- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.341
ewet yaa çok gerildim ama bebişimin ,iyi olduğunu duymak ta yetti bu doktorlara vrdğimi biriktrsem şimdiye doğum param çıkmıştı wallaggg zaten izne ayrılma işimde formaliteb zaten kendi işim bağkurlu işwerenim doğum parası almak için istiyorum diyorum hayır dio wermiyolar bağkurlulara ya diorum 1 yıldır yürürlükte weriyolar idda edio benle en sonunda bi yerleri aradı sorduda yazdı bişeyler ama bide ödenek formu doldurması gerekmiyomuydu parayı alabilmem için yok bilmiorum dedi yolladı kızlar muhasebeci bayanlar yardım edin biiiiii:uhm:
off kesinlkle medicana diorum yani ya temizlik bakımından ilgi bakımından bnde sibel hanıma gitmiştim süper bi dr zaten ama cimri kocam yüzünden gerildim böyle hiiç işim olmaz artık orda doğurucam yeter! ewet ya gel birlkte doğuralım işte zaten haftalarımızda 2 gün falan oynuyo sanırım gidelim günümüzü aynı wersinler suni sancıyla doğuralım yatalım birlkte:)
salak olduğum için gitmedim bnada çok tuzlu geldi 1200 normal doğum epiduralde istiyorum 450de o 1650ye gelio bide bişi olsa sezaryen olsa 3000tl o yüzden başka bakiim dedim uygun olsun die burası 650tl normal doğum ama yok hayatta işim olmaz. dr tatlı bi kadındı ama bebişimi göstermedikötükedihüso ultrason cihazı 100yıllıktı sanırım ewet çamlıca medicana sibel hn. kesinlkle o yani artık yeter herkesede gözüm kapalı tawsiye ederim içtenliği, samimiyeti esprileriopuyorumnanaktan sen şimdi nereye gidiyorsun?
selam annişler
şu an online olan asinaz24, Bir_Nokta, bosna, fty, handeozf, hepatit, hijyenim, pancuben, selkie, simenay, yağmur_26, hasret0587 hepinize öpücükler
simenaycım senin öpücüğün daha kocaman iyi ki doğmuşsun nice yıllara canım
simenaycım sevdiklerinle nice mutlu yıllara canımm
selam mart kedilerikaydirigubbakcemile3
ben geldim sinir içinde geldim ama hospitalium şişli hastanesine gittim neyse demet par hanımın girdim odasına kadın fena sayılmaz iy karşıladı test sonuçlarıma falan baktı herşeye iyi güzel buda şuda iyi die tpkiler werdi sonra ultrasona aldı beni ekran kendi önünde bana çewirip bi kerecik bile göstermedi yawrumumafoldumben iyi gelişimi de çok güzel doğum pozisyonunda dedi ee dedim kilosu falan bu ultrason aletinde o programlar yüklü değil ölçemiyorum dediama tahmini olarak 1750grdan az değil 1750gr diyelim dedkötükedihüso deli etti beni... doğum iznini sordum bilgisi yokmuş başhekim sekreterine gönderdi ona sordum onun zaten dünyadan haberi yok aa bağkuradamı war ben bilmiyorum 10 yeri aradı zar zor yazdı 32 hafta izne ayrılabilir raporunu başka ne yazacağını bilmiyomuş sen muhasebecinle konuş bana geri dönüş yapın gibi aptal saptal konuştu yolladı beni.. dr ultrason görüntüsü falan hiç bişey wermedi bana ((( offf ya ne kadar bahtsızım ben hastanelerden yana yine en iyisi medicana oraya gideceğim kocamda istediği kadar uzak desin falan desin filan desinmafoldumben:a015:
kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum
eşimin beli tutulmuş hastaneye gitmem gerekiyo..
görüşürüz byy
.
ben geldim kıssslaaarrr..polar sabahlık aldım öğlen..isteyen varsa yerini söylerim 29,90 a marka bişii kaliteli ama biraz ince e öbürlerininde 65 liraya olduğunu düşünürsek gayet uygun geldi bana...hasretcim çok üzüldüm yaa bir ay bu anı bekleyip bide görememek haa saçını başını yolardım o doktorun ben...
canım ya kıyamam bende çikolata sorununa şu etinin inceleri varya onla çözüm buldum napıyım en azından birazcık kesiyo yetmiyo ama olsun hiç yoktan iyidir :kedi: şu atasözümüz tam senin için söylenmiş bosnacım yasaklar hep tatlı gelir kaydirigubbakcemile2 zaman çabucak geçsede doyasıya beslensek artık rejimsizbu seferde süt derdi başlar ama dimi :bbo:
çikolata neden yenmıyor anlamadım kafamçokkarıştı
bosnacım vallaha zorluyor artık... çorap giymek ve bot giymek artık çok zor benim için :) yaz anneleri şanslı vallaha ne çorap ne bot.. birde yatarken artık zor oluyor.. ama olsun oğlum sağlıklı olsunda..
