- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.281
Kızlar selam
Ben gecen hafta sonu aşırı stres yaşadım o gece bebeğim sanki aşaya düştü uyurken yada oturup kalkarken hiç agrı hıssetmezdım ama sımdı karnımın alt tarafı sızlıyor sancı yapıyor özellikle gece yatakta dönerken.
Bu yuzden doktora gıttım ama kendı doktorum degıldı pek birşey soylemedı ama kalp atısları ii dedi.
Kendi doktoruma 7 ocakta gidicem kontrole ama size de sormak istemedım acaba stresten mi yoksa normal mı belimde aşırı ağrıyor sanki 2 ye ayrılacak.
Lütfen bana yardımcı olun kızlar
tünaydın janlarım,umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir,biz kahvaltımızı yaptık geldik çok şükür,biz de haftasonu evde değildik,arkadaş kayınvalide derken sokak çocukları gibi olduk:)
cumartesi günü odamız geldi,inanın internetten göründüğünden daha bi güsel,cumartesi günü kayınvalidem eşim ve beni bir bebek mağazına götürdü ordan da bişiler aldı kızçeme,battaniye,havlu,kızçe için pijamalar,kıyafetler baya bişi aldıitabi ben şok ama Allah razı olsun diyorum,ama mobilyada inanılmaz mobilya kokusu gar iyiki de önceden almışız,camını 1 ay açık tutsam ancak çıkar kokusu sanki
neyse tamam bu seferlil böyle olsun
kızlar eş
mde ışın tedavisi görmeye gitti bende onuniçin dua edeceğim görüşürüz
herkese merhaba bende cuma oğluşumu gördüm görümcemi doğurttum geldim.
SİMENAYCIM NİCE MUTLU YILLARA CANIM İYENİ YAŞIN SANA MUTLULUK HUZUR SAĞLIK GETİRSİN CANIM.
ASİNAZ DİLA06 bebişler odalarını güle güle kullansınlar.
HEPATİT GEÇMİŞ OLSUN CANIM EŞİNE.
MUTLU03 kız ne işn var şubat annelerinde boşver ha mart ha şubat biz seni bırakmayız.Eşininde tedavisi sonuç verir inşallah.
Kızlar selam
Ben gecen hafta sonu aşırı stres yaşadım o gece bebeğim sanki aşaya düştü uyurken yada oturup kalkarken hiç agrı hıssetmezdım ama sımdı karnımın alt tarafı sızlıyor sancı yapıyor özellikle gece yatakta dönerken.
Bu yuzden doktora gıttım ama kendı doktorum degıldı pek birşey soylemedı ama kalp atısları ii dedi.
Kendi doktoruma 7 ocakta gidicem kontrole ama size de sormak istemedım acaba stresten mi yoksa normal mı belimde aşırı ağrıyor sanki 2 ye ayrılacak.
Lütfen bana yardımcı olun kızlar
canım bebek büyüyor rahim büyüyor doğal olarakta kasık ve bele ağrı yapıyor.Magnezyum ve calsiyum içeren ilaçlar iç.Özelliklede MAGNEZYUM kasık ağrısı için.Sen yinede kendi doktoruna ulaş bi danış bakalım nediycek.
Bende bebeğimi karnın alt tarafında hissediyorum daha çok, ve bu aylarda yaşadığımız bu sıkıntıların hepsi normal diye biliyorum, dikkat ettiysen benzer şikayetler hepimizde var, ama yine de içinin rahat etmesi açısından doktoruna bir danış derim ben.
Tşkler canım a.s.
İlk defa yasadıgım için ilk hamileligim belki bu yuzden bu kadar kafama takıyorum we en ufak agrım bana kocaman gozukuyor insallah hayırlısı ıle bebiklerimizi kucaklarımıza bi alsak
simenay teşekkürler cnm,sizinkinide gördüm bizimkinin yeşiligüle güle sağlık ile kullanmak nasip olsun inşallah,ama senin beşik büyüyen değil anırım di mi
asinaz cicim aldıklarınızın fotografı ile kızçenin resmini isterim artık ...İsimde ne karar verdiniz bakemmmm
Hiç telaş yapıp kendini strese sokma, ilk deneyim olduğu için hepimizin elbette tedirginlikleri var ama emin ol benzer şikayetler herkeste var, hamileliğin doğal seyiri içinde olan şeyler bunlar, kendini kötü hissettiğin zamanlarda biraz uzanıp dinlen ve olumlu şeyler düşünmeye çalış, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla gelsin bebişler..
Asinazcım, sağolasın canım, evet bizim beşik büyümeyenlerden, çünkü bebek odasında zaten benim bir tane tek kişilik yatağım vardı, ben bebek 4-5 yaşına gelince o yatağa geçirecem ve beşiği elden çıkaracam, bu süre zarfında da bebek odasında bebeğin ihtiyacı olduğunda yanında olmak için ben yatarım o tek kişilik yatakta diye düşündüm..
bizim de köşe takımımızın bir pufu vardı benim yatabilicem uzunlukta nerdeyse,lame renginde çok güsel oldu odaya,sanki oraya has alınmış bir aksesur gibi oldu
tatlım koymayı istiyorum ama perde ve halısını halledip ondan sonra mı kouysam diyorum
isim konusundada nefret eder oldum artık sinir oluyorum
iyice karıştım,düşünmek bile istemiyoum,isim konusu gelince sinirlerim bozuluyor,şimdilik hala derin
Aaaaa ne güzel, çok severim ben öyle değişik ambiyans yaratılacak dekor çalışmalarını, sende o pufu kullanırsın işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?