2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy birde dün ben çok yürüdüm frambuaz ın bebeğine hediye almaya gittim muayeneden sonra havada yağmurlu idi koşturdum bişraz eve geldiğimde göbek deliğim mosmor olmuştu hiç rahtsızlığa gelmiyo vücutlar :):):

canım ücretsiz izin hakkın yoksa o zmaan iyi düşün sana kalmış başkalarının söylediklerini düşünme eşinle karar ver kendini iyi hissediyorsan devam et
Günaydın herkese,Bende de sürekli bir erken doğarsa korkusu var.
Daha hiç birşey hazır değil, burada olduğum sürece de hazırlamayamayacağım.
15 Ocak'ta 32 haftam bitiyor, napsam napsam
annenlerden yardım istersin sen şunu al de annene kayınvalidene arada sende al ne yapacaksın bizim çoğu şeyi annem hallediyor doğumdan önce çağırıp eksikleri tamamlarsın

bana da oluyor ama kasılma değil de sanki bebek toparlanıp aşağıya inmiş gibi tuhaf acı da değil ağrı da değil.. senin bu kasılma dediğin şeyi anlatırmısın biraz..bbo:

ağırlık baskı yapıyor aşağı doğru canım fazla hareket etmemek lazım ama napalım senle ben tek maaşa kaldık tek maaş üç nüfus koşturmak kolay değil :))))) bide gaz sancısı tutarsa allahhhhh tam evlere şenlik oluyor halimiz ne zor ve meşakatli bi işmiş anne olmak allah herkese taşıma gücü ve sabır versin :Saruboceq: son ay yerimizden vinçle kalkıcaz galiba

Günaydın herkese

Seyyalciğim gözün aydın kocaman olmuş bebekin

Dimple özlendin
a.s..

bosna Günaydın herkese,

Seyyalcim maaşallah bebişe, kocaman olmuş, Allah nazardan saklasın...
Askerliği de bitirdiniz artık, son düzlük bu, ha gayret :

teşekkürler teyzeleriii büyüdü darısı hepimizin başına sağlıkla kucakalrımzıda görelim inşallah...

bizde de anne 175 baba 185 ben bide sütü çok severim bol bol içiyorum onudna etkisi var sanırım ... aman uzun olsun kız çocuğu halay çeker diye korkuyordum :):): 155 büyük olan 160 küçük olan :):) )) ve acayip kilolular birde ama kzım annesine çekti manken gibi maşşalah ):):):) inşalah hep öyle gider :):):

bende diyorum ki kısa olanlar halay mı çekiyor delikafadulden

annesinin manken kızı halaya çekmemiş meğer
:sm_cool:

bana da oluyor ama kasılma değil de sanki bebek toparlanıp aşağıya inmiş gibi tuhaf acı da değil ağrı da değil.. senin bu kasılma dediğin şeyi anlatırmısın biraz..bbo:

karnımın bi tarafı resmen kaskatı oluyor özlellikle gece tuvalete kalktığımda filan sepsert oluyor biraz dolaşıyorum oturuyorum filan rahatlıyor bebişim uykuda artık nasıl yatıyorsam kendimimi kasıyorum bilmiyorum :bbo:

Mutlucum alınacakları hallettik sayılır da, oda yatak perde, çanta falan hazır değil.
Ben her işimi erkenden yapar tamamlarım, bunda böyle olunca paniğe kapıldım galiba :)
Neyse, Allah her işin kolaylığını verir, elbet yetiştiricez.
Şu 3 gün yılbaşı tatili iyi oldu, sıkı çalışmak lazım :)

:):):):):) eşim daha görmeden dalga geçiyor telefonda ben böyle dönerken felan çıakrdığı msesleri duyunca amcama söyliyim vinçlerden birini bize ödünç vesin istersen diye :):):):)

::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy çok güldüm e doğru düzgün yazmaz isem böyle olur tabi :):)): :roflol::roflol:

Maşallah bebeğine 3 günde 550 gr almış ve 2400 kg olmuş senin bebişin tombiş olucak sanırım gerçi +- 100 gr farklılık olur demişti benim doktor sende öyle düşün ...Maşşallahhh sen Şubat ayında 3750-4000 kg arasında doğum yaparsın hayırlısı ileee

mutlu yeni fark ediyorum sen 33. haftaya girmişsin maşallah büyüğümüz sensin bakalım hayırlısıyla gerçi belli olmuyor bu işler birinci kim olucak acaba hayırlısıyla hihoyyyt

mutlu yeni fark ediyorum sen 33. haftaya girmişsin maşallah büyüğümüz sensin bakalım hayırlısıyla gerçi belli olmuyor bu işler birinci kim olucak acaba hayırlısıyla hihoyyyt

niye yarışa mı girdik şimdi alalaalaa ..Hayırlısı ile sağlıklı doğumlar nasip etsin ..Bunun birinciliği 2.ciliği de mi var?

