- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.461
seyyalcim on dakikadan fazla ayakta duruyum benimde o zaman kıpkırmızı oluyor karnım alerji olmuş gibi bide kasılıyor bebikim resmen popoyu bi dayıyo karnımın bi yarısı dağ gibi olup kaskatı oluyo kafamçokkarıştı
canım ücretsiz izin hakkın yoksa o zmaan iyi düşün sana kalmış başkalarının söylediklerini düşünme eşinle karar ver kendini iyi hissediyorsan devam etmutluyum benimde kalbim ayrılmaktan yana ama üceretsiz izin hakkım olmadığı için herkes bi akıl veriyor iyice kafam karışıyor ayrılmayı çok istiyorum ama vicdan yüklüyolar resmen sıkıştım arada kaldım rapor hakkım var biraz ama bizim doğumdan sonra yeni bi kanun çıkarmı nolur herşey muallakta :1no2:
annenlerden yardım istersin sen şunu al de annene kayınvalidene arada sende al ne yapacaksın bizim çoğu şeyi annem hallediyor doğumdan önce çağırıp eksikleri tamamlarsınGünaydın herkese,Bende de sürekli bir erken doğarsa korkusu var.
Daha hiç birşey hazır değil, burada olduğum sürece de hazırlamayamayacağım.
15 Ocak'ta 32 haftam bitiyor, napsam napsam
seyyalcim on dakikadan fazla ayakta duruyum benimde o zaman kıpkırmızı oluyor karnım alerji olmuş gibi bide kasılıyor bebikim resmen popoyu bi dayıyo karnımın bi yarısı dağ gibi olup kaskatı oluyo kafamçokkarıştı
ayy birde dün ben çok yürüdüm frambuaz ın bebeğine hediye almaya gittim muayeneden sonra havada yağmurlu idi koşturdum bişraz eve geldiğimde göbek deliğim mosmor olmuştu hiç rahtsızlığa gelmiyo vücutlar :):):
Günaydın herkese
Seyyalciğim gözün aydın kocaman olmuş bebekin
Dimple özlendin a.s..
bosna Günaydın herkese,
Seyyalcim maaşallah bebişe, kocaman olmuş, Allah nazardan saklasın...
Askerliği de bitirdiniz artık, son düzlük bu, ha gayret :
mutlu03 Alıntı:
banada öyle geliyor doktorda anne baba iri galiba iri uzun boylu olur dedi ben 163 boyundayım eşim 180 çokda iri değiliz yani doktorda ne desem diye düşünmeden söylüyor tabi ultrasonda o başka şeylere bakıyor bizimde sorulara şöyle böyle cevap veriyor bir önceki hafta erkenmi doğar diyorum yok diyor bir hafta sonra erken olur diyor
teşekkürler teyzeleriii büyüdü darısı hepimizin başına sağlıkla kucakalrımzıda görelim inşallah...
bizde de anne 175 baba 185 ben bide sütü çok severim bol bol içiyorum onudna etkisi var sanırım ... aman uzun olsun kız çocuğu halay çeker diye korkuyordum :):): 155 büyük olan 160 küçük olan :):) )) ve acayip kilolular birde ama kzım annesine çekti manken gibi maşşalah):):):) inşalah hep öyle gider :):):
bana da oluyor ama kasılma değil de sanki bebek toparlanıp aşağıya inmiş gibi tuhaf acı da değil ağrı da değil.. senin bu kasılma dediğin şeyi anlatırmısın biraz..bbo:
canım ücretsiz izin hakkın yoksa o zmaan iyi düşün sana kalmış başkalarının söylediklerini düşünme eşinle karar ver kendini iyi hissediyorsan devam et
annenlerden yardım istersin sen şunu al de annene kayınvalidene arada sende al ne yapacaksın bizim çoğu şeyi annem hallediyor doğumdan önce çağırıp eksikleri tamamlarsın
ağırlık baskı yapıyor aşağı doğru canım fazla hareket etmemek lazım ama napalım senle ben tek maaşa kaldık tek maaş üç nüfus koşturmak kolay değil :))))) bide gaz sancısı tutarsa allahhhhh tam evlere şenlik oluyor halimiz ne zor ve meşakatli bi işmiş anne olmak allah herkese taşıma gücü ve sabır versin :Saruboceq: son ay yerimizden vinçle kalkıcaz galiba
hijyenim Alıntı:
SEYYALTANER kullanıcısından alıntı
teşekkürler teyzeleriii büyüdü darısı hepimizin başına sağlıkla kucakalrımzıda görelim inşallah...
