- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.321
bencede çok kötü,ama mecbur olunca,doktora hayır diyemiyo insan..bana ilk gittiğimde kese yamuk olabilir dedi,ödüm patladı,bide vajinal bakalım,bu durumda hemen baktırdım,.:bbo:ALLAHA şükür alttan bakınca normal dedialttan ultrason çok kötü ya inş. hiç gerek kalmaz
Arkadaşlar sizde 6. haftanızda 2kg aldınız mı?
şu mide bulantısı başlasamı aceba belki az yerim :1rolleyes:
Arkadaşlar sizde 6. haftanızda 2kg aldınız mı?
şu mide bulantısı başlasamı aceba belki az yerim :1rolleyes:
Amanin :) dikkat et baya zayifmissin Bosnacım...8. haftada 1,5 kilo vermiş durumdayım.
zaten 51 kiloydum, kaldı 49 :)
aman başlamasın bulantın, dayanılır gibi değil.
son 2-3 gündür su bile içemiyorum artık...
Hoşçakal benim mesaim 6,30da bitiyo ne şanslısın :)inan mide bulantısını tercih etmezdin canımm çok fenaa
kızlar heğinizi öpüyorum benim mesaim bitti güzel bir hafta sonu dilerim byyy a.s. :lepi:
Hoşçakal benim mesaim 6,30da bitiyo ne şanslısın :)
Valla özel sektördeyim ben textil firmasında yurtdışı satış pazarlama dept. 6,30da çıkıyorum en erken 7,15de evde oluyorum ... Sabah 8,30 da iş başı yapıyorum aslında hamilelikten dolayı konuşacağım 1,5saat erken çıkabilirim belki...benim 5.30 da bitiyor mesaim. 6.30 gibi evde oluyorum.
senin zormuş gerçekten canım...
yol uzun sürüyor mu peki?
Herkese Merhaba....
size maceralarımızdan bahsedeyim...
bu sabah 2 . kontrolüm için doktorumuza gittik.
Aslında bizi 2 hafta sonrasına çağırmıştı ama biz dayanamadyıp 10 gün sonra gittik. Kalp atışlarını dinlemeyi bekliyorduk.. vajinal muayene yapıldıve doktor dediki söylediğimden erken geldiğiniz için size kalp atışlarını dinletemem ama durumuna bakabiliriz
Ekrandan kalp kıpırtısını gösterdi... sadece sesini dinleyemedik erken zamanda gittiğimiz için bu süreçte kalp atışlarını dinlemesi bebek için zararlı olurmuş.. Bizden yaklaşık 19 tane test istedi (kan+idrar) hepsini yaptırdık. Sonuçlarını alıp tekrar doktora gideceğiz. Aceba benmi acele ediyorum 6 haftalık bebüşüm kalp atışını duymayı ümid ediyordum ama duyamadık. Ayrıca vajinal muayenenin umuyorum keseye zararı yoktur....
merhaba arkadaşlar. mart anneleri bende size katılabilir miyim? :)
Valla ben daha söylemedim 2-3 hafta sonra söylemeyi düşünüyorum özel sektör olduğu için ne olacak hiç bilmiyorum devlet dairelerindeki gibi aynı haklara sahip olacakmıyız onu merak ediyorum...
Mesela 4aylık doğum izni süresince başka yerde çalışan bir arkadaşıma her ay düzenli maaşını ödemeye devam etmiş şirketi burada nasıl olacak, doğum iznini dolu dolu kullanabilecekmiyim.. aceba onu merak ediyorum.
merhaba arkadaşlar. mart anneleri bende size katılabilir miyim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?