- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.321
Sabahki problemi çözdüm, yemeğimi yedim geldim.
Bu arada sohbet epey koyulaşmış yine...
Asinazcığım güzel kızın güle güle kullansın cicilerini...
Hepatitciğim ben de yedim ama dişimin kovuğuna bile gitmedi inan ki...
Ara öğün saatimi bekliyorum diyeceğim ama onda da bir bardak süt bir meyve napar ki hamile kadına :)
selam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:)30+2 canım oğlum..
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
selam annişler
şu an online olan asinaz24, Bir_Nokta, bosna, fty, handeozf, hepatit, hijyenim, pancuben, selkie, simenay, yağmur_26, hasret0587 hepinize öpücükler
simenaycım senin öpücüğün daha kocaman iyi ki doğmuşsun nice yıllara canım
selam mart kedilerikaydirigubbakcemile3
ben geldim sinir içinde geldim ama hospitalium şişli hastanesine gittim neyse demet par hanımın girdim odasına kadın fena sayılmaz iy karşıladı test sonuçlarıma falan baktı herşeye iyi güzel buda şuda iyi die tpkiler werdi sonra ultrasona aldı beni ekran kendi önünde bana çewirip bi kerecik bile göstermedi yawrumumafoldumben iyi gelişimi de çok güzel doğum pozisyonunda dedi ee dedim kilosu falan bu ultrason aletinde o programlar yüklü değil ölçemiyorum dediama tahmini olarak 1750grdan az değil 1750gr diyelim dedkötükedihüso deli etti beni... doğum iznini sordum bilgisi yokmuş başhekim sekreterine gönderdi ona sordum onun zaten dünyadan haberi yok aa bağkuradamı war ben bilmiyorum 10 yeri aradı zar zor yazdı 32 hafta izne ayrılabilir raporunu başka ne yazacağını bilmiyomuş sen muhasebecinle konuş bana geri dönüş yapın gibi aptal saptal konuştu yolladı beni.. dr ultrason görüntüsü falan hiç bişey wermedi bana ((( offf ya ne kadar bahtsızım ben hastanelerden yana yine en iyisi medicana oraya gideceğim kocamda istediği kadar uzak desin falan desin filan desinmafoldumben:a015:
aslında normal gelişimi 4 hafta önce 1080 gr. dı şimdi tabi bilemiyorum bende sadece 5 kilo aldım ama göbek 2. ayda başladı çıkmaya sonuç bu... :)
Masallah canım böyle dewam eder inş. kolay dogumlar opuyorumnanaktan
walla bnce değer:)))) o ne yaw öle yastıkmı koydun kız kocaman olmuş maşallah küçük erkekimizeselam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:)30+2 canım oğlum..
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
pancupen
o gün biz buluşmuştuk ya istanbul buluşmasında
o gün ben bir olaya çok üzüldüm eşimde benim üzülmemem çok üzüldü :)
senin tuzlada oturduğun ve bizim istikamtte oluduğun inan bana o iğrenç trafiğe girdikten sonra aklıma geldi eşim dönmek için çok uğraştı ama istanbul trafiği buna izin vermedi,o günden beri sölicem dert oldu içime bari burda sölim,inan hiç düşünemedim ama bunu farkettikten sonraçok üzüldüm
selam arkadaşlar; nasılsınız.. bir bakın bakalım bu göbeğin sonu ne olacak.. acaba burnuma değer mi 9. ayda..:)30+2 canım oğlum..
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
selam annişler
şu an online olan asinaz24, Bir_Nokta, bosna, fty, handeozf, hepatit, hijyenim, pancuben, selkie, simenay, yağmur_26, hasret0587 hepinize öpücükler
simenaycım senin öpücüğün daha kocaman iyi ki doğmuşsun nice yıllara canım
sorma canım yaa saate bakıp duruyorum gelsin ara ögün diye..olsun ağzımda geveliyorum ya bişeyler o da yetiyo..psikolojik olarak rahatlıyorum hiç deilse:))ama geceleri cok fena oluyorum bosna yaa yemeğe kalkıtyorum uyku arası unutuyorum tabi eşim yakalıyo kaydirigubbakcemile3
sağol şekerimopuyorumnanaktan
Eki Görüntüle 32206
Eki Görüntüle 32207
ben geldim kıssslaaarrr..polar sabahlık aldım öğlen..isteyen varsa yerini söylerim 29,90 a marka bişii kaliteli ama biraz ince e öbürlerininde 65 liraya olduğunu düşünürsek gayet uygun geldi bana...hasretcim çok üzüldüm yaa bir ay bu anı bekleyip bide görememek haa saçını başını yolardım o doktorun ben...
