- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.241
Günaydin Bayanlar,
henpiniz iyisinizdir umarim.
Simenay nice mutlu yillara insallah, bebisinle birlikte...
Allaha sükür biz iyi sayiliriz, yani Pasamiz masaallah cok iyi
ama annesini eziyor biraz.
Bebek zaten haftalardir dogum pozisyonunda duruyor,
insallah dönmez böyle durur ama tabiki gelisimi hizla devam ettigi
icin artik yavas yavas zorlaniyoruz.
Ayaklariyla direk kaburgama ve mideme vuruyor.
Mideme cok vurdugu icin midem yukari dogru kaymis,
bununla birlikde tabikide cigerlerimdede sikisma oluyormus.
Organlarimi yerinde oynatti yani bu cocuk, simdiden cektiriyorlar valla.
Bu yüzden bende nefes darligi ve gögüs kafesinde sancilar cekiyorum.
Yapacak biseyde yok, dayanacagiz mecburen...
arkadişler,bende nefes almakta güçlük çekiyorum,özellikle tv izlerken sırtüstü uzanırken,.buyüzden sırtüstü duramıyorum,hemen yana yatıyorum,.artı son zamanlarda doğumla ilgili rüyalar görmeye başladım,bilinçaltı sanırım..sanki gerçek gibi acı hissediyorum,.hayır olsun:bbo: :bbo:
daddy dediklerin bendede başladı kaburgalarımda baskı hissediyorum
rahat oturamıyorum artık :sm_confused: Allah yardımcımız olsun
handeciğim uykusuzluk ortak problem oldu artık
iyi beslen canım özellikle vitaminli şeyler ye bağışıklık sistemimiz dengesini kaybediyor sanırım
benimde dünden beri felaket başım ağrıyor :teselli:
inşallah iyi olursun canım
arkadişler,bende nefes almakta güçlük çekiyorum,özellikle tv izlerken sırtüstü uzanırken,.buyüzden sırtüstü duramıyorum,hemen yana yatıyorum,.artı son zamanlarda doğumla ilgili rüyalar görmeye başladım,bilinçaltı sanırım..sanki gerçek gibi acı hissediyorum,.hayır olsun:bbo: :bbo:
nice mutlu seneler senin we bebeişinin olsunGünaydın hanımlar, bugun benim doğum günümmmm... ıyi ki doğmuşum... :)))
oy oy oy maşallah yawrukuşuna kocaman olmuş beeehihoyyytgünaydın güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız zemuszemus biz oğluşla biraz daha iyiyiz tam atlatamadık gribi ama daha iyiyiz şükür :Saruboceq: cumartesi oğluşumu görmeye gittim gayet sağlıklı bebişim şükür 1.950 olmuş kilosu tosuncuk gibi olmuş yavrum benim :lepi: seyyalcim şafak 20 hadi hayırlısı yirmilerde bitiyor bugün turkbayragi turkbayragi
Aynı dertlerden bende müzdaribim maalesef...En çok miğdemden ve yattığım zamanda kuru öksürükle kalkıyorum ve dün gece herzaman ki gibi kusmamdan dolayı boğazım tahriş oldu ve kanama oldu boğazımda...artık az yesemde miğdem kal etmiyor kilo alamıyorum bu yüzden bende 1 aydı hep 69-70 arasıyım umarım bebeğim alıyordur.Dün resmen sağ tarafıma yatırmadı yastıkta koysam olmadı belim kuyruk sokumum çok ağrıyor yatarken hamilelikte oluyormuş öyle ...Göğüs kafesime yemekten sonra bir baskı yapıyor oturamıyorum gezinerek gideriyorum karnımı okşuyorum
5 ocakta doktoruma söyleyeceğim bakalım ne diyecek
doğum günün kutlu olsun simenaycım nice mutlu huzurlu yıllaraa.s....Günaydın hanımlar, bugun benim doğum günümmmm... ıyi ki doğmuşum... :)))
günaydın janııımm iiyyiiikii doğmuşşşssuunnn nice musmutlu senelere inşalllaaahhh bebikinle kocanla tüm sevdiklerinle.
2 günden beri çok sık tuvalete gidiyorum ama çok az bisey sanırım böbreklerime de vuruyor bu zilli tuvaletim varmış gibi ama yok bende anlamıyorum bu durumu son aylarda idrar yolu enfeksiyonu da başlıyor aman üşütmeyelim dikkat edelim kendimizeeee
kızlar öncelkle günaydın dr kontrolüme kocacım saolsun uyandırmadığı içinklava: geç kaldım şidi çıkıyorum daha dönüşte güzel haberler inşallah
bide sabah 4.30gibi wcye kalktım sonra yatağa geldim we karnımda depremler hissetmeye başladım we canım nasıl acıyordu bi yandan alt tarafa baskı yapıyordu çünkü karnım resmen hiç yemediği darbeleri yedi kocişi uyandırdım hemen o biraz konuştu okşadıda sakinleşti küçük canawar ne oldu anlamadım darbeler beni yerimden oynatyordu...takla atıyor sandım
nice mutlu seneler senin we bebeişinin olsun
oy oy oy maşallah yawrukuşuna kocaman olmuş beeehihoyyyt
aynen bizimkide doğum pozisyonunda kaburgalarımı deliyo walla tekme üstüne tekme oturamıyorum bile
günaydın hepinize iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun simenaycım nice mutlu huzurlu yıllaraa.s....
dilacımmm gözün aydın canım yerleştirmişsin bebişinin odasını.aldığınız tüm herşeyi güle güle sağlıkla kullansın canım kızın.
simenay nice mutlu yıllara cnmihrşey gönlünce olsun inşallah
neyse kızçe tepikliyr biz bi kahvaltı yapalım
kızz böbrek olurmu hiç mesanene bastıryor yani ( sidik torbana)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?