2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana 9 da 16 da uyar. cunku maasimi ay sonunda aliyorum ben :))))

oo iyiymiş...sen ozaman bu aydan biriktirdiğini geldiğin gün harcican gibi görünüyo....
tamam 16 sı bana uyar en çok itiraf ediyorummmmm...
kızlar pazar günü toptancı aman tanrımm sanırım bu durumda sinpac gelemiyo çokküzüldüm ehe ehe simenayda onla görüşmüş bilaaaree o sebeple gelmicekmişşşşş hihihihihiihihihihih....
hadi kıyamadım gelsiiin bari...

canımın önceden cekmediği ne varsa yiyesim geliyor..çikolata değil ki tek sorun( zor oluyor eşim çok katı diyet konusunda lokmalarımı sayıyor resmen öyle olunca da evde herşeyi çekiyor..:))bi doğsunda sağlıklı razıyım ben

hehe ben de öyleyim diyetten beri sofradan doyarak kalktığımı hatırlamıyorum hep açım :))az kaldı ama bosna cım dayancaz..kaçamaklrı abartma sakın ha

kızlar doğum fiyatlarından konuşmuşsunuz:))
verdiğiniz fiyatlar cok iyi geldi bana benim gittiğim hastane 2000 normal 3000 de sez. için istiyor:))zamlanınca ne olacak bilmem artık..

sana ve diger arkadaslara uyan tarih olur.
gelsinler ya. tamam onden beraberce bulusmus olabilir ama yaziktir bizi tanima sansi yine de vermeliyiz bence onlara :)))))

çikolata neden yenmıyor anlamadım kafamçokkarıştı
onlar şekeri fırlamış olan arkadaşlar cnm ondan yiyemiolar:icecream:
ben kızımı kimselere wermemÇok üzgünüm çoook ama bakarız oğluşun karizmatik olursa bakarıssssdelikafadulden
zeynep kamil nasıl peki gittinmi hiç dr u falan ayarladınmı bnm kocamda bi ara zeynep kamil diodu ama kaldı öyle

Ya Dila, çok fenasın sen var yaaa... Bende gelecem işte, banane banane :)) Bana bütün tarihler uyar, çünkü harcayabileceğim bir maaşım yok artık benim, işten ayrıldım ben ( Ama kocam dayanamaz para verir bana kesin, bende hiç acımam hepsini harcarım valla...

gelsinler ya. tamam onden beraberce bulusmus olabilir ama yaziktir bizi tanima sansi yine de vermeliyiz bence onlara :)))))

Canımsın Fty, sende olmasan bu Dila bizi iyice aforoz edecek valla :)) Sonuçta sizinle de tanışmak istiyorum tabiki..

Ben de ben deee...
Midem şişiyor ama doymuyorum :)
Ama yine de ayda 2 kilo alabiliyorum :)

verdiğiniz fiyatlar cok iyi geldi bana benim gittiğim hastane 2000 normal 3000 de sez. için istiyor:))zamlanınca ne olacak bilmem artık..

Benim hastane tamamen uçmuş, özel sağlık sigortam olmasa kapısından bile geçmezdim... Doğurana kadar beni işten atmazlarsa, sorun yok demektir...

onlar şekeri fırlamış olan arkadaşlar cnm ondan yiyemiolar:icecream:

zeynep kamil nasıl peki gittinmi hiç dr u falan ayarladınmı bnm kocamda bi ara zeynep kamil diodu ama kaldı öyle

Fırlamış demeyelim lütfen, biraz dengesiz sadece kaydirigubbakcemile3
Öyle dondurma ikonu falan koyarak nispet mi yapıyorsun sen bize klava:

hasretcim ben daha hiç gitmedim ama yengelerim arkadasım orda dogum yaptı cokta begenıyorlar ben hastaneye genelde yalnız gıttıgım ıcın ozele kontrole gıdıyorum zeynep kamıl dogum uzerıne ve eskı bı hastane temızlıgıne bıras laf edıyorlar ama bınlerce kısı gelıyor artık onuda gormezden gelmek lazım benm gorusum boyle bıde afıyet hastanesınde yogun bakım unıtesı yok dırek bı sorunda z.kamıl hastanesıne sewk edıyormus ole olacagına dırek z.kamıle gıderım 300-750 arası degısıyor dogum fıyatları uygunda ama benm aklımda suan orası war degısmezse bı ara gıdıcem o zaman sana zeynep kamil hastanesı hakkında bılgı werırım.

