2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende çok severim domestosu sizin kullandığınızın aynısını kullanıyorum ama az az..dikkat etmek lazım..soluma sakın...
bende koyuyorum bulaşık makinasına benim banyo tuvalet mutfağın başlıça temizlik malzemesidir....olmazsa olmaz

bu arada bebikim bir tarafa toplandı,karnım yamuldu sağa doğru :)))

ben çokkk kullanıyorum.domestos olmadan bir temizlik düşünemiyorum.ama tabi çok fazla solumak zararlıdır heralde.

dimi ama..

neyse daha rahat kullanırım artıkın..
selkie acıtıyormu peki. benimki bazen cok acıtıyor ..karnım zaten hep yamuk..kafasıyla ayakları aynı yerde benimkiinin ayak fetişti olcak diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3en son kontrolde yine ayaklarını yüzüne kapadı sanki yalıyo gibiydi ağzı acık..:asigim:

benim kocişim nerdeyse üç aydır ayakkabılarımı giydirir,banydan sonra beni o giydirirr,çoraplarıma kadar,hatta kayınvalidemlerde kaldığımız zamanalrda dışarı çıkacağımız zaman hadi gel nehir önce seni gidirim der kayınvalidem,n pek bi hoşuna gider güler,böle bi koca bulamadık biz derrrrrrrrrrrrrrrrrrbenim kocişim kanatsız melek valla

Alah iyiliğini versin cnm senin yakaydirigubbakcemile3koptum burda gülmekten acım yemekten amniyon suyu acı mı olur muşçatlak senihihoyyyt

makineye nasıl sıkıyorsun direk içinemi? zararı olmazmı makineye?:uhm:

şekercim Allah muhabbetinizi arttırsın nazarlardan saklasın hep böyle mutlu olun inşallahhh

offf çok bunaldım ben artık bu işlerden arkadaşlarım yaa...
her gün daha zor geliyor çalışmak...
aklım sizde ama bakamıyorum bile...

birşey soracağım size...
magnezyum tozu benim midemi bulandırıyor galiba.
size de yapıyor mu?

ay nilüü çok güzel bir hikaye ne kadar kolay doğurmuş kadın ya hikaye gibi okudum allahım hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

kolay gelsin canım zor biliyorum hele de dikkat gerektiren bir işse..
mg u da içemedim ben:)) hem midemi bulandırdı hem de ishal yaptı..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/339720-dogum-oykum-mucizemmm.html
arkadaşlar,şunu okurmusunuz,.ne kadar kolay doğum yapmış,.süper anlatmış,.delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızım ağlattın beni yaaaaaaaaa
ben de bir saat önce duş alırken,sıcak suyun altında ir sürü düşüncelere daldım,doğumum oluyormuş kızçem doğuyormuş,bebeğimi ilk gmrdüğüm anı düşlüyorum sonra odada oluyorzz,kardeşlerim bebeğe bakıp bakıp gülüyorlar annem babam kayınvalidem kayınbabam hepimiz şenlik içindeyiz ve bebeğimi hayal etmeye çalışıyorum,bunları düşlemek bile çok güsel

ben de yapmıyor hatta zevk alıyorum
taze sıkılmış portal suyu ile tükeiyorum ben

kolay gelsin canım zor biliyorum hele de dikkat gerektiren bir işse..
mg u da içemedim ben:)) hem midemi bulandırdı hem de ishal yaptı..

Sağol Hepatitcim...
Hem de ne dikkat istiyor.
Bir de tam yılsonu şimdi, raporlamalar var...
Bugün bir rapor hazırladım, tutarlardan birini 2223 TL yerine, 223 TL yazmışım ohaoldumsmile
Müdürüm üzerinde çalışırken fark etti, ses çıkarmadı adam, biliyor zor idare ettiğimi...

Aaa evet ben de birkaç gündür hafif ishal gibiyim, onun magnezyumdan olacağı aklıma gelmedi.
Cumartesi bi sorayım bakalım doktora...

doktor bana demir hapından başka ilaç vermedi valla ohaoldumsmile

kıslar valla Aallah yardım etsin çalışanlara ben evdeyken bile bazen çok zor oluyor sizi düşünemiyorum bile Rabbim kolaylık versinolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…