2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım bende çok az var,.ama ağdacıya gitmeyede utanıyorum:kedi: :kedi:

hımm eşimden çalayım ozamankaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

eşim bazen alışverşm merkezinde ben banyo için özel permatik alırken istersen sana bi de benimkinin aynısı bi traş köpüğü alalım diyor orda kopuyoruz gülmektenhihoyyyt

ay arkadişler,kafam karıştı,.en iyisi jiletle yapmayım,.ama şu da var, malum ağda ayda bir oluyo,.eee uzamasıda lazım,ya ağda gününü beklemezse bebikler,.napcızz,.offfffff,.çok aklıma takıyom,.galibaaabilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ben geçen gittiğimde hastaneye giderken gerekenlerin listesi vardı doktorun odasında aldım onu orda iki de permatik yazmışlar hemşireye teslim edin sizin için kullanılacak diye öyle bi durum olursa sende götürürsünnkaydirigubbakcemile3

aman ya Allah korusun ben orda onların temizlemesinden ise ölim daha iyi ya

acil durumda alınması gerekenler gibi:roflol: :roflol: :roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tarlada komşuya itiyacım var benim
iki gündür ekleyin diye mahvoldum ekleyin la beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi ben yemek yapmaya gidiyorum gelince ceeeeeeee yapın bana da sevineyim

Valla Nilüfercim kısmet işi bu...
Hazırlıksız olduğumuz bir zamanda yakalanırsak, bir defaya mahsus jilet yapar öyle gideriz artık hastaneye.
Onun çok zarar vereceğini sanmıyorum.
Ama sürekli jilet yapınca sakal gibi çıkıyorlar ve ben çok rahatsız oluyorum..

valla ağdacıya gidenleri tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum bende utanıyorum gitmeye :kedi:

Teşekkürler opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

aman ya Allah korusun ben orda onların temizlemesinden ise ölim daha iyi ya

öyle ama mecbur kalırsan büyük konuşma yinede kısss

acil durumda alınması gerekenler gibi:roflol: :roflol: :roflol:
aynen vallaaakaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tarlada komşuya itiyacım var benim
iki gündür ekleyin diye mahvoldum ekleyin la beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi ben yemek yapmaya gidiyorum gelince ceeeeeeee yapın bana da sevineyim

valla iki gündür görüyorum canımcım ama ne face ye üyeyim nede tarlam var keşke olsa seve seve komşu olurdum sanaolumunekankayizsmile

selam arkadaşlar
ben de ağda yapan ve yaptıranları tebrik ediyorum size helal olsun.....ben jilet kullanıyorum venüs cidden çok iyi diğerleri gibi değil...daha az ve daha geç uzuyor tüyler...traş köpüğü de garip geliyor düşününce ama ben onu da denedim eğer mentollü değilse ki onlar felaket yakıyor sakın denemeyin ohaoldumsmile
kullanılabilir hatta çok daha kolay ve güzel oluyor...ablamın doktoru ağdayı önermemişti keza benimki de sık sık bu şekilde temizlenmek doğuma yakın daha kolay olur sanırım...bir de bir arkadaşım doğum yaklaştığında tüyleri yeni çıkmaya başladığı için ağda yapamamıştı...doğuracağını anladığında tek seferlik tüy dökücü krem kullanıp gitmişti doktora...tek sefer kullanılabilir diyor zaten doktorlar...ben alıp ondan da bulundurmayı düşünüyorum çok acil bir durum için....

makina kullanan varmı peki arkadaşlar ben ondanda korkar oldum kasılmaları arttırıyor diye duymuştum ona bıraktım :kedi:

amin anı ,yaklaştık artık o günlere az kaldı...