bizde de anne 175 baba 185 ben bide sütü çok severim bol bol içiyorum onudna etkisi var sanırım ... aman uzun olsun kız çocuğu halay çeker diye korkuyordum :):): 155 büyük olan 160 küçük olan :):) )) ve acayip kilolular birde ama kzım annesine çekti manken gibi maşşalah):):):) inşalah hep öyle gider :):):
bende diyorum ki kısa olanlar halay mı çekiyor
annesinin manken kızı halaya çekmemiş meğer
günaydın nasılsın
benimde 29 haftamda bebiş 40 cm 1000 grdı annem çok zayıf dedi 32 haftamızda 1850gr 42 cm olmuşuz 3 gün sonra gittim 2400 44 cm oldu dedi bende anlamadım ne kadar hızlı büyüyor 35de ne olur acaba o zaman kontrolüm var bizde çok uzun ve zayıf diyorduk ama çok hızlı değişiyor yada onlar tamamane tahmini 3 günde nasıl 500gr farkeder dedik dr ama farklı ultrasondu 150gr aşağı yukarı olabilir dedi o zamanda 3 günde 350gr yapıyor ben anlamadım bunu
mutlu yeni fark ediyorum sen 33. haftaya girmişsin maşallah büyüğümüz sensin bakalım hayırlısıyla gerçi belli olmuyor bu işler birinci kim olucak acaba hayırlısıyla hihoyyyt
ewet hastayım ama onalaelaelaelaelaehasta olursun diye korkuyordur belki canım ..:)))))
benim tarafımda kırkı çıktıktan sonra mevlüt yapılır...pijama pek giyilmez...eşimin tarafında bebeğin ilk haftasında yapılr..pijama giyerler...oğlumda 3 aylıkken yapmıştım ben çünkü bursada oldu ançak gidebildik,giymemiştim pijama siyah takım giymiştim....bu sefer kendi evimde kendimi topladıktan sonra küçük bir mevlit yapaçağım..konu komşu arasında...o kadar...
seyyalcim bebişimize maşllah nasıl büyüyorlar diymi hayret werici...günaydınnnn mart anneleri ...........
dün doktorda idik yoktuk geçmişi henüz okumadım umarım herkes iyidir...
biz tam 29 haftalık ve 1400 gr olmuşuzmaşşallah bebeğime... ama doktor tomiş bi bebk sanma bacak boyu uzun olduğu için böyle dedi :):): basketçi olacak zilli :):): )
gelelim şafağımzıa uzun zamandır ynurcuğumu göremiyorum merak etmeye başladım inşallah iyileşmiştir... çünki zaman çok az kaldı şafak 19 turkbayragiturkbayragi çorumdayız bugün.... :lepi::lepi:
hadi geçmiş olsun gamzecim kurtuldun, şişliklerde geçer bi kaç günemerhaba fıstıklar a.s.
benim alçım perşembe günü alındı şükür
hala şişlik ve morarıklık var ama iyiyim şükür
yarın işbaşı yapabilirim inş.
herkes iyidir umarım sizi çok özledimm
seyyalcim şafak çok azalmış maşaallah ya :lepi:
günaydın nasılsın
benimde 29 haftamda bebiş 40 cm 1000 grdı annem çok zayıf dedi 32 haftamızda 1850gr 42 cm olmuşuz 3 gün sonra gittim 2400 44 cm oldu dedi bende anlamadım ne kadar hızlı büyüyor 35de ne olur acaba o zaman kontrolüm var bizde çok uzun ve zayıf diyorduk ama çok hızlı değişiyor yada onlar tamamane tahmini 3 günde nasıl 500gr farkeder dedik dr ama farklı ultrasondu 150gr aşağı yukarı olabilir dedi o zamanda 3 günde 350gr yapıyor ben anlamadım bunu
mutlucum dün sen aklıma geldin gece sana sardım kız benkaydirigubbakcemile3 ya bişi dicem bnce senin kesinlkle başka bir doktora daha görünmen gerekiyor o nasıl bir doktormuş bunca zamana kadar anlamamış çocuğun nerdeyse 1 ay büyük olduğunu ilk aylarda asıl anlaması gerekiyordu bnce başka bir uzman göze görünmen gerekiyor lütfen ihmal etme bnceeeayrıl rahat rahat uyu uyuyabiliyorsan son haftalarda uyku haram olur dinlemezsin birde ben erken doğarsa diye korktum insanın evde kendisini hazırlaması gerekiyor doğuma
banada öyle geliyor doktorda anne baba iri galiba iri uzun boylu olur dedi ben 163 boyundayım eşim 180 çokda iri değiliz yani doktorda ne desem diye düşünmeden söylüyor tabi ultrasonda o başka şeylere bakıyor bizimde sorulara şöyle böyle cevap veriyor bir önceki hafta erkenmi doğar diyorum yok diyor bir hafta sonra erken olur diyor
karnımın bi tarafı resmen kaskatı oluyor özlellikle gece tuvalete kalktığımda filan sepsert oluyor biraz dolaşıyorum oturuyorum filan rahatlıyor bebişim uykuda artık nasıl yatıyorsam kendimimi kasıyorum bilmiyorum :bbo:
niye yarışa mı girdik şimdi alalaalaa ..Hayırlısı ile sağlıklı doğumlar nasip etsin ..Bunun birinciliği 2.ciliği de mi var?
