- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.761
ben onu geçen seneydi dr öle diyince netten çok araştırdım ve gerçekten en iyi temizliğin genital bölge için su olduğunu öğrendim
kotex kullanmayın ben denemek için aldım ondan ince olması güzel onun harici ıslanınca üstü ayrılıyo yapışkan bölümünden çok kalitesiz geldi walla en güzeli scarlettmi ne war ucuz ama bn en çok onu beğendim hem üstü pamuklu
Bosnacım biz de nasipse cumt. koçtaşa gidicez, bebişe şifonyer bakmaya..
Sizin şifonyeriniz nasıl birşey? Ne kadara aldınız ?
Bir de bana wenge rengi lazım, umarım bulabilirim orda, olmadı yapışkanlı folyoyla bile kaplamayı düşünüyorum
Ben de çok beğendim, üstteki minil çekmecelerde çok kullanışlı olur, patikler şapkalar vs. içinanladım tatlım ben bunada baktım çok güzeldi.teşekkür ederim canım beşiğimizde geldi ama odası tam bitsin yerleştireyim öyle koyacağım resimlerini.
Canım okudum orda bir kaç kişinin yazdığına göre spekulumla ölçüm yapılanlarda olmuş... Bakalım bizimki nasıl olacak?Hem bu çatı muayenesi baş parmaklamı yapılıyor?Biri öyle yazmış.Ben işaret parmağıyla ölçüyor sanıyordum doktorları...
Biberonlarınızı cammı plastik mi alıcaksınız ben cok kararsız kaldım Chicco nun bıberonundan aldım ama içim rahat değil sanki cam daha hijyenik miş gibi geliyor bana cam da alsammı acaba
Teşekkürler Meg, bende anlamadım doktorum minyonsun deyip duruyor işte, çatı muayenesini elle yaptı ama canım hiç yanmadı, benim hassas olduğumu bildiğinden dikkatli davrandı belki de, başka zaman bende yaygarayı koparanlardanım aslında ama bu sefer kasmadım kendimi sanırım, bişey hissetmedim, ilerleyen haftalarda aletle bakmak isterse o zaman yine cırlarım kesin, çok rahatsız edici bişey yaa o alet...
Sağol Selkiecim, ohh içimin yağları eridi valla, aynen devam edicem emin olabilirsin, süründürecem biraz onları...
Sağolasın Ebrucum, arada sırada yeni taktiklerde geliştireyim de devamı gelsin, yoksa 2 gün sonra bunu da unuturlar :))
Yazcım teşekkür ederim, inan çok mutluyum bende, devam edicem bu numaralara valla :))
Eylülce, teşekkürler canım, eşim çok korktu evet, şimdilik el üstündeyim bakalım ilerleyen günlerde neler olacak, ama taktiklere devam edicem yani :))
Nilüü, geçmiş olsun canım, mantar olabilir bence, kaşımamaya çalış, yoksa daha fena oluyor, o bölgeyi kuru tut, ıslak kalmasın... Ve en kısa zamanda doktoruna danış, bende olmuştum, 1 fitil ve kremle halletik olayı 3 gün sürdü sadece ama çok fenaydı..
Mutlucum, aşuren hayırlı olsun, afiyetle yiyin, benim ilk bbeğin resmi derken neyi kastettin anlamadım, İklim benim ilk bebeğim zaten, ultrason resmini mi görmek istiyorsun?
zemuszemuszemuszemuszemuszemusorkidin günlük pedleri var pamuklu olanlar ben günde iki ya da üç kere onlardan kullanıyorum aslında daha sık değştiriyorum ve çok şükür bir sıkıntım olmuyor bu araada ben ezelden beri gün de en az iki kez iç çamaşırı değiştirirm,sabah uyanır uyanmaz gece uyurken bazen de dışardan gelince bu huy beni koruyor çok şükür
hatta eşim sana don dayandıramıyorum der
ama temizliğimden de pek bi hoşlanırhihoyyyt
Simenay maşallah nazarlardan korusun yavrunu ve çok iyi yapmışsın söylemekle hemşireye intikamın büyük olmuş devam et bencede
canım doktorlar sitesindnen aldım yazıyı neden kafan akrıştı ki ? neresine ? bildiim kadarı ile analatyı mcanım...
hasret0587 kullanıcısından alıntı
kotex kullanmayın ben denemek için aldım ondan ince olması güzel onun harici ıslanınca üstü ayrılıyo yapışkan bölümünden çok kalitesiz geldi walla en güzeli scarlettmi ne war ucuz ama bn en çok onu beğendim hem üstü pamuklu
işaret parmağı ve orta parmakla...
canım cam al biberonu,en sağlıklısı
QUOTE=kuju_25;11017915]biberonda kesinlikle cam kullanın diyorlar en sağlıklısıymış bide şimdi bulaşık makinesinde yıkadığımız zaman acaba tekrar kaynatmak gerekecekmi
Merhaba biz geldik doktordan
Annesinin bebiki 1600 gram olmuş doğum pozisyonuna dönmüş her şey normal gözüküyor dedi doktorumuz...
Kasığımda bir ağrı olduğundan bahsettim nts ye bağlandık normal çıktı şükür bir de idrar tahlili verdik dün sağlık ocağındaki tahlilimizde iltihap olduğunu söylemişti hemşire...
haberler böyle İstanbul buluşması topiğimiz buluşma aktiviteleri bölümüne taşınmış link burada
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html
Neyse ben bebekimin kıyafetlerini utulemeye kalkıyorum herkese hos sohbetler kendınıse ıı bakın opuyorumnanaktan
Merhaba biz geldik doktordan
Annesinin bebiki 1600 gram olmuş doğum pozisyonuna dönmüş her şey normal gözüküyor dedi doktorumuz...
Kasığımda bir ağrı olduğundan bahsettim nts ye bağlandık normal çıktı şükür bir de idrar tahlili verdik dün sağlık ocağındaki tahlilimizde iltihap olduğunu söylemişti hemşire...
haberler böyle İstanbul buluşması topiğimiz buluşma aktiviteleri bölümüne taşınmış link burada
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?