- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.141
onları yıkamakta ayrı bi keyif olur yaa:) şimdiden heycanlandım, şubatın ilk haftası yıkayacağım bnde henüz erken diye düşünüyorum sonuçta rutin kontrollerimde herşey normal seyrediyor we erken doğum riskimde yok:Saruboceq: 38 haftası şubat 20de doluyor hiç miyadını beklemeyip 38 hafta dolunca doğururum belki suni sancıyla. zaten doktorlarda söylüyor 38. haftadan sonra beklemek yersiz plesentanın görewleri falan zayıflıyormuş e yeri de dar yawrumun sıkışmasın oralarda:1closedeyes:
doğum pozisyonuna girmiş olabilir..oraya tam yerleşene kadar sıkıntı verir...dinlen fazla yorma kendini...
çanım hayırlı olsun aldıkların..güle güle kullanın kızınla beraber...
evet kızlar gelelim bana ,,bebişimi gördüm geldim...yanakları vardı... çok hoş :))))biraz önden gidiyoruz..dr şubatın 20 ve mart ın 2 arasında bekliyoruz dedi...1940 gr olmuş...boyunu bilmiyorum nerden hasaplayabilirim bilen varmı?gayet sağlıklı,hareketli bir bebek...
Merhaba anneler,
Biz de bugün kontrolden geldik. Maalesef bebeğim üzdü bizi. İki kolunu ve bir bacağını suratına kapatmış ve ısrarla kolunu sallıyor " bakmayın bana istemiyorum..." der gibi. Geçen kontrolde de ellerini kapatmıştı. Sürpriz yapacak kerata. Her gittiğimde dört boyutlu kullanıyoruz ama nimetlerinden yararlanamıyoruz. Cidden haftaya psikoloğa falan mı götürsek diyorum çok utangaç bizimki...
Böbrekleri kalbi beyni vs. gayet iyiymiş. Çok normal bir hamilelik geçiriyorsun dedi doktorum. Hayatım ilk defa bu kadar normal gidiyor zaten. Baş aşağı duruyor.
İki haftada gelmen gerekiyor aslında ama gerek yok dedi. 16 Ocak'ta çalışabilir raporu alacağım. Her şey yolunda 37. haftaya kadar çalışabilirsin dedi. rapor almaya gittiğimde nts yapılacakmış ona göre de kontrol tarihim belirlenecek. 29+0 aslında ama 30. haftaymış. Ona göre hesaplayacağız yani...
Velhasıl kelam böyle işte... Uzuuuun uzun izledik sıpayı ama ısrarla açmadı yüzünü. 1450 gr. olmuş. Normal haftasında yani.
Öpüyoruz teyzelerini... Şimdi dinlenmeye gidiyoruz, uzanıp babamızla tv. izleyeceğiz...
selkie edebiyatçı ve zeliş gözünüz aydın maşşallah bebeklerinize.Allah tüm bebeklerimize sağlık versin bizede hayırlı doğumlar nasip etsin.selam kızlar... bende bugün doktor kontrolündeydim oğluşumu görmeye gittik maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 1600 gr olmuş oğluşum ters duruyodu zaten ilk oğlum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak doktorumuz şubatın son haftası doğumu gerçekleştireceğini söyledi 2 aydanda düştü çok heyecanlıyım sezeryan parası 300 milyon istedi ama zaten normal kontrollerden aldığı parayla 1000 tl yi geçiyor bizim doktor normal kontrollerden 150 tl alıyo aman oğluşum sağlıcakla gelsinde paracıklar varsın gitsin bizde bugün doktordan çıkışta son eksiklerimizi tamamlayalım dedik malum artık ağırlaştım daha çıkamam dedim bütün eksiklerimizi tamamladık geri yıkanıp ütülenmeleri ve oğluşumun gelmesi kaldı Rabbim inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder...
Aslında öyle olsa bizi boşuna o kadar bekletip strese sokmadan 38.haftada suni sancı epiduralle normal yoldan doğurtsalar daha iyi olmazmı?Zaman azaldıkça zaten stres basıyor insanı...
