- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.361
kendinize iyi bakın kıslarr görüşmek üzere:gitme:
bana 9 da 16 da uyar. cunku maasimi ay sonunda aliyorum ben :))))
canım ya kıyamam bende çikolata sorununa şu etinin inceleri varya onla çözüm buldum napıyım en azından birazcık kesiyo yetmiyo ama olsun hiç yoktan iyidir :kedi: şu atasözümüz tam senin için söylenmiş bosnacım yasaklar hep tatlı gelir kaydirigubbakcemile2 zaman çabucak geçsede doyasıya beslensek artık rejimsizbu seferde süt derdi başlar ama dimi :bbo:
Yaklaşık 10 dk önce çikolata yedim.
Pişman değilim...
Hepatitcim geceleri daha rahat geçiriyorum ben.
Ama gündüzlerim çok fena geçiyor, sürekli yemek istiyorum, doymuyorum.
Bir de aksi gibi canım durmaksızın hamur işi istiyor mafoldumben
Seni çok zorlamıyordur inşallah...
oo iyiymiş...sen ozaman bu aydan biriktirdiğini geldiğin gün harcican gibi görünüyo....
tamam 16 sı bana uyar en çok itiraf ediyorummmmm...
kızlar pazar günü toptancı aman tanrımm sanırım bu durumda sinpac gelemiyo çokküzüldüm ehe ehe simenayda onla görüşmüş bilaaaree o sebeple gelmicekmişşşşş hihihihihiihihihihih....
hadi kıyamadım gelsiiin bari...
onlar şekeri fırlamış olan arkadaşlar cnm ondan yiyemiolar:icecream:çikolata neden yenmıyor anlamadım kafamçokkarıştı
ben kızımı kimselere wermemÇok üzgünüm çoook ama bakarız oğluşun karizmatik olursa bakarıssssdelikafaduldenodalarıda yan yana ayarlarız... :))ne güzel olur..bide beşik kertmesi yaparz bizimkileri :))))))))))
ben oğlanı genizeti ameliyatı yaptırdım orda.. ozaman çok memnun kalmıştım..hastane temiz...ve çok ilgililer....orda arkadaşım doğum yaptı 5 sene önce çok memnun kalmıştı...
zeynep kamil nasıl peki gittinmi hiç dr u falan ayarladınmı bnm kocamda bi ara zeynep kamil diodu ama kaldı öylehasretcim ben suan afıyet hastanesıne gıdıyorum ama orda dogum yapmayı dusunmuyorum %90 zeynep kamıl de dogum yapıcam ama medıcana nın ust tarafına erdem hastanesı acıldı yenı uygunda dogum fıyatları ama hıc bakınmadım sadece fıyat sordum bı bak ıstersen benım medıcanada doktorum zehra hanım dı oda cok seker bırısı
çok adisiniz olum bensiz nası geçti boğazınızdan beeeee....bende sizi buluşmaya çağırmicam ahanda görürsünüz ikiniz...ben diğer kızlara 9 ocak dedim kızılay dedim ama bence mağaşları alıp gitsek daha iyi olur toptancıya gitcezyaaa...
16 ocak yapalım paraları yiyelim diye düşünüyorum siz ne dersiniz...
ankaradaki kızlar bana günle ilgili fikir beyan etsinler...
oo iyiymiş...sen ozaman bu aydan biriktirdiğini geldiğin gün harcican gibi görünüyo....
kızlar pazar günü toptancı aman tanrımm sanırım bu durumda sinpac gelemiyo çokküzüldüm ehe ehe simenayda onla görüşmüş bilaaaree o sebeple gelmicekmişşşşş hihihihihiihihihihih....
sana ve diger arkadaslara uyan tarih olur.
gelsinler ya. tamam onden beraberce bulusmus olabilir ama yaziktir bizi tanima sansi yine de vermeliyiz bence onlara :)))))
canımın önceden cekmediği ne varsa yiyesim geliyor..çikolata değil ki tek sorun( zor oluyor eşim çok katı diyet konusunda lokmalarımı sayıyor resmen öyle olunca da evde herşeyi çekiyor..:))bi doğsunda sağlıklı razıyım ben
hehe ben de öyleyim diyetten beri sofradan doyarak kalktığımı hatırlamıyorum hep açım :))az kaldı ama bosna cım dayancaz..kaçamaklrı abartma sakın ha
kızlar doğum fiyatlarından konuşmuşsunuz:))
verdiğiniz fiyatlar cok iyi geldi bana benim gittiğim hastane 2000 normal 3000 de sez. için istiyor:))zamlanınca ne olacak bilmem artık..
onlar şekeri fırlamış olan arkadaşlar cnm ondan yiyemiolar:icecream:
zeynep kamil nasıl peki gittinmi hiç dr u falan ayarladınmı bnm kocamda bi ara zeynep kamil diodu ama kaldı öyle
Ya Dila, çok fenasın sen var yaaa... Bende gelecem işte, banane banane :)) Bana bütün tarihler uyar, çünkü harcayabileceğim bir maaşım yok artık benim, işten ayrıldım ben( Ama kocam dayanamaz para verir bana kesin, bende hiç acımam hepsini harcarım valla...
sana ve diger arkadaslara uyan tarih olur.
gelsinler ya. tamam onden beraberce bulusmus olabilir ama yaziktir bizi tanima sansi yine de vermeliyiz bence onlara :)))))
ahh bnmde zaten ö.s.s olsa direk doğum yapacağım yer belli memorial hospital 6000tlBen de ben deee...
