- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.901
iyide güzelim sen araştırmadan allah hayırlısını versin diyosun ama olmazki...
Kızlar merhaba, ben geldimmm, nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor?
Kızlar,
Bizim karnımız kısmet olursa kışın büyüyecek...
O zamanlarda ne giymeyi planlıyorsunuz...
Ben şöyle bir düşündüm de, benim palto benden bir tane daha almazlaelaelaelaelae
Çizmelere de zaten ayaklarım zar zor sığıyor, şişkin ayak hiç sığmaz...
Ne yapacaksınız, ne giyeceksiniz, var mı planlarınız?
canımcım haberin yokmu,esterya topikten ayrıldı,ikizleri maalesef artık yokkmafoldumben mafoldumben
ay haberim yok benim yoktum nerdeyse 10 gündürr
üzüldüm şimdii ikizdiler bide listeden silmemişsin sanırım bide ondan tatile felan gitti sandım
çok üzüldümm topikte ilk ikimiz hamiş olduğumuzu öğrenmiştik çok sevinmiştik ama o hep endişeliydi hissetti demek :sinifsinif:
canımcım içim listeden silmeye elvermedi,.zaten sanırım yanılmıyosam,üç kişide bebikini kaybetti,onlarıda silmedim,.mafoldumbeninşallah bundan sonra kimse mart topikini bırakmaz:Saruboceq:
Kardeş,tamam canım kusura bakma baştan bukadar detaylı yazsaydın böyle çıkışmazdım ama hiç bunları anlatmadan allah hayırlısını versin dedin ne bileyim bende ya tekrar özür dilerim amacım kırmak falan değil anlam verememiştim şimdi oturdu taşlar yerine ozzaman hep birlikte dua ediyoruz yapacak başka bişi yok... ama sen yinede bir kaç doktora daha git hazır imkanın varken...bence hiç bişey olmicak ilk bir ay allah korur derler bende bir sürü ilaç içtim ona bakarsan...
canımcım görmemişim,kusura bakma,tam bilgilerini yazarsan,listeye eklerim:lepi:Selam kızlar bende listeye katılmak istiyorum diye yazmıştım ama arada kaynadım sanırım(
Bu sabah pembemsi bi kanamam oldu, doktora gittik (aslında cmtsi gidecektik) böyle olunca apartopar gitmek zorunda kaldık. Ayrıca sol kasığımda gaz sancısı gibi garip kramplar , yine sol tarafımda kalçama ve bacağıma vuran bi ağrım vardı. Karından görünmedi, vajinal ultrasonda kese göründü ama tam 5 haftalık olması gerekirken 4+2 çıktı. sat. 23 haziran 25 temmuzda yaptırdığım kan testi 396 çıkmıştı. Tekrar kan verdim sonucu 5 gibi çıkacak dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar ..
sinpac cım,bu arada bende kara kara düşünüyorum,kışın ne giycin,diye,genelde montlarım dar,.napalım bize alışveriş yolu gözüktü,.biliyosun kadınlar alışverişi hiç sevmez delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Selam kızlar bende listeye katılmak istiyorum diye yazmıştım ama arada kaynadım sanırım(
Bu sabah pembemsi bi kanamam oldu, doktora gittik (aslında cmtsi gidecektik) böyle olunca apartopar gitmek zorunda kaldık. Ayrıca sol kasığımda gaz sancısı gibi garip kramplar , yine sol tarafımda kalçama ve bacağıma vuran bi ağrım vardı. Karından görünmedi, vajinal ultrasonda kese göründü ama tam 5 haftalık olması gerekirken 4+2 çıktı. sat. 23 haziran 25 temmuzda yaptırdığım kan testi 396 çıkmıştı. Tekrar kan verdim sonucu 5 gibi çıkacak dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar ..
Selam kızlar bende listeye katılmak istiyorum diye yazmıştım ama arada kaynadım sanırım(
Kardeş,
Ne demek kırmak, ben özür dilerim baştan anlatmadığım için... Başlarda çok düşünmekten çok fena oldum. Ondan artık düşünmüyorum. Konuyu değiştirmek için kıyafeti yazmıştım...
Bakalım yarın doktora gideceğim. Bu hafta artık bir sonuç elde ederim gibime geliyor...
Hayırlısı...
Teşekkürler umuyorum herşey yolunda gider hepimiz için :))kızlar hoşgeldiniz sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?