- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.021
tamam işte ben ilk defa gidiyorum doktora yarın nedense içimde hep ikiz isteği var hayırlısı bakalım:)
:) ben adetime 4 gün kala 34.1 değerle öğrenmiştim hamile olduğumu yarın inşallah keseyide kalp atışınıda görürüz çok heyecanlı bir şey
genelde birçok arkadaşım hamile iken bu tarz rüya görüyorlar.. bence çok güzel birşey allah sağ salim kucağına kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.arkidişler,dün gece bi rüya gördüm,çok etkilendim,ikiz bebiklerim olmuş,onları emzirmeye çalışıyorum,öyle güzel bi duyguyduki,.birisi sağımda birisi solumda,öyle güzellerdi,:1shok: :1shok:
genelde birçok arkadaşım hamile iken bu tarz rüya görüyorlar.. bence çok güzel birşey allah sağ salim kucağına kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.
merhaba nilüfer ,
benide listeye ekler misin_
yaş 27 - 15haziran --22mart --54kg-- kese görüldü
şimdilik kese görüldü
inşallah 10/08 de de kalp atışını/atışlarını duyacağız!!!!
canım benim adetimden 4 gün sonra gittiğimde kan değerim 3392 çıkmıştı ikiz olabilir demişti herkes
görürsün canım ama görünce insanın dünyayla bağlatısı kesiliyo sanki sadece ikiniz varsınız gibi oluyo
GÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYLARI... GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR GÜN DİLİYORUM HEPİNİZE... a.s.:1hug:
[sıze="2"]bende genelde kötü rüyalar görüyorum,dün gece ne alemetse güzel bi rüya gördüm,.:lepi:[/sıze]
Gunaydın kızlar...:icecream: Bunu görünce canım dondurma istedi... Ne güzel yiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?