ynur o söylediğini şimdi anladım:))dayıyorlar bir yerlerini yada kafaatıyor sanki sepsert bi taraf..karnım yamuk zaten benim o zaman iyice yamuluyor:))acıtıyor da sıpa
bosna cım aynı korku ben de de var ..fırt deyip gelecek sanki .içimden hep şubatın ortasında en gec dogacak gibi geliyor gece de rüyamda gördüm yine erkenden doğmuş bit kadar sey üstünd bikaç bişey var acılmış oda ..korktum valla( sanırım hazırlıkları tamamlamam lazım artık..
günaydın nasılsın
canım geçmiş olsun dikkatli ol işyerinde de olur mu onca zaman alçıdan sonra daha hassas olur sanırım kemiğin. çok geçmiş olsun ...
şafak çok azaldı rabbime binelce şükür :lepi::lepi:
evet canım benim doktorum da öyle söyledi önde görünüyor kilosu ama aslında bacak boyundan diyor oda uzun backalrını bağdaş kurmuş oturuyordu içerde :Ç))::) daha dönmmeiş normal keyif pozisyonunda hala am daha erken tabi :):): annesine çekmiş sıpam :):): benimde bacakalrım uzundur :):): )
tatlı rüyalar şekerim hepimizin yerine uyu :):):
azaldıkça zorlanıyorum çok ilginç :):): ) heytecanlıyım sıkıntılıyım bi garibim bilmiyorum :):):):
bebişinde maşşalha çok güzel büyümüş babasına hazırlıyor kendini :):)::) bu aralr uyku sorunum yok daha iyi hissediyorum kendimi ama ya şöyle garip bişi var bende sizde devarmı bilmiyorum bebiş içerde bi yerle oynamaya başlıyor orada hareket ediyor o noktayı tekmeliyor sonra tenim kızarıyor :)::):) çok garip yaa ben okşamaya başlayınc sakinleşip gidiyor ordan benim cnaımın acısıda biraz sorn geçiyor :):):
canım onlar ço kdeğişik şeyler aslıdna herşey doğduktan sonra belli oalcak hepsi istatistiksel ve tahmini değerler sanırım :):): bide bebek tombiş doğuyor şişi bi iniyor ufacık kalıyor bazısında da mesela dimi :):):
günaydın mart kedileridelikafadulden güzel bi uyku çektik biz, babamız dün bize kızdı yine bizde onu salona koltuğa attık kızımla uyuduk koca yatak hiç ısınmadı ama gece boyu hep uyandım gidip sarılmak istedim ama tuttum kendimi o geri adım atacak bn değil... neyse gelelim sizlere
ewet hastayım ama onalaelaelaelaelae
bnde öyle kendi aramızda bi mewlüt düşünüyorum maksat okundumu okundu olsun kalabalığa tahammülüm yok zaten hele bide koğusa loğusa çekemem 40ına doğru falan yaparıs heralde
seyyalcim bebişimize maşllah nasıl büyüyorlar diymi hayret werici...
hadi geçmiş olsun gamzecim kurtuldun, şişliklerde geçer bi kaç güne
mutlucum dün sen aklıma geldin gece sana sardım kız benkaydirigubbakcemile3 ya bişi dicem bnce senin kesinlkle başka bir doktora daha görünmen gerekiyor o nasıl bir doktormuş bunca zamana kadar anlamamış çocuğun nerdeyse 1 ay büyük olduğunu ilk aylarda asıl anlaması gerekiyordu bnce başka bir uzman göze görünmen gerekiyor lütfen ihmal etme bnceee
kız hemen korkma o tarafta büzüşmüş uyuyodur yawru öle her sertliği kasılma diye hissetmeyin sırtı olur kafası olur dizi olur bebişler büzüşüp uyumayı çok sewer çünkü e yerleride daraldı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?