- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.301
güzel haberklerle gel cnm. inşalah tutturursunkızlar benim sabah 10 da dr randewum war bu sefer de başka bir hastane deneyeceğim-tatlicadiarzu- umarım bu sfer tutturabilirim öğlen size güzel haberlerle gelmek dileğiyle diorum we herkese iyi akşamlar diyorum...
maşalah cnm göbüşünede sanada :)http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/314568-2010-mart-annelerinin-gobusleri-32.html
göbeğimi koydum annişler...
iyiki doğdun cnm daha güzel nice senelereopuyorumnanaktanGünaydın hanımlar, bugun benim doğum günümmmm... İyi ki doğmuşum... :)))
gözün aydın cnm. maşallah tontişe .. şafakta az kalmış inşah hayırlısıyla hemen geçer..günaydın güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız zemuszemus biz oğluşla biraz daha iyiyiz tam atlatamadık gribi ama daha iyiyiz şükür :Saruboceq: cumartesi oğluşumu görmeye gittim gayet sağlıklı bebişim şükür 1.950 olmuş kilosu tosuncuk gibi olmuş yavrum benim :lepi: seyyalcim şafak 20 hadi hayırlısı yirmilerde bitiyor bugün turkbayragi turkbayragi
hayırlı olsun cnm aldıkların.. güle güle kullan..tünaydın janlarım,umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir,biz kahvaltımızı yaptık geldik çok şükür,biz de haftasonu evde değildik,arkadaş kayınvalide derken sokak çocukları gibi olduk:)
cumartesi günü odamız geldi,inanın internetten göründüğünden daha bi güsel,cumartesi günü kayınvalidem eşim ve beni bir bebek mağazına götürdü ordan da bişiler aldı kızçeme,battaniye,havlu,kızçe için pijamalar,kıyafetler baya bişi aldıitabi ben şok ama Allah razı olsun diyorum,ama mobilyada inanılmaz mobilya kokusu gar iyiki de önceden almışız,camını 1 ay açık tutsam ancak çıkar kokusu sanki
tünaydın kızlar..
bende dün baya gezdim..eşim gelmedi tabi eltim ve komşularla gittik..
form istanbul, ikea, pratiker,bişeyler baktık ayaklarım şişti valla ama alamadan geldim...
haftaya eşimle gidip ikea dan dolap alıcaz..şimdide temizlik yapıcam ..
bi bakim anneler neler yapıyolar dedim..
güzel haberklerle gel cnm. inşalah tutturursun
maşalah cnm göbüşünede sanada :)
iyiki doğdun cnm daha güzel nice senelereopuyorumnanaktan
gözün aydın cnm. maşallah tontişe .. şafakta az kalmış inşah hayırlısıyla hemen geçer..
hayırlı olsun cnm aldıkların.. güle güle kullan..
Sabahki problemi çözdüm, yemeğimi yedim geldim.
Bu arada sohbet epey koyulaşmış yine...
Asinazcığım güzel kızın güle güle kullansın cicilerini...
Hepatitciğim ben de yedim ama dişimin kovuğuna bile gitmedi inan ki...
Ara öğün saatimi bekliyorum diyeceğim ama onda da bir bardak süt bir meyve napar ki hamile kadına :)
nasılsınız kızlar biz işe geldik bu gün.. izne ayrılmamıza az kaldığı için bir arkaaş almışlar onu öğretiyorum... şükür tansiyon normallerde... bebeğimde iyi ve artık daya çok kemikli heralde vurunca acıyor...
selam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:)30+2 canım oğlum..
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
selam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:)30+2 canım oğlum..
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
selkie'cim saol canım önden önden gidiyor benim oğluş bakalım dörtlemi tamamlıcaz napıcaz bilmiyorum valla sositososito
Kızlar, gece uykusunu bende unuttum nerdeyse, haftalardır uyku problemi çekiyorum, yatağa uykulu ve yorgun bir vaziyette gidip uyuyamıyorum, sabaha karşı sızıyorum ancak, sağ tarafıma hiç yatamaz oldum, sağ kasığımda özellikle bir baskı ve ağrı hissediyorum, ağrı bacağıma vuruyor, çok rahatsız oluyorum, sizde de benzer durumlar var mı?
küstüm benneyaptımki kaydirigubbakcemile ben şubat annelerine
canım basindan gecen olay gercekten cok can sIkıcı. ama neyseki hallolmus. cok gecmis olsun.
kizlar masallah bebislerinize. ay cok tatlilar ya. simdiden kilolari duruslari vs. nasil sevindiriyor heyecanladiriyor bizi. dogunca kim bilir nasil olcaz.
