- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.941
canım nezaman gideceksin doktora,:uhm:
Nilüfercim bende iyiyim, dün doktora gittim, kan tahlilleri yaptırmıştım hormonlara falan bakıldı, çok şükür sonuçlarım iyi çıktı, ben vejetaryen olduğum için biraz korkuyorum açıkçası ama doktorum herşeyin yolunda ve normal olduğunu hatta bebeğin çok sağlıklı olduğunu söyledi, 3 hafta sonraya randevu verdi bana tekrar, bu süre zarfında doktora gitmeme gerek yokmuş, aslında merak ediyorum forumda kimse yazmıyor, sizlere ne gibi testler yapıldı, kaç hafta sonraya randevu veriyor doktorlarınız, bunlardan da bahsedip birbirimizi bilgilendirsek biraz nasıl olur..?
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, sorunsuz bir hamilelik diliyorum, Rabbim bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Dilacım, sabırlı ol biraz, ben inanıyorum duyacaksın kalp atışlarını bebeğinin ve o müthiş duyguyu burada bizimle sende paylaşacaksın canım, ben ilk keseyi gördüğümde3,5 haftalıktı, 6+5 de de kalp atışını duydum ama bazılarının geç duyulabiliyo işte, döllenme zamanına bağlı sanırım.
essemayit selam canım...
ben de tam anlattığın gibiyim. hem bulantım var hem de sürekli midem kazınıyor. bişeyler yemek bulantıyı kesmiyor. ama yemeyince daha beter bulanıyor. canım birşey istemiyor, yemek falan yapamıyorum zaten, bir tek meyve soyabiliyorum kendime :kedi:
canım şükür görüştürene...
gözün aydın, çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına...
ben dün gittim doktora, şimdilik herşey yolunda görünüyor. 12,3 mm olmuş kuzum, kalbi de çok güzel atıyor :)
iki hafta sonraya randevu verdi, o zaman kan tahlillerini de yaptıracakmış.
tahliller için biraz geç gibi geldi bana ama birşey demedim. başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum.
Başlığımız çok hareketli bugün maaşallah. :) Geriye dönük kaç sayfa okuma zorunda kaldım. Kalbi dinletikten kaç gün sonrası için randevu verdi doktorunuz? Bana 5 hafta sonra gel dedi yani 10 Eylül gibi. Çok geç değil mi? Ben meraktan ölürüm. Doktorum Bursa'da ben İnegöl'deyim. Kendime İnegöl'de de bşr doktor bulup arada da ona mı gitsem?
Aslında eve ulrason aleti almayı düşünüyorum, oturup sürekli bebişimi izleyeceğim. :)
Başlığımız çok hareketli bugün maaşallah. :) Geriye dönük kaç sayfa okuma zorunda kaldım. Kalbi dinletikten kaç gün sonrası için randevu verdi doktorunuz? Bana 5 hafta sonra gel dedi yani 10 Eylül gibi. Çok geç değil mi? Ben meraktan ölürüm. Doktorum Bursa'da ben İnegöl'deyim. Kendime İnegöl'de de bşr doktor bulup arada da ona mı gitsem?
Aslında eve ulrason aleti almayı düşünüyorum, oturup sürekli bebişimi izleyeceğim. :)
a.s bosnacımm et yemek gerekli ama aklıma gelince hopluyorum koku burnuma geliyo içim kalkıyo valla ama meyve yemek çok iyi dedi hemşire bol bol meyve sebze tükek bu ayında bolbol herşey var dedi tuzlu hamurlu ve yağlı gıdalardan uzak durmamız gerekiyormuş zatne yiyemiyoruz ama et yiyebilsek ii olucak inş. 1 aysonra iyi olucaz iştahımız açlılıcak bu seferde ay ne yesekte kilo almasak die konuşuruz :ecrin_bebek:
hihoyyyt
canım ben 2-3 günde bir et yiyorum. annem yapıyor sağolsun, içim almasa da gayret ediyorum, yiyebildiğim kadar... benim hipoglisemim var, o yüzden beyaz ekmek, şeker, şerbetli tatlılar, beyaz undan yapılmış herşey, pirinç pilavı vb. yasak bana uzun süredir.
o yüzden mecburen bol bol meyve ve yoğurt yiyorum, ayran içiyorum. gel gör ki ben de balık ve ceviz yerken çok zorlanıyorum, gözlerimden yaş geliyor inan ki...
ha gayret, az kaldı, geçecek hepsi birkaç haftaya kadar...
Bosnacım sen hangi doktora gidiyorsun merak ettim, sakıncası yoksa yazar mısın?
canım yasak olması zor oluyodur senin için Allah sabır versin benim canım bişiy istedimi yiyemesem başka bişiyde yiyemem
balık hiç yemezdim almıyo içim hamilelikte bi kere yedim bittim içimde döndü durdu ama çıkarmadım aynen senin gibi ağlaycam yerkenn
Şu an buradakilerle yakın tarihlerdeyiz. Belirtilerimiz aynı gibi. Benim kasığımın sol tarafında bir şey var. Sanki bebek orada ve sürekli büyüyor. Gergin hissediyorum orayı, bacağımı fazla hareket ettirsem kopacak sanki :)
Bu arada ultrason zararlı değilmiş. Ses dalgaları ile çalıştığı için (ultra sound)
Ben iki kez kontrole gittim ikisinde de vajinal muayene yapıldı ama bundan sonra yapılmaz sanırım. Ben de istemiyorum. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?