2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben onu geçen seneydi dr öle diyince netten çok araştırdım ve gerçekten en iyi temizliğin genital bölge için su olduğunu öğrendim

Benim ablamada yıllar önce doktor kızmış sabunla temizliyorum dediğinde.Oranın ph düzeyimi ne var sanırım.O dengeyi bozarsın demiş.Sadece suyla temizleyin birde içeriye kadar parmak sokmayın temizlerken elde bile mikrop var diye kızmış.Çok doğru geldi banada.Ama doktorum tavsiye edince alıp kullandım inanki jeli.Neyse en doğrusu yine sadece su....

Katılıyorum canım kotex çok kalitesiz üst kısmı hemen ayrılıyor ve pamuklanıyor... Molpedin vardı sanırım onuda denedim o iyi bak...

Yaz'cım odan güzel olmuş canım benim olsun sen süslersin yine onları ,

Park yatağımız dün sipariş edilmişti bugün gelmiş halası aldı kızıma 30 ocakta bize gelecekler ozaman getirecekler ....

bende 5 li çekmeceli alıcam dolap şuan düşünmüyoruz bakalım hersey heran değişiyor neler olucak

Dimplecm ben bir türlü doymak bilmeyen karnımı doyurup gelene kadar Yazcım cevap vermiş sana.
Fotodaki renk ve modelin aynısından bizimki de, 100 liraya aldık.
Venge rengi de vardı biz bakarken...
İnşallah bulursun istediğin gibi birşey...

Selam kızlar nasılsınız ıstanbul bulusması ne alemde ben dıger konuyu bulamıyorum ıstanbul bulusması dıye baslayan :kedi:

Kasıntısı olan nıluferdı demı yanlıs okumadıysam canım eger ıs yerındeysen kusburnu iç iş yerınde bulunmuyorsa meyve suyu olarak al ıı gelıyor bıde soğuk su ıle yıka inş. gecer :Saruboceq:

anladım tatlım ben bunada baktım çok güzeldi.teşekkür ederim canım beşiğimizde geldi ama odası tam bitsin yerleştireyim öyle koyacağım resimlerini.
Ben de çok beğendim, üstteki minil çekmecelerde çok kullanışlı olur, patikler şapkalar vs. için
Peki wengeye uyumlu mu tonu, resimde pek anlaşılmıyor da :uhm:

Odanızın son halini sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile5

işaret parmağı ve orta parmakla...
Biberonlarınızı cammı plastik mi alıcaksınız ben cok kararsız kaldım Chicco nun bıberonundan aldım ama içim rahat değil sanki cam daha hijyenik miş gibi geliyor bana cam da alsammı acaba

canım cam al biberonu,en sağlıklısı

QUOTE=kuju_25;11017915]biberonda kesinlikle cam kullanın diyorlar en sağlıklısıymış bide şimdi bulaşık makinesinde yıkadığımız zaman acaba tekrar kaynatmak gerekecekmi [/QUOTE]

ya bulaşık makinasında yıkamayın biberonları kızlar..çizer bulaşık makinası hepten kötü olur,elde yıkayıp kaynatın,yada sterizatör alın..emzik uçları falan girmez makinaya..

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar merhabaaa zemuszemus
bu hafta izine ayrılacagım icin islerimin yogunlugundan bir turlu giremedim, ama hep aklımdasınız...
girip girip fırsat buldukca okuyorum yazdıklarınızı ama bir turlu ben yazamadımm..
ozledimm cok heepinizii opuyorumnanaktan

Merhaba biz geldik doktordan
Annesinin bebiki 1600 gram olmuş doğum pozisyonuna dönmüş her şey normal gözüküyor dedi doktorumuz...

Kasığımda bir ağrı olduğundan bahsettim nts ye bağlandık normal çıktı şükür bir de idrar tahlili verdik dün sağlık ocağındaki tahlilimizde iltihap olduğunu söylemişti hemşire...

haberler böyle ıstanbul buluşması topiğimiz buluşma aktiviteleri bölümüne taşınmış link burada

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html

canım doktorlar sitesindnen aldım yazıyı neden kafan akrıştı ki ? neresine ? bildiim kadarı ile analatyı mcanım...

Canım yanlış okumadıysam orada ücretsiz izin 1 sene, süt izni de 3 saat günde yazıyo..
benim bildiğim yıllık izin 6 ay süt izni de 1,5 saat günde, 1 yıl boyunca

ya kızlar epeydir sorucam ama hep unuttuğum bişi var:ben eminönünden alışveriş yapıcam kendime emzirme sütyeni alıcam
normalde benim göğüsler ceviz kadardır 75 beden ama şimdi kanımda çok şükür hiç çatlak yok lakin göğüslerimde ufak tefek mor çatlaklar oldu büyüdü yani biçişlerim,şimdi kaç beden alıcam bilmiyorum
hem eminönü tarzı yerde denetmelzerde denemeden nasıl alıcam bi de aldığım olmazsa çok üzülürüm

kızlar tam aksine bende kotex ten çok memnunum diğerleri ile hiç rahat değilim ........ :):): )

ya bulaşık makinasında yıkamayın biberonları kızlar..çizer bulaşık makinası hepten kötü olur,elde yıkayıp kaynatın,yada sterizatör alın..emzik uçları falan girmez makinaya..

zemuszemuszemuszemuszemuszemus[/QUOTE]

Hah tamam işte bende öyle tahmin ediyorum.Hatta kendi işaret parmağım ve orta parmağımın arasını açıp ölçtüğümde aradaki açıklığın 2 cm olduğunu fark ettim.Demekki dedim 2 cm olduğunu o iki parmağı içerde sonuna kadar açabildiklerinde anlıyorlar.Sağol canım ... :kedi:

Maaşallah minişine annesi.... Bebişler maaşallah hızlıca büyüyorlar artık .....

tatlışım hoşgeldiniz maşallahh bebişine kocaman olmuş nazar değmesinn
yarında kısmetse ben görücem paşamııboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…