2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merak etmeyın arkadaŞlar bı kere oluyıo vajınal usg artık doĞuma yaklaŞtıĞın zamn abakıyolar Çatıya falan bakmak ıÇın o zmanan kadar rahatsınız yanı tecrÜbe konuŞtu:)

Arkadaşlar sizde 6. haftanızda 2kg aldınız mı?
şu mide bulantısı başlasamı aceba belki az yerim
:1rolleyes:

8. haftada 1,5 kilo vermiş durumdayım.
zaten 51 kiloydum, kaldı 49 :)
aman başlamasın bulantın, dayanılır gibi değil.
son 2-3 gündür su bile içemiyorum artık...

8. haftada 1,5 kilo vermiş durumdayım.
zaten 51 kiloydum, kaldı 49 :)
aman başlamasın bulantın, dayanılır gibi değil.
son 2-3 gündür su bile içemiyorum artık...
Amanin :) dikkat et baya zayifmissin Bosnacım...
ben 60Kg idim 62yi gördüm şimdi 61deyim dikkat ediyorum çünkü bence şimdiden çok kg almak gereksiz alacaksam bebişe yarayacağı zaman almak istiyorum. Halbuki hamur işi yada abur cubur yemiorum...Sadece işten geç geldiğim için geç yiyip yatıyorum sanırım ondan oluyor :))

benim 5.30 da bitiyor mesaim. 6.30 gibi evde oluyorum.
senin zormuş gerçekten canım...
yol uzun sürüyor mu peki?
Valla özel sektördeyim ben textil firmasında yurtdışı satış pazarlama dept. 6,30da çıkıyorum en erken 7,15de evde oluyorum ... Sabah 8,30 da iş başı yapıyorum aslında hamilelikten dolayı konuşacağım 1,5saat erken çıkabilirim belki...

çok iyi olur tabi erken çıkabilsen, hem yemek saatlerin de düzene girer.
uzunmuş mesai süreniz, bizim 8-17:30.
ben de özel sektördeyim, inşaat malzemeleri firmasında lojistikteyim.
pek memnun değiller hamileliğimden :)
bir de ilk doğum yapan ben olacağım şirkette, bakalım neler göreceğiz :)

Valla ben daha söylemedim 2-3 hafta sonra söylemeyi düşünüyorum özel sektör olduğu için ne olacak hiç bilmiyorum devlet dairelerindeki gibi aynı haklara sahip olacakmıyız onu merak ediyorum...
Mesela 4aylık doğum izni süresince başka yerde çalışan bir arkadaşıma her ay düzenli maaşını ödemeye devam etmiş şirketi burada nasıl olacak, doğum iznini dolu dolu kullanabilecekmiyim.. aceba onu merak ediyorum.

ne kadar küstah doktorlar var doktor oldukları için ukalalıkla saçma sapan şeylerle ikna etmeye çalışıyorlar hastalarını şuan hangi süreçtesin ki canım (kaç haftalık) bebek için zararlı olacak diye kalp atışlarını dinletmedi ?? ben 6 haftalık vajinal ultrasonda ve riskli gebelik olduğu halde bebişimin pıtpıtlarını duydum....kusura bakma tatlım kendimi tutamıyorum böyle doktorları duyunca çok sinirleniyorum....bu arada hangi şehirdesin ve hangi hastane dr???

canım ıs kanununda bu hakların var hak verılmez alınır sen talep edeceksın ısverenın kendı cıkarlarını gzoetıp senın hakkınolanı sana vermeye bılır ama sen hakalrını ıstevermezse ıs hukuku bu konuda çok acık mahkeme ıle ıstedıgını alabılırsın hatta bunu sevda edınen bırcok hukukcu var ucretsız ıs mahkemelerının avukatlıgını yapıyorlar

yanlıs hatırlamıyorsam
toplam 16 hafta ıznın var ıstersen 8 haftasını dogumdan once 8 haftasını dogumdan sonra bu surelerde ucretın ısveren tarafından ödenecek
istersende 16 haftanı dogumdan sonra kullanabılırsın yıne ucretını alacaksın
bu arada hiçbir kadın gebelık sebebı ıle ısıne son verılemez işveren kötü niyet tazminatı ödemek zorunda kalır
kızlar uyanık olun hakkınızı yedırmeyın gerekkırse sendıkalara sıkayette bulunursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…