- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.001
canımcım bende çok az var,.ama ağdacıya gitmeyede utanıyorum:kedi: :kedi:
hımm eşimden çalayım ozamankaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
ay arkadişler,kafam karıştı,.en iyisi jiletle yapmayım,.ama şu da var, malum ağda ayda bir oluyo,.eee uzamasıda lazım,ya ağda gününü beklemezse bebikler,.napcızz,.offfffff,.çok aklıma takıyom,.galibaaabilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben geçen gittiğimde hastaneye giderken gerekenlerin listesi vardı doktorun odasında aldım onu orda iki de permatik yazmışlar hemşireye teslim edin sizin için kullanılacak diye öyle bi durum olursa sende götürürsünnkaydirigubbakcemile3
ben geçen gittiğimde hastaneye giderken gerekenlerin listesi vardı doktorun odasında aldım onu orda iki de permatik yazmışlar hemşireye teslim edin sizin için kullanılacak diye öyle bi durum olursa sende götürürsünnkaydirigubbakcemile3
ay arkadişler,kafam karıştı,.en iyisi jiletle yapmayım,.ama şu da var, malum ağda ayda bir oluyo,.eee uzamasıda lazım,ya ağda gününü beklemezse bebikler,.napcızz,.offfffff,.çok aklıma takıyom,.galibaaabilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
valla ağdacıya gidenleri tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum bende utanıyorum gitmeye :kedi:
aman ya Allah korusun ben orda onların temizlemesinden ise ölim daha iyi ya
aynen vallaaakaydirigubbakcemile3acil durumda alınması gerekenler gibi:roflol: :roflol: :roflol:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tarlada komşuya itiyacım var benim
iki gündür ekleyin diye mahvoldum ekleyin la beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi ben yemek yapmaya gidiyorum gelince ceeeeeeee yapın bana da sevineyim
valla niye böyle oldum bilmiyorum sürekli bir korku hali.hayır bu düşüncelerle olacağı yoksada olacak.offf zamanında sağlıkla alsak bıdıkları kucağımıza.
canım güzel haberlerle gel inşaallah. erken değil bence biz konuştuk mesela.şimdilik normalde karar kıldık.Allah hayırlısını versin.
çok teşekkürler canım.
sorma canımcım yaa dediğin gibi şu 35-36 haftayı bir geçirsek.bişey olacak diye aklım çıkıyor.Allahım korusun meleklerimizi:Saruboceq:.
sen paranoyak olmuşsun adamlar tw önünde yapamaz öle bişi ama risklerden bahsediolar
kızlar bu bebek arabası nasıl bi baksanıza fiyatıda uygun hem 3teker
Sunny baby Partner Travel Jogger SB338
ben yaptırmayı düşünmüyorum ,bebiş daha çok hahssas olaçak kıyamam..zaten benim büyükte var daha sünnet olaçak seneye 2 sini birden yaptırırm... :))kıslarr dün biraz nette bakındım yenidoğan sünneti ile ilgili aklıma yattı eşimede söyledim onunda aklına yattı karışanımız olmazsa ki babaanesi tv de görünce sonra yaptırırsınız falan demişti ama biz istersek bişey demez belki yaptırırız diyoruz siz ne düşünüyorsunuz
ben baçaklarıma ve koltukaltıma kullanıyorum o bölgeye kullanamiyorum..zaten o kısıma tavsiye etmiyorlar...makina kullanan varmı peki arkadaşlar ben ondanda korkar oldum kasılmaları arttırıyor diye duymuştum ona bıraktım :kedi:
amin anı ,yaklaştık artık o günlere az kaldı..
ben yaptırmayı düşünmüyorum ,bebiş daha çok hahssas olaçak kıyamam..zaten benim büyükte var daha sünnet olaçak seneye 2 sini birden yaptırırm... :))
kı8zlar bişey sorçam bide?siz açı falan yiyiyormusunuz..ben severim ve bazı yemekleri açısız yiyemem kesinlikle..aacba bebekte bu tadı alıyormudur..hani diyorlarya anne ne yerde amniyon sıvısıda o tatta alırmış,,doğrumudur acaba?
