- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.261
küstüm benneyaptımki kaydirigubbakcemile ben şubat annelerine
senin ne işin varki şubat annelerinde sen mart geldin mart gidicennnn alalalalaa olsun erken doğum yapsan da biz seni mart annesi diye bilicez baksen şuna
kimse konuşmuyoy benle onlarada kızarsam ocağa giderim
şaka maka dr ne zmaan doğacağını söylemedi
Günaydın arkadaşlar:))
bir kaçgündür bakamadım nasılsınız herkes iyidir umarım.eşim rahatsızdı biraz ufak bir operasyon geçirdi. nazlanma fırsatını da kaçırmadı tabi:) şimdi iyi hehe 2 gün cektim ama acısını cıkarıyorum ben dekaydirigubbakcemile3. izinliyidm bu gün başladım işe off nasıl zor geldi anlatamam(iş yoğun herzamanki gibi..
uykusuzluktan konuşmuşsunuz..aynı dert hep..benim sıpa sağ yanıma yatırmıyor hiç sırt üstü de rahat durmuyor sol yanım çürüdü artık..sanki bu hafta daha da ağırlaştım hantallaştım gibi geliyor.. 30. hafta dönüm noktası filan mı acaba..
SİMENAY canım doğum günün kutlu olsun mutlu senelere a.s.
DİLA iyi günlerde kullansın bebeğin aldıklarını mutlulukla..
herkese mutlu bir hafta diliyorum:))güzel haberlerle gelsin herkes
slm kızlar ya öylen çıktım evden yeni geldim, dolanı dolanı ayaklarım ağrıdı.
bugün başıma bir aksilik buldu sahte para, kuyumcuda altın bozdum.
bankaya gittim 200 tl sahte çıktı ya parayı iptal edicem yada polis çağırıcam dedii.
bende iptal et bu halimde karakolda uğraşamam dedim.
tekrar kuyumcuya gittim kuyumcu kabul etmiyo diyoki bankada veznede kızın deişmedigini nerden bilim, bana kayıt getirin, tekrar bankaya gittim, öyle bir yetkileri yok ancak savcılık alabiliyomuş görüntü kaydı , bende polis çagırın dedim öyleyse,
ya birde sinirlerim boşaldı ağlamaktan yüzüm kızardı resmen.
sonra müdür beni çagırdı dediki müşterimizsin uğraşma polisle felan,
çok uğraşırsınız.soruştururlar sizi saat 5 ten sonra kuyumcu gelsin izlesin görüntüyü,
neyse tekrar kuyumcuya gittim .oraya gitmesi gerektigini söyledim.
ya kuyumuda tanıdık bize böyle bişey yapamazdı,kızda bişey yapmadı,
neyse bankaya gittik, izledi görüntüyü, parayı verdim kuyumcuya deişti sonra eve geldim
çok yorucu bir gündü başım ağrıyo hala ya. ilk defa başıma böyle bişey geldi.
birde hemen yatırmayıp pazartesi gitseydim. kuyumcuda kabul etmez para. bana kazık kalırdı.. oğluşumda üzüldü yazık kıyamam ona..
evet kızlar gelelim bana ,,bebişimi gördüm geldim...yanakları vardı... çok hoş :))))biraz önden gidiyoruz..dr şubatın 20 ve mart ın 2 arasında bekliyoruz dedi...1940 gr olmuş...boyunu bilmiyorum nerden hasaplayabilirim bilen varmı?gayet sağlıklı,hareketli bir bebek...
Merhaba anneler,
Biz de bugün kontrolden geldik. Maalesef bebeğim üzdü bizi. ıki kolunu ve bir bacağını suratına kapatmış ve ısrarla kolunu sallıyor " bakmayın bana istemiyorum..." der gibi. Geçen kontrolde de ellerini kapatmıştı. Sürpriz yapacak kerata. Her gittiğimde dört boyutlu kullanıyoruz ama nimetlerinden yararlanamıyoruz. Cidden haftaya psikoloğa falan mı götürsek diyorum çok utangaç bizimki...
Böbrekleri kalbi beyni vs. gayet iyiymiş. Çok normal bir hamilelik geçiriyorsun dedi doktorum. Hayatım ilk defa bu kadar normal gidiyor zaten. Baş aşağı duruyor.
ıki haftada gelmen gerekiyor aslında ama gerek yok dedi. 16 Ocak'ta çalışabilir raporu alacağım. Her şey yolunda 37. haftaya kadar çalışabilirsin dedi. rapor almaya gittiğimde nts yapılacakmış ona göre de kontrol tarihim belirlenecek. 29+0 aslında ama 30. haftaymış. Ona göre hesaplayacağız yani...