Sağol canım seneye randevum var ocak ayının başında :) :) gittiğimde görürüm inş. benim bebiştemi elini yüzüne kapatacakki?Herkesinki kapatmış ....
selkie edebiyatçı ve zeliş gözünüz aydın maşşallah bebeklerinize.Allah tüm bebeklerimize sağlık versin bizede hayırlı doğumlar nasip etsin.
Canım inşallah bir aksilik olmaz da çalışırım. 33. haftada şubat tatiline giriyoruz. 35. haftada tekrar açılıyoır. İki hafta daha gidebilirsem süper olur. Özel okuldayım. Bitirmem gereken bir çalışma var. :) Sonra da bir aksilik olmazsa nisan sonu tekrar başlamayı düşünüyorum. Çalışma hastasıyım ben biraz. :)
SELKİE
EDEBİYATCI
SELİNUS
ZELİŞ
maşallah cnm yegenlerimize hepsi süper haberlerle gelmiş..
bende yavrumu çok özledim henüz 10 gün aldu göreli ama bana çok uzun geldi..
dr sinir oldum hee 1 ay sonra gel dedi..kaydirigubbakcemile
20 günüm var görmem için sabırsızlanıyorum..
maaşallah canım ya ne güzel hazırlanmışsın. sen biliğrsin selkie benim 1 tane hastane çıkışım var bir tane daha alayım mı? bir de sezeryan olma ihtimaline karşı şu hasta bezleri için ne diyorsun. kimisi hasta bezi de al diyor kimisi sadece ped? :uhm:
ayy canım yorma kendini ya,34.haftadan sonra çok ağırlaşıcaz,bugün bi arkadaşı gördüm 34 haftalık,çok kilolu ve göbeği çok büyük olmamasına ragmen kızcagız hareketlerinde çok zorlanyo,30.haftadan itibaren farklı bi dönem diyo.şubat tatilinden sonra çalışmayı düşünmüyorum ben eylüle kadar.eylülde bile nasıl bırakıcam diyorum 6 aylık bebişimi.özel okuldasın ama yasal haklarını sonuna kadar kullan.neticede idaren uzun zaman önce öğrenmiştir bebişin olacagını,ona göre düşünmüştür ne yapacaklarını 2.döneme.ben okuluma söylemiştim eylülde,ayarladılar taaa o zamandan bi matematik öğretmeni 2.dönem için.
motorlamı çok iyi yaaaa:) bende ilk zamanlar biniyodum ama artık eşim bırakmıyor yoksa binerim yani kendimi o kadar iyi hissediyorumCanım benimkiler de ayarlandı, hatta ikinci dönem gelmem demiştim ama dayanamam. Bu yıl grip yüzünden epey aksadı burada eğitim. Son rötuşları yapıp çıkarım. Bizim okulda personel şefi şu an 37 haftalık hamile, halen çalışıyor. Ayrıca hamileliğinin başından beri eşi motorla getirip götürüyor. Çok iyi maaşallah. Ben en ufak bir şeyde mızmızlanıyorum...
maşallah arkadaşlar herkesler iyi...bebeklerini görenlerin gözü aydın...
büyüyorlar bir hızla...Allah hepsine sağlık versin....
ben de dün gördüm kızmı yazmıştım ayrıntıları daha önce ama....
bir şey dikkatimi çekti erkekler yüzünü kapıyor
benim kızın heryeri meydanda hiç kapatmadı sağlosun ama bu kez doktoru tekmeledi
tam ult. cihazının olduğu yeri çek şunu der gibi....
yarın bir sınavım var bana dua edin arkadaşlar....
pek çalışamadım ama denemeye değer inş. sonuna kadar dayanabilrim....
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
bu arada herkese günaydın esnaf olmanın nefretlik yanı tatilimiz yokmafoldumben ağlicam şimdi kocam çalan telefonlara dayanamayıp atladı we beni uynandırdı kendi serwise gitti eleman daha gelmedi die normalde pazar günleri 9,30da açıyoruz 1 saatcik rötarı yapmaya kıçı durmadımafoldumben neyse gelsin şimdi geri ewe geçip yatıcam hiç anlamam:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?