fty nin hatırına sende gel hadi kıyamadım..hamile olmasan canına okumuştum ama neyssseee...
yazık kocalara çok masraf ettirmeyelim...benim gecelik almam lazım toptancıdanda ıvır zıvır bikaç bişiiler var onları alıcam...
buluşuruz merkezi biryerde ordan toptancıya giderik alışverişimizi yaparık göbekleri tokuşturur yimek yirik ben size bütün kızılaydaki ıncık cıncık ne ararsanız mağzaların detayını veririm keyifli bi gün geçiririz olarmııı....
kıssllarr ozaman 16 ocak cumartesi günü hepiciinizi bekliyorum tamammmııı?

Sen kızma Dila cığım...
ben totomu yerimden kaldıramıyorum...
Buyur sen de gel, işyerime...

Buluşmaya gelmeyi istiyorum... Ben ayın 1 inde maaş alıyorum... Ama 15 i de olur bana...
Para bol nasılsa, harcarız... Ocak benim vergi dilimine girmediğim, en güzel ayım...

ahh bnmde zaten ö.s.s olsa direk doğum yapacağım yer belli memorial hospital 6000tl(( ama yok işte
ewet cnm aynen öle dondurmam gaymak:))))

aslında ewet orda bi ebeye hasta bakıcıya ellerine 50-100 lira tutuştrsan özel hastane konforu sağlarlar sana benim eski çalıştığım şirkette genelmüdür asistanı wardı samimiyim hala kendisiyle onun kız kardeşi orda doğum yaptı 31 haftalıkken mecburi olarak başhemşireyi falan tanıyolarmış şimdi ona mail atıyorum bakalım belki yardımcı olursa orayıda düşünürüm hiç olmadısengözlerimebaksanab

ne güzel ankaraları annişlerde buluşuyor süper valla canlarım ben katılamıcam ama malum o hafta eşim teshis oluyorrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt bende artık doğumdan sonraki buluşmaya gelirim inşallah :lepi:

ya ben benim gittigim hastanenin dogum fiyatlarindan hic bahsetmeyeyim arkadaslar. Allahtan ozel saglik sigortam hepsini karsilayacak. ki ben onun icinde her ay 100 kusur tl oduyorum. dur yine dayanamadim soyleyim. normal 3600 sezeryan 4000. bi de 1 Ocak itibari ile fiyatlari degisecekmis.

Bu ne ya adam soyuyorlar kafamçokkarıştı

ne güzel ankaraları annişlerde buluşuyor süper valla canlarım ben katılamıcam ama malum o hafta eşim teshis oluyorrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt bende artık doğumdan sonraki buluşmaya gelirim inşallah :lepi:

aa olmas herkesin geleceği bir gün olsun kızlar ozaman siz karar verin hadiii...
sinpac o totoyu kaldırmasını bilirim ben bi buluşalım...
ocak en güzel maaaş ayı...

Tamamdır bana uyar...

:)))))))) bana çekerse kesin karizmatik olur canım....:smiley-cool: senin kızında eminim senin gibi cilveli hatun olur..kaçırmamak lazım.. :))))))))) ayyyyyyy sağlıkla gelsinler hele bi onlarda....

Canımsın Fty, sende olmasan bu Dila bizi iyice aforoz edecek valla :)) Sonuçta sizinle de tanışmak istiyorum tabiki..

o zaman 16 ocakda bulusuyoruz. mekanimiz kizilay. ama kar yagarsa esim beni kizilaya gondermez simdiden soyliyim. ((( doguma az bucuk kala kirmayalim bi yerlerimizi :)))))) bi de zaten bizim evin oralardan ulasim zor olur daglik tepelik alanlar. cankaya koskunun oralarda oturuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…