2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım yaa saate bakıp duruyorum gelsin ara ögün diye..olsun ağzımda geveliyorum ya bişeyler o da yetiyo..psikolojik olarak rahatlıyorum hiç deilse:))ama geceleri cok fena oluyorum bosna yaa yemeğe kalkıtyorum uyku arası unutuyorum tabi eşim yakalıyo kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:) 30+2 canım oğlum..

Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207

maşallah canım göüşüne de bebişine de

sağol şekerimopuyorumnanaktan

bencede canım bildiğinden şaşma baya sitrese sokmuşlar seni canım ya tek iyi yanı bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmen ve izine ayrılabilme raporunu alman olmuş canım

selam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:) 30+2 canım oğlum..

Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
walla bnce değer:)))) o ne yaw öle yastıkmı koydun kız kocaman olmuş maşallah küçük erkekimize

way seni hain kadın way demek kızcağızı yollarda bıraktın hee bide yolunun üstü düşüncesiz seniiii hadi lan ordanklava:

hasretcim boşver uzak falan deme iyiyse sen oraya git kıyamam göremedin mi kızını:gitme:
eftelcim eşine geçmiş olsun.
ducks maşşallah göbüşe ve bebişe.

hasretciğim boşver o doktoru sen :mymeka:
içine sinen hangisi ise ona git canım
ben bile hala karar vermiş değilim poff :1no2:

bebişin iyiymiş maşallah ona annesi

ducks ne göbüş o öyle sanırım kendin zayıfsın göbeğin o yüzden öyle maşallah bebikine

sagol canim sana da opucukler :))))))

pancupen
o gün biz buluşmuştuk ya istanbul buluşmasında
o gün ben bir olaya çok üzüldüm eşimde benim üzülmemem çok üzüldü :)
senin tuzlada oturduğun ve bizim istikamtte oluduğun inan bana o iğrenç trafiğe girdikten sonra aklıma geldi eşim dönmek için çok uğraştı ama istanbul trafiği buna izin vermedi,o günden beri sölicem dert oldu içime bari burda sölim,inan hiç düşünemedim ama bunu farkettikten sonraçok üzüldüm

ASİNAZ'cım inan aklımın ucundan bile geçmedi benim yaaawwww unuttum bende senin bizim orda olduğunu walla sen söylemeseydin ben söylerdim...Boşver takma kafana bir daha ki sefere bırakırsınız beni:)))) bozma moralini ufak şeyler bunlarrrrrrrrrrrvereliniortak:1hug::1hug::1hug:

Yaklaşık 10 dk önce çikolata yedim.
Pişman değilim...

Hepatitcim geceleri daha rahat geçiriyorum ben.
Ama gündüzlerim çok fena geçiyor, sürekli yemek istiyorum, doymuyorum.
Bir de aksi gibi canım durmaksızın hamur işi istiyor mafoldumben

Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207

Canım maaşallah göbüşe, benimki seninkinin yanında kiraz çekirdeği yutmuşım gibi kalır valla kaydirigubbakcemile3
Allah nazardan saklasın...
Seni çok zorlamıyordur inşallah...

dila ya ben seni çok kıskanıyorum kızım ya kaydirigubbakcemile3 ne güzel kızılaydasın ohhh her öğlen bi eksik tamamlanıyor maşallah nerden aldın canım ne renkleri var poların güle güle kullan

bu nasıl doktormuş böyle ben bilmem der gibi herşeyi klava:

canım ya kıyamam bende çikolata sorununa şu etinin inceleri varya onla çözüm buldum napıyım en azından birazcık kesiyo yetmiyo ama olsun hiç yoktan iyidir :kedi: şu atasözümüz tam senin için söylenmiş bosnacım yasaklar hep tatlı gelir kaydirigubbakcemile2 zaman çabucak geçsede doyasıya beslensek artık rejimsiz bu seferde süt derdi başlar ama dimi :bbo:

bencede canım bildiğinden şaşma baya sitrese sokmuşlar seni canım ya tek iyi yanı bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmen ve izine ayrılabilme raporunu alman olmuş canım
ewet yaa çok gerildim ama bebişimin ,iyi olduğunu duymak ta yetti bu doktorlara vrdğimi biriktrsem şimdiye doğum param çıkmıştı wallaggg zaten izne ayrılma işimde formaliteb zaten kendi işim bağkurlu işwerenim doğum parası almak için istiyorum diyorum hayır dio wermiyolar bağkurlulara ya diorum 1 yıldır yürürlükte weriyolar idda edio benle en sonunda bi yerleri aradı sorduda yazdı bişeyler ama bide ödenek formu doldurması gerekmiyomuydu parayı alabilmem için yok bilmiorum dedi yolladı kızlar muhasebeci bayanlar yardım edin biiiiii:uhm:
off kesinlkle medicana diorum yani ya temizlik bakımından ilgi bakımından bnde sibel hanıma gitmiştim süper bi dr zaten ama cimri kocam yüzünden gerildim böyle hiiç işim olmaz artık orda doğurucam yeter! ewet ya gel birlkte doğuralım işte zaten haftalarımızda 2 gün falan oynuyo sanırım gidelim günümüzü aynı wersinler suni sancıyla doğuralım yatalım birlkte:)

salak olduğum için gitmedim bnada çok tuzlu geldi 1200 normal doğum epiduralde istiyorum 450de o 1650ye gelio bide bişi olsa sezaryen olsa 3000tl o yüzden başka bakiim dedim uygun olsun die burası 650tl normal doğum ama yok hayatta işim olmaz. dr tatlı bi kadındı ama bebişimi göstermedikötükedihüso ultrason cihazı 100yıllıktı sanırım ewet çamlıca medicana sibel hn. kesinlkle o yani artık yeter herkesede gözüm kapalı tawsiye ederim içtenliği, samimiyeti esprileriopuyorumnanaktan sen şimdi nereye gidiyorsun?

selkiecim biz şuanda 30+4'teyiz :))) benim oğlan kesin tobul olucak ya aldıklarım olmazsa çıldırırım valla :))))))

canım benimkiyle aynı o zaman..bende son gittim 30 +3 falandı 1940 gr idi..ben dr ye tam gününde doğarsa ortalama ne kadar olur diye sordum...3500 civarı olur dedi...bakalım ben o kilolarda bişey bekliyorum..tabi belli olmaz daha zaman var....sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum ben...

bosnacım vallaha zorluyor artık... çorap giymek ve bot giymek artık çok zor benim için :) yaz anneleri şanslı vallaha ne çorap ne bot.. birde yatarken artık zor oluyor.. ama olsun oğlum sağlıklı olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…