- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.181
benim korkum da o işte. arkadaşım 37 e kadar çalışır raporu aldı sonra çalışmaktan vazgeçti o zaman doğum doktoru suçlu duruma düşerim demiş gitti dahiliyeden normal rapor aldı hastaymış gibi. yoksa ben de 32 de alırım rapor 33 de ayrılırım olur biter. neyse ben biraz daha araştırayım bu durumu.
merhabalar bende 30 haftalık hamileyim 2.dönem izin konusu var 2 hafta çalışıp ondan sonra ayrılmak istiyorum doğum sonrasına kalsın diye izin bu arada benim bebeğim 820 gr biraz kilosu düşük gb ama doktor normal diyo sizce nasıl u canımı çok sıktı
SELKİECİM maşallah ya nerdeyse 2 kilo olmus tombigin ..nazar degmesin.....bende bu ara müthiş hazımsızlık var dogru dürüst hiçbişe yiyemiorum haplarımı bile içemiorum su bile şişiriyo..:çok üzgünüm:
merhabalar bende 30 haftalık hamileyim 2.dönem izin konusu var 2 hafta çalışıp ondan sonra ayrılmak istiyorum doğum sonrasına kalsın diye izin bu arada benim bebeğim 820 gr biraz kilosu düşük gb ama doktor normal diyo sizce nasıl u canımı çok sıktı
kızlar benim sabah 10 da dr randewum war bu sefer de başka bir hastane deneyeceğim-tatlicadiarzu- umarım bu sfer tutturabilirim öğlen size güzel haberlerle gelmek dileğiyle diorum we herkese iyi akşamlar diyorum...
Maaşallah Alp'e ve annesine :)
yaz maşallah canım....her ikinizede! :)
Merhaba arkadaşım. Sat 6 Haziran. Tahmini doğum tarihi 13 Mart. Bu ontrolde konuştuk bunu ama bir şey söylemek için çok erken dedi. Her şey normal, beklediğimiz tarihte gelir dedi.
Doğum şekli konusunda da şimdilik normal ama senin çatı ölçümlerin ve bebeğin kafa ölçümlerini karşılaştırıp doğum şekline karar vereceğiz dedi.
3 hafta sonra NST yapılacak ve bebeğin durumu izlenecek.
Bu arada ben Bursa merkezde değilim İnegöl'deyim. Hamileliğin başında Bursa'da Murat Arslan'a gidiyordum ama memnun kalmadım. Şimdiki doktorum bir harika. Hem teknolojik donanımlı hem de çok ilgili ve güleryüzlü. Muayene 100 TL idi, bu hafta tüm doktorlar 150'ye çıkarmış muayene ücretlerini. Sen Bursa'da mısın?
evet canım ben bursa merkezdeyim.medikal hastanesine gidiyorum.doğum tarihide henüz belli değil.yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek :sm_confused:merakla ve sabırsızlkıla yarını bekliyorumhihoyyyt
sağol canım. ben de yanıma ped almaya karar verdim. baktım olmayacak ya kocama aldırırım ya da bebişden ödünç bez isterim bir tane kaydirigubbakcemile3
bu arada ben dün indirimde buldum bebişe bez aldım. bir tanesini çıkardım ay avuç içi kadar yerim onu ben kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende aldım geçen gün bez :):):)evt çok küçük bende dayanamadım açdım hemen daha 2 aydan fazla var ama dayanamadım gözümüze çok küçük geldi ya kızım şimdi kocaman oldugu için unutmuşuz.eşimle bakdık bakdık güldük manyak gibi saatlerce:):):):)
Ahmet yılmaz'a gidiyorum..gebelik şekeri çıktı bende onun için diyet yapıyorum yapmaya çalışıyorum daha doğrusu, tedirginim bu yüzden birazMedikal'de Murat Bey'e mi gidiyorsun peki? İnşallah güzel haberler alırsın yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?