2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlarım,

İyi haftalar diliyorum hepinize.

Çok zor bir gece geçirdik biz, 1 saatlik uykuyla geldim işe, gözlerim kapanıyor. Bir de gelir gelmez posta kutuma sinir bozucu bir bilgi geldi müdürümle paylaşmam gereken, özellikle yıl sonu olduğu için bize epeyce sıkıntı yaratacak... Bugün zor saatler bekliyor beni.

Günaydın hanımlar, bugun benim doğum günümmmm... İyi ki doğmuşum... :)))

Simenaycım, doğum günün kutlu olsun canım.
İyi ki doğmuşsun gerçekten, biz de iyi ki seni tanımışız...
Tüm sevdiklerinle birlikte, en başta minik kızın tabi, nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim...

Ynur gözün aydın canım...
Bebişine maaşallah, koca adam olmuş valla :)

oohh oohh biz gelik teyzoşlarrrr...öyle yorgunumki anlatamam ama çok çok tatlı yorgunluklar...
çok uzun yazıcam şindi hafta sonunu...
cumartesi saat 1 gibi kızımın mobilyaları geldi bir telaş bir telaş yerleşt herşey bu sefer boş geldi oda herşeyini yapıp bitirmek istedim.
kaynanamla babiş geldiler oyuncak ve aldıkları kıyafetleri getirdiler...
akşama babiş düğüne gitti kaynanam bizde kaldı..
annemide aldık bebişin uyku setini yatağını almaya gittik hayde dedik çıkmışken halısınada bakalım...
çok taklı bi halı bulduk onuda kaynanam aldı 100 liraya...
hemen yerleştirdim yatak siparişle yapılıyomuş eccik pahalı aldık siz benim gibi yapmayın araştırın...
ki ben böyle bi hata yapmazdım ama neyse heyecandan farketmedim bir an önce gelsin istedim...
pazarda cepaya gittik ıvır zıvırları aldım burun aspiresi banyo süngeri vırt zırt işte...
bitmiyo eksikler bitti dedim ama eve gelince listeyi baştan yaptım yine eksik yine eksik...

günaydın canım iyiki doğmuşsun güzel anniş nice mutlu yaşlara bebişinle birlikte inşallah hihoyyyt

nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber..........
bu arada yazmıştım ama belkii gözde kaçmıştır. ben aşı oldum 10 gün önce....

günaydın janııımm iiyyiiikii doğmuşşşssuunnn nice musmutlu senelere inşalllaaahhh bebikinle kocanla tüm sevdiklerinle.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dileklerinizden dolayı, çok mutlu ettiniz beni..

Kızıma yaptığım kapı süsünü ekledim Mart bebeklerinin cicileri topiğine, bakmak isteyen olursa http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/308854-2010-mart-bebeklerinin-cicisleri-61.html

kızlar günaydın nasılsınız?

Günaydın hanımlar, bugun benim doğum günümmmm... İyi ki doğmuşum... :)))

çanım doğum günün kutlu olsun..umarım hayat sana hep güzellikler getirir...

çanım hayırlı olsun aldıkların.. güle güle kullan....

çanım maşallah bebişine..nazar deymesin koaman olmuş...

hepsini güle güle kullanın canım sağlıkla inşallah cepada hangi mağazadan tamamladın canım eksikleri bide halıyı nerden aldın canım çok uygunmuş bende halı bulamadım krem düz bişey arıyorum

Dila, aldıklarınızı güle güle kullanın, resimlerini eklede bakalım..
Ynur, ıstanbul yolunda Merinos un fabrika satış mağazası var, oraya bakmadan halı almayın derim ben, çok hesaplı orada halılar Ankaralılar, mutlaka bakın...

günaydın annecikler ve anne adayları;
2010 tam 3 gün kala hepizin iyi bir hafta geçirmesini diliyorum...
Sinemay doğum günün kutlu olsun...
Dila aldıklarınız güle güle kullanmayı nasip etsin....
Bosna aman aman dikkat et uykusuz uykusuz iş yapma yalnış yaparsın sonra önce soluklan dinlen bizim de yoğun olacak yıl sonu artık...

Gzdatk, canım okudum aşı olduğunu yazmışsın, ben hala olmadım, olmayı da düşünmüyorum, Doktorda üstelik bana, aşıdan sonra grip gibi olursun ama bünyen kuvvetli ise atlatırsın v.s. dedi, iyice kafam karıştı, ve ben geçen aylarda grip oldum ve atlattım çok şükür, buna dayanarak olmak istemiyorum, izine de ayrıldım, evdeyim artık, fazla toplum içine girmiyorum..

Teşekkür ederim Pancubenim..

canım merinosta halılar çok çok uygun istanbul yolunda merinos var birr sürü halı var benim beğendiğimden kalmamıştı baya bi dolaştık yine istanbul yolunda halı sarayı yada halı dünyası diye bir yer var oradan aldık 139 du nakit 100 e bıraktı amca...
96 liraya merinosta halılar var defolu defosuda altında azcık ipleri çıkmış çakmakla yaksan hiç bişe olmaz görünmüyo bile...
gidip bir bakın derim ben.eksikleride cepada joker diye bir mağza var aslında toptancıya gidecektim ama orda uni baby nin ıslak mendili yoktu bi ıslak mendil almaya gitmeyelim dedim gitmişken tırnak makası,uni baby şampuan vücut yağı...lansinolhmu ne bi göğüs çatlak kremi varya ondan yanında 30 luk göğüs pedi hediyeydi...uni baby ıslak mendil 6 paket,emzirme atleti...
doğal sünger,burun aspiresi,bikaç parça bişe daha var unuttum şindi hepsine 130 ira verdik çıktık fena değil fiyatlar...
özellikle ıslak mendil...makromarkette aynısı 5,5 liraydı biz 4,5 a aldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…