- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.041
canım ben de dediğin markayı kullanıyorum.bence de çok güzel oluyor..hatta bulaşık makinasına sıkıyorum arada bardaklar falan parlıyor:)) aklıma takıldı işte..
yok selkie solumuyorum en azından özen gösteriyorum solumamaya..
ben çokkk kullanıyorum.domestos olmadan bir temizlik düşünemiyorum.ama tabi çok fazla solumak zararlıdır heralde.
canım bende çok severim domestosu sizin kullandığınızın aynısını kullanıyorum ama az az..dikkat etmek lazım..soluma sakın...
bende koyuyorum bulaşık makinasına benim banyo tuvalet mutfağın başlıça temizlik malzemesidir....olmazsa olmaz
bu arada bebikim bir tarafa toplandı,karnım yamuldu sağa doğru :)))
Ben de yapmadım hiç öyle şeyler...
Ama bu aralar diyetin de etkisiyle canım sürekli birşeyler istiyor, iştahım inanılmaz açık.
Hatta rüyama da giriyor ama söylemiyim şimdi rüyamda gördüğüm yiyecekleri :)
Kujum hiç birşey için geç değildir, sen de ayakkabılarını falan giydirt kalan aylarda :)
Ben artık ayakkabılarımı eskisi kadar rahat giyemiyorum mesela.
Daire kapısının yanına bir puf koyduk, oturarak giyip çıkarabiliyorum.
valla bende ne ilkinde ne bunda yapmadım hiç naz,beçeremem zaten ,,ama artık yavaş yavaş çoraplarımı falan giymekte zorlanıyorum..eşim giydirmeye başlayaçak sanırım...:)))
bende yiyiyorum ama açı konusunda tereddütte kaldım,sakatat zaten yemem...hani amniyon sıvısıda açı olurmu açaba diye..yoksa bir zararı yok bebeğe...
canım bende çok severim domestosu sizin kullandığınızın aynısını kullanıyorum ama az az..dikkat etmek lazım..soluma sakın...
bende koyuyorum bulaşık makinasına benim banyo tuvalet mutfağın başlıça temizlik malzemesidir....olmazsa olmaz
bu arada bebikim bir tarafa toplandı,karnım yamuldu sağa doğru :)))
benim kocişim nerdeyse üç aydır ayakkabılarımı giydirir,banydan sonra beni o giydirirr,çoraplarıma kadar,hatta kayınvalidemlerde kaldığımız zamanalrda dışarı çıkacağımız zaman hadi gel nehir önce seni gidirim der kayınvalidem,n pek bi hoşuna gider güler,böle bi koca bulamadık biz derrrrrrrrrrrrrrrrrrbenim kocişim kanatsız melek valla
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/339720-dogum-oykum-mucizemmm.html
arkadaşlar,şunu okurmusunuz,.ne kadar kolay doğum yapmış,.süper anlatmış,.delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
arkadaşlar,şunu okurmusunuz,.ne kadar kolay doğum yapmış,.süper anlatmış,.delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
offf çok bunaldım ben artık bu işlerden arkadaşlarım yaa...
her gün daha zor geliyor çalışmak...
aklım sizde ama bakamıyorum bile...
birşey soracağım size...
magnezyum tozu benim midemi bulandırıyor galiba.
size de yapıyor mu?
şekercim Allah muhabbetinizi arttırsın nazarlardan saklasın hep böyle mutlu olun inşallahhh
birşey soracağım size...
size de yapıyor mu?
kolay gelsin canım zor biliyorum hele de dikkat gerektiren bir işse..
mg u da içemedim ben:)) hem midemi bulandırdı hem de ishal yaptı..
birşey soracağım size...
size de yapıyor mu?
Sağol Hepatitcim...
Hem de ne dikkat istiyor.
Bir de tam yılsonu şimdi, raporlamalar var...
Bugün bir rapor hazırladım, tutarlardan birini 2223 TL yerine, 223 TL yazmışım ohaoldumsmile
Müdürüm üzerinde çalışırken fark etti, ses çıkarmadı adam, biliyor zor idare ettiğimi...
Aaa evet ben de birkaç gündür hafif ishal gibiyim, onun magnezyumdan olacağı aklıma gelmedi.
Cumartesi bi sorayım bakalım doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?