- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.961
maltepe üniversitesi'nde prof. dr. ümit özekici'ye gidiyorum canım.
aşılamamı da o yapmıştı, bütün doktorlar tüp bebek derken, ilk aşılamamız tuttu çok şükür...
ben de koca profesör diyorum kendi kendime ama, içimi rahat ettiremiyorum bir türlü :)
ya bende eti çok severim yerim sürekli ama korkuyorum toksoplazmamı ne varmış pişmemiş etelrden ve bazı hayvan tüylerinden bulaşan bir mikrop bebişin gözüne yeleşiyormuş allah korusun çiğ et yemeyin ve kuşlarla fazla haşırneşir olmayın doktor civanım eyle dedi baaa...balık hiç sevmiyom midem bulanır çocukluğumdan beri muhtemelen haplardan içicem...
bende sabahları esnemeye korkuyorum,fazla gerilemiyorum rahat rahat,korkuyorum bişey olacak diyemirmirmirmir mirmirmirmir
Ne güzel Bosna, çok sevindim senin adına, ilk aşılama da tutması süper bişey yaa... Birazcık kuruntulu olmamızda normal canım bence, hamilelik yani sonuçta dimi ama..?
Bir süre sonra bunları unutup bu seferde başka şeyleri merak etmeye başlarız, sonra başka başka şeyler v.s. v.s.
En iyisi tadını çıkarmak valla, öyle böyle bugünler geçecek ve bir bakmışız bebişler kucağımızda, Allah o günleri göstersin hepimize ve tüm isteyenlere...
Kızlaaar kan testim çıktı çok şükür doktor 1200 lerde beklerken 1950 çıkmış :Saruboceq: pztesi tekrar gidicez beklediğmden çok daha güzel hiç bir sorun yok demiş.
Çok sağolun arkadaşlar dualarınız içinopuyorumnanaktan daha annemlere söylememiştik bu akşam süpriz yapacağız inşallah hem kesemizin resmide var :) 11 yıldan sonra nasıl sevinecekler kimbilir çok fena heyecan bastı
Aslında çok erken ama ben düşünüyorum. Gebeliği öğrenmeden bşrkaç gün önce ve daha önce oğlum olduğunu ve adını Engin koyduğumu gördüm. Çin takviminde erkek görünüyor. Ben öyle hissediyorum ve yine gebeliği öğrenmeden bir hafta önce eğlence olsun diye baktırdığım falda oğlum olacağı söylendi. İsim olarak Yiğit ya da Yalın; kız ismi de Aybike düşünüyorum. Önce sağlıkla dünyaya gelsin de gerisi kolay.Arkadaşlar isim düşündünüzmü Mart ayında doğacak bebişlerimiz için
Kızlaaar kan testim çıktı çok şükür doktor 1200 lerde beklerken 1950 çıkmış :Saruboceq: pztesi tekrar gidicez beklediğmden çok daha güzel hiç bir sorun yok demiş.
Çok sağolun arkadaşlar dualarınız içinopuyorumnanaktan daha annemlere söylememiştik bu akşam süpriz yapacağız inşallah hem kesemizin resmide var :) 11 yıldan sonra nasıl sevinecekler kimbilir çok fena heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?