- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.201
Günaydın hanımlar, bugun benim doğum günümmmm... İyi ki doğmuşum... :)))
günaydın güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız zemuszemus biz oğluşla biraz daha iyiyiz tam atlatamadık gribi ama daha iyiyiz şükür :Saruboceq: cumartesi oğluşumu görmeye gittim gayet sağlıklı bebişim şükür 1.950 olmuş kilosu tosuncuk gibi olmuş yavrum benim :lepi: seyyalcim şafak 20 hadi hayırlısı yirmilerde bitiyor bugün turkbayragi turkbayragi
günaydın canım iyiki doğmuşsun güzel anniş nice mutlu yaşlara bebişinle birlikte inşallah hihoyyyt
nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber..........
bu arada yazmıştım ama belkii gözde kaçmıştır. ben aşı oldum 10 gün önce....
Günaydın arkadaşlarım,
İyi haftalar diliyorum hepinize.
Çok zor bir gece geçirdik biz, 1 saatlik uykuyla geldim işe, gözlerim kapanıyor. Bir de gelir gelmez posta kutuma sinir bozucu bir bilgi geldi müdürümle paylaşmam gereken, özellikle yıl sonu olduğu için bize epeyce sıkıntı yaratacak... Bugün zor saatler bekliyor beni.
Simenaycım, doğum günün kutlu olsun canım.
İyi ki doğmuşsun gerçekten, biz de iyi ki seni tanımışız...
Tüm sevdiklerinle birlikte, en başta minik kızın tabi, nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim...
Ynur gözün aydın canım...
Bebişine maaşallah, koca adam olmuş valla :)
günaydın janııımm iiyyiiikii doğmuşşşssuunnn nice musmutlu senelere inşalllaaahhh bebikinle kocanla tüm sevdiklerinle.
oohh oohh biz gelik teyzoşlarrrr...öyle yorgunumki anlatamam ama çok çok tatlı yorgunluklar...
çok uzun yazıcam şindi hafta sonunu...
cumartesi saat 1 gibi kızımın mobilyaları geldi bir telaş bir telaş yerleşt herşey bu sefer boş geldi oda herşeyini yapıp bitirmek istedim.
kaynanamla babiş geldiler oyuncak ve aldıkları kıyafetleri getirdiler...
akşama babiş düğüne gitti kaynanam bizde kaldı..
annemide aldık bebişin uyku setini yatağını almaya gittik hayde dedik çıkmışken halısınada bakalım...
çok taklı bi halı bulduk onuda kaynanam aldı 100 liraya...
hemen yerleştirdim yatak siparişle yapılıyomuş eccik pahalı aldık siz benim gibi yapmayın araştırın...
ki ben böyle bi hata yapmazdım ama neyse heyecandan farketmedim bir an önce gelsin istedim...
pazarda cepaya gittik ıvır zıvırları aldım burun aspiresi banyo süngeri vırt zırt işte...
bitmiyo eksikler bitti dedim ama eve gelince listeyi baştan yaptım yine eksik yine eksik...
günaydın güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız zemuszemus biz oğluşla biraz daha iyiyiz tam atlatamadık gribi ama daha iyiyiz şükür :Saruboceq: cumartesi oğluşumu görmeye gittim gayet sağlıklı bebişim şükür 1.950 olmuş kilosu tosuncuk gibi olmuş yavrum benim :lepi: seyyalcim şafak 20 hadi hayırlısı yirmilerde bitiyor bugün turkbayragi turkbayragi
oohh oohh biz gelik teyzoşlarrrr...öyle yorgunumki anlatamam ama çok çok tatlı yorgunluklar...
çok uzun yazıcam şindi hafta sonunu...
cumartesi saat 1 gibi kızımın mobilyaları geldi bir telaş bir telaş yerleşt herşey bu sefer boş geldi oda herşeyini yapıp bitirmek istedim.
kaynanamla babiş geldiler oyuncak ve aldıkları kıyafetleri getirdiler...
akşama babiş düğüne gitti kaynanam bizde kaldı..
annemide aldık bebişin uyku setini yatağını almaya gittik hayde dedik çıkmışken halısınada bakalım...
çok taklı bi halı bulduk onuda kaynanam aldı 100 liraya...
hemen yerleştirdim yatak siparişle yapılıyomuş eccik pahalı aldık siz benim gibi yapmayın araştırın...
ki ben böyle bi hata yapmazdım ama neyse heyecandan farketmedim bir an önce gelsin istedim...
pazarda cepaya gittik ıvır zıvırları aldım burun aspiresi banyo süngeri vırt zırt işte...
bitmiyo eksikler bitti dedim ama eve gelince listeyi baştan yaptım yine eksik yine eksik...
kızlar günaydın nasılsınız?
çanım doğum günün kutlu olsun..umarım hayat sana hep güzellikler getirir...
günaydın annecikler ve anne adayları;
2010 tam 3 gün kala hepizin iyi bir hafta geçirmesini diliyorum...
Sinemay doğum günün kutlu olsun...
Dila aldıklarınız güle güle kullanmayı nasip etsin....
Bosna aman aman dikkat et uykusuz uykusuz iş yapma yalnış yaparsın sonra önce soluklan dinlen bizim de yoğun olacak yıl sonu artık...
hepsini güle güle kullanın canım sağlıkla inşallahcepada hangi mağazadan tamamladın canım eksikleri bide halıyı nerden aldın canım çok uygunmuş bende halı bulamadım krem düz bişey arıyorum
günaydın kızlar
simenay nice yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?