2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım şükür görüştürene...
gözün aydın, çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına...
ben dün gittim doktora, şimdilik herşey yolunda görünüyor. 12,3 mm olmuş kuzum, kalbi de çok güzel atıyor :)
iki hafta sonraya randevu verdi, o zaman kan tahlillerini de yaptıracakmış.
tahliller için biraz geç gibi geldi bana ama birşey demedim. başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum.

ay sağol fıstığım inşallah paylaşmazmıyım idrar testimi bile koydum topicime walla...kalp atışlarını ne yaparım allah bilir :)
hepimiz inşallah sorunsuz mis gibi rahaat bir hamilelik geçiririz...

Başlığımız çok hareketli bugün maaşallah. :) Geriye dönük kaç sayfa okuma zorunda kaldım. Kalbi dinletikten kaç gün sonrası için randevu verdi doktorunuz? Bana 5 hafta sonra gel dedi yani 10 Eylül gibi. Çok geç değil mi? Ben meraktan ölürüm. Doktorum Bursa'da ben ınegöl'deyim. Kendime ınegöl'de de bşr doktor bulup arada da ona mı gitsem?

Aslında eve ulrason aleti almayı düşünüyorum, oturup sürekli bebişimi izleyeceğim. :)

a.s bosnacımm et yemek gerekli ama aklıma gelince hopluyorum koku burnuma geliyo içim kalkıyo valla ama meyve yemek çok iyi dedi hemşire bol bol meyve sebze tükek bu ayında bolbol herşey var dedi tuzlu hamurlu ve yağlı gıdalardan uzak durmamız gerekiyormuş zatne yiyemiyoruz ama et yiyebilsek ii olucak inş. 1 aysonra iyi olucaz iştahımız açlılıcak bu seferde ay ne yesekte kilo almasak die konuşuruz :ecrin_bebek:
hihoyyyt

Bana da biraz geç gibi geldi kan tahlili için ama doktordan daha iyi bilecek değiliz diye kendimi avutuyorum, her gittiğimde doktor herşey yolunda hiçbir sorun yok diyor ama ben hala panik vaziyetteyim :)) neyse panik yaparak aslında bebeklerimizi strese sokuyoruz, sakin olmak lazım...

canım muayne olduktan 1 ay sonra gel diolar gayet normal endişe etme
sık usg girmek tehlikeli deilmi bebeğee

evet canımcım,bugün maşallahımız var,topicimiz çok hareketli:lepi:kontrol konusuna gelince,hiç bi sorun gözükmezse o tarihe çağırması normal,ALLAH korusun,kanama vs.olduğu zaman zaten hemen gidiyosun..

Çağla Şikel e bir göndermeydi bu sanırım :))) İlahi edebiyatçı yaaa, güldürdün beni valla, ama bende nedense ultrasonda sürekli bebeğini takip etmek isteyenlerdenim, yalnız değilsin yani...

canım ben 2-3 günde bir et yiyorum. annem yapıyor sağolsun, içim almasa da gayret ediyorum, yiyebildiğim kadar... benim hipoglisemim var, o yüzden beyaz ekmek, şeker, şerbetli tatlılar, beyaz undan yapılmış herşey, pirinç pilavı vb. yasak bana uzun süredir.
o yüzden mecburen bol bol meyve ve yoğurt yiyorum, ayran içiyorum. gel gör ki ben de balık ve ceviz yerken çok zorlanıyorum, gözlerimden yaş geliyor inan ki...
ha gayret, az kaldı, geçecek hepsi birkaç haftaya kadar...

canım yasak olması zor oluyodur senin için Allah sabır versin benim canım bişiy istedimi yiyemesem başka bişiyde yiyemem
balık hiç yemezdim almıyo içim hamilelikte bi kere yedim bittim içimde döndü durdu ama çıkarmadım aynen senin gibi ağlaycam yerkenn

Bana hamileler için önerilen bir balık yağı hapından bahsetti doktor, balık yiyemiyorsan ondan yazarım sana dedi ama ben zaten vejetaryen olduğum için yemiyorum, yine de bebeğim için balık yemeyi deneyecem, olmazsa o haptan kullanacam.

Bosnacım sen hangi doktora gidiyorsun merak ettim, sakıncası yoksa yazar mısın?

maltepe üniversitesi'nde prof. dr. ümit özekici'ye gidiyorum canım.
aşılamamı da o yapmıştı, bütün doktorlar tüp bebek derken, ilk aşılamamız tuttu çok şükür...
ben de koca profesör diyorum kendi kendime ama, içimi rahat ettiremiyorum bir türlü :)

arkadaşlar,balık,ceviz,süt ürünlerinin hamilelikte çok önemli olduğunu duymuştum,.elimizden geldiği kadar tüketelim:lepi: :lepi:

ilk zamanlar çok zorlanıyordum ama alıştım artık.
ara sıra kaçamak yapıyorum tabi :kedi:
balık konusu fena cidden, simenayın söylediği tabletleri ben de sorayım doktoruma...

Merhaba Burcu ..
benimde sat 19 Haziran bende 29 yaşındayım ve bende hemen hemen 60kg idim doğum öncesi :)
Mart 26 da gelecek gibi gösüküyor benimkisi ....
Allah hayırlısını nasip eder inşallah

Şu an buradakilerle yakın tarihlerdeyiz. Belirtilerimiz aynı gibi. Benim kasığımın sol tarafında bir şey var. Sanki bebek orada ve sürekli büyüyor. Gergin hissediyorum orayı, bacağımı fazla hareket ettirsem kopacak sanki :)

Bu arada ultrason zararlı değilmiş. Ses dalgaları ile çalıştığı için (ultra sound)

Ben iki kez kontrole gittim ikisinde de vajinal muayene yapıldı ama bundan sonra yapılmaz sanırım. Ben de istemiyorum. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum.

bende sabahları esnemeye korkuyorum,fazla gerilemiyorum rahat rahat,korkuyorum bişey olacak diyemirmirmirmir mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…