- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.781
bi tarafran da evi süpürüyorum iş yaparken bile ayrılamıyorum sizdennolumunekankayizsmile
bi tarafran da evi süpürüyorum iş yaparken bile ayrılamıyorum sizdennolumunekankayizsmile
Maaşallah minişine annesi.... Bebişler maaşallah hızlıca büyüyorlar artık .....
Merhaba biz geldik doktordan
Annesinin bebiki 1600 gram olmuş doğum pozisyonuna dönmüş her şey normal gözüküyor dedi doktorumuz...
Kasığımda bir ağrı olduğundan bahsettim nts ye bağlandık normal çıktı şükür bir de idrar tahlili verdik dün sağlık ocağındaki tahlilimizde iltihap olduğunu söylemişti hemşire...
haberler böyle İstanbul buluşması topiğimiz buluşma aktiviteleri bölümüne taşınmış link burada
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html
Ay bana niye cvp vermiyonuz..
diyorumkii istanbullu anneler nerden aldınız bebek mobilya takımlarınızı ve park yataklarınızıııı
(yada cvp veren var da ben mi görmediimmm)boshayallersmile
sağol canım gerçekten çok şaşırdım bende geçen ay 750 gramdı ne çok büyümüş öylee boshayallersmile
Hoşgeldiiz Hijyenim, maşallah bebişine, herşeyin normal olmasına sevindim, gözün aydın..
kaydirigubbakcemile3 bende iki utu yapıyorum 1 buraya bakıyorum süperiz biz zemuszemus
diyorumkii istanbullu anneler nerden aldınız bebek mobilya takımlarınızı ve park yataklarınızıııı
maşallah eee artık öyle iyi olmanıza da sevindim organizatörümmm benim
marifetli anne senii maşallah
Annesinin bebiki 1600 gram olmuş doğum pozisyonuna dönmüş her şey normal gözüküyor dedi doktorumuz...
Kasığımda bir ağrı olduğundan bahsettim nts ye bağlandık normal çıktı şükür bir de idrar tahlili verdik dün sağlık ocağındaki tahlilimizde iltihap olduğunu söylemişti hemşire...
haberler böyle İstanbul buluşması topiğimiz buluşma aktiviteleri bölümüne taşınmış link burada
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html
hijyenim kullanıcısından alıntı
ya kızlar epeydir sorucam ama hep unuttuğum bişi var:ben eminönünden alışveriş yapıcam kendime emzirme sütyeni alıcam
normalde benim göğüsler ceviz kadardır 75 beden ama şimdi kanımda çok şükür hiç çatlak yok lakin göğüslerimde ufak tefek mor çatlaklar oldu büyüdü yani biçişlerim,şimdi kaç beden alıcam bilmiyorum
hem eminönü tarzı yerde denetmelzerde denemeden nasıl alıcam bi de aldığım olmazsa çok üzülürüm
Ben verdim valla...
Hijyenim sen de ne güzel haberler getirmişsin, gözün aydın...
Allah nazardan saklasın bebikini
Ayyy benim de kasıklarım çok ağrıyor kaç gündür ama sormadım doktora...
Sorsam mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?