2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

odalarıda yan yana ayarlarız... :))ne güzel olur..bide beşik kertmesi yaparz bizimkileri :))))))))))

ben oğlanı genizeti ameliyatı yaptırdım orda.. ozaman çok memnun kalmıştım..hastane temiz...ve çok ilgililer....orda arkadaşım doğum yaptı 5 sene önce çok memnun kalmıştı...

hasretcim ben suan afıyet hastanesıne gıdıyorum ama orda dogum yapmayı dusunmuyorum %90 zeynep kamıl de dogum yapıcam ama medıcana nın ust tarafına erdem hastanesı acıldı yenı uygunda dogum fıyatları ama hıc bakınmadım sadece fıyat sordum bı bak ıstersen benım medıcanada doktorum zehra hanım dı oda cok seker bırısı

hijyenim evet kendim minyonum.. 53 le hamile kalmıştım gerçi şimdi 59 um ama sanırım iç karın falanda yok bende.. tabi iç karın diye bişey varsa ...:)

Teşekkürler Jalecim, bende seni öpüyorum kocaman...

simenaycım sevdiklerinle nice mutlu yıllara canımm

Teşekkür ederim Yağmurcum..

Hasretcim, bozma moralini, bildiğinden şaşmamak lazım bazen, o kadar bekle bekle ve bebeğini göremeden gel, sinir bozucu hakkaten ama olmuş bir kere, sinirlenme, sakin ol..

kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum
eşimin beli tutulmuş hastaneye gitmem gerekiyo..
görüşürüz byy
.

Eftelcim, eşine geçmiş olsun canım..

Dilacım güle güle kullan sabahlığını, ben 50 tl ye aldım ama epey kalın ve pofuduk bir sabahlık, sen daha ucuza almışsın, süper... Bu arada biz gecen cuma günü Sinpac ile buluştuk, daha doğrusu ben onun iş yerine gittim, hediyelerimizi verdik birbirimize, öğle yemeği yedik, sizlerin kulağını çınlattık, Ankara buluşmasını gerçekleştirelim artık dimi Dilacım, sen ne dersin?

Sorma Ynurcum ya, yememem gereken ne varsa benim canım onları istiyor.
Arada tutamıyorum kendimi, itiraf edeyim :kedi:

çikolata neden yenmıyor anlamadım kafamçokkarıştı

Şekerim dengeli değil benim canım, o yüzden tatlı, hamurişi vb. yememem gerekiyor...

bosnacım vallaha zorluyor artık... çorap giymek ve bot giymek artık çok zor benim için :) yaz anneleri şanslı vallaha ne çorap ne bot.. birde yatarken artık zor oluyor.. ama olsun oğlum sağlıklı olsunda..

Allah kolaylık versin canım ya, ben fındık kadar göbeğimle bile zorlanıyorum.
Yaz anneleri o açıdan şanslı da, sıcaklar zorluyordur bu sefer de...

selam kızlar bende mart doğum bekleyenlerdenim. YA İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA DOĞUM FİYATLARINI BİLEN (SSK ANLAŞMALI) VARSA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİMM.

canım ben o erdeme gittim baktım hastane güzel,bebk yoğun bakımı falanda var..fiyatşarda çok uygun ssklı fiyat bana normal 450,sezeryan 650 dediler...ama oranın dr sini beğenmedim.internette biraz araştırmas yapınca hakkında biraz tecrübesizi geldi...ayrıca bir vukuatıda var,güvenemedim....

slm güzel anneler a.s.
herkes iyidir umarım fazla vaktim olmadığı için geçmişi okuyamadım
özlüyorum sizi daha bir hafta kadar böyle arada bi bakarım ancak
biz iyiyiz oğlumla çok şükür

Sadece fıyat baktım bende canım bakınmadım ama yınede kımse bıldıgınden sasmasın Allah hepimizi dogru kısıler ıle karsılastırsın :Saruboceq: ben zaten bu hastane konusunda cok kararsızım bırı dıyo dewlet bırı dıyo ozel amaaaaaaaaan ya hakkımızda hayırlısı olsun ıns.

amin canım..hospitalyumdanda memnun olanlar var o çevrede..bahar hanım varmış..onu methediyorlar....hem fiyatlarda uygunmuş...

çok adisiniz olum bensiz nası geçti boğazınızdan beeeee....bende sizi buluşmaya çağırmicam ahanda görürsünüz ikiniz...ben diğer kızlara 9 ocak dedim kızılay dedim ama bence mağaşları alıp gitsek daha iyi olur toptancıya gitcezyaaa...
16 ocak yapalım paraları yiyelim diye düşünüyorum siz ne dersiniz...
ankaradaki kızlar bana günle ilgili fikir beyan etsinler...

hasretcim boşver uzak falan deme iyiyse sen oraya git kıyamam göremedin mi kızını:gitme:
eftelcim eşine geçmiş olsun.
ducks maşşallah göbüşe ve bebişe.
ewet bnde öyle düşünüyorum artık çok sıkıldım çünkü 7 aylık hamileyim doğurcam nerdeyse şu hale bakın hastane hastane geziorummafoldumben
hasretciğim boşver o doktoru sen :mymeka:
içine sinen hangisi ise ona git canım
ben bile hala karar vermiş değilim poff :1no2:

bebişin iyiymiş maşallah ona annesi
ewet boşwerdim gitti zaten uğraşamicam daha fazla sen nereyi düşünüyorsun sende çok dr gezdin benim gibi dimi gelş sende medicanada doğur hep beraber aynı gün doğuralım ordakaydirigubbakcemile5
bu nasıl doktormuş böyle ben bilmem der gibi herşeyi klava:

bunlar o biçim dr işte neyse yine de saygı duyuyorum we susuyorum bu bana akıl parası olsun:mymeka:

ewet boşwerdim gitti zaten uğraşamicam daha fazla sen nereyi düşünüyorsun sende çok dr gezdin benim gibi dimi gelş sende medicanada doğur hep beraber aynı gün doğuralım ordakaydirigubbakcemile5

canım ya medicana bana çok ters yakın olsa hiç düşünmem zaten severim o hasteneyi annem ameliyat olmuştu orada
ben şu an maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum aslında memnunum ama doktorum yoğun :mymeka:
bu benim 4. doktorum koca kişisi artık değiştirmeyelim diyor delikafadulden bakalım hakkımızda hayırlısı...

Anladım canım hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:

bana 9 da 16 da uyar. cunku maasimi ay sonunda aliyorum ben :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…