- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.441
canmm yaa dikkat et tabi kızceni tombikleştirecen diye hominidegırtlak gidion dimi..lmaz:..bende öyleyim biliosun bu aralar davul gişbi geziorum ..onlar saglıklı olsunda cokta tombik olmasınlar napalım biz elimizden geleni yapalımda..
günaydınnnn mart anneleri ...........
dün doktorda idik yoktuk geçmişi henüz okumadım umarım herkes iyidir...
biz tam 29 haftalık ve 1400 gr olmuşuzmaşşallah bebeğime... ama doktor tomiş bi bebk sanma bacak boyu uzun olduğu için böyle dedi :):): basketçi olacak zilli :):): )
gelelim şafağımzıa uzun zamandır ynurcuğumu göremiyorum merak etmeye başladım inşallah iyileşmiştir... çünki zaman çok az kaldı şafak 19 turkbayragiturkbayragi çorumdayız bugün.... :lepi::lepi:
bende aynı sen gibi düşündüm ama bu sefer resimli alamadım anne oluyoruz diye puantiyeliyle idare etcezjnm benim aynen valla ben de öyleyim,inanılmaz çocuksu şeyleri seviyorum,çizgi filim kahramanları olsun bir çok şirin hayvan resimleri olsun o tarz pijamalar favorimdir,şirin şeylerrrrrrrrrrrrrr
ebru bende sen gibi zor tutyorum kendimi yememek için çok yiyince tansiyonum öıkıyor çikolataya hayır diyemiyorum meyveye yöneliyorum tatlı isteğim geçsin diye o kadar yiyorum fazlada kilo almadım şimdide bebiş çok tombiş olursa nasıl normal diye düşünüyorum CADIARZUcanmm yaa dikkat et tabi kızceni tombikleştirecen diye hominidegırtlak gidion dimi..lmaz:..bende öyleyim biliosun bu aralar davul gişbi geziorum ..onlar saglıklı olsunda cokta tombik olmasınlar napalım biz elimizden geleni yapalımda..
geçmiş olsun canım sen iyileşte işi boşver senin iş nasıl yorucumumerhaba fıstıklar a.s.
benim alçım perşembe günü alındı şükür
hala şişlik ve morarıklık var ama iyiyim şükür
yarın işbaşı yapabilirim inş.
herkes iyidir umarım sizi çok özledimm
seyyalcim şafak çok azalmış maşaallah ya :lepi:
gözün aydın bebişi görmüşsün :ecrin_bebek: yüzünü gösterdimi şafakta azalmış hayırlısıyla gelsin eşingünaydınnnn mart anneleri ...........
biz tam 29 haftalık ve 1400 gr olmuşuzmaşşallah bebeğime... ama doktor tomiş bi bebk sanma bacak boyu uzun olduğu için böyle dedi :):): basketçi olacak zilli :):): )
gelelim şafağımzıa uzun zamandır ynurcuğumu göremiyorum merak etmeye başladım inşallah iyileşmiştir... çünki zaman çok az kaldı şafak 19 turkbayragiturkbayragi çorumdayız bugün.... :lepi::lepi:
canım gözün aydın...benim oğlanında bacak boyu uzun o nedenle kilo yanıltıcı olabiliyor...uzun ince bebekler olaçak bizimkiler galiba:)))))daha güzel iştesengözlerimebaksanab,sağlıklı olsunlarda kilo aldırırız onlara....
günaydın herkeslere seyyalcim bende seni sordum dün arkadaşlara dün burdaydım hoşgeldin canım maşallah bebikine artık kocaman oldular bende haftasonu doktordaydım bizimkide 1950 olmuş artık çok hızlı ilerliyor minnoşlargribi tam olarak atlatamadım canım ufak kırıntıları var sabahları hala boğazım yanıyor zor geliyorum işe gecede uyuyamıyorum zaten doğru düzgün az kaldı allah güç versin bütün annelere boşa sermemişler ayaklarımızın altına cenneti yaşadıkça daha iyi anlıyor insan :lepi: seyyalcim sendede aynı durum söz konusumu sanki günler geçmiyor gibi artık bu şafak bize kafayı yedirtecek gibi hihoyyyt hihoyyyt
merhaba fıstıklar a.s.
