2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kime sorduysam istediğin zaman ayrılabilirsin diyor ama idareye sormadım....ben de bir sorayım sen de bir sor bakalım ne diyor herkes...arkadaşının durumu da ilginç raporları da aktarmıyorlar zaten doğum sonrasına belki o yüzden sorun olmuştur...

walla izin işi karışık şimdilik...net bir şeyler öğrenince yazarım...ben de bu dönemi bitirip ayrılmak istiyorum ama bakalım...bebeğin de kilosu asıl bu haftalardan sonra değişiyor...sıkma canını sağlıklı olsun yeter...bazı bebekler son ay birden kilo alıyor bildiğim kadarıyla daha erken bunları düşünmek için ama içim rahat etsin dersen başka bi ddoktora daha görün...e bi de yanılma payı var 300 gr kadar...Allah sağlık versin hepsine:)

sağol canım...hazımsızlık bendede var ..ama mecburen içiyorum su çok önemli bu günlerde...ihmal etmememk lazım...

canım bence başka bir dr ye daha gözük,,,için rahat eder bence...

gokcebayraktar, bence aksi bir durum olsaydı doktor söylerdi ama başka bir doktora görün için rahat etsin. her bebeğin gelişimi kendine özgü biliyorsun..

kızlar benim sabah 10 da dr randewum war bu sefer de başka bir hastane deneyeceğim-tatlicadiarzu- umarım bu sfer tutturabilirim öğlen size güzel haberlerle gelmek dileğiyle diorum we herkese iyi akşamlar diyorum...

kızlar benim sabah 10 da dr randewum war bu sefer de başka bir hastane deneyeceğim-tatlicadiarzu- umarım bu sfer tutturabilirim öğlen size güzel haberlerle gelmek dileğiyle diorum we herkese iyi akşamlar diyorum...

hadi bakalım inşallah bu sefer kaydirigubbakcemile2

evet canım ben bursa merkezdeyim.medikal hastanesine gidiyorum.doğum tarihide henüz belli değil.yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek :sm_confused:merakla ve sabırsızlkıla yarını bekliyorumhihoyyyt

Merhaba.Bir arkadaşımız hasta bezi olayını sormuş.Benim iki tanıdığım doğum yaptı ikisinede sezeryandan sonra ne hasta bezi nede kilot nede başka bişey giydirmediler.Çünkü ikiside epidural sezeryan oldu 8 saat kalkmıyosun altında hiçbişey olmuyo yatak koruyucun var bide sonta.Ayağa kalktığın zaman büyük orkitlerden koydular arkadaşlar bilginize.Artı zaten özelde doğum yapınca bezinizi veya koruyucunuzu veriyolar.Bu sezeryan için ama normali bilmiyorum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende aldım geçen gün bez :):):)evt çok küçük bende dayanamadım açdım hemen daha 2 aydan fazla var ama dayanamadım gözümüze çok küçük geldi ya kızım şimdi kocaman oldugu için unutmuşuz.eşimle bakdık bakdık güldük manyak gibi saatlerce:):):):)

ben de çıkardım gyrı ihityari ay ne kadar küçük falan dedim. kaynanam da "e tabii küçük olur doğunca" dedi. sorma yaaa ben de 35-40 cm. poposu olur diyodum :roflol:

günaydın güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız zemuszemus biz oğluşla biraz daha iyiyiz tam atlatamadık gribi ama daha iyiyiz şükür :Saruboceq: cumartesi oğluşumu görmeye gittim gayet sağlıklı bebişim şükür 1.950 olmuş kilosu tosuncuk gibi olmuş yavrum benim :lepi: seyyalcim şafak 20 hadi hayırlısı yirmilerde bitiyor bugün turkbayragi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…