sen paranoyak olmuşsun adamlar tw önünde yapamaz öle bişi ama risklerden bahsediolar

kızlar bu bebek arabası nasıl bi baksanıza fiyatıda uygun hem 3teker
Sunny baby Partner Travel Jogger SB338

anım çok güzel,ama rengini beğenmedim,ayrıa çift yönlü kullanılabiliormu?çift yönlü olması çok işini göreek..tk yön arabalarda çoçuk rüzgara maruz kalabiliyor..diğer türlü çevirdinmi arabayı korunuyor bebelk...birde 3 teker olması çok kullanışlı gelmedi bana...pek tavsiye etmiyorlar bende çok beğeniyordum bunları ama satıçılar bile önermedi neden...hem arabada çok yer kaplıyor ,hem ön teker kırıldığı zaman araba gitmiyor..dört tekerde yükü diğer 3 tekere verindçe yinede kullanılabiliyor...kji tekerlekler en çok kırılan yerleri bu bebek arabaların..3 tane araba attım ben ilkimde bu sebeble...bu dediklerimide düşün derim...
ben yaptırmayı düşünmüyorum ,bebiş daha çok hahssas olaçak kıyamam..zaten benim büyükte var daha sünnet olaçak seneye 2 sini birden yaptırırm... :))
makina kullanan varmı peki arkadaşlar ben ondanda korkar oldum kasılmaları arttırıyor diye duymuştum ona bıraktım :kedi:
ben baçaklarıma ve koltukaltıma kullanıyorum o bölgeye kullanamiyorum..zaten o kısıma tavsiye etmiyorlar...

kı8zlar bişey sorçam bide?siz açı falan yiyiyormusunuz..ben severim ve bazı yemekleri açısız yiyemem kesinlikle..aacba bebekte bu tadı alıyormudur..hani diyorlarya anne ne yerde amniyon sıvısıda o tatta alırmış,,doğrumudur acaba?

Son düzenleme:

sen ikisini birden yaptırırsın canımcım ama ben düşünüyorum şahsen
dün akşam aynı şey geldi aklıma ama pek bi bilgim yok doğrusu sadece kaan kocatepenin söylediği bebeğinizin sevmesini istediğiniz şeyleri bol tüketin bebek bu tatları bildiği için daha çok severek yer diyordu

BNM makinem war ama hiç bi zamn oraya kullanamadım işkence gibi geliyor we çok acıtıyor hiç yapamadım denedim ama yok mümkün değil ağdacıya dewam yani...

ewet bnde çok sewiorum acıyııııı we koyuyorumda yemeğe acı salça, pul biber falan bayılırım

Kujum,
Beraber mi yaptırsak, toplu sünnet indirimi alırız kaydirigubbakcemile3

Ben de okumuştum onu, benim oğlum peyniri ve havucu severse kesin kanıt olarak kullanabiliriz. Hamileliğimin başından beri çok severek ve çok fazla miktarda yedim ikisini de...

çabuk iyileşiyormuş gerçi yeni doğduğunda yapılan...hayırlısı...

hıımmmm öylemi ?öylese şayet bol et falan yemek lazım..doğunçada sevsinler :)))

birde bebeğe evdeki yemeklerde çay kaşığının uuyla tattırmak gerekiyormuşki sonra bu yemekleri daha iyi yesin...ben ilkimde öyle yapmadım ...6 aya kadar hiç bişey vermedim ev yemeklerinden falan ,,,tadtırmadım yani hiç..şimdi çok iştahsız ve yemek seçen bir çoçuğum..okulda falan çok sıkıntı yaşıyoruz...

neden olmasın canımcım son anda bi aksilik çıkmasın kimse burnunu sokmasın ben istiyorum yanii

olabilir ya dün bi yazıda sakatad yemeğin yazıyordu şimdi ben kemikli etle haşlama yapıyorum bunun onunla bi ilgisi yok dimibilmiyorumkismile

aynen,,neyse bizim bebiklerde acıyı sever... :)))
bak bu modelde ısrar edersen mutlaka yağmurluğunu da al,bakma sen bir yaşına geldi falan diye..etkiliyor mutlaka rüzgar...rüzgarda yağmurluğunu takarsın oda keser ....birde şu baston gibi kapanan bebek arabaları çok kullanışlı...az yer kaplıyor...

yok çanım sakatat iç organlara falan diyorlar..ciger işkembe,kalp falan...

bu arada kemikli et çok faydalı devam et..hatta bebeğin doğupta yemek yemeye başlayına kemik suyuna çorba yap..çok geliştiriyor çoçuğu..yerse tabi....

bu arada benim klavyem bozuk kötü kötü çıkıyor yazdıklarım...kussura bakmayın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…