günaydın nur senin bebişte tombişleşmiş maşallah kaç haftalık sen nereed çalışıyorsun zorlanmıyormusun
merhaba fıstıklar a.s.
selkie Alıntı:
canım gözün aydın...benim oğlanında bacak boyu uzun o nedenle kilo yanıltıcı olabiliyor...uzun ince bebekler olaçak bizimkiler galiba:)))))daha güzel işte,sağlıklı olsunlarda kilo aldırırız onlara....
dimplehawk çok erken kalktım 1 saat kadar daha uyuyayım, yarın bunu bulamam :))
öpüyorum hepinizi
ynur Alıntı:
günaydın herkeslere seyyalcim bende seni sordum dün arkadaşlara dün burdaydım hoşgeldin canım maşallah bebikine artık kocaman oldular bende haftasonu doktordaydım bizimkide 1950 olmuş artık çok hızlı ilerliyor minnoşlar gribi tam olarak atlatamadım canım ufak kırıntıları var sabahları hala boğazım yanıyor zor geliyorum işe gecede uyuyamıyorum zaten doğru düzgün az kaldı allah güç versin bütün annelere boşa sermemişler ayaklarımızın altına cenneti yaşadıkça daha iyi anlıyor insan seyyalcim sendede aynı durum söz konusumu sanki günler geçmiyor gibi artık bu şafak bize kafayı yedirtecek gibi
mutlu03 Alıntı:
günaydın nasılsın
benimde 29 haftamda bebiş 40 cm 1000 grdı annem çok zayıf dedi 32 haftamızda 1850gr 42 cm olmuşuz 3 gün sonra gittim 2400 44 cm oldu dedi bende anlamadım ne kadar hızlı büyüyor 35de ne olur acaba o zaman kontrolüm var bizde çok uzun ve zayıf diyorduk ama çok hızlı değişiyor yada onlar tamamane tahmini 3 günde nasıl 500gr farkeder dedik dr ama farklı ultrasondu 150gr aşağı yukarı olabilir dedi o zamanda 3 günde 350gr yapıyor ben anlamadım bunu
opuyorumnanaktan günaydın opuyorumnanaktan
zemuszemusgünaydın zemuszemus
:hulya:günaydın :hulya:
nasılsınız kızlar ben oğluşun ceketini örüyorum bitince eğer güzel olursa resmini sizinlede paylaşırım
gözün aydın bebişi görmüşsün :ecrin_bebek: yüzünü gösterdimi şafakta azalmış hayırlısıyla gelsin eşin
hepatit günaydın herkese
mutlu paralı az iş olan tatlı bir gün olsun herkes için:))
canım maşallah bebişine
ne kalmış seyyalcim surda 19 gün haa :)) 10 dan sonra beraber sayıcaz unutmayın:))
ayrıl rahat rahat uyu uyuyabiliyorsan son haftalarda uyku haram olur dinlemezsin birde ben erken doğarsa diye korktum insanın evde kendisini hazırlaması gerekiyor doğumagünaydın canım biz şuan 30+4 olduk :))) bizimki biraz iri galiba boyuda uzun ama bu sefer boyunu söylemeyi unuttu doktorum bende bebişimi izlemekten sormayı unuttum zorlanmaz olurmuyum canım inliyerek geliyorum işe heryerim ağrıyor on dakika yürüyüm belim kopuyor resmen pazartesi gidip raporu yazdırıcam iki haftadaha devam edicem galiba ben ama cumaya kadar kararım değişedebilir işim çok rahat ama yinede sabah kalkmak giyinmek öldürüyor insanı bakalım pazartesiye kadar karararımı vericem kafamçokkarıştı
canım onlar ço kdeğişik şeyler aslıdna herşey doğduktan sonra belli oalcak hepsi istatistiksel ve tahmini değerler sanırım :):): bide bebek tombiş doğuyor şişi bi iniyor ufacık kalıyor bazısında da mesela dimi :):):
merhaba fıstıklar a.s.
ayrıl rahat rahat uyu uyuyabiliyorsan son haftalarda uyku haram olur dinlemezsin birde ben erken doğarsa diye korktum insanın evde kendisini hazırlaması gerekiyor doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?