Velhasıl kelam böyle işte... Uzuuuun uzun izledik sıpayı ama ısrarla açmadı yüzünü. 1450 gr. olmuş. Normal haftasında yani.
Öpüyoruz teyzelerini... Şimdi dinlenmeye gidiyoruz, uzanıp babamızla tv. izleyeceğiz...
gunaydın canım,
bizi de gunceller misin ?
27.hafta 1100 gr, 37 cm oldukk :lepi:
Günaydın hanımlar, bugun benim doğum günümmmm... ıyi ki doğmuşum... :)))
oohh oohh biz gelik teyzoşlarrrr...öyle yorgunumki anlatamam ama çok çok tatlı yorgunluklar...
çok uzun yazıcam şindi hafta sonunu...
cumartesi saat 1 gibi kızımın mobilyaları geldi bir telaş bir telaş yerleşt herşey bu sefer boş geldi oda herşeyini yapıp bitirmek istedim.
kaynanamla babiş geldiler oyuncak ve aldıkları kıyafetleri getirdiler...
akşama babiş düğüne gitti kaynanam bizde kaldı..
annemide aldık bebişin uyku setini yatağını almaya gittik hayde dedik çıkmışken halısınada bakalım...
çok taklı bi halı bulduk onuda kaynanam aldı 100 liraya...
hemen yerleştirdim yatak siparişle yapılıyomuş eccik pahalı aldık siz benim gibi yapmayın araştırın...
ki ben böyle bi hata yapmazdım ama neyse heyecandan farketmedim bir an önce gelsin istedim...
pazarda cepaya gittik ıvır zıvırları aldım burun aspiresi banyo süngeri vırt zırt işte...
bitmiyo eksikler bitti dedim ama eve gelince listeyi baştan yaptım yine eksik yine eksik...
Kızlar, gece uykusunu bende unuttum nerdeyse, haftalardır uyku problemi çekiyorum, yatağa uykulu ve yorgun bir vaziyette gidip uyuyamıyorum, sabaha karşı sızıyorum ancak, sağ tarafıma hiç yatamaz oldum, sağ kasığımda özellikle bir baskı ve ağrı hissediyorum, ağrı bacağıma vuruyor, çok rahatsız oluyorum, sizde de benzer durumlar var mı?
senağlama senağlama senağlama
ama banda laf atın şikayetlerinize çözüm yazıyorum kimseler okumuyor senağlama senağlama senağlama senağlama
canımm gunaydınnnn, opuyorumnanaktan
afiyet olsunnnn cokacimcoook
iyi yeeeee cokacimcoook
Günaydın arkadaşlar:))
bir kaçgündür bakamadım nasılsınız herkes iyidir umarım.eşim rahatsızdı biraz ufak bir operasyon geçirdi. nazlanma fırsatını da kaçırmadı tabi:) şimdi iyi hehe 2 gün cektim ama acısını cıkarıyorum ben dekaydirigubbakcemile3. izinliyidm bu gün başladım işe off nasıl zor geldi anlatamam(iş yoğun herzamanki gibi..
uykusuzluktan konuşmuşsunuz..aynı dert hep..benim sıpa sağ yanıma yatırmıyor hiç sırt üstü de rahat durmuyor sol yanım çürüdü artık..sanki bu hafta daha da ağırlaştım hantallaştım gibi geliyor.. 30. hafta dönüm noktası filan mı acaba..
SİMENAY canım doğum günün kutlu olsun mutlu senelere a.s.
DİLA iyi günlerde kullansın bebeğin aldıklarını mutlulukla..
herkese mutlu bir hafta diliyorum:))güzel haberlerle gelsin herkes
tünaydın janlarım,umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir,biz kahvaltımızı yaptık geldik çok şükür,biz de haftasonu evde değildik,arkadaş kayınvalide derken sokak çocukları gibi olduk:)
cumartesi günü odamız geldi,inanın internetten göründüğünden daha bi güsel,cumartesi günü kayınvalidem eşim ve beni bir bebek mağazına götürdü ordan da bişiler aldı kızçeme,battaniye,havlu,kızçe için pijamalar,kıyafetler baya bişi aldıitabi ben şok ama Allah razı olsun diyorum,ama mobilyada inanılmaz mobilya kokusu gar iyiki de önceden almışız,camını 1 ay açık tutsam ancak çıkar kokusu sanki
asinazcım kızçen güle güle kullansın aldıklarınızı.mışıl mışıl uyusun odasında.
sana da cnm,he iyi yedim şükür,şimdi sakız çiğniyom kızçem boklu olsun diye,bu ay elimden geldiğince iyi beslenmeye başladım,hayatım boyunca bu kadar yediğimi hatırlamıyorum bakalım nasıl olcak kızçem
bu arada dönmüşsün işe hoşgeldin cnm,umarım biraz daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?