2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyide güzelim sen araştırmadan allah hayırlısını versin diyosun ama olmazki...

Dila,

Gittiğim doktor zaten bu konuda uzman, doçent, üniveristeyi derece ile bitirmiş ve TUS u derece ile kazanmış, bana lazım olan kişi, biraz gündemi takip eden biri olmalı. Bu doktorda öyle. Üstelik radyolojiden bir prof ile beraber çalışıyorlar benim için. Adam şu anda olumlu yada olumsuz birşey söyleyemiyorsa ben ne yapabilirim ki...

Bir sürü kişiye sordum, bu iki kişiyi önerdiler. İşyerimin başhekimi beni onlara gönderdi...

Bazen herşey hemen ortaya çıkmıyor. Şu anda dua edip beklemekten başka birşey yapamıyorum. Allah nasıl takdir ederse şu anda öyle olacak, çünkü radyasyonun bir tedavisi yok ve dünyaya eksik yada kusurlu bir birey katıp, ömrün yarısında onu yapayalnız bırakıp gitmek bence günah.

Allah onun için hayırlısını nasip etsin bana...:Saruboceq:

Ben de endişeleniyorum, bazen kızıyorum, bazen merak ediyorum ama maalesef oturup beklemem gerekiyor. Embiryoyu görmeden tam tarih verilemiyor. Çünkü erken yada geç döllenme sat tarihi ile hesaplanan tarihi neredeyse 1 hafta kaydırabiliyor...Sat tarihi ile hesaplanan tarih, tahmini, mensturasyon periyodu düzenli 28 gün olan bayanlar için, yumurtanın yumurtlandığı gün döllendiği varsayımı ile çalışıyor. Ama yumurta yumurtalndıktan 10 gün sonra da döllenmiş olabilir... Yani herşey şu anda benim için belirsiz... Ama hayatta iki gün bile önemliymiş.

ayyyy kız alışveriş yaparıkkk içim açıldıı şimdi alışveriş yapmayaa sositososito kaydirigubbakcemile5
bide kışa aşerdimm lapa lapa kar yağsada o kokuyu alsam

tamam canım kusura bakma baştan bukadar detaylı yazsaydın böyle çıkışmazdım ama hiç bunları anlatmadan allah hayırlısını versin dedin ne bileyim bende ya tekrar özür dilerim amacım kırmak falan değil anlam verememiştim şimdi oturdu taşlar yerine ozzaman hep birlikte dua ediyoruz yapacak başka bişi yok... ama sen yinede bir kaç doktora daha git hazır imkanın varken...bence hiç bişey olmicak ilk bir ay allah korur derler bende bir sürü ilaç içtim ona bakarsan...

canımcım haberin yokmu,esterya topikten ayrıldı,ikizleri maalesef artık yokkmafoldumben mafoldumben

ay haberim yok benim yoktum nerdeyse 10 gündürr
üzüldüm şimdii ikizdiler bide listeden silmemişsin sanırım bide ondan tatile felan gitti sandım
çok üzüldümm topikte ilk ikimiz hamiş olduğumuzu öğrenmiştik çok sevinmiştik ama o hep endişeliydi hissetti demek :sinifsinif:

canımcım içim listeden silmeye elvermedi,.zaten sanırım yanılmıyosam,üç kişide bebikini kaybetti,onlarıda silmedim,.mafoldumbeninşallah bundan sonra kimse mart topikini bırakmaz:Saruboceq:

sinpac cım,bu arada bende kara kara düşünüyorum,kışın ne giycin,diye,genelde montlarım dar,.napalım bize alışveriş yolu gözüktü,.biliyosun kadınlar alışverişi hiç sevmez delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Kardeş,
Ne demek kırmak, ben özür dilerim baştan anlatmadığım için... Başlarda çok düşünmekten çok fena oldum. Ondan artık düşünmüyorum. Konuyu değiştirmek için kıyafeti yazmıştım...
Bakalım yarın doktora gideceğim. Bu hafta artık bir sonuç elde ederim gibime geliyor...
Hayırlısı...

Selam kızlar bende listeye katılmak istiyorum diye yazmıştım ama arada kaynadım sanırım (
Bu sabah pembemsi bi kanamam oldu, doktora gittik (aslında cmtsi gidecektik) böyle olunca apartopar gitmek zorunda kaldık. Ayrıca sol kasığımda gaz sancısı gibi garip kramplar , yine sol tarafımda kalçama ve bacağıma vuran bi ağrım vardı. Karından görünmedi, vajinal ultrasonda kese göründü ama tam 5 haftalık olması gerekirken 4+2 çıktı. sat. 23 haziran 25 temmuzda yaptırdığım kan testi 396 çıkmıştı. Tekrar kan verdim sonucu 5 gibi çıkacak dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar ..

canımcım görmemişim,kusura bakma,tam bilgilerini yazarsan,listeye eklerim:lepi:

Selam Mart 2010 annelerı nasıl gıdıyor? Ne guzel 10.haftalara gelenler var.
Bende Mart 09 annesıyım yazmıstım daha once.. Yolda bır hamıle gorsem hemen ozenıyorum onlara.. Bılıyormusunuz bende yenı dogurdum dıyesım gelıyor ehueheh :)

Aman sız sız olun kıymetını bılın hamılelıgınızın.

Ben galiba alışverişe aşeriyorumlaelaelaelaelae

He he heeee....

inşallah canım rabbim meleğini korusun...

Allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

Ne kusuru çok normal arada kaynaması :) umarım listede kalıcı olurum tabi heyecanla sonucu bekliyorum
yaş 29 - kilo 59 - sat. 23 haziran - d.t. 30 mart, kese göründü ama biraz geride umarım sorun olmaz

ok ozaman bak benim iş yerim kızılayda sende yakınsan görüşürüz bi gün...
merak etme bişi olmicak tamammı?
sen cücüye bi git...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…