2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora sadece geçen hafta gittim bakıldı ve kese görüldü, kalp atışını falan dinlemedik zaten çok çabuk oldu galiba eşin ve ben biraz şoktaydık :) Sonra dediki doktor 2 hafta sonra yani 7 haftalıkken tekrar görüşeceğiz gelin dedi randevü felan yazmadı? Ozaman ben bi arayayım günü belirleyeyim birde sorayım hangi testler yapılacakmış....Dimi...

Günaydın Nilüfer,

listeni revize ettiğinde senden ricam benim kgmuda yazarmsın 60 Kg idim hamile kaldığımı öğendiğimde yani 10 gün önce felan .......
Ya ama arkadaşlar 2 Kg almışım bukadar zaman içerisinde oysa çokta yemiyorum ama anlayamadım? şişkinlik felanmı var aceba....

günaydın kızlar ben halen daha rahatlamış değilim gebelik kesem benim hesaplamama göre 2 hafta geride pazartesi kalp atışlarını gördük karından ama ben hala tedirginim yüreğim ağzımda 1 hafta olsa neyse 2 hafta çok değilmi sizce çok korkuyorum pazartesi tekrar gidicem dr bakalım bu sefer detaylı bilgi alıcam inşallah bişey olmaz anne olmak ne kadar zor oğlumda hiç böyle değildim allah yardımcımız olsuyn şu 3 ayı bir atlatabilsek...

tamam canımcım,listeye ekledim,

arkidişler,dün gece bi rüya gördüm,çok etkilendim,ikiz bebiklerim olmuş,onları emzirmeye çalışıyorum,öyle güzel bi duyguyduki,.birisi sağımda birisi solumda,öyle güzellerdi,:1shok: :1shok:

canım içini ferah tut bebek ilk başta küçük görülebilir kesede öle geç döllenme olmuşda olabilir ama bebek bu farkı zamanla kapatıyo hiç üzme canını olurmu

canım içini ferah tut bebek ilk başta küçük görülebilir kesede öle geç döllenme olmuşda olabilir ama bebek bu farkı zamanla kapatıyo hiç üzme canını olurmu

canım çok sağol inşallah dediğin gibidir pazartesi günü gittiğimizde kese 12 mm bebek 5 mm idi bakalım bu pazartesi ne olacak Rabbim hepimizin sonunu hayır eylesin inşallah...

kızlar ben dayanaadım ayın 3 ündeki randevmu yarına aldım yarın sanah 11 de kalp atışlarını duyucas çok heyecanlandım ben şimdik bi aksilik olmaz inşallahh...

kızlar ben dayanaadım ayın 3 ündeki randevmu yarına aldım yarın sanah 11 de kalp atışlarını duyucas çok heyecanlandım ben şimdik bi aksilik olmaz inşallahh...

canım inşallah kalp atışlarını duyarsın ben dr hesabına göre 6+1 de karından kalp atışlarını gördüm büyük ihtimalle sende duyarsın...

6+4 oluyorum duyarım dimiiiiii?
ya çok merak ediyorum şimdi ya duyamazsam kalp atışlarını allahım sen koru yarabbimmmmm
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…