2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim.. benimde randevum 31+2 de .. yani 1 hafta sonra o zaman inşallah çıkarim.. zaten sonra dönmiycem işe.. o yüzden biran önce çıkmak istiyorum..

31+0 olunca 32 hafta die sayılıyor biliyorum ben yarın gideceğim doktora bunu sorarım öğleden sonra bakarsan yazarım buraya.. benim kendi işim olduğu için doğum parası almak için formalite doğum iznine ayrılmam gerekiyoryerimseniben

Sonra dönemeyeceğim derken? İstifa falan mı?

evet zaten biliyolar dönmeyeceğimi söyledim..doğum izni bitince sözleşme zamanı geliyor bir sonraki seneye imza atmıycam.. dershanede çlışıyorum ben.. çok zor hafta sonları çalışmak.. 7. yılımdayım bıktım artık.. bebeğime zaman ayırmak istiyorum..kolej falan olsa devam ederdim ama dershanecilik zorr..

teşekkür ederimm.burdan okurum bende.. altı üstü 1 hafta daha çalışmış olcam ama resmen stres yaptım.. son zamanlar geçmez ya..:asigim:

Canım öncelikle mrb.Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.bebişlerimizin haftası aynı gibi benim sat tarihim 04 haziran doğum tarihi konusunda dr.henüz birşey söylemedi.Senin satını ve doğum tarihini öğrenebilirmiyim.ayrıca 4 boyutlu ultrosona girmişsin.hangi dr a gidiyorsun canım.Cevap verirsen sevinirim.a.s.

sağol canım. ben de yanıma ped almaya karar verdim. baktım olmayacak ya kocama aldırırım ya da bebişden ödünç bez isterim bir tane kaydirigubbakcemile3

bu arada ben dün indirimde buldum bebişe bez aldım. bir tanesini çıkardım ay avuç içi kadar yerim onu ben kaydirigubbakcemile2

babasına benziyor benim kız ondandır delikafadulden

ben araştırdım bayağı ama mevzuatta net bir şey yok....Kağan Kocatepe bir videosunda 32+0 dan başlar diyor doğum izni yani 31. hafta bitince başlıyor...32yi bitirmeye gerek yok...nöbet için 24 haftada rapor yazdığında doktor ben 23 küsürdüm.....o haftanın içinde olmak yeterli yani vakit kaybetmeye gerek yok....ben 31. haftam biter bitmez gidip rapor alacağım ne kadar erken alırsam yarıyıl tatilinden önce o kadar çalışmış olurum ikinci dönemin de ilk günü ayrılır 5 haftayı çalışmış olurum inşallah....

canım sen 31. hafta dolunca 37. haftaya kadar çalışabilir raporu mu alacaksın? yoksa normal süreli rapor mu alacaksın? çünkü bir arkadaşım 37. haftaaya kadar çalışır raporu aldı ama çalışamadı dayanamadı doğrusu sonra kendi doktorundan rapor almadı çünkü suç oluyormuş öyle önce çalışır deyip sonra rapor vermek gidip dahiliye den almıştı rapor. e biz ikinci dönem başlamayacağımıza göre çalışır raporu alırsak nasıl olacak ?

32+0 zaten 32 bitmiş 33den gün almışsın oluyor yani
ewet demekki babasına benzior şimdi eşime gösterdim oda dio o kaç kiloymuş öyle dedim kilosu normal o kocayanak olacak demekki dedim kıkır kıkır güldürdü kızın bizi:roflol::dance:

ayyy haklısın ya kafam durdu resmen adam 32+0 diyo ben ne diyorumkaydirigubbakcemile3
ya bi de bu ultrason görüntüsü normalden büyük oluyormuş ki yeni doğan bebeklerin yüzündeki şişliğide düşününce böyle görünmesi normal sanırım....kilosu normal aslında...

canım ya pardon 31 değil hasretin dediği gibi 32.bitince ama evet çalışabilir raporu alıcam çünkü zaten rapordan sonra iki hafta çalışıcam iki hafta da tatil ikinci dönemin ilk günü ayrılıcam...yani toplamda iki hafta çalışıp 4 hafta akraıcam doğum sonrasına...iyi olsam bile 5. haftayı çalışmam çünkü bir hafta için program hazırlatıp derse girmem herkese külfet olur...

