2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım rabbime sonsuz şükürler olsun duydum kalp atışlarını:)
desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
allahın izniyle normal gebelik yaşar.sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.
hastaneye gittim ya bişey paylaşıcam sizinle bayanın teki dışardan yediği bişeyden enfeksiyon kapmış kan testinde belli olmuş doktorlar alalım falan demişler.bu kabul etmemiş.çünkü doktorlar kesin bebeğe geçti dememişler.neyse lafı uzatmıyım.sakın dışardan yemeyelim:))

teşekkür ederim arkadaşlar:) evet bende mart annesi olacağım martı sonundan yakalıyorum. umarım hepimiz için sorunsuz sağlıklı bir hamilelik dönemi olur.

yaaa kızlar akşamden beri kötuyum artık bırsey yıyemıyorum safra ıstıfra edıyorum sızınde boylemı ?
su içiyorum 5 dk sonra cıkıyor ne zormus ya

Pamukege, gözünüz aydın, Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin artık.

Tırtıl Kelebek, geçmiş olsun, dikkat et kendine. Doktora gitseydin keşke.

Biz de bugün 8 haftamızı doldurduk. Şu dört haftayı da sorunsuz geçiririz inşallah.

tırtıl kelebek çok geçmiş olsun, çok zor bi dönem olmalı. umarım hem doktorun biraz daha bu durumun hafiflemesi için bişeyler bulabilir hem de kısa zamanda bu dönemi atlatırsın.

Kızlar merhaba.Tırtıl kelbek çok geçmiş olsun...Benim de koku hassasiyetim çok kötü hiç bir şey yiyemiyorum...Arada bir böğürtü geliyor ama çıkartmıyorum..Ve tabi ki halsizlik var.Kendi kendime 3 hafta kaldı diye telkin etmeye çalışıyorum.ve tabi ki ınşallah en geç 3 haftaya kadar geçer...

bende varım bendeeeeee hepinizin müjdeli haberleri hayırlı uğurlu olsun kızlar
sağlık ve afiyet diliyorum hepimize...

her geçen gün dahada artıyo bulantı şiddetlerim offf bu ne yaaa siz nasıl geçiriyosunuz bulantınızı herhangi bişey içerekmi uzanarakmı bi formülü olan varmı kafamçokkarıştı

tırtıl kelebek çok geçmiş olsun, çok zor bi dönem olmalı. umarım hem doktorun biraz daha bu durumun hafiflemesi için bişeyler bulabilir hem de kısa zamanda bu dönemi atlatırsın.

canım sanırım gıda zehırlenmesı
kemıklerım agrıyor ısalde var
gercı methpamit bulantı hapı içtım bıraz daha ıyım
saol
edebıyatcı canım ıyı dıleklerın ıçın amın ınsallah
4. ayımıza sorunsuz gırerız

bende çok kötüyüm kızlar ne yesem çıkarıyorum dün hele burnumdan bile çıkacaktı nerdeyse :teselli:
geçecek yapacak bir şey yok
herkes değil tabii ama hamilelerin bir çoğu yaşıyor bunu...:mymeka:

anne olmak kolay değil hakikaten daha da iyi anlıyorum -tatlicadiarzu-

ben bugün bi şey yemedim arada bir meyve yedim sadece bir kaç üzüm bir kaç incir gidip gelip yedim
ve hiç çıkarmadım :teytey:

ve kokular temiz çamaşırdan bile koku geliyor bana :roflol:

kızlar allah hepinize yardım etsin... sizin bu yazdıklarınızı okudukça korkuyorum bende de başlayacak mı diye. ben daha yeni 6 hafta olucam. sizlerde ne kadarda başladı??

selam arkadaslar benim 1 oglusum (ege) var ve 2. hamileligim su an 6 hafta 1 günlük hamileyim:CüvCüv: kismetse dogum 27.mart ta.Allah olmayan herkese anne olma duygusunu ve saglikli,hayirli evlatlar kucagina almayida nasip etsin insallah..

AYYY canım senın ısın cok zor ben 1 gecede mahvoldum
allahtan benım oyle degıl
işin çokzor
eger kılokaybı basladıysa ve suda ıcemıyorsan serum verılmesı lazım gunde 3 sişe
boyle gıderse doktor hastaneye yatırıyor su meyvesuyu ıçmeye calıs
bılıyorsun su bebek ıcın cok onemlı

amın canım hosgeldın
genelde 2. gebelıkler daha zor gecıyormus demı?
arkadasımoyle dmeıstı 1. cocuk ılgı beklıyor ben yatıp uyumak ıstıyorum yemek yapamıyorum bakıyorum 1. cocugun karnı ac kıyamıyorum dıye soylerdı

kızlar allah hepinize yardım etsin... sizin bu yazdıklarınızı okudukça korkuyorum bende de başlayacak mı diye. ben daha yeni 6 hafta olucam. sizlerde ne kadarda başladı??

benım regl gectı 2 gun gecmısken ben hafif hafıf bulanıyordum
ama ıstahsızlık daha yogun bende
bıde ustune gıda zehırlenmesı
tuz bıber ektı

valla arkadasim simdilik pek birsey yok.biraz istahsizim sadece sabahlarida bazen bulanti ve kusma oluyo (neyseki hergün degil) bakalim ilerki günler ne getirecek bekliyoruz oglumda 17 aylik daha dogum olunca insallah 2 yas 1 aylik olacak biraz zor günler beni bekliyo bunuda atlaticaz allahin izniyele bir an önce ikisi birden büyüyü vercek insallah allahtan oglum öyle yaramaz bir cocuk degil zeten kardes yapma kararimizda onun etkisi büyük

tırtıl kelebekcim çok çok geçmiş olsun tekrar valla gıda zehirlenmesi cidden kötü gelmiş ya. benim 6 hafta oldu daha bişi yok insallah olmayan gruba dahil olabilirim bende.:)

skorpion bu arada hoşgeldin. güzel dilekler için sağol, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm. arkadaşlar mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar ne kadar şanslılar...
inanın çk zorrrr...hiç bir şey yiyemiyorum.herşeyy kokuyorrr...
tatile gittik hiç bir şey anlamadım sürekli yattım erken dönmek zorun da kaldık...
ne zaman gecer arkadaşlar buu...

merhaba herkese umarım hepiniz iyisinizdir.nılufersahh arkadaşım ben doktora gittim ve çok şükür keseyide bebişimide gördüm.kalp atışını dinletmedi zararlı diye ama ekranda kalp atım hareketlerini izletti.listeye eklersen sevinirim tatlım

Nerede bu Mart anneleri? Kızlaaaarrr!!!

Bugün benim regl günümdü, sanırım bu yüzden çok ağrım oldu. Çok şükür bulantım yok. Ama zaman geçmiyor. 23 ya da 29 Ağustos gibi kontrole gideceğim. Beş hafta sonra yani 11 haftalıkken gel demişti.Çok sabırsızlanıyorum. Bu arada oturup kalkarken rahmimde bir şeyler hissedebiliyorum. Bu hafta itibariyle (8 hafta) kese tenis topu büyüklüğünde, bebiş ise çilek kadar olmalıymış. Ayrıca tırnakları çıkmaya başlıyor ve dişleri dişetlerinin altında oluşmaya başlıyor.

Bir sitede "ceninin günlüğü" adlı bir bölümde bunları bebişin ağzından okuyorum. Okurken öyle duydulandım ki...

Bulantısız, sağlıklı günler diliyorum hepimize... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…