2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen valla eşimde diyoki bu ay doydun artık vitamine,ama yok kız o kadar da çok yemedim,her gün yaptığım düzende gidiyordum acayip bişi oldu,sanki kızçe bian da midemi tepti

günaydınnnn mart anneleri ...........

dün doktorda idik yoktuk geçmişi henüz okumadım umarım herkes iyidir...

biz tam 29 haftalık ve 1400 gr olmuşuz maşşallah bebeğime... ama doktor tomiş bi bebk sanma bacak boyu uzun olduğu için böyle dedi :):): basketçi olacak zilli :):): )

gelelim şafağımzıa uzun zamandır ynurcuğumu göremiyorum merak etmeye başladım inşallah iyileşmiştir... çünki zaman çok az kaldı şafak 19 turkbayragiturkbayragi çorumdayız bugün.... :lepi::lepi:

merhaba fıstıklar a.s.

benim alçım perşembe günü alındı şükür
hala şişlik ve morarıklık var ama iyiyim şükür
yarın işbaşı yapabilirim inş.

herkes iyidir umarım sizi çok özledimm

seyyalcim şafak çok azalmış maşaallah ya :lepi:

canım gözün aydın...benim oğlanında bacak boyu uzun o nedenle kilo yanıltıcı olabiliyor...uzun ince bebekler olaçak bizimkiler galiba:)))))daha güzel iştesengözlerimebaksanab,sağlıklı olsunlarda kilo aldırırız onlara....

opuyorumnanaktan günaydın opuyorumnanaktan
zemuszemusgünaydın zemuszemus
:hulya:günaydın :hulya:

nasılsınız kızlar ben oğluşun ceketini örüyorum bitince eğer güzel olursa resmini sizinlede paylaşırım
jnm benim aynen valla ben de öyleyim,inanılmaz çocuksu şeyleri seviyorum,çizgi filim kahramanları olsun bir çok şirin hayvan resimleri olsun o tarz pijamalar favorimdir,şirin şeylerrrrrrrrrrrrrr
bende aynı sen gibi düşündüm ama bu sefer resimli alamadım anne oluyoruz diye puantiyeliyle idare etcez
2009 ocak ayında laporoskopi ameliyatı oldum özel odadada doğum bölümünde kaldım saatte bir farklı doktor geliyor küçük annemiz bumu en genç anne sizmiydiniz 18lik anne sizmisiniz bebek nerede gibi sorulara maruz kaldım üstümdede tivitili gecelik vardı bu sene aynı yerde inşallah bebeğimi kucağıma alırım hemde aynı ayda olacak galiba

ebru bende sen gibi zor tutyorum kendimi yememek için çok yiyince tansiyonum öıkıyor çikolataya hayır diyemiyorum meyveye yöneliyorum tatlı isteğim geçsin diye o kadar yiyorum fazlada kilo almadım şimdide bebiş çok tombiş olursa nasıl normal diye düşünüyorum CADIARZU
geçmiş olsun canım sen iyileşte işi boşver senin iş nasıl yorucumu
gözün aydın bebişi görmüşsün :ecrin_bebek: yüzünü gösterdimi şafakta azalmış hayırlısıyla gelsin eşin

günaydın herkeslere seyyalcim bende seni sordum dün arkadaşlara dün burdaydım hoşgeldin canım maşallah bebikine artık kocaman oldular bende haftasonu doktordaydım bizimkide 1950 olmuş artık çok hızlı ilerliyor minnoşlar gribi tam olarak atlatamadım canım ufak kırıntıları var sabahları hala boğazım yanıyor zor geliyorum işe gecede uyuyamıyorum zaten doğru düzgün az kaldı allah güç versin bütün annelere boşa sermemişler ayaklarımızın altına cenneti yaşadıkça daha iyi anlıyor insan :lepi: seyyalcim sendede aynı durum söz konusumu sanki günler geçmiyor gibi artık bu şafak bize kafayı yedirtecek gibi hihoyyyt hihoyyyt

günaydın nasılsın
benimde 29 haftamda bebiş 40 cm 1000 grdı annem çok zayıf dedi 32 haftamızda 1850gr 42 cm olmuşuz 3 gün sonra gittim 2400 44 cm oldu dedi bende anlamadım ne kadar hızlı büyüyor 35de ne olur acaba o zaman kontrolüm var bizde çok uzun ve zayıf diyorduk ama çok hızlı değişiyor yada onlar tamamane tahmini 3 günde nasıl 500gr farkeder dedik dr ama farklı ultrasondu 150gr aşağı yukarı olabilir dedi o zamanda 3 günde 350gr yapıyor ben anlamadım bunu

günaydın nur senin bebişte tombişleşmiş maşallah kaç haftalık sen nereed çalışıyorsun zorlanmıyormusun

maşalllaaaahh maşaalllaah hepinizin bebişlerine...
ben ancak yılın ilk haftası kaç gram olduğunu yazabilicem şekerler...çok özendim size yaw.

