- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.421
mewlütte demi pijama giycez yaww daha neler 40 günlük oluyoruz normal kıyafet giyerisss
geçmiş olsun canımsağolun kızlar..
ya bir hastane bu kadar berbat olurmu 4 saatte bir teşhis koyuyolar..
ağır bi hasta 4 saate ölür valla .
hele şükür bişey çıkmadı kas, gerilmesi dedi 2 gün rapor verdi bizde geldik
yarında evde kocam.. ayaklarımın altı yine şişti 2 gündür baya geziyorum..
yollarda dogurcam sonunda..
bende yatakta olmam diye düş,nüyorum oyüzden spor gecelik aldımselam giy kıs tabi onun tadı başka yatagınıda aç şöyle güzel bi pijama biz kızım 1 haftalıkdı yaptıgımızda ben pijamaylaydım.-tatlicadiarzu-
Merhaba kızlar.
Simenay, doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllar diliyorum.
Gördüğüm kadarıyla herkes iyi çok şükür. Öpüyoruz sizi...
sağolun kızlar..
ya bir hastane bu kadar berbat olurmu 4 saatte bir teşhis koyuyolar..
ağır bi hasta 4 saate ölür valla .
hele şükür bişey çıkmadı kas, gerilmesi dedi 2 gün rapor verdi bizde geldik
yarında evde kocam.. ayaklarımın altı yine şişti 2 gündür baya geziyorum..
yollarda dogurcam sonunda..
edebiyatçı en son hastaneye gittiğinde bebişin kac haftalıktı kılosu kactı?
birlikte dogum yapıcaz o yuzden merak ettım :lepi:
mewlütte demi pijama giycez yaww daha neler 40 günlük oluyoruz normal kıyafet giyerisss
canım benim kafam karıştı aslında kaliteli ve hepside yuzde elli indirimde toplam 105tl..bi de ben öyle dantelli ipek gibi kadınsı modellerden hoşlanmıorum nerde cocuksu cicili bicili spor model var cekiyo beni..alırsam onu mutlaka eklicem cok sirin..sende güle güle kullan canımmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5ebrucum fiyatı bana iyi geldi sonuçta üçlü set.yaa aslında sizler fiyat söyledikçe benim içim acıyor burdan kayınvalidemin aldığı ve istanbuldan babannemin aldığı pijama takımlarının toplamı 180 lira.üstelik sabahlık falanda yok:gitme: üzüldüm şimdi yazıkk yaa.üç takım pijamam oldu birde gecelik alacağım tamamdır işte.
canım benim kafam karıştı aslında kaliteli ve hepside yuzde elli indirimde toplam 105tl..bi de ben öyle dantelli ipek gibi kadınsı modellerden hoşlanmıorum nerde cocuksu cicili bicili spor model var cekiyo beni..alırsam onu mutlaka eklicem cok sirin..sende güle güle kullan canımmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
merci xanım aydınlattığın için sağol
ben çıokıyorum kızlar herkese iyi akşamlar hemen meywemi yiyip uyuyacağım
bi laf etmese kalın giy, çorap giy bilmem ne ne showlar yapcamda ewde yok işte odun adam odun.. hamileyim diye değil he normaldede böyle:mymeka:mankafa
canım benim kafam karıştı aslında kaliteli ve hepside yuzde elli indirimde toplam 105tl..bi de ben öyle dantelli ipek gibi kadınsı modellerden hoşlanmıorum nerde cocuksu cicili bicili spor model var cekiyo beni..alırsam onu mutlaka eklicem cok sirin..sende güle güle kullan canımmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
jnm benim aynen valla ben de öyleyim,inanılmaz çocuksu şeyleri seviyorum,çizgi filim kahramanları olsun bir çok şirin hayvan resimleri olsun o tarz pijamalar favorimdir,şirin şeylerrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyyyyyy kızlar bir saat önce ölüyorum sandım,eşimde çok korktu yazık,meyve yiyorduk güselce,koltukta oturyordum,bir anda sanki yediklerim boğazıma kaçtı,ve aniden iki kere üst üstte midem ağzma geldi,tuvalate zor yetiştim,yediğim herşey aniden hoppppppppppppppppppp dıaşrı,ama normal bir kusma gibi değildi,resmen tüm vücudum kasıldı,o an da tek düşündüğüm şey bebeğim kasılıyor mudur,ona birşey olur mu oldu,öksür öksür mahvoldum,sonra yarım saat kızçe oynamadı korktuk o olaydan sonra bir oynasın rahatlıcaz dedik,babası biraz karnımı salladı,tam kulağını koydu hopppppppppp koca bir tekme babanın kulağına,io an tüm acılarım gitti neşem yerine geldi,bu nasıl bir duygudur Ya Rabbi
Canım en son bu cumartesi gittim kontrole, 29+0'dı gittiğimizde.
1450 gr dedi doktor. Boy ölçmüyor benimki.
canmm yaa dikkat et tabi kızceni tombikleştirecen diye hominidegırtlak gidion dimi..ayyyyyyyyyyy kızlar bir saat önce ölüyorum sandım,eşimde çok korktu yazık,meyve yiyorduk güselce,koltukta oturyordum,bir anda sanki yediklerim boğazıma kaçtı,ve aniden iki kere üst üstte midem ağzma geldi,tuvalate zor yetiştim,yediğim herşey aniden hoppppppppppppppppppp dıaşrı,ama normal bir kusma gibi değildi,resmen tüm vücudum kasıldı,o an da tek düşündüğüm şey bebeğim kasılıyor mudur,ona birşey olur mu oldu,öksür öksür mahvoldum,sonra yarım saat kızçe oynamadı korktuk o olaydan sonra bir oynasın rahatlıcaz dedik,babası biraz karnımı salladı,tam kulağını koydu hopppppppppp koca bir tekme babanın kulağına,io an tüm acılarım gitti neşem yerine geldi,bu nasıl bir duygudur Ya Rabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?