- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.021
yok çanım sakatat iç organlara falan diyorlar..ciger işkembe,kalp falan...
bu arada kemikli et çok faydalı devam et..hatta bebeğin doğupta yemek yemeye başlayına kemik suyuna çorba yap..çok geliştiriyor çoçuğu..yerse tabi....
.ciger işkembe,kalp falan... bunları kesinlikle yiyemem zaten nefret ederimm
haftada bir kesin yapıyorum ve çok seviyorum hatta dün de yaptım
bide kıslarr ben hiç aşermedim ama bazı geceler rüyamda çeşitli şeyleri yediğimi görüyorum uyanıyorum ama normalde hiç canım çekmiyor boshayallersmile
bende aşermedim hiiiç..bulantı falandaa olmadı bende..hamile demeye bin şahit isterdi yani....şimdi şimdi mide yanmaları falan başladı...
ben o sakatatların görüntüsüne bile katlanamıyorum...
valla yaa hiç naz yapmadım şimdi kızıyorum kendime bi komşum var oda hamile pek bi nazlı kocişine ne nazlar yapıyo terliklerini giydiriyo adam gece yarısı sokağa düşüyo daha neler neler bende saf gibi hiç naz yapmadım şimdi yapsam da yemez herhalde imreniyorum kıza vallabayanssulusmile geçti gitti 7 ay bölee
Ben de yapmadım hiç öyle şeyler...
Ama bu aralar diyetin de etkisiyle canım sürekli birşeyler istiyor, iştahım inanılmaz açık.
Hatta rüyama da giriyor ama söylemiyim şimdi rüyamda gördüğüm yiyecekleri :)
Kujum hiç birşey için geç değildir, sen de ayakkabılarını falan giydirt kalan aylarda :)
Ben artık ayakkabılarımı eskisi kadar rahat giyemiyorum mesela.
Daire kapısının yanına bir puf koyduk, oturarak giyip çıkarabiliyorum.
amin anı ,yaklaştık artık o günlere az kaldı...
ben yaptırmayı düşünmüyorum ,bebiş daha çok hahssas olaçak kıyamam..zaten benim büyükte var daha sünnet olaçak seneye 2 sini birden yaptırırm... :))
ben baçaklarıma ve koltukaltıma kullanıyorum o bölgeye kullanamiyorum..zaten o kısıma tavsiye etmiyorlar...
kı8zlar bişey sorçam bide?siz açı falan yiyiyormusunuz..ben severim ve bazı yemekleri açısız yiyemem kesinlikle..aacba bebekte bu tadı alıyormudur..hani diyorlarya anne ne yerde amniyon sıvısıda o tatta alırmış,,doğrumudur acaba?
ben herşeyi yiyorum vallahi.zaten önceleride sakatat falan bunları ağzıma sürmezdim ama geri kalan herşeyi yiyorum.yarasın miniklerimize.
dün benim doktorumda bu sünnet konusuna değinmişti.o pek desteklemiyor.zaten bende düşünmedim öyle birşey.hayırlısıyla doğsunlar Allah ömür versin yaptırırız 4-5 yaşlarında.
valla yaa hiç naz yapmadım şimdi kızıyorum kendime bi komşum var oda hamile pek bi nazlı kocişine ne nazlar yapıyo terliklerini giydiriyo adam gece yarısı sokağa düşüyo daha neler neler bende saf gibi hiç naz yapmadım şimdi yapsam da yemez herhalde imreniyorum kıza vallabayanssulusmile geçti gitti 7 ay bölee
ben herşeyi yiyorum vallahi.zaten önceleride sakatat falan bunları ağzıma sürmezdim ama geri kalan herşeyi yiyorum.yarasın miniklerimize.
dün benim doktorumda bu sünnet konusuna değinmişti.o pek desteklemiyor.zaten bende düşünmedim öyle birşey.hayırlısıyla doğsunlar Allah ömür versin yaptırırız 4-5 yaşlarında.
ben bayılırım ciğer işkembe yürek kelle paça ooooffff sölimde bu akşam götrsün beni aşkımcokacimcoook.ciger işkembe,kalp falan... bunları kesinlikle yiyemem zaten nefret ederimm
haftada bir kesin yapıyorum ve çok seviyorum hatta dün de yaptım
bide kıslarr ben hiç aşermedim ama bazı geceler rüyamda çeşitli şeyleri yediğimi görüyorum uyanıyorum ama normalde hiç canım çekmiyor boshayallersmile
bende aşermedim hiiiç..bulantı falandaa olmadı bende..hamile demeye bin şahit isterdi yani....şimdi şimdi mide yanmaları falan başladı...
ben o sakatatların görüntüsüne bile katlanamıyorum...