kızlar bebeişlerini gören herkese gözleri aydın... maaşallah bebiklerimize... küçük birer tosuncuk olma yolunda leriliyorlar.. ben de birazdan işe gitcem ((

günaydın herkesea.s.
mutlu paralı az iş olan tatlı bir gün olsun herkes için:))

canım maşallah bebişine
ne kalmış seyyalcim surda 19 gün haa :)) 10 dan sonra beraber sayıcaz unutmayın:))

dimple gecmiş olsun canım alçı çıkınca rahatlamışsındır hiç değilse...senin nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır:))

günaydın nur senin bebişte tombişleşmiş maşallah kaç haftalık sen nereed çalışıyorsun zorlanmıyormusun

günaydın canım biz şuan 30+4 olduk :))) bizimki biraz iri galiba boyuda uzun ama bu sefer boyunu söylemeyi unuttu doktorum bende bebişimi izlemekten sormayı unuttum zorlanmaz olurmuyum canım inliyerek geliyorum işe heryerim ağrıyor on dakika yürüyüm belim kopuyor resmen pazartesi gidip raporu yazdırıcam iki haftadaha devam edicem galiba ben ama cumaya kadar kararım değişedebilir işim çok rahat ama yinede sabah kalkmak giyinmek öldürüyor insanı bakalım pazartesiye kadar karararımı vericem kafamçokkarıştı

canım geçmiş olsun dikkatli ol işyerinde de olur mu onca zaman alçıdan sonra daha hassas olur sanırım kemiğin. çok geçmiş olsun ...

şafak çok azaldı rabbime binelce şükür :lepi::lepi:

evet canım benim doktorum da öyle söyledi önde görünüyor kilosu ama aslında bacak boyundan diyor oda uzun backalrını bağdaş kurmuş oturuyordu içerde :Ç))::) daha dönmmeiş normal keyif pozisyonunda hala am daha erken tabi :):): annesine çekmiş sıpam :):): benimde bacakalrım uzundur :):): )

dimplehawk çok erken kalktım 1 saat kadar daha uyuyayım, yarın bunu bulamam :))
öpüyorum hepinizi

tatlı rüyalar şekerim hepimizin yerine uyu :):):

azaldıkça zorlanıyorum çok ilginç :):): ) heytecanlıyım sıkıntılıyım bi garibim bilmiyorum :):):):
bebişinde maşşalha çok güzel büyümüş babasına hazırlıyor kendini :):)::) bu aralr uyku sorunum yok daha iyi hissediyorum kendimi ama ya şöyle garip bişi var bende sizde devarmı bilmiyorum bebiş içerde bi yerle oynamaya başlıyor orada hareket ediyor o noktayı tekmeliyor sonra tenim kızarıyor :)::):) çok garip yaa ben okşamaya başlayınc sakinleşip gidiyor ordan benim cnaımın acısıda biraz sorn geçiyor :):):

canım onlar ço kdeğişik şeyler aslıdna herşey doğduktan sonra belli oalcak hepsi istatistiksel ve tahmini değerler sanırım :):): bide bebek tombiş doğuyor şişi bi iniyor ufacık kalıyor bazısında da mesela dimi :):):

seyyalcim on dakikadan fazla ayakta duruyum benimde o zaman kıpkırmızı oluyor karnım alerji olmuş gibi bide kasılıyor bebikim resmen popoyu bi dayıyo karnımın bi yarısı dağ gibi olup kaskatı oluyo kafamçokkarıştı

örgün kötü olsada koy bende ördüm akşam hepsini koyacağım :):):):)

yüzünü gösterdi ama bu kez ben farklı bir doktora gitim onun ultrasonu iki boyutlu peki bişi anlamadım :):):) ama yinede elimde bir resim var tam yüzünü gösteren tabi 4d gibi olmuyor :):)

hepatit günaydın herkese
mutlu paralı az iş olan tatlı bir gün olsun herkes için:))

canım maşallah bebişine
ne kalmış seyyalcim surda 19 gün haa :)) 10 dan sonra beraber sayıcaz unutmayın:))

biliyoru mcanım evet birlikte sayacağız ama biz gende hergün ynur ile başınızı ağrıtıyoruz çok özledik çünki çoookkkk :):):)

ayrıl rahat rahat uyu uyuyabiliyorsan son haftalarda uyku haram olur dinlemezsin birde ben erken doğarsa diye korktum insanın evde kendisini hazırlaması gerekiyor doğuma

banada öyle geliyor doktorda anne baba iri galiba iri uzun boylu olur dedi ben 163 boyundayım eşim 180 çokda iri değiliz yani doktorda ne desem diye düşünmeden söylüyor tabi ultrasonda o başka şeylere bakıyor bizimde sorulara şöyle böyle cevap veriyor bir önceki hafta erkenmi doğar diyorum yok diyor bir hafta sonra erken olur diyor

mutluyum benimde kalbim ayrılmaktan yana ama üceretsiz izin hakkım olmadığı için herkes bi akıl veriyor iyice kafam karışıyor ayrılmayı çok istiyorum ama vicdan yüklüyolar resmen sıkıştım arada kaldım rapor hakkım var biraz ama bizim doğumdan sonra yeni bi kanun çıkarmı nolur herşey muallakta :1no2:

Günaydın herkese,

Dimple özlettin kendini canım...

Seyyalcim maaşallah bebişe, kocaman olmuş, Allah nazardan saklasın...
Askerliği de bitirdiniz artık, son düzlük bu, ha gayret :)

ayrıl rahat rahat uyu uyuyabiliyorsan son haftalarda uyku haram olur dinlemezsin birde ben erken doğarsa diye korktum insanın evde kendisini hazırlaması gerekiyor doğuma

Bende de sürekli bir erken doğarsa korkusu var.
Daha hiç birşey hazır değil, burada olduğum sürece de hazırlamayamayacağım.
15 Ocak'ta 32 haftam bitiyor, napsam napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…