- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.361
kızlar hepinize merhaba allah nasip ederse bende mart annesi olacağım.7+3 hamileyim.ilk doktor kontrolümüze gittik kalp atışlarımızı gördük çok şükür.ama maalesef kahverengi lekelenmem var.geçen pazartesi başladı.sonra kesilmişti.bugün yine geldi.doktorum progesten verdi.bende aksatmadan kullandım.çok endişeliyim.inşaallah bebeğime bişey olmaz.ve inşaallah hepimiz sağsağlam hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
bende çok kötüyüm kızlar ne yesem çıkarıyorum dün hele burnumdan bile çıkacaktı nerdeyse :teselli:
geçecek yapacak bir şey yok
herkes değil tabii ama hamilelerin bir çoğu yaşıyor bunu...:mymeka:
anne olmak kolay değil hakikaten daha da iyi anlıyorum -tatlicadiarzu-
ben bugün bi şey yemedim arada bir meyve yedim sadece bir kaç üzüm bir kaç incir gidip gelip yedim
ve hiç çıkarmadım :teytey:
ve kokular temiz çamaşırdan bile koku geliyor bana :roflol:
günaydın edebiyatçı
günaydın hayırlı günlerr
Günaydın arkadaşım, hayırlı olsun bebeğiniz.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... opuyorumnanaktan
günaydın canım
Günaydin hanimlar bizide araniza kabul edermisiniz ? Allah nasip ederse 8 martda bende bebisime kavusacagim carsamba günü ilk doktor randevumuz var ve ben cok sabirsizlaniyorum bebegimi görmek icin insallah hersey yolundadir Allah hamislere yavrularini saglikli bi sekilde kucaklarina almak nasip etsin, hamis olmayipda isteyenlere hayirlisiyla en kisa zamanda nasip eder insallah zemuszemus:sm_cool:
Bugün çok akıntım var benim. Açık sarı...
Sizin durumlar nedir kızlar?
Essemayit,maaşallah senin yavru kocaman olmuş...
Sağlıklı günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?