hasretcim ben suan afıyet hastanesıne gıdıyorum ama orda dogum yapmayı dusunmuyorum %90 zeynep kamıl de dogum yapıcam ama medıcana nın ust tarafına erdem hastanesı acıldı yenı uygunda dogum fıyatları ama hıc bakınmadım sadece fıyat sordum bı bak ıstersen benım medıcanada doktorum zehra hanım dı oda cok seker bırısı
Kizlar sizce 29. haftaya göre 1650 gram nasil?
Kilo takip listesi vardir bi sayfada ama bulamiyorum artik adini unutmusum.
canım ben o erdeme gittim baktım hastane güzel,bebk yoğun bakımı falanda var..fiyatşarda çok uygun ssklı fiyat bana normal 450,sezeryan 650 dediler...ama oranın dr sini beğenmedim.internette biraz araştırmas yapınca hakkında biraz tecrübesizi geldi...ayrıca bir vukuatıda var,güvenemedim....
Sadece fıyat baktım bende canım bakınmadım ama yınede kımse bıldıgınden sasmasın Allah hepimizi dogru kısıler ıle karsılastırsın :Saruboceq: ben zaten bu hastane konusunda cok kararsızım bırı dıyo dewlet bırı dıyo ozel amaaaaaaaaan ya hakkımızda hayırlısı olsun ıns.
Teşekkürler Jalecim, bende seni öpüyorum kocaman...
Teşekkür ederim Yağmurcum..
Hasretcim, bozma moralini, bildiğinden şaşmamak lazım bazen, o kadar bekle bekle ve bebeğini göremeden gel, sinir bozucu hakkaten ama olmuş bir kere, sinirlenme, sakin ol..
Eftelcim, eşine geçmiş olsun canım..
Dilacım güle güle kullan sabahlığını, ben 50 tl ye aldım ama epey kalın ve pofuduk bir sabahlık, sen daha ucuza almışsın, süper... Bu arada biz gecen cuma günü Sinpac ile buluştuk, daha doğrusu ben onun iş yerine gittim, hediyelerimizi verdik birbirimize, öğle yemeği yedik, sizlerin kulağını çınlattık, Ankara buluşmasını gerçekleştirelim artık dimi Dilacım, sen ne dersin?
amin canım..hospitalyumdanda memnun olanlar var o çevrede..bahar hanım varmış..onu methediyorlar....hem fiyatlarda uygunmuş...
ewet bnde öyle düşünüyorum artık çok sıkıldım çünkü 7 aylık hamileyim doğurcam nerdeyse şu hale bakın hastane hastane geziorummafoldumbenhasretcim boşver uzak falan deme iyiyse sen oraya git kıyamam göremedin mi kızını:gitme:
eftelcim eşine geçmiş olsun.
ducks maşşallah göbüşe ve bebişe.
ewet boşwerdim gitti zaten uğraşamicam daha fazla sen nereyi düşünüyorsun sende çok dr gezdin benim gibi dimi gelş sende medicanada doğur hep beraber aynı gün doğuralım ordakaydirigubbakcemile5hasretciğim boşver o doktoru sen :mymeka:
içine sinen hangisi ise ona git canım
ben bile hala karar vermiş değilim poff :1no2:
bebişin iyiymiş maşallah ona annesi
bu nasıl doktormuş böyle ben bilmem der gibi herşeyiklava:
Sen hangı hastaneye gıdıyorsun?
ewet boşwerdim gitti zaten uğraşamicam daha fazla sen nereyi düşünüyorsun sende çok dr gezdin benim gibi dimi gelş sende medicanada doğur hep beraber aynı gün doğuralım ordakaydirigubbakcemile5
canım ben medicananın yanında .opr.dr reyhan topuz var ..ona gidiyorum..ilk oğlumun dr side oydu..çok memnunum...ayrıca küçükyalı delta hastanesinde çalışıyor...ama ben doğumu ya deltada yada medicanada yapmayı düşünüyorum o anki duruma bağlı....
çok adisiniz olum bensiz nası geçti boğazınızdan beeeee....bende sizi buluşmaya çağırmicam ahanda görürsünüz ikiniz...ben diğer kızlara 9 ocak dedim kızılay dedim ama bence mağaşları alıp gitsek daha iyi olur toptancıya gitcezyaaa...
16 ocak yapalım paraları yiyelim diye düşünüyorum siz ne dersiniz...
ankaradaki kızlar bana günle ilgili fikir beyan etsinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?