyle maalesef bebegımı kaybettım .. ucuncu kaybın son olmasını dılemekten baska elımden bır sey gelmıyor .....allah sıze ve bebeklerınıze uzun omurler versın ... benı lısteden sılın arkadaşlar .sozun bıttıgı yerdeyım .. daha dune kadar arkadaşlara tesellı notları yazan ben kendıme soyleyecek hiç bır sey bulamıyorum ......... hoşcakalın ...
Nilüferciğim Tebrik ederim.. Akran bebişlerimizlerimize sağlıcakla kavuşuruz umarım.. Tüm bebişler annelere sıkı sıkı tutunsun inşallah.. Amin..
canım cok uzuldum hayırlısı
senı çok ıyı anlıyorum
gercekten sozlerın cumlellerın tukendıgı nokta
senı tesellı ıçın soyleyecek kelıme bulamıyorum
çok uzuldum
benımde 1 hafta gerıde cıktı kahverengıl ekelenmem var buda beni korkutuyorselam kızlar şuan okadar heyecanlıyım mutluyum ki size anlatamam ben perşembe günü gidicektim doktora ama doktorumun bugün bide bidaha 10 gün sonraya doppler çekimi vardı eşim dr aradı bugün gelin dedi apar topar hastaneye gittik o masaya yatınca inanın kalpten gidicektim ama Allahıma binlerce şükür olsun bebeğimin kalp atışlarını gördüm doktor dinletme bile dinletti ama ben heyecandan duymadım ama eşim gayet net duyduğunu söyledi okadar mutluyumki ultrasonda 6+1 günlük çıktı benim hesaplarımö göre 2 hafta geride birazcık bu tedirgin ediyo beni nilüfercim beni listeye eklermisin darısı inşallah diğer arkadaşların başına....
benımde 1 hafta gerıde cıktı kahverengıl ekelenmem var buda beni korkutuyor
canım dr bana geç döllenme olmuş olabilir dedi kahverengi lekelenmelerim benimde 10 gün kadar oldu ama son 1 haftadır o lekelenmelerde bitti kana dönüşmedikten sonra sakın korkma fazla ayata durmamaya çalış fazlasu tüket inşallah hiçbişey olmuyacak...
selam kızlar şuan okadar heyecanlıyım mutluyum ki size anlatamam ben perşembe günü gidicektim doktora ama doktorumun bugün bide bidaha 10 gün sonraya doppler çekimi vardı eşim dr aradı bugün gelin dedi apar topar hastaneye gittik o masaya yatınca inanın kalpten gidicektim ama Allahıma binlerce şükür olsun bebeğimin kalp atışlarını gördüm doktor dinletme bile dinletti ama ben heyecandan duymadım ama eşim gayet net duyduğunu söyledi okadar mutluyumki ultrasonda 6+1 günlük çıktı benim hesaplarımö göre 2 hafta geride birazcık bu tedirgin ediyo beni nilüfercim beni listeye eklermisin darısı inşallah diğer arkadaşların başına....
canım çok umudum kalmadı çünkü bhcg olması gerekenden düşük çıktı ve belirtiler de kaybolmaya başladı hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden benim nazlı bebiş gelmekten vazgeçti galiba
benımde 1 hafta gerıde cıktı kahverengıl ekelenmem var buda beni korkutuyor
selam kızlar şuan okadar heyecanlıyım mutluyum ki size anlatamam ben perşembe günü gidicektim doktora ama doktorumun bugün bide bidaha 10 gün sonraya doppler çekimi vardı eşim dr aradı bugün gelin dedi apar topar hastaneye gittik o masaya yatınca inanın kalpten gidicektim ama Allahıma binlerce şükür olsun bebeğimin kalp atışlarını gördüm doktor dinletme bile dinletti ama ben heyecandan duymadım ama eşim gayet net duyduğunu söyledi okadar mutluyumki ultrasonda 6+1 günlük çıktı benim hesaplarımö göre 2 hafta geride birazcık bu tedirgin ediyo beni nilüfercim beni listeye eklermisin darısı inşallah diğer arkadaşların başına....
slm canim gözün aydin.benimde bebisim 2 hafta geride.carsamba günü yine gidecem doktora,umarim biraz büyümüstür.hergün muz ve yumurta yiyorum onlar bayagi iyi geliyomus sende ye.
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hepimizi...amiin.
Benimde gittiğim dr dopleri olmadığı için sesini duyamamıştık,inşallah çarşamba günü bende o minik ve hızlı çarpan yüreğin sesini duyacağım.
Darısı bütün isteyenlerin,bekleyenlerin,dua edenlerin başına
askolsun zelisim, biz dort gozle senden haber beklerken tesaduf buraya girmesem haberimiz olmiycak.
Ne kadar sevindim anlatamam.hihoyyyt rabbim dualarimizi geri cevirmedi. Demistik hersey yolunda gidicek diye. Artik rahatlama zamani.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?