5 şubatta ben 33. haftamda o0luyorum. ben 32. haftada rapor almasamda 33 haftada direk izne ayrılsam ne olur?

5 şubatta ben 33. haftamda o0luyorum. ben 32. haftada rapor almasamda 33 haftada direk izne ayrılsam ne olur?

problem olmaz sanırım...idareye bağlı...32. haftada zaten ya ayrılmak ya da 37e kadar çalışmak için rapor alıyorsun....bu şart....5 şubatta zaten dersler başlamamış oluyor direkt ayrılsan olur ama idaren ne der illa rapor ister mi bilemem...bi sor istersen...ona göre alırsın...ha zaten 32. haftadan sonra 37ye kadar çalışabilir raporu alsan da çalışmak zorunda değilsin...kime sorduysam öyle dedi....yani rapor alırsın ama iki hafta çalışır ayrılıcam dersin ki zaten izne ayrılabailecek zamanı geçmiş oluyorsun kimse bir şey diyemez zorla 37 ye kadar çalıştıramazlar ya.....

benim korkum da o işte. arkadaşım 37 e kadar çalışır raporu aldı sonra çalışmaktan vazgeçti o zaman doğum doktoru suçlu duruma düşerim demiş gitti dahiliyeden normal rapor aldı hastaymış gibi. yoksa ben de 32 de alırım rapor 33 de ayrılırım olur biter. neyse ben biraz daha araştırayım bu durumu.

SELKİECİM maşallah ya nerdeyse 2 kilo olmus tombigin ..nazar degmesin.....bende bu ara müthiş hazımsızlık var dogru dürüst hiçbişe yiyemiorum haplarımı bile içemiorum su bile şişiriyo..:çok üzgünüm:

kızlar cicişler topiğine kendi gecelik we pijama takımlarımı koydum bebeişimede aldığım tulumu bakın ordan marilyn den aldım 3al 2 öde kampanyası war yılbaşına kadr we bnce kaçırmayın derim malları çok güzel ipek gibi

merhabalar bende 30 haftalık hamileyim 2.dönem izin konusu var 2 hafta çalışıp ondan sonra ayrılmak istiyorum doğum sonrasına kalsın diye izin bu arada benim bebeğim 820 gr biraz kilosu düşük gb ama doktor normal diyo sizce nasıl u canımı çok sıktı

30 haftalık we 820 gr mı? ewet zaten sitelere falanda bakarsan düşük olduğunu görebilirsin cnm bence bu gibi durumlarda tek doktora bağlı kalınmamalı başka bi doktora daha gitsen iyi edersin ikinci bi gözün görmesi her zaman iyidir. çoğumuzun 28 haftadan itibaren 1000grmın üstüne çıktık. bence sen başka bi doktora görünmelisin...

Merhaba arkadaşım. Sat 6 Haziran. Tahmini doğum tarihi 13 Mart. Bu ontrolde konuştuk bunu ama bir şey söylemek için çok erken dedi. Her şey normal, beklediğimiz tarihte gelir dedi.

Doğum şekli konusunda da şimdilik normal ama senin çatı ölçümlerin ve bebeğin kafa ölçümlerini karşılaştırıp doğum şekline karar vereceğiz dedi.

3 hafta sonra NST yapılacak ve bebeğin durumu izlenecek.

Bu arada ben Bursa merkezde değilim ınegöl'deyim. Hamileliğin başında Bursa'da Murat Arslan'a gidiyordum ama memnun kalmadım. Şimdiki doktorum bir harika. Hem teknolojik donanımlı hem de çok ilgili ve güleryüzlü. Muayene 100 TL idi, bu hafta tüm doktorlar 150'ye çıkarmış muayene ücretlerini. Sen Bursa'da mısın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…