ynur o söylediğini şimdi anladım:))dayıyorlar bir yerlerini yada kafaatıyor sanki sepsert bi taraf..karnım yamuk zaten benim o zaman iyice yamuluyor:))acıtıyor da sıpa

bosna cım aynı korku ben de de var ..fırt deyip gelecek sanki .içimden hep şubatın ortasında en gec dogacak gibi geliyor gece de rüyamda gördüm yine erkenden doğmuş bit kadar sey üstünd bikaç bişey var acılmış oda ..korktum valla( sanırım hazırlıkları tamamlamam lazım artık..

günaydın mart kedileridelikafadulden güzel bi uyku çektik biz, babamız dün bize kızdı yine bizde onu salona koltuğa attık kızımla uyuduk koca yatak hiç ısınmadı ama gece boyu hep uyandım gidip sarılmak istedim ama tuttum kendimi o geri adım atacak bn değil... neyse gelelim sizlere

ewet hastayım ama onalaelaelaelaelae
bnde öyle kendi aramızda bi mewlüt düşünüyorum maksat okundumu okundu olsun kalabalığa tahammülüm yok zaten hele bide koğusa loğusa çekemem 40ına doğru falan yaparıs heralde

seyyalcim bebişimize maşllah nasıl büyüyorlar diymi hayret werici...
hadi geçmiş olsun gamzecim kurtuldun, şişliklerde geçer bi kaç güne

mutlucum dün sen aklıma geldin gece sana sardım kız benkaydirigubbakcemile3 ya bişi dicem bnce senin kesinlkle başka bir doktora daha görünmen gerekiyor o nasıl bir doktormuş bunca zamana kadar anlamamış çocuğun nerdeyse 1 ay büyük olduğunu ilk aylarda asıl anlaması gerekiyordu bnce başka bir uzman göze görünmen gerekiyor lütfen ihmal etme bnceee

kız hemen korkma o tarafta büzüşmüş uyuyodur yawru öle her sertliği kasılma diye hissetmeyin sırtı olur kafası olur dizi olur bebişler büzüşüp uyumayı çok sewer çünkü e yerleride daraldı artık...

niye yarışa mı girdik şimdi alalaalaa ..Hayırlısı ile sağlıklı doğumlar nasip etsin ..Bunun birinciliği 2.ciliği de mi var?

yok canım öyle demek istemedim tabiki sağlıklı ve zamanında olmaları tek istediğimiz zaman daraldıkça sabırsızlık artıyor mutlu en büyüğümüzmüş o yüzden yani yanlış anlama canım allah hayırlı ve vakitli doğumlar versin :Saruboceq:

Hepatitcim benim sıpa da yapıyor öyle.
Gerçi neresini dayadığını anlamıyorum ama bir yaslanıyor, bir de kuvvetle ittiriyor ki, hem canım acıyor, hem de çok hoşuma gidiyor.
Şimdi de hoplayıp duruyor içerde, dışarıdan çok net görünüyor artık, arkadaşlar da geçtiler karşıma izliyorlar :)

Rüyalarım sürekli erken doğum üzerine bu aralar...
Ve hep ya eşime ya da anneme sataşmakla son buluyor, sizin yüzünüzden hazırlanamadım diye :)

aslında değdiğin gibi haftaları haftasına uymuyor...bazen fazla kilo alıyorlar...bende bir kere farklı ultrasonda girdim...şimdi bir gün önce kendi dr me gittim kilosunu 476 gr dedi,,ertesi gün mediçanada mustafa bey var ona gittim..4 boyutluda baktı..540 gr dedi..bundan yarım saat sonra ayrıntılı için radyolojinin ultrasonuna girdim..660 gr dendi... :))yarım saatte 120 gr almıştı benim oğlan ultrasona göre :))) ultrason yanıltıı olabiliyor..tam kilo vermiyor..çünkü ben ilk bebeğimde doğumdan önceki son ultrasonda 3300 gr di...2 gün sonra doğum yaptım oğlum 2770 gr doğdu...pek güven olmuyor ultrasona yanıltabiliyor...

benimkide bana çekmiş,,benim baçaklarım uzundur...!!! :)))

bende işte kalabalığa tamammülüm yok,istemiyorum,evde sakin bişey olaçak...en iyide bu zaten ..ilkimde büyük mevlüt yapmuıştım..çouğu kuçaktan kuçğa gezdirdiler..hiç sevmem..zaten hasta oldu ertesi gün...

bosna bebiş doğsunda yatakta yatmaz zaten hep bizim yanımızda olur çantada 1 günde halledilir
pancubenbende 4kg doğmuşum annem en kolay seni doğurdum diyor teyzemde kilolu bebek daha rahat doğuyor diyor ya bunlar benimi kandırıyor acaba delikafadulden
hasretçim ya ilk zamanlar 1 hafta önden gidiyor diyorde sonra haftasıyla uyumluydu 28 haftalara geldiğimde başka doktorda 30 haftalık gördü bizde hep önden gidiyor zannediyorduk belkide 1 hafta önden gidiyordur ben iznime 2 hafta var diye düşünürken dr dolmuş haftan dedi bende izne ayrıldım yani her iki drda büyük gördü benim doktorda prof hastane başhekimi iyi bir doktor bende devam ediyorum ona
selkiehaklısın doğunca belli olur artık ultrason tabiki tahmini çarpıp boyunu kilosunu tahmin ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…