- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.061
evet ya... ama olsun merak ediyoruz ne yapalım.. onlara normal geliyor da bizim için ilginc.. benim de ilk simdiye kadar bikaç doktor denedim istanbul da bahçelievler medical park'ta bi doktora gittim 2 kez adını vallahi unuttum şimdi bi bayandı..HEr halde onun saati uygun diye ona verdiler beni.. Ama ucretler cok yuksekti, kanı alıp testlerin yarısını yaptılar, doktorda hemen hemen geçiştirdi beni bi sonraki gidişte de sonuçların yok falan dedi kızdım biraz da bozulmuştum o kadar..aynı hastaneye daha onceden de iç hastalıklarına gitmiştim içerisi lüks bir cafe gibi.. ama ilgi yok.. bi daha gitmem diyorum ama büyük sözüme tövbeler olsun!!annemler orada 9 ay sonra ne olur bilemeyiz.. dimi?sağol cnm bende cok tezcanlıyım bide dr a o kadar çok soru sordumki adama fenalıklar bastı, ya ne kaar pimpiriklisin sen rahat ol yoksa napcaz senle 9 ay diyor kaydirigubbakcemile3
Beyzade sen kaç haftalıktın?Ben pazartesı yaptırdım doppler usg ve bÜtÜn testler muyane toplam 135 tl tuttu tÜrkıye hasatnesı ssk lıyım
Kızlar bişey sorucam ben 6+ 2 haftalık hamileyim.Bugün çok az 2 - 3 damla kahverengi akıntım oldu.Aranızda akıntısı olan var mı.Birazda ağrım var ama çok deil.Yanıt verirseniz sevinirim(
Kızlar bişey sorucam ben 6+ 2 haftalık hamileyim.Bugün çok az 2 - 3 damla kahverengi akıntım oldu.Aranızda akıntısı olan var mı.Birazda ağrım var ama çok deil.Yanıt verirseniz sevinirim(
bu ayın 17,18,19 (temmuz) unda da oldu
sonra kesildi.Ama toplasan bir günlük pedi doldurmazdı hepsi.10 gündür yoktu.Zaten progestran kullanıyorm günde 3 tane.Ama dün biraz küveti cifledim birazda üzülmüştüm dün bazı şeylere.Akşam bir damla oldu bugünde böle çok az lekelenme tarzında ama toplasan 2-3 damla eder belki.Korktum bende inş. bebişime bişey olmaz((((
canım benım 6+ 4 ken kahve akıntım oldu dr progesteron verdı yattım wc ye kalktım
bugun gectı
dr gıittigımde bırsey soylemedı dusuk tehlıkenız var dedı
o kadar
arkadasıma doktoru demıskı kahve rengı kanamadan korkma eger kese gorunduyse
kırmızı dan kork demıs
canım yat dınlen
Benim geçen perşembe kese görüldü inş. bişey olmaz yerlşeme kanaması diyecem ama 2 hafta önce olan o deilmiydi.Bir arkadaşım 3 aya kadar benim oldu diyor normal mi acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?