2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba bende cuma oğluşumu gördüm görümcemi doğurttum geldim.
SıMENAYCIM NıCE MUTLU YILLARA CANIM ıYENı YAŞIN SANA MUTLULUK HUZUR SAĞLIK GETıRSıN CANIM.
ASıNAZ DıLA06 bebişler odalarını güle güle kullansınlar.
HEPATıT GEÇMıŞ OLSUN CANIM EŞıNE.
MUTLU03 kız ne işn var şubat annelerinde boşver ha mart ha şubat biz seni bırakmayız.Eşininde tedavisi sonuç verir inşallah.

canım bebek büyüyor rahim büyüyor doğal olarakta kasık ve bele ağrı yapıyor.Magnezyum ve calsiyum içeren ilaçlar iç.Özelliklede MAGNEZYUM kasık ağrısı için.Sen yinede kendi doktoruna ulaş bi danış bakalım nediycek.

Hayırlı olsun canım mobilyalarınız ve cicileriniz, güle güle kullanın..

neyse tamam bu seferlil böyle olsun
kızlar eş
mde ışın tedavisi görmeye gitti bende onuniçin dua edeceğim görüşürüz

Mutlu eşinin tedavisi inşallah olumlu sonuç verir, dualarım sizinle...

Teşekkür ederim canımcım, amin..

Bende bebeğimi karnın alt tarafında hissediyorum daha çok, ve bu aylarda yaşadığımız bu sıkıntıların hepsi normal diye biliyorum, dikkat ettiysen benzer şikayetler hepimizde var, ama yine de içinin rahat etmesi açısından doktoruna bir danış derim ben.

Tşkler canım a.s.
İlk defa yasadıgım için ilk hamileligim belki bu yuzden bu kadar kafama takıyorum we en ufak agrım bana kocaman gozukuyor insallah hayırlısı ıle bebiklerimizi kucaklarımıza bi alsak

simenay teşekkürler cnm,sizinkinide gördüm bizimkinin yeşiligüle güle sağlık ile kullanmak nasip olsun inşallah,ama senin beşik büyüyen değil anırım di mi

yemeğimi yedim geldim ben:)) ama acım hala(

mutlu sifa bulur eşin umarım canım
asinaz sen de almışsın mobilyaları güle güle kullansın bebeğin sağlıkla
bir nokta ben de bazen aşağıya inmiş toparlanmış gibi hissediyorum korkuyprum ama dinlenince geçiyo:)
kusebfilal bebeğiniz hayırlı ömürlü olsun..darısı başımıza hepimizin:)

Tşkler canım a.s.
İlk defa yasadıgım için ilk hamileligim belki bu yuzden bu kadar kafama takıyorum we en ufak agrım bana kocaman gozukuyor insallah hayırlısı ıle bebiklerimizi kucaklarımıza bi alsak

Hiç telaş yapıp kendini strese sokma, ilk deneyim olduğu için hepimizin elbette tedirginlikleri var ama emin ol benzer şikayetler herkeste var, hamileliğin doğal seyiri içinde olan şeyler bunlar, kendini kötü hissettiğin zamanlarda biraz uzanıp dinlen ve olumlu şeyler düşünmeye çalış, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla gelsin bebişler..

simenay teşekkürler cnm,sizinkinide gördüm bizimkinin yeşiligüle güle sağlık ile kullanmak nasip olsun inşallah,ama senin beşik büyüyen değil anırım di mi

Asinazcım, sağolasın canım, evet bizim beşik büyümeyenlerden, çünkü bebek odasında zaten benim bir tane tek kişilik yatağım vardı, ben bebek 4-5 yaşına gelince o yatağa geçirecem ve beşiği elden çıkaracam, bu süre zarfında da bebek odasında bebeğin ihtiyacı olduğunda yanında olmak için ben yatarım o tek kişilik yatakta diye düşündüm..

asinaz cicim aldıklarınızın fotografı ile kızçenin resmini isterim artık ...İsimde ne karar verdiniz bakemmmm

tatlım koymayı istiyorum ama perde ve halısını halledip ondan sonra mı kouysam diyorum
isim konusundada nefret eder oldum artık sinir oluyorum
iyice karıştım,düşünmek bile istemiyoum,isim konusu gelince sinirlerim bozuluyor,şimdilik hala derin

bizim de köşe takımımızın bir pufu vardı benim yatabilicem uzunlukta nerdeyse,lame renginde çok güsel oldu odaya,sanki oraya has alınmış bir aksesur gibi oldu

pancupen
o gün biz buluşmuştuk ya istanbul buluşmasında
o gün ben bir olaya çok üzüldüm eşimde benim üzülmemem çok üzüldü :)
senin tuzlada oturduğun ve bizim istikamtte oluduğun inan bana o iğrenç trafiğe girdikten sonra aklıma geldi eşim dönmek için çok uğraştı ama istanbul trafiği buna izin vermedi,o günden beri sölicem dert oldu içime bari burda sölim,inan hiç düşünemedim ama bunu farkettikten sonraçok üzüldüm

bizim de köşe takımımızın bir pufu vardı benim yatabilicem uzunlukta nerdeyse,lame renginde çok güsel oldu odaya,sanki oraya has alınmış bir aksesur gibi oldu

Aaaaa ne güzel, çok severim ben öyle değişik ambiyans yaratılacak dekor çalışmalarını, sende o pufu kullanırsın işte...

yorma ozaman kendini tamam canım bekleriz ozaman resimleri

Aaaaa ne güzel, çok severim ben öyle değişik ambiyans yaratılacak dekor çalışmalarını, sende o pufu kullanırsın işte...

he koyduk çok şugar oldu,eşimin de çok hoşuan gitti,zaten salomdan çıkarmıştım onu kızçenin odasında diğer koltuk takımının yanında duruyordum ama malum kızçenin odası gelinde koltuk takımını kayınvalideye hediye ettim,daha yepyeni,ama helal oılsun güle güle kullansın,pufta kaldı orda yakıştı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…