2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlarım,
hepiniz iyisiniz umarım...
ben çok kötü bir gece geçirdim. bütün gece hem istifra ettim hem de barsaklarım bozuldu. uyuyamadım, her uyuduğumda da kötü kötü rüyalar gördüm.
aklım bebeğimde, ona bir zararı oldu mu bilmiyorum, doktoru da aramadım.
arasam mı ne dersiniz?

çok ilginç, hemen hemen aynı belirtileri yaşıyoruz. Bugün benim de bağırsaklar kötü. Ara istersen doktorunu, danışmakta fayda var.

çok ilginç, hemen hemen aynı belirtileri yaşıyoruz. Bugün benim de bağırsaklar kötü. Ara istersen doktorunu, danışmakta fayda var.

günlerimiz de aynı galiba bizim, bu haftada böyle mi yapıyor bu sıpalar :)
şimdi hiç birşey yiyemiyorum ben bulantıdan, kuzu da aç ben de açım.
doktor çok bulantım olursa diye fitil yazmıştı pzt günü, ilaç karşıtı ben kullanmadım.
şimdi kızacak diye arayamıyorum yaw :)

Tamamen aynı durum. Doktor mide bulantısı için ilaç yazdı, ama zararı olur diye içmedim, içmiyorum. Şimdi gidince nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorum...

BEN DE ONUNCU HAFTALARA GEÇMEK ıSTıYORUM BıR AN ÖNCE...

NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM, BUGÜN MıDEM ÇOK KÖTÜ kafamçokkarıştı

BU ARADA, CANIM ÖYLE ÇOK SıGARA ıSTıYOR Kı. BıR ANDA KESTıM SıGARAYI, BÜNYEM NE OLDUĞUNU ANLAMADI.

Son düzenleme:
napmak lazım bilmiyorum.
midem taş doldurulmuş gibi..
idare ederim bir şekilde ama bebeğin iyi olduğunu bir bilsem...

bana doktorum mide ağrım ve yanması için rennie duo diye bi şurup verdi biraz hafifletiyor...aynen bende sigarayı bi anda bıraktım midemin bulanmadığı zamanlar canım çok istiyor...

merhaba kızlar yeni geldim dr dan sabah randevumuz vardı, keseyi allah şükür sonunda gördük, 9 mm dedi, 4 hafta 5 günlük falan dedi, benim hesaplarıma göre 5 hafta 5 gün olması gerekiyordu ama bir hafta geriden gidiyoruz, dr olabilir şu an için sorun değil dedi, ilk fotomuzuda aldık eşimle durup durup ona bakıyoruzhihoyyyt mide bulantımın hiç olmadığını normal olup olmadığını sordum herkesin midesi bulancak diye birsey yok endişelenme dedi, bir dahaki kontrol için yani kalp atışları için 11 ağustosa gün verdi, daha cok var yaa gecermi o kadar zaman:sinifsinif:

ayy hayırlı olsun insan ne mutlu oluyor dimi gorunce, sesini duyunca da.. inşallah bebişleirmiz sağlıkla büyüsünler bakalım bizimki nasıl akşama doktor ne dicek.. ben de adete gore yeni 9 haftalık oluyorum bakalım.. ama doktor sonuclarinda farklı cıkıyor... boyutlarımız nasıl iyi mi insan hemen doktora gitmek istiyor dimi bi de cocuk hemen buyusun hemen dogsun..bugun sabah eşim soruyor haftaya doguracaksın mümkün deseler istermiydin diye... tabii isterdim ya.. hemen hemen biliyo benim tezcanlı oldugumu:)) hadi akşam olsun!!!!!!!delikafadulden

sağol cnm bende cok tezcanlıyım bide dr a o kadar çok soru sordumki adama fenalıklar bastı, ya ne kaar pimpiriklisin sen rahat ol yoksa napcaz senle 9 ay diyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…