- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.921
Selam kızlar bende listeye katılmak istiyorum diye yazmıştım ama arada kaynadım sanırım(
Bu sabah pembemsi bi kanamam oldu, doktora gittik (aslında cmtsi gidecektik) böyle olunca apartopar gitmek zorunda kaldık. Ayrıca sol kasığımda gaz sancısı gibi garip kramplar , yine sol tarafımda kalçama ve bacağıma vuran bi ağrım vardı. Karından görünmedi, vajinal ultrasonda kese göründü ama tam 5 haftalık olması gerekirken 4+2 çıktı. sat. 23 haziran 25 temmuzda yaptırdığım kan testi 396 çıkmıştı. Tekrar kan verdim sonucu 5 gibi çıkacak dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar ..
kızım alışverişe aşermeyen varmı...kocam soruyo canım bişe istiyomu diye ruj istiyo ayakkabı istiyo diyorum elini gösteriyo bana vurcak gibi sopa istiyoo diyo...
ya şaka bir yana ben hiç bişe hissetmiyorum bulantı aşerme vs.bi tek dondurma istiyi canım onuda yiyom akşamları...
sizin mideniz ne zaman bulanmaya başladı?
canım kasıklarda ağrılar felan normal benim ilk ay acaip aksıklarım ağrıdı kese görünmüş hiç endişe etme bazı usg de bebek büyük bazısında küçükte görülebiliyor içini ferah tut sıkıntı yapma herşey yoldudır inş..
Doktorda ağrıların normal olduğunu söyledi, ama kanama olayından korktum açıkçası, kanamayı durdurmak için progesten ilaç verdi. Çok sağol içimi rahatlattın, allah hepimizin meleklerini korusun.
kalp atışlarını duysaydım içim rahatlicaktı şimdi hamileymişim gibi gelmiyo hiç bana...ne zaman tam anlicam bilmiyorum...
canım bende sen gibi bulantım yok die sölüyodum 6.haftada bi başladı bulantı tiksinme mahvoluyorum öğrünmekten herşeyler kokuyoo şimdi 10 haftama girdim bulantılar mide kazıntısıyla birlikte devam ediyor hem acıkıyorum hem yicek bişiy bulamıyorumm
kalp atışlarını duysaydım içim rahatlicaktı şimdi hamileymişim gibi gelmiyo hiç bana...ne zaman tam anlicam bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?