selam mart kedilerikaydirigubbakcemile3
ben geldim sinir içinde geldim ama hospitalium şişli hastanesine gittim neyse demet par hanımın girdim odasına kadın fena sayılmaz iy karşıladı test sonuçlarıma falan baktı herşeye iyi güzel buda şuda iyi die tpkiler werdi sonra ultrasona aldı beni ekran kendi önünde bana çewirip bi kerecik bile göstermedi yawrumumafoldumben iyi gelişimi de çok güzel doğum pozisyonunda dedi ee dedim kilosu falan bu ultrason aletinde o programlar yüklü değil ölçemiyorum dediama tahmini olarak 1750grdan az değil 1750gr diyelim dedkötükedihüso deli etti beni... doğum iznini sordum bilgisi yokmuş başhekim sekreterine gönderdi ona sordum onun zaten dünyadan haberi yok aa bağkuradamı war ben bilmiyorum 10 yeri aradı zar zor yazdı 32 hafta izne ayrılabilir raporunu başka ne yazacağını bilmiyomuş sen muhasebecinle konuş bana geri dönüş yapın gibi aptal saptal konuştu yolladı beni.. dr ultrason görüntüsü falan hiç bişey wermedi bana ((( offf ya ne kadar bahtsızım ben hastanelerden yana yine en iyisi medicana oraya gideceğim kocamda istediği kadar uzak desin falan desin filan desinmafoldumben:a015:
Yaklaşık 10 dk önce çikolata yedim.
Pişman değilim...
Hepatitcim geceleri daha rahat geçiriyorum ben.
Ama gündüzlerim çok fena geçiyor, sürekli yemek istiyorum, doymuyorum.
Bir de aksi gibi canım durmaksızın hamur işi istiyor mafoldumben
Canım maaşallah göbüşe, benimki seninkinin yanında kiraz çekirdeği yutmuşım gibi kalır valla kaydirigubbakcemile3
Allah nazardan saklasın...
Seni çok zorlamıyordur inşallah...
ewet yaa çok gerildim ama bebişimin ,iyi olduğunu duymak ta yetti bu doktorlara vrdğimi biriktrsem şimdiye doğum param çıkmıştı wallaggg zaten izne ayrılma işimde formaliteb zaten kendi işim bağkurlu işwerenim doğum parası almak için istiyorum diyorum hayır dio wermiyolar bağkurlulara ya diorum 1 yıldır yürürlükte weriyolar idda edio benle en sonunda bi yerleri aradı sorduda yazdı bişeyler ama bide ödenek formu doldurması gerekmiyomuydu parayı alabilmem için yok bilmiorum dedi yolladı kızlar muhasebeci bayanlar yardım edin biiiiii:uhm:bencede canım bildiğinden şaşma baya sitrese sokmuşlar seni canım ya tek iyi yanı bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmen ve izine ayrılabilme raporunu alman olmuş canım
off kesinlkle medicana diorum yani ya temizlik bakımından ilgi bakımından bnde sibel hanıma gitmiştim süper bi dr zaten ama cimri kocam yüzünden gerildim böyle hiiç işim olmaz artık orda doğurucam yeter! ewet ya gel birlkte doğuralım işte zaten haftalarımızda 2 gün falan oynuyo sanırım gidelim günümüzü aynı wersinler suni sancıyla doğuralım yatalım birlkte:)canım maşallah bebişe önceliklre
dr yede sinir oldum...bende belki medicanada doğum yapacağım duruma bağlı aslında...eğer dr min deltada olmadığı saatlerde sancım gelirse medicanaya gideceğim,ama dr min hastanede olduğu saata denk gelirse delta dr ye ulaşmamız acısından iyi olaçak...medicana sibel iyidir..çok kişi memnun ondan hastanede güzel..el beraber doğuralım orda.. :)) senin annenmi bu taraftaydı....
Canım ya kıyamam kötükedihüso kendı doktoruna neden gıtmedın :bbo: medıcana camlıcada kı mı o ıse orda cok ıı ılgılenıyorlar ben 3 kere gıttım sadece tuzlu geldı ayrıldım ama tawsıye ederım
selkiecim biz şuanda 30+4'teyiz :))) benim oğlan kesin tobul olucak ya aldıklarım olmazsa çıldırırım valla :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?