2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim ilk olacak allah nasip ederse ....6. haftama girdim .... İstanbuldayım - Central hospitala gidiyorum şimdilik ama doktor araştırmasıda yapıyorum.... bakalım nolcek
Haftaya salı randevüm var 2 . randevü

kızlar bende ilk randevum için Delta Hospital e gidiyorum yakın ve doktoru iyiymiş tavsiye üzerine bakalım inşallah memnun kalırım

meb kızlar benim ikinci ben türkiye hastanesine nevra hanıma gidiyorum baya bilgili bir doktor en önemlisi seni opanik yapğtırmıyo ve esprili tavsiye edrim

sağol cnm bende cok tezcanlıyım bide dr a o kadar çok soru sordumki adama fenalıklar bastı, ya ne kaar pimpiriklisin sen rahat ol yoksa napcaz senle 9 ay diyor kaydirigubbakcemile3
evet ya... ama olsun merak ediyoruz ne yapalım.. onlara normal geliyor da bizim için ilginc.. benim de ilk simdiye kadar bikaç doktor denedim istanbul da bahçelievler medical park'ta bi doktora gittim 2 kez adını vallahi unuttum şimdi bi bayandı..HEr halde onun saati uygun diye ona verdiler beni.. Ama ucretler cok yuksekti, kanı alıp testlerin yarısını yaptılar, doktorda hemen hemen geçiştirdi beni bi sonraki gidişte de sonuçların yok falan dedi kızdım biraz da bozulmuştum o kadar..aynı hastaneye daha onceden de iç hastalıklarına gitmiştim içerisi lüks bir cafe gibi.. ama ilgi yok.. bi daha gitmem diyorum ama büyük sözüme tövbeler olsun!!annemler orada 9 ay sonra ne olur bilemeyiz.. dimi?

sanırım istanbul'da biraz hengame içinde kayboluyorsun ... bi de belki hasta başına ucret alıyorlar ta bilmiyourm.. bıraktım ben burada doktor (lar) a gidiyorum simdi..

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce bostanci Central hospital'den randevü aldım. Kalp atışları ve ilk testler için
Kan testi , idrar testi ve bir test daha yapıyormuş aama telefonda fiyatları hakkında bilgi veremediler??
Sizin bilginize varmı hangi testleri talep ediyorlar ve yaklaşık ücretleri? Çünkü bunları bilmedende elimi kolumu sallayarak gidemem neticesinde....

ben ssk devlet hastanesinde kontrol oluyorum doktorumdan mennunum doktorun muaynaneside yok hatta hastaneden yetiyor tesetlerimin hepsini yaptı kan testi ve idrar testi olarak
nasipse 2 hafta sonra gidicem sanırım 3 lü testmi ne var o yapılır heralde
hastane içinde burtom var orda yapılıyor tesler ücret alınmıyor artık devlet hastaneleri güzel iyi herşeyi özele gerekirse giderimde sorun yokken çok şükür gitmemm

Kızlar bişey sorucam ben 6+ 2 haftalık hamileyim.Bugün çok az 2 - 3 damla kahverengi akıntım oldu.Aranızda akıntısı olan var mı.Birazda ağrım var ama çok deil.Yanıt verirseniz sevinirim (

Kızlar bişey sorucam ben 6+ 2 haftalık hamileyim.Bugün çok az 2 - 3 damla kahverengi akıntım oldu.Aranızda akıntısı olan var mı.Birazda ağrım var ama çok deil.Yanıt verirseniz sevinirim (

canım benim bundan 10 gün önce 10 gün kadar süren kahverengi lekelenmelerim vardı progestan içip yatıp dinlenmiştim kana dönüşmedikten sonra korkma ama devam ederse ihmal etme doktora görün...

canım aynı durumu 8 haftamda yaşadım başta az kahverengi akıntım oldu normal dediler ama 2 gün sonra çok oldu progestan içtim bi tanede iğne vuruldum bir hafta rapor verdi doktor gerçi bebeğimde sorun yoktu ama düşük tehlikeside olablir dedi doktor
ama herkeste aynı sorun olmayabilir bakarsın yoğunlaşırsa doktora gidersin hemen

bu ayın 17,18,19 (temmuz) unda da oldu
sonra kesildi.Ama toplasan bir günlük pedi doldurmazdı hepsi.10 gündür yoktu.Zaten progestran kullanıyorm günde 3 tane.Ama dün biraz küveti cifledim birazda üzülmüştüm dün bazı şeylere.Akşam bir damla oldu bugünde böle çok az lekelenme tarzında ama toplasan 2-3 damla eder belki.Korktum bende inş. bebişime bişey olmaz((((

canım temizlik işine ara ver biraz tehlikeli bu zamanlar hele bi 3 ayını doldur sonra yaparsın temzilikk
bebişin iyidir canım hem sen kendini yormasan şutarafagitti üzülmesen dahada ii olur kaydirigubbakcemile5

Haklısın canım kendimi iyi hissedince yaptım böle bir hata ama bir daha yaparmıyım hiç .Saol canım.ınş. geçer çok kafama takıyorum çünkü.

canım benım 6+ 4 ken kahve akıntım oldu dr progesteron verdı yattım wc ye kalktım
bugun gectı
dr gıittigımde bırsey soylemedı dusuk tehlıkenız var dedı
o kadar
arkadasıma doktoru demıskı kahve rengı kanamadan korkma eger kese gorunduyse
kırmızı dan kork demıs
canım yat dınlen

Benim geçen perşembe kese görüldü inş. bişey olmaz yerlşeme kanaması diyecem ama 2 hafta önce olan o deilmiydi.Bir arkadaşım 3 aya kadar benim oldu diyor normal mi acaba .

Benim geçen perşembe kese görüldü inş. bişey olmaz yerlşeme kanaması diyecem ama 2 hafta önce olan o deilmiydi.Bir arkadaşım 3 aya kadar benim oldu diyor normal mi acaba .

canım 3 ayaa kadar olabılırmıs kılacar damarlar kanıyormus bebek cok hızlı buyudugu ıçın rahımde kendını ona uydurmaya calısıyormus
ılaclarını aksatma
ayaklarının altına 3 tane yastık koy yat
anı hareket etme yataktan yavas kalk
dinlen gezınme yurume
korkmada
benım5 gun surdu bugun gectı
ama normal olan kanamsız gebelıklerde bıle 3 aya kadar dusuk tehdıdı var
dinlenerek gecıreceksın korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…