2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize merhaba allah nasip ederse bende mart annesi olacağım.7+3 hamileyim.ilk doktor kontrolümüze gittik kalp atışlarımızı gördük çok şükür.ama maalesef kahverengi lekelenmem var.geçen pazartesi başladı.sonra kesilmişti.bugün yine geldi.doktorum progesten verdi.bende aksatmadan kullandım.çok endişeliyim.inşaallah bebeğime bişey olmaz.ve inşaallah hepimiz sağsağlam hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

canım benimde ilk başlarda kahve bişeyler gelmişti..mesaiye kalmıştım yorulmuştum... dikkat et kendine dr mutlaka dinlen istrahat çok önemli demişti..
ilk 3-4 ay yormayın kendinizi allah korusun ii bakın kendinizze... bide üzülmek yok etkiliyor... parmak ucuna çıkıp bişylere uzanmakta yok... yol uzun allah kolaylık versin.

ayy hamileliğim geldi aklıma yaaa 1 sene geçti mi şimdi?

Bulantı için liman kolonyası bana iyi gelmişti bi deneyin isterseniz.. bazılarına yeşil elma kokusu da ii geliyor loş biryerde uzanmakta ....
kızlar artık kendinizi rahatlatacak yöntemler bulun ilk 3 ay 7/24 öğürdüm birşey yapmadan kendiliğinden bulantı azalmıyor....
dr un verdiği ilacı da kullanamadım korkmuştum...doğal yollarla atlatmak en iyisi..zencefil çayınıda tavsiye edenler var...

hayat tecrübe ile sabit.. ama aman dikkat het bitki çayını içmemeniz gerek...

2009 mart annesinden 2010lara tavsiye... :CüvCüv:

Son düzenleme:

sırnaşık şeysırnaşık şey alışsan ii olur banada insanlar özellikle garsonlar kokuyordu.... en azından ben onlarla yatmak zorunda değildim.kaydirigubbakcemile3. çarşaftan tiksinmen çok kötü olmuş ...

Günaydin hanimlar bizide araniza kabul edermisiniz ? Allah nasip ederse 8 martda bende bebisime kavusacagim carsamba günü ilk doktor randevumuz var ve ben cok sabirsizlaniyorum bebegimi görmek icin insallah hersey yolundadir Allah hamislere yavrularini saglikli bi sekilde kucaklarina almak nasip etsin, hamis olmayipda isteyenlere hayirlisiyla en kisa zamanda nasip eder insallah zemuszemus:sm_cool:

memnuniyetle... hoşgeldiniz ve hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…