2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Adaşım Allah sabır versin ve bundan sonra hayırlısını göstersin. Dikkat et kendine. İnşallah bundan sonra böyle bir durumla karşılaşmazsın. opuyorumnanaktan

Allah sabırlar versin canım bu durumda gerçekten söylenecek bir söz kalmıyor belki ama Allah sana sağlık sıhhat versin, sana bişey olmasın canım,Allah çok çok sabırlar ihsan eylesin hepimizin başına gelebilir allah korusun ama dua etmekten başka çaremiz yok.

cans çok üzüldüm.. Allahtan hayırlısı.. Ne diyeceğimi bilemiyorum. insanın içi acıyor ama hayırlısı böyleymiş.. En kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bebeğini kollarına alırsın..

Nilüferciğim Tebrik ederim.. Akran bebişlerimizlerimize sağlıcakla kavuşuruz umarım.. Tüm bebişler annelere sıkı sıkı tutunsun inşallah.. Amin..

slm kıslar ben de bu topiğe yeni geldim arkadaş tavsiyesi üzerine,başka topiklerim de var sürekli aksatmadan katıldığım bakalım burası nasıl olcak

canım cok uzuldum hayırlısı
senı çok ıyı anlıyorum
gercekten sozlerın cumlellerın tukendıgı nokta
senı tesellı ıçın soyleyecek kelıme bulamıyorum
çok uzuldum

Allah yardımcın olsun güzelim,Rabbim sabırlar versin inaşallah sana ve senin gibi olanlara ama unutmaki canım hayatta gözümüzü kapatana kadar sözün bittiği yer olmaz cnm benim,sabret gerçekten hepimizin hayatta iniş ve çıkışları vardır elbet böyle küt diye düşüyorsan birden son sürat çıkıcan zamanlarda olucak,sadece bol dua ve inanç en önemlisi de sabır,biliyorum dile kolay ama metanetli ol lütfen

slm arkadaslar
cans canim benim cok üzüldüm,Allah sabir versin.Umarim bu son kaybin olur,seni cok cok iyi anliyom,lütfen umudunu yitirme.
nilüfercim seni de tebrik ederim.

selam kızlar şuan okadar heyecanlıyım mutluyum ki size anlatamam ben perşembe günü gidicektim doktora ama doktorumun bugün bide bidaha 10 gün sonraya doppler çekimi vardı eşim dr aradı bugün gelin dedi apar topar hastaneye gittik o masaya yatınca inanın kalpten gidicektim ama Allahıma binlerce şükür olsun bebeğimin kalp atışlarını gördüm doktor dinletme bile dinletti ama ben heyecandan duymadım ama eşim gayet net duyduğunu söyledi okadar mutluyumki ultrasonda 6+1 günlük çıktı benim hesaplarımö göre 2 hafta geride birazcık bu tedirgin ediyo beni nilüfercim beni listeye eklermisin darısı inşallah diğer arkadaşların başına....

benımde 1 hafta gerıde cıktı kahverengıl ekelenmem var buda beni korkutuyor

canım dr bana geç döllenme olmuş olabilir dedi kahverengi lekelenmelerim benimde 10 gün kadar oldu ama son 1 haftadır o lekelenmelerde bitti kana dönüşmedikten sonra sakın korkma fazla ayata durmamaya çalış fazlasu tüket inşallah hiçbişey olmuyacak...

hayırlısı canım dınlıenıyorum zaten
sanırım benım velet bıraz tembel olacak :uhm:

slm canim gözün aydin.benimde bebisim 2 hafta geride.carsamba günü yine gidecem doktora,umarim biraz büyümüstür.hergün muz ve yumurta yiyorum onlar bayagi iyi geliyomus sende ye.

Canım çok üzüldüm gerçekten.Seni çok iyi anlıyorum,bende iki kere düşük yaptım.
Biliyorum ne söylesem boş,ama kendini hiç üzme,umdunu kaybetme.
Allah,bugünlerini sana unuttursun ve sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah.

Kızlar moralinizi bozmayın.İnşallah hiç bişi olmayacak bebişlerinize.

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimizi...amiin.

Benimde gittiğim dr dopleri olmadığı için sesini duyamamıştık,inşallah çarşamba günü bende o minik ve hızlı çarpan yüreğin sesini duyacağım.
Darısı bütün isteyenlerin,bekleyenlerin,dua edenlerin başına

askolsun zelisim, biz dort gozle senden haber beklerken tesaduf buraya girmesem haberimiz olmiycak.

ne kadar sevindim anlatamam.hihoyyyt Rabbim dualarimizi geri cevirmedi. demistik hersey yolunda gidicek diye. artik rahatlama zamani.:teytey:

slm canim gözün aydin.benimde bebisim 2 hafta geride.carsamba günü yine gidecem doktora,umarim biraz büyümüstür.hergün muz ve yumurta yiyorum onlar bayagi iyi geliyomus sende ye.

askolsun zelisim, biz dort gozle senden haber beklerken tesaduf buraya girmesem haberimiz olmiycak.

Ne kadar sevindim anlatamam.hihoyyyt rabbim dualarimizi geri cevirmedi. Demistik hersey yolunda gidicek diye. Artik rahatlama zamani.:teytey:

[sıze="2"]kızlar çok sağolun inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz...[/sıze]

zeliscim gözün aydin canim bizde seni ikinci bebek topikine bekliyorduk burda bulduk neyse sen iyi olda gerisi önemli degil bizleride habersiz brakma:1hug::1hug::1hug:CADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…