- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.441
Merhaba canım banada doktor zararlı kalp atışlarını bu zamanda dinleyemeyiz dedi 1 hafta sonraya çağırdı çok entresan herkes böyle birşey yok diyor.merhaba herkese umarım hepiniz iyisinizdir.nılufersahh arkadaşım ben doktora gittim ve çok şükür keseyide bebişimide gördüm.kalp atışını dinletmedi zararlı diye ama ekranda kalp atım hareketlerini izletti.listeye eklersen sevinirim tatlım
kızlar felaket b şekilde jarnım şişiyor gaz ve kabızlık sorunum var yardım edinnn bir şişiyo karnım sanki 5 aylık hamile gibi oluyom
birde göbişleri çıkan varmı aarnızda
kızlar felaket b şekilde jarnım şişiyor gaz ve kabızlık sorunum var yardım edinnn bir şişiyo karnım sanki 5 aylık hamile gibi oluyom
birde göbişleri çıkan varmı aarnızda
Nilsucum, eğer geç döllenme olmamışsa hem görürsün hemde kalp atımlarını duyarsın canım, bu kişiye göre değişiyor, sakin olmaya çalış sende göreceksin ve pıt pıtları duyacaksın emin ol..
büyük ihtimal duyabilirsin,ama duyamasanda endişe etme,7-8 inci haftalarda dahi duyulabiliyo,.:ecrin_bebek:
Kızzzlar bende çok şiştimmm patlicak gibiyim 6.haftada pantolonlarım olmuyor :kedi:naptın sen bu bağırsak şişmesine bende yapayım yaa çok rahatsız oluyomm
ay ne kayısılar yiyorum ama banamısın demiyo bağırsaklar neden şişerki zaten bende reflü ve gastrit var şimdi ilaçlarıoda kullanamıyorum ya njapğıcam biklmiyorumm yaaa
canım bendede var gastirit reflu mahvoluyorum ne yesem taş gibi oluyom gazdan karnım oluyo 5 aylık gibi sabah dümdüzz
bende de gastrit var. belki reflü de olmuştur bilmiyorum :)
bulantı, kazınma, yanma ve şişkinlik hiç geömiyor nerdeyse...
doktorlarınıza sordunuz mu napmak lazım diye?
E napıca kızla rbu İŞİ Şİmdİ yaa zaten aklım İkİlİ testlere takılkıyo bİ daha sefere İkİlİ testlerİmİzİ yapvcaklar
evet canım,şu anki aşama ikili test,.ve çok önemli,ALLAH KORUSUN,kötü anormallikleri söylüyo doktor,.dua edelim kimsenin başına gelmesin.:Saruboceq: :Saruboceq:
Kısslar 2 li test ne zaman yapılıyor? 8. haftadan sonramı?kızlar bizim ikili test haftaya yapılacak inanılmaz stresliyim dua edin bizim içinde :ecrin_bebek:
Kısslar 2 li test ne zaman yapılıyor? 8. haftadan sonramı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?