- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.001
Günaydın Nilüfer,
listeni revize ettiğinde senden ricam benim kgmuda yazarmsın 60 Kg idim hamile kaldığımı öğendiğimde yani 10 gün önce felan .......
Ya ama arkadaşlar 2 Kg almışım bukadar zaman içerisinde oysa çokta yemiyorum ama anlayamadım? şişkinlik felanmı var aceba....
günaydın kızlar ben halen daha rahatlamış değilim gebelik kesem benim hesaplamama göre 2 hafta geride pazartesi kalp atışlarını gördük karından ama ben hala tedirginim yüreğim ağzımda 1 hafta olsa neyse 2 hafta çok değilmi sizce çok korkuyorum pazartesi tekrar gidicem dr bakalım bu sefer detaylı bilgi alıcam inşallah bişey olmaz anne olmak ne kadar zor oğlumda hiç böyle değildim allah yardımcımız olsuyn şu 3 ayı bir atlatabilsek...
ne güzel bir rüya görmüşsün hayırlara gitsin cnm inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın
canım içini ferah tut bebek ilk başta küçük görülebilir kesede öle geç döllenme olmuşda olabilir ama bebek bu farkı zamanla kapatıyo hiç üzme canını olurmu
kızlar ben dayanaadım ayın 3 ündeki randevmu yarına aldım yarın sanah 11 de kalp atışlarını duyucas çok heyecanlandım ben şimdik bi aksilik olmaz inşallahh...
6+4 oluyorum duyarım dimiiiiii?
ya çok merak ediyorum şimdi ya duyamazsam kalp atışlarını allahım sen koru yarabbimmmmm...
ya arkadaşlar ikiz olduğu ilk muaynede belli oluyor mu acaba?
ya arkadaşlar ikiz olduğu ilk muaynede belli oluyor mu acaba?
6+4 oluyorum duyarım dimiiiiii?
ya çok merak ediyorum şimdi ya duyamazsam kalp atışlarını allahım sen koru yarabbimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?