Benim hastane tamamen uçmuş, özel sağlık sigortam olmasa kapısından bile geçmezdim... Doğurana kadar beni işten atmazlarsa, sorun yok demektir...
Fırlamış demeyelim lütfen, biraz dengesiz sadece kaydirigubbakcemile3
Öyle dondurma ikonu falan koyarak nispet mi yapıyorsun sen bizeklava:
hasretcim ben daha hiç gitmedim ama yengelerim arkadasım orda dogum yaptı cokta begenıyorlar ben hastaneye genelde yalnız gıttıgım ıcın ozele kontrole gıdıyorum zeynep kamıl dogum uzerıne ve eskı bı hastane temızlıgıne bıras laf edıyorlar ama bınlerce kısı gelıyor artık onuda gormezden gelmek lazım benm gorusum boyle bıde afıyet hastanesınde yogun bakım unıtesı yok dırek bı sorunda z.kamıl hastanesıne sewk edıyormus ole olacagına dırek z.kamıle gıderım 300-750 arası degısıyor dogum fıyatları uygunda ama benm aklımda suan orası war degısmezse bı ara gıdıcem o zaman sana zeynep kamil hastanesı hakkında bılgı werırım.
kızlar doğum fiyatlarından konuşmuşsunuz:))
verdiğiniz fiyatlar cok iyi geldi bana benim gittiğim hastane 2000 normal 3000 de sez. için istiyor:))zamlanınca ne olacak bilmem artık..
ya ben benim gittigim hastanenin dogum fiyatlarindan hic bahsetmeyeyim arkadaslar. Allahtan ozel saglik sigortam hepsini karsilayacak. ki ben onun icinde her ay 100 kusur tl oduyorum. dur yine dayanamadim soyleyim. normal 3600 sezeryan 4000. bi de 1 Ocak itibari ile fiyatlari degisecekmis.
ne güzel ankaraları annişlerde buluşuyor süper valla canlarım ben katılamıcam ama malum o hafta eşim teshis oluyorrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt bende artık doğumdan sonraki buluşmaya gelirim inşallah :lepi:
fty nin hatırına sende gel hadi kıyamadım..hamile olmasan canına okumuştum ama neyssseee...
yazık kocalara çok masraf ettirmeyelim...benim gecelik almam lazım toptancıdanda ıvır zıvır bikaç bişiiler var onları alıcam...
buluşuruz merkezi biryerde ordan toptancıya giderik alışverişimizi yaparık göbekleri tokuşturur yimek yirik ben size bütün kızılaydaki ıncık cıncık ne ararsanız mağzaların detayını veririm keyifli bi gün geçiririz olarmııı....
kıssllarr ozaman 16 ocak cumartesi günü hepiciinizi bekliyorum tamammmııı?
onlar şekeri fırlamış olan arkadaşlar cnm ondan yiyemiolar:icecream:
ben kızımı kimselere wermemÇok üzgünüm çoook ama bakarız oğluşun karizmatik olursa bakarıssssdelikafadulden
zeynep kamil nasıl peki gittinmi hiç dr u falan ayarladınmı bnm kocamda bi ara zeynep kamil diodu ama kaldı öyle
Ya Dila, çok fenasın sen var yaaa... Bende gelecem işte, banane banane :)) Bana bütün tarihler uyar, çünkü harcayabileceğim bir maaşım yok artık benim, işten ayrıldım ben( Ama kocam dayanamaz para verir bana kesin, bende hiç acımam hepsini harcarım valla...
Canımsın Fty, sende olmasan bu Dila bizi iyice aforoz edecek valla :)) Sonuçta sizinle de tanışmak istiyorum tabiki..
fty nin hatırına sende gel hadi kıyamadım..hamile olmasan canına okumuştum ama neyssseee...
yazık kocalara çok masraf ettirmeyelim...benim gecelik almam lazım toptancıdanda ıvır zıvır bikaç bişiiler var onları alıcam...
buluşuruz merkezi biryerde ordan toptancıya giderik alışverişimizi yaparık göbekleri tokuşturur yimek yirik ben size bütün kızılaydaki ıncık cıncık ne ararsanız mağzaların detayını veririm keyifli bi gün geçiririz olarmııı....
kıssllarr ozaman 16 ocak cumartesi günü hepiciinizi bekliyorum tamammmııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?