2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlar..
bende dün baya gezdim..eşim gelmedi tabi eltim ve komşularla gittik..
form istanbul, ikea, pratiker,bişeyler baktık ayaklarım şişti valla ama alamadan geldim...
haftaya eşimle gidip ikea dan dolap alıcaz..şimdide temizlik yapıcam ..
bi bakim anneler neler yapıyolar dedim..

kızlar benim sabah 10 da dr randewum war bu sefer de başka bir hastane deneyeceğim-tatlicadiarzu- umarım bu sfer tutturabilirim öğlen size güzel haberlerle gelmek dileğiyle diorum we herkese iyi akşamlar diyorum...
güzel haberklerle gel cnm. inşalah tutturursun

maşalah cnm göbüşünede sanada :)
Günaydın hanımlar, bugun benim doğum günümmmm... İyi ki doğmuşum... :)))
iyiki doğdun cnm daha güzel nice senelereopuyorumnanaktan
gözün aydın cnm. maşallah tontişe .. şafakta az kalmış inşah hayırlısıyla hemen geçer..
hayırlı olsun cnm aldıkların.. güle güle kullan..

Sabahki problemi çözdüm, yemeğimi yedim geldim.
Bu arada sohbet epey koyulaşmış yine...

Asinazcığım güzel kızın güle güle kullansın cicilerini...

Hepatitciğim ben de yedim ama dişimin kovuğuna bile gitmedi inan ki...
Ara öğün saatimi bekliyorum diyeceğim ama onda da bir bardak süt bir meyve napar ki hamile kadına :)

nasılsınız kızlar biz işe geldik bu gün.. izne ayrılmamıza az kaldığı için bir arkaaş almışlar onu öğretiyorum... şükür tansiyon normallerde... bebeğimde iyi ve artık daya çok kemikli heralde vurunca acıyor...

Teşekkür ederim Eftelcim, çok yorma kendini sende dikkatli ol...

Ayy kıyamam ben sanaaa, dayan biraz, ha gayret, oğluşunu düşün..

Merhaba Yağmurcum, iyi olmanıza sevindim, hep güzel haberlerini okuruz inşallah..

selam annişler
şu an online olan asinaz24, Bir_Nokta, bosna, fty, handeozf, hepatit, hijyenim, pancuben, selkie, simenay, yağmur_26, hasret0587 hepinize öpücükler

simenaycım senin öpücüğün daha kocaman iyi ki doğmuşsun nice yıllara canım

selam mart kedilerikaydirigubbakcemile3
ben geldim sinir içinde geldim ama hospitalium şişli hastanesine gittim neyse demet par hanımın girdim odasına kadın fena sayılmaz iy karşıladı test sonuçlarıma falan baktı herşeye iyi güzel buda şuda iyi die tpkiler werdi sonra ultrasona aldı beni ekran kendi önünde bana çewirip bi kerecik bile göstermedi yawrumumafoldumben iyi gelişimi de çok güzel doğum pozisyonunda dedi ee dedim kilosu falan bu ultrason aletinde o programlar yüklü değil ölçemiyorum dedi ama tahmini olarak 1750grdan az değil 1750gr diyelim dedkötükedihüso deli etti beni... doğum iznini sordum bilgisi yokmuş başhekim sekreterine gönderdi ona sordum onun zaten dünyadan haberi yok aa bağkuradamı war ben bilmiyorum 10 yeri aradı zar zor yazdı 32 hafta izne ayrılabilir raporunu başka ne yazacağını bilmiyomuş sen muhasebecinle konuş bana geri dönüş yapın gibi aptal saptal konuştu yolladı beni.. dr ultrason görüntüsü falan hiç bişey wermedi bana((( offf ya ne kadar bahtsızım ben hastanelerden yana yine en iyisi medicana oraya gideceğim kocamda istediği kadar uzak desin falan desin filan desinmafoldumben:a015:

selkie'cim saol canım önden önden gidiyor benim oğluş bakalım dörtlemi tamamlıcaz napıcaz bilmiyorum valla sositososito

canım kaç haftalıksınki sen canım....?boşver tombik olsun varsın...sıkarız baçaklarını bizde.. :)))

canım gücelleme için teşekkürederim..nasılsın iyisin inşallah..sanırım yoğunsun fazla gelemiyorsun...

bende uyuyamıyorum kızlar...bence vucüdümüz biziz uykusuz gecelere hazırlıyor... :))
küstüm benneyaptımki kaydirigubbakcemile ben şubat annelerine

kız senin ne işin var orda...bende şubatta doğurcam ama gitmiyorum burdan....

sabırsızlıkla bekliyorum....2.kez anne olaçakğım ama heyecan hiç değişmiyor...ilkinde nasıl heyecan vardıysa bundada öyle...

neyse tamam bu seferlil böyle olsun
kızlar eş
mde ışın tedavisi görmeye gitti bende onuniçin dua edeceğim görüşürüz

canım eşin inşallah kısa zamanda iyileşir.....

kız ben bu saatte online mıydım...ama ben o saattte burda değildim kızlar...

selam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:) 30+2 canım oğlum..

Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207

maşallah canım göbek ve bebişe....:))

Canım ya kıyamam kötükedihüso kendı doktoruna neden gıtmedın :bbo: medıcana camlıcada kı mı o ıse orda cok ıı ılgılenıyorlar ben 3 kere gıttım sadece tuzlu geldı ayrıldım ama tawsıye ederım

canım maşallah bebişe önceliklre
dr yede sinir oldum...bende belki medicanada doğum yapacağım duruma bağlı aslında...eğer dr min deltada olmadığı saatlerde sancım gelirse medicanaya gideceğim,ama dr min hastanede olduğu saata denk gelirse delta dr ye ulaşmamız acısından iyi olaçak...medicana sibel iyidir..çok kişi memnun ondan hastanede güzel..el beraber doğuralım orda.. :)) senin annenmi bu taraftaydı....

ben geldim kıssslaaarrr..polar sabahlık aldım öğlen..isteyen varsa yerini söylerim 29,90 a marka bişii kaliteli ama biraz ince e öbürlerininde 65 liraya olduğunu düşünürsek gayet uygun geldi bana...hasretcim çok üzüldüm yaa bir ay bu anı bekleyip bide görememek haa saçını başını yolardım o doktorun ben...

ya kızlar yemek yemek istiyorum ama midem ağzına kadar doluymuş hissi veriyor deli olucam ya

sakın yeme heeee dikkat et su iç

selam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:) 30+2 canım oğlum..

Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…