iyiki dogduuuuunnnn simenaaaayyyyy. iyiki dogdun iyiki dogdun iyki dogdun simenayyyyyy :))))))
ay cok tatli nasil guzel heyecanlar bunlar ya. odalar esyalar mini mini hersey. insan o kiyafetlere baktikca Allahim simdi icimdeki sey dogacak ve bunlarin icine mi girecek yani. nasil bir olay bu. sen cok buyuksun Allahim......
benimde sirtimin sag tarafi cok agriyor. ayni regl donemlerimde siddetli agrilarim kesijldikten sonra olan sol bobregim oldugu yerler agriyor. bacaklarim agriyor. ama bunlarin hepsi normalmis. ozellikle sirtin sag tarafinin agrimasi ve agrinin bacaga vurmasi. (alinti. kitap: bebeginizi beklerklen sizi neler bekler 7. ay da olan sıkıntılar)
canim hayirdir niye kustun onlara. bosver sen onlari. sen bir mart annesisin bunu aklindan cikarma. subatda doguracak olman bunu degistirmez :))))))
neyse tamam bu seferlil böyle olsun
kızlar eş
mde ışın tedavisi görmeye gitti bende onuniçin dua edeceğim görüşürüz
selam annişler
şu an online olan asinaz24, Bir_Nokta, bosna, fty, handeozf, hepatit, hijyenim, pancuben, selkie, simenay, yağmur_26, hasret0587 hepinize öpücükler
simenaycım senin öpücüğün daha kocaman iyi ki doğmuşsun nice yıllara canım
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
selam mart kedilerikaydirigubbakcemile3
ben geldim sinir içinde geldim ama hospitalium şişli hastanesine gittim neyse demet par hanımın girdim odasına kadın fena sayılmaz iy karşıladı test sonuçlarıma falan baktı herşeye iyi güzel buda şuda iyi die tpkiler werdi sonra ultrasona aldı beni ekran kendi önünde bana çewirip bi kerecik bile göstermedi yawrumumafoldumben iyi gelişimi de çok güzel doğum pozisyonunda dedi ee dedim kilosu falan bu ultrason aletinde o programlar yüklü değil ölçemiyorum dediama tahmini olarak 1750grdan az değil 1750gr diyelim dedkötükedihüso deli etti beni... doğum iznini sordum bilgisi yokmuş başhekim sekreterine gönderdi ona sordum onun zaten dünyadan haberi yok aa bağkuradamı war ben bilmiyorum 10 yeri aradı zar zor yazdı 32 hafta izne ayrılabilir raporunu başka ne yazacağını bilmiyomuş sen muhasebecinle konuş bana geri dönüş yapın gibi aptal saptal konuştu yolladı beni.. dr ultrason görüntüsü falan hiç bişey wermedi bana ((( offf ya ne kadar bahtsızım ben hastanelerden yana yine en iyisi medicana oraya gideceğim kocamda istediği kadar uzak desin falan desin filan desinmafoldumben:a015:
Ayyyy Maşallahbebeğine canım tombiş olcak sanırım kac kılo opuyorumnanaktan
kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum
eşimin beli tutulmuş hastaneye gitmem gerekiyo..
görüşürüz byy
.
selam mart kedilerikaydirigubbakcemile3
ben geldim sinir içinde geldim ama hospitalium şişli hastanesine gittim neyse demet par hanımın girdim odasına kadın fena sayılmaz iy karşıladı test sonuçlarıma falan baktı herşeye iyi güzel buda şuda iyi die tpkiler werdi sonra ultrasona aldı beni ekran kendi önünde bana çewirip bi kerecik bile göstermedi yawrumumafoldumben iyi gelişimi de çok güzel doğum pozisyonunda dedi ee dedim kilosu falan bu ultrason aletinde o programlar yüklü değil ölçemiyorum dediama tahmini olarak 1750grdan az değil 1750gr diyelim dedkötükedihüso deli etti beni... doğum iznini sordum bilgisi yokmuş başhekim sekreterine gönderdi ona sordum onun zaten dünyadan haberi yok aa bağkuradamı war ben bilmiyorum 10 yeri aradı zar zor yazdı 32 hafta izne ayrılabilir raporunu başka ne yazacağını bilmiyomuş sen muhasebecinle konuş bana geri dönüş yapın gibi aptal saptal konuştu yolladı beni.. dr ultrason görüntüsü falan hiç bişey wermedi bana ((( offf ya ne kadar bahtsızım ben hastanelerden yana yine en iyisi medicana oraya gideceğim kocamda istediği kadar uzak desin falan desin filan desinmafoldumben:a015:
ya kızlar yemek yemek istiyorum ama midem ağzına kadar doluymuş hissi veriyor deli olucam ya
selam annişler
şu an online olan asinaz24, Bir_Nokta, bosna, fty, handeozf, hepatit, hijyenim, pancuben, selkie, simenay, yağmur_26, hasret0587 hepinize öpücükler
hoşgeldinnnn uzun zamandır yoktun sendeeeekötükedihüso
]
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?