BNM makinem war ama hiç bi zamn oraya kullanamadım işkence gibi geliyor we çok acıtıyor hiç yapamadım denedim ama yok mümkün değil ağdacıya dewam yani...makina kullanan varmı peki arkadaşlar ben ondanda korkar oldum kasılmaları arttırıyor diye duymuştum ona bıraktım :kedi:
anım çok güzel,ama rengini beğenmedim,ayrıa çift yönlü kullanılabiliormu?çift yönlü olması çok işini göreek..tk yön arabalarda çoçuk rüzgara maruz kalabiliyor..diğer türlü çevirdinmi arabayı korunuyor bebelk...birde 3 teker olması çok kullanışlı gelmedi bana...pek tavsiye etmiyorlar bende çok beğeniyordum bunları ama satıçılar bile önermedi neden...hem arabada çok yer kaplıyor ,hem ön teker kırıldığı zaman araba gitmiyor..dört tekerde yükü diğer 3 tekere verindçe yinede kullanılabiliyor...kji tekerlekler en çok kırılan yerleri bu bebek arabaların..3 tane araba attım ben ilkimde bu sebeble...bu dediklerimide düşün derim...
öylemi diosun bana da o modeller çok şık gelio ewet çift yönlüyü bnde düşündüm ama oto koltuğu warya ilk 9 ay falan otokoltuğuyla kendime doğru kullanırım sonra kış zaten bahara kafar bir yaşı doluyo sorun olurmu ki rüzgarda falan off kafam karıştı neyse acelemiz yok bakarı o zamna kadar
kı8zlar bişey sorçam bide?siz açı falan yiyiyormusunuz..ben severim ve bazı yemekleri açısız yiyemem kesinlikle..aacba bebekte bu tadı alıyormudur..hani diyorlarya anne ne yerde amniyon sıvısıda o tatta alırmış,,doğrumudur acaba?
sen ikisini birden yaptırırsın canımcım ama ben düşünüyorum şahsen
dün akşam aynı şey geldi aklıma ama pek bi bilgim yok doğrusu sadece kaan kocatepenin söylediği bebeğinizin sevmesini istediğiniz şeyleri bol tüketin bebek bu tatları bildiği için daha çok severek yer diyordu
sen ikisini birden yaptırırsın canımcım ama ben düşünüyorum şahsen
dün akşam aynı şey geldi aklıma ama pek bi bilgim yok doğrusu sadece kaan kocatepenin söylediği bebeğinizin sevmesini istediğiniz şeyleri bol tüketin bebek bu tatları bildiği için daha çok severek yer diyordu
Kujum,
Beraber mi yaptırsak, toplu sünnet indirimi alırız kaydirigubbakcemile3
Ben de okumuştum onu, benim oğlum peyniri ve havucu severse kesin kanıt olarak kullanabiliriz. Hamileliğimin başından beri çok severek ve çok fazla miktarda yedim ikisini de...
çabuk iyileşiyormuş gerçi yeni doğduğunda yapılan...hayırlısı...
hıımmmm öylemi ?öylese şayet bol et falan yemek lazım..doğunçada sevsinler :)))
birde bebeğe evdeki yemeklerde çay kaşığının uuyla tattırmak gerekiyormuşki sonra bu yemekleri daha iyi yesin...ben ilkimde öyle yapmadım ...6 aya kadar hiç bişey vermedim ev yemeklerinden falan ,,,tadtırmadım yani hiç..şimdi çok iştahsız ve yemek seçen bir çoçuğum..okulda falan çok sıkıntı yaşıyoruz...
BNM makinem war ama hiç bi zamn oraya kullanamadım işkence gibi geliyor we çok acıtıyor hiç yapamadım denedim ama yok mümkün değil ağdacıya dewam yani...
öylemi diosun bana da o modeller çok şık gelio ewet çift yönlüyü bnde düşündüm ama oto koltuğu warya ilk 9 ay falan otokoltuğuyla kendime doğru kullanırım sonra kış zaten bahara kafar bir yaşı doluyo sorun olurmu ki rüzgarda falan off kafam karıştı neyse acelemiz yok bakarı o zamna kadar
ewet bnde çok sewiorum acıyııııı we koyuyorumda yemeğe acı salça, pul biber falan bayılırım
neden olmasın canımcım son anda bi aksilik çıkmasın kimse burnunu sokmasın ben istiyorum yanii
olabilir ya dün bi yazıda sakatad yemeğin yazıyordu şimdi ben kemikli etle haşlama yapıyorum bunun onunla bi ilgisi yok dimibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?