2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında öyle olsa bizi boşuna o kadar bekletip strese sokmadan 38.haftada suni sancı epiduralle normal yoldan doğurtsalar daha iyi olmazmı?Zaman azaldıkça zaten stres basıyor insanı...

selkie edebiyatçı ve zeliş gözünüz aydın maşşallah bebeklerinize.Allah tüm bebeklerimize sağlık versin bizede hayırlı doğumlar nasip etsin.

Aslında öyle olsa bizi boşuna o kadar bekletip strese sokmadan 38.haftada suni sancı epiduralle normal yoldan doğurtsalar daha iyi olmazmı?Zaman azaldıkça zaten stres basıyor insanı...

şahsen ben öyle düşünüyorum cnm bakalım fikrim değişmez umarım aynen epiduralde istiyorum ama düzgün uygulayan ellerdenyerimseniben

bu sırt ağrısı beni öldürecek dün gece yatarken hele mahfetti beni çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar

Sağol canım seneye randevum var ocak ayının başında :) :) gittiğimde görürüm inş. benim bebiştemi elini yüzüne kapatacakki?Herkesinki kapatmış ....

az kalmış canım seninde...inşallah görürsün yüzünü....

selkie edebiyatçı ve zeliş gözünüz aydın maşşallah bebeklerinize.Allah tüm bebeklerimize sağlık versin bizede hayırlı doğumlar nasip etsin.

canım sağol..amin ,inşallah hepimizinkine...

SELKıE
EDEBıYATCI
SELıNUS
ZELıŞ

maşallah cnm yegenlerimize hepsi süper haberlerle gelmiş..
bende yavrumu çok özledim henüz 10 gün aldu göreli ama bana çok uzun geldi..
dr sinir oldum hee 1 ay sonra gel dedi..kaydirigubbakcemile
20 günüm var görmem için sabırsızlanıyorum..

Son düzenleme:

ayy canım yorma kendini ya,34.haftadan sonra çok ağırlaşıcaz,bugün bi arkadaşı gördüm 34 haftalık,çok kilolu ve göbeği çok büyük olmamasına ragmen kızcagız hareketlerinde çok zorlanyo,30.haftadan itibaren farklı bi dönem diyo.şubat tatilinden sonra çalışmayı düşünmüyorum ben eylüle kadar.eylülde bile nasıl bırakıcam diyorum 6 aylık bebişimi.özel okuldasın ama yasal haklarını sonuna kadar kullan.neticede idaren uzun zaman önce öğrenmiştir bebişin olacagını,ona göre düşünmüştür ne yapacaklarını 2.döneme.ben okuluma söylemiştim eylülde,ayarladılar taaa o zamandan bi matematik öğretmeni 2.dönem için.

herkese selamlarrrrr

arkadaşlar hediyem geldi frambuaz bana çok güzel 3 örgü göndermişonalrın resimerlini çekip yarn ekleyeceğim bayıldım ama ben ne alacağım aklım karıştı :):): :bbo:

canım sağol,insan sabırsızlıkla bekliyor dr yi ben neyseki bundan sonra 2 haftada bir gideceğim artık....darısı başına....

maşallah arkadaşlar herkesler iyi...bebeklerini görenlerin gözü aydın...
büyüyorlar bir hızla...Allah hepsine sağlık versin....
ben de dün gördüm kızmı yazmıştım ayrıntıları daha önce ama....
bir şey dikkatimi çekti erkekler yüzünü kapıyor
benim kızın heryeri meydanda hiç kapatmadı sağlosun ama bu kez doktoru tekmeledi
tam ult. cihazının olduğu yeri çek şunu der gibi....
yarın bir sınavım var bana dua edin arkadaşlar....
pek çalışamadım ama denemeye değer inş. sonuna kadar dayanabilrim....
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

sezeryanda hasta bezine falan gerek kalmıyor ya benim çok az olmuşdu hiç pijamama çıkmadı çünkü pis kanı vakumla çekiyorlar baya temizliyolar ben normal her zamanki gibi olmuşdum ve normal ince ped kullanmışdım zaten seni getirdiklerinde odaya hemşireler ilk hasta bezi takıyorlar artık sezeryandada çok tutmuyorlar hastanede ben kızımda bir gün kalmışdım gazını ne kadar çabuk çıkarırsan o kadar çabuk taburcu ediyolar.bu birazda sana bağlı.

Canım benimkiler de ayarlandı, hatta ikinci dönem gelmem demiştim ama dayanamam. Bu yıl grip yüzünden epey aksadı burada eğitim. Son rötuşları yapıp çıkarım. Bizim okulda personel şefi şu an 37 haftalık hamile, halen çalışıyor. Ayrıca hamileliğinin başından beri eşi motorla getirip götürüyor. Çok iyi maaşallah. Ben en ufak bir şeyde mızmızlanıyorum...

motorlamı çok iyi yaaaa:) bende ilk zamanlar biniyodum ama artık eşim bırakmıyor yoksa binerim yani kendimi o kadar iyi hissediyorum bu arada fazla çalışma aşkıyla yanma canancım bebeğin daha önemli nisanda hemen çalışmaya dönmekte neymişklava: el kadar bebişi napcaksın bnce iznini falan ona göre ayarlaklava: cerenoranın izni 5 haziranda bitiyormuş bitince 1 ayda rapor alıyor ohhh yaz boyu eylüle kadar bebişiyle bnce sende öyle bişeyler yapsan iyi edersin

yaw bişi dicem şimdi ben senin bebişi erkek sanıyorumkafamçokkarıştı şu awatarındaki resme baksana tam bi paşazade suratı hatta dün dedimki kendi kendime şuna bak ya resmen ben adamım die bağırıyo:roflol:

bu arada herkese günaydın esnaf olmanın nefretlik yanı tatilimiz yokmafoldumben ağlicam şimdi kocam çalan telefonlara dayanamayıp atladı we beni uynandırdı kendi serwise gitti eleman daha gelmedi die normalde pazar günleri 9,30da açıyoruz 1 saatcik rötarı yapmaya kıçı durmadımafoldumben neyse gelsin şimdi geri ewe geçip yatıcam hiç anlamam:umursamaz:

Canım herkes kızıyor bu konuda :) Ama dedim ya özel okuldayım, işimin devam etmesi için geri dönmem lazım benim. Zaten bizim tatil o kadar uzun da değil. Temmuzda tatile başlıyoruz ağustos 15 te geri dönüyoruz. Anneme emanet artık yavrum. Yaz sonuna kadar da bir bakıcı bulmaya çalışacağım buralardan. Hayırlısı artık...

Ben de hiç uyuyamıyorum, 7'de ayaktayım, bebek de uyanıyor. Biz de babayı uyandırıyoruz sıkılınca :) Şimdi de bekliyoruz bize kahvaltı hazırlasın diye. :)

selam arkadaşlar, yasal doğum izni 31 hafta dolunca mı yoksa 32. hafta doluncamı başlıyor. bilgisi olan varsa yazabilirmi.. yani 31+... larda mı izne ayrılabiliyoruz.. 32+... lardamı .. artık çalışmak istemiyorum biran önce izne çıkmak istiyorum..

Anladığım kadarıyla 32+0 olması gerekiyor izin için. Çünkü dün doktorum beni o tarihte çağırdı çalışabilir raporunu vermek için. Heyete falan girmem gerekiyormuş.

teşekkür ederim.. benimde randevum 31+2 de .. yani 1 hafta sonra o zaman inşallah çıkarim.. zaten sonra dönmiycem işe.. o yüzden biran önce çıkmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…