- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.381
aynen canim benimde bi haftadir cok akintim var ama normaldir sanirim :)
canım sağol sanda sağlıklı günler
senin yavru kocaman olmuş demişsin hafta olarakmı demek istedin
ben resim koymadımda ondan şaşırdım hayatım
seninde akıntın varmış koyu ollmadıkça korkma normalmiş
corde
senle aynı haftadayız 2 martmı senin doğum tarihinde
neden bana kimse cvp vermiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Regl dönemiyle ilgili olabilir mi acaba?
Evet canım hafta olarak. Hayırlısıyla 11 i bir geçsem ben de. Bu arada daha önce sordum mu bilmiyorum ama hangi hastaneye gidiyorsun?
herkeslere GÜNAYDINLARR:lepi:güzel bi hafta geçirmeniz temennisiyle arkadaşlar.:lepi:bu arada yeni gelen hamilelerimizde var sanırım.hoşgelmişsiniz,a.s.bilgilerinizi yazarsanız eklerim listeye.:1hug:
canım geçicek haftalar doğurucaz inş.
şevket yılmaz a gidiyorum canım doktorumun muaynanesi bile yok ilgileniyo ama sağolsun sen nereye gidiosun canım
642 günlükken bebeğimi görür ve de kalp atışlarını duyar mıyım,hem mart anneleri buraya diyorsunuz hem de eski grup gelen yenilerle ilgilenmiyosunuz,eğer yeni kişileri istemiyorsanız biz grubumuzu yaptık daha da kimse gelmesin diyin bence
642 günlükken bebeğimi görür ve de kalp atışlarını duyar mıyım,hem mart anneleri buraya diyorsunuz hem de eski grup gelen yenilerle ilgilenmiyosunuz,eğer yeni kişileri istemiyorsanız biz grubumuzu yaptık daha da kimse gelmesin diyin bence
Böyle bir şeyi kimse söylemedi ki, sonuçta burada kimse kimseyi tanımıyor.
Ben 6+5'te hem kalp atışlarını gördüm hem de dinledim. Vajinal usg ile.
İnşallah sen de görebilirsin arkadaşım.
Bu arada bazı arkadaşlar 8 hafta öncesi kalp atışlarını dinlemek bebek için tehlikeli demiş. Ne gibi tehlikeleri var, bilen var mı?
Murat Arslan'ı bilirsin belki, iki kez muayenehanesine gittim, bu ay sonunda da Medical'de yine Murat Bey'le devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?