Ben de yapmadım hiç öyle şeyler...
Ama bu aralar diyetin de etkisiyle canım sürekli birşeyler istiyor, iştahım inanılmaz açık.
Hatta rüyama da giriyor ama söylemiyim şimdi rüyamda gördüğüm yiyecekleri :)
Kujum hiç birşey için geç değildir, sen de ayakkabılarını falan giydirt kalan aylarda :)
Ben artık ayakkabılarımı eskisi kadar rahat giyemiyorum mesela.
Daire kapısının yanına bir puf koyduk, oturarak giyip çıkarabiliyorum.
neden desteklemediğini söyledimi canımcım
kızlar size bişey sormaya geldim konu da ilgimi çekti..
yeni doğan sünnetini ben de düşündüm ama eşim karşı çıktı..zaten 2-4 yaş arası odipus -elektra dönemindeler psikoljik açıdan iyi değilmiş.5yaş civarı yaparız diyor hem hatırlasın kendine güveni gelir diyor.önemlii bir konuymuş bu..erkek milleti iştekaydirigubbakcemile3
soruma geleyim .temizlik yapıyordum da çamaşır suyunu cok kullanırı ben acep zararı cok mudur kullanmayınca temiz olmamış gibi hissediyorum.siz kullanıyor musunuz..?
yeni doğan sünnetini ben de düşündüm ama eşim karşı çıktı..zaten 2-4 yaş arası odipus -elektra dönemindeler psikoljik açıdan iyi değilmiş.5yaş civarı yaparız diyor hem hatırlasın kendine güveni gelir diyor.önemlii bir konuymuş bu..erkek milleti iştekaydirigubbakcemile3
soruma geleyim .temizlik yapıyordum da çamaşır suyunu cok kullanırı ben acep zararı cok mudur kullanmayınca temiz olmamış gibi hissediyorum.siz kullanıyor musunuz..?
ne zararı olacak canım yaa bende hiç eksik etmem elimden ama o ağır kokuluları değil domestos yoğun kıwamlı kullanıyorum yerleri silerkende wiledaya domestos we fabuloso bahar kokulu süper oluyo misler giibi:lepi:
çanım sen yinede çok kullanma..normalde bile onu soluman çok zararlı..çiğerleri mahvediyormuş...
ben bayılırım ciğer işkembe yürek kelle paça ooooffff sölimde bu akşam götrsün beni aşkımcokacimcoook
ay bnde hiç aşermedim yaa ne bilim olmadı istediğim herşey zaten market ayağımın dibi alıp yiorum yada siparişle getrtiyorum hiç uyandıramadım uykudan hadi git bana şunu getir diebilmiyorumkismile kujum naz için geç değil tam wakti zaten ağırlaşıyoruz giydirsin çoraplarını falan eğilemiorum de:jeyyar:, bacaklarına masaj yaptır yatmadan önce kramp girmesin die de, sırt masajı yaptır gece uyandır dilim damağım kurudu su getir de:lepi:
ben kıyamıyorum öyle yataktan kaldırıp bişiler istemeye zaten yoruluyo cenowırım akşama kadar ayakta:asigim:
canım hiç sormadım neden karşısınız diye?o bunu söyleyince ben zaten böyle birşey düşünmüyorum dedim konu kapandı.ama birdahaki gittiğimde istersen sorayım tatlım.
yazıyı okuyun kızlar inşallah şu bakan recep akdağ bu konuda yapar bişeylerde bizde sezaryen mafyası doktorların elinden kurtuluruz inaşşalaaaahaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?