2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa olmas herkesin geleceği bir gün olsun kızlar ozaman siz karar verin hadiii...
sinpac o totoyu kaldırmasını bilirim ben bi buluşalım...
ocak en güzel maaaş ayı...

canım siz bana bakmayın lütfen ben biraz yoğunum bu sıralar önümüzdeki iki hafta evimizi temizleticem mutfak alışverişine çıkıcam altı aydır ev kapalı malum :))) sonraki hafta eşim gelicek o geldikten sonraki tarihler zaten onu bırakıp çıkamam çok özledimmmm kocişimi :kedi: siz beni maruz görün lütfen ben kısmet olursa bi dahakine mutlaka gelirim a.s.

:)))))))) bana çekerse kesin karizmatik olur canım....:smiley-cool: senin kızında eminim senin gibi cilveli hatun olur..kaçırmamak lazım.. :))))))))) ayyyyyyy sağlıkla gelsinler hele bi onlarda....

anası gibi ewde kokş terliklerle takır tıkır dolaşırsa senin oğlanın işi zor wallakaydirigubbakcemile3

Ayy, hakkaten o ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım, kar yağarsa zor olur evet..

ynurcum tamam canım kusura bakma ozaman elimden geleni yaptım gördün sana uymadı...
FTY ozaman şöyle yapıyoruuuuzzz hava yağışlı olmadığı sürecee buluşma tarihi 16 ocak cumartesiii...
toptancıya gidilecek alışveriş yapılacak yemek yenecek...kızılayda dolaşamayız derseniz size uygun bir alışveriş merkezindede buluşabilirik benim için hiiç bir sakıncası yoookkk...
aslında kar yağarsa alışveriş merkezi yağmazsa kızılay diye plan yapabiliriikkk...

valla oyle. ozel saglik sigortam karsilamasaydi mumkun degil orda yapmazdim zaten dogumu......

canım benim özel sigortam var ayrıca hastane eşimin calıştığı kurumla anlaşmalı ama ben devlet memuru olduğum için mecbur sevkli gidiyorum doğum için o zaman da 400 tl en fazla devlet ödüyor..hastane ve dr iyi olunca veriyorsun parayı:)) aslında hepimizin hakkı daha güzel yerlerde daha iyi sağlık hizmeti almak ama bazılarımız sanslı bazılarımız değil işte..
anlamadığım neye göre değişiyor bu hastanelerin fiyatları...zamlanınca ne olacak birde bakalım:)) benim randevum 4 ocakta görcez o zaman yazarım size..

Ayy, hakkaten o ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım, kar yağarsa zor olur evet..

hih bende tam onu diyecektim lafi agzimdan aldin. kar yagmazsa kizilay, yagarsa alisveris merkezi. umarim yagmazda sıkıntı olmadan bulusuruz.

bende 11 ocakta gidicem. ama dayanamam 4 ocakta arar fiyatlari sorararim :)))). 1 ocaktan sonra kac lira olur yeni fiyatlar diyesordum. adam tabibler odasindan fiyat listesi gelmedi daha dedi.

Ben en son muayeneye gittiğimde doğum fiyatlarını sormuştuk hastanenin yatış bölümüne.Normal doğum 300 (1 gün kalınıyor)sezeryan 600(2 gün ) epidural içinse 250 demişlerdi.Ama devlet sağolsun zam yaptığı için 2010 un ilk günlerinden itibaren bütün özel hastaneler mecburi fiyat yükseltebilirler.ınş. bu fiyatlarla girebilirim doğuma.Hakkımızda hayırlısı olsun...

herkese selammkaydirigubbakcemile2..gecmişi okuyamadım umarım herkes iidir..yeni geldim carsıdan..prensesime cicişler aldım..yalnız pijama ve gecelik konusunda kararsızım nasıl bişe alıcam bilemiorum..pijama gecelik sabahlık 1o5 tutuyo kızlar nasıl sizce fiyat????????

ben heryere yetişirim..en son böyle dediğimde kanama olmuştu gerçi büyük konuşmayayım....
allahtan bir aksilik çıkmazsa gelicem ben.

aman canım ne kaldı şurda dikkat et yorma kendini..olmadı doğumdan sonra buluşusunuz ne olcak ki ben yalnız kaldım ya burda ondan karnım burdu biraz:))

güle güle kullanın şekerim.
maşallah herkes bi hızla alışverişi bitirmeye çalışıyor ben de iş yok..uluk oldum ben iyice
fiyat iyi geldi bana.sonbaharda pijama almıştım ben 70 tl.kazık yedim sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…