2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel Bosna, çok sevindim senin adına, ilk aşılama da tutması süper bişey yaa... Birazcık kuruntulu olmamızda normal canım bence, hamilelik yani sonuçta dimi ama..?
Bir süre sonra bunları unutup bu seferde başka şeyleri merak etmeye başlarız, sonra başka başka şeyler v.s. v.s.
En iyisi tadını çıkarmak valla, öyle böyle bugünler geçecek ve bir bakmışız bebişler kucağımızda, Allah o günleri göstersin hepimize ve tüm isteyenlere...

ya bende eti çok severim yerim sürekli ama korkuyorum toksoplazmamı ne varmış pişmemiş etelrden ve bazı hayvan tüylerinden bulaşan bir mikrop bebişin gözüne yeleşiyormuş allah korusun çiğ et yemeyin ve kuşlarla fazla haşırneşir olmayın doktor civanım eyle dedi baaa...balık hiç sevmiyom midem bulanır çocukluğumdan beri muhtemelen haplardan içicem...

Kızlar benimde sol kasığım aynı şekilde ve sabahları uyanırken yataktan kalkmadan önce geriniriz ya, o hareketi bende yapamıyorum, sol kasığım çok ağrıyo çünkü.

Bizim evde kuş var... Geri vereyim bari aldığım yere. kaydirigubbakcemile

bende sabahları esnemeye korkuyorum,fazla gerilemiyorum rahat rahat,korkuyorum bişey olacak diyemirmirmirmir mirmirmirmir

canım al benden de o kadar... bazı sabahlar dalgınlığıma geliyor, geriniyorum, ödüm patlıyor sonra... bir de çok merdiven inip çıkıyorum ben gün içinde, bizim katta bayanlar tuvaleti olmadığı için. ondan da pek hoşlanmıyorum...
çok mı pimpirikliyiz nedir :uhm:

ay evet bebişim ya ne olur ne olmaz bende çok seviyorum hayvanları ama hayatta yaklaşmam şimdi birde iğ ete dokunurken mutlaka eldiven giyin tamammı direk temas etmeyin söylemedimi tohtorunuz size yavrular...

simenaycım çok teşekkür ederim.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...
ne güzel yazmışsın, bebek sahibi oluyoruz sonuçta, sağlığı için titizlenmemek mümkün değil...
bulantıların da, sancıların da, diğer bütün şikayetlerimizin de bir sonu olacak nasıl olsa... keyfini çıkarmak lazım...

arkadaşlar ben çıkıyorum mesai bitmek üzereeee...hepinizi öpüyorum çok güzel bir akşam geçirirsiniz inşallahhh...ben anneme yemeğe gidiyorum bu ara evde hiç bişii yaptığım yok valla...yarın sabahınan görüşürüz....

Kızlaaar kan testim çıktı çok şükür doktor 1200 lerde beklerken 1950 çıkmış :Saruboceq: pztesi tekrar gidicez beklediğmden çok daha güzel hiç bir sorun yok demiş.
Çok sağolun arkadaşlar dualarınız içinopuyorumnanaktan daha annemlere söylememiştik bu akşam süpriz yapacağız inşallah hem kesemizin resmide var :) 11 yıldan sonra nasıl sevinecekler kimbilir çok fena heyecan bastı

ah hayırlı uğurlu olsun ne güzel :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah opuyorumnanaktan

bu arada inşallah bizde bebekimizi 21 Mart 2010'da bekliyoruz sağlıkla ve hayırlıısyla inşallah :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende çıkıyorum, kendinize ve bebişlerinize dikat edin, hepinizi öptüm, en kısa zamanda yine burada buluşmak dileğiyle, şimdilik hoşçakalın

Arkadaşlar isim düşündünüzmü Mart ayında doğacak bebişlerimiz için
Aslında çok erken ama ben düşünüyorum. Gebeliği öğrenmeden bşrkaç gün önce ve daha önce oğlum olduğunu ve adını Engin koyduğumu gördüm. Çin takviminde erkek görünüyor. Ben öyle hissediyorum ve yine gebeliği öğrenmeden bir hafta önce eğlence olsun diye baktırdığım falda oğlum olacağı söylendi. İsim olarak Yiğit ya da Yalın; kız ismi de Aybike düşünüyorum. Önce sağlıkla dünyaya gelsin de gerisi kolay.

İnşallah bundan sonra da hiçbir sorun çıkmaz arkadaşım.

Çok sevindim cnm..Allah tamamına erdirsin..

kızlar bugün ne güzel sohbetler yapılmış vallahi bende kızım olursa kızkardeşim tutturdu ismini ben koyucağım bende kırmak istemiyorum kız olursa sevde sultan erkek olursa henüz düşünmedik inşallah o günleri gösterir Rabbim...

Ne güzel isimler bulmuşsunuz.
Biz de ha bire kız isimleri buluyoruz.
Hamile olduğumu öğrenen herkes kız isimleri söylüyor.
Bi de erkek olursa epey hayal kırıklığına uğrayacağız.
Sağlıklı olsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…