2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Off nebilim valla öyle dedi bende birşey demedim uzamasın konu diye..
ben şimdi 7. haftama girdim...istanbuldayız, bostancı central hospitale 2. gidişim
ben şöyle düşünüyorum 5 haftalıkken gittim 2 haftasonra çağırdıya beklemeden 10.gün gittiğim için muhtemelen yaptı artık gıcıklıkmı desem??? yada ukelalık yaptı..
Çok üsüldük şimdi buhafta gidices büyük ihtimalle

kızlar felaket b şekilde jarnım şişiyor gaz ve kabızlık sorunum var yardım edinnn bir şişiyo karnım sanki 5 aylık hamile gibi oluyom
birde göbişleri çıkan varmı aarnızda

Merhaba canım banada doktor zararlı kalp atışlarını bu zamanda dinleyemeyiz dedi 1 hafta sonraya çağırdı çok entresan herkes böyle birşey yok diyor.
Sen neredesin hangi hastane yada doktora gidiyorsun?

kızlar felaket b şekilde jarnım şişiyor gaz ve kabızlık sorunum var yardım edinnn bir şişiyo karnım sanki 5 aylık hamile gibi oluyom

bağırsakların şişiyor o zaman senin canım..Benimde sabah hiçbişeyim yok ama akşam 5 ten sonra karnım kocaman...millet soruyodu kaç aylıksın diyodum 3 aylık karnın ne kadar çok çıkmış falan oluyolardı ve sinir oluyodum..doktora dediğimde bağırsakların şişiyor normal dedi..günde 5 tane kayısı yemeyi ihmal etme bide..

Bizde sizin gibiydik:) göbekler genelde 3.aydan sonra yavaş yavaş çıkıyor ama 5.aydan sonra fırlıyor...
Bu arada siz siz olun sakın karnınız kaşındığı zaman kaşımayın...acayip derecede çatlak oluşumuna yol açıyor...

Ben gece gaz sancısıyla uyanıyorum arkaaşım. Göbek zaten avr ben de ama bebişinki değil. Rahmimin üstünde bir şeyler hissediyorum ama. Yani eşim öyle fdiyor.

Sabah kalkar kalkmaz koca bir bardak ılık su içiyorum, ardında suda beklettiğim 3 kuru kayısı. Mutlaka çorba içiyorum, gaz yapan yiyeceklerden de uzak duruyorum. Geçen hafta çok kötüydüm bu hafta daha iyiyim.

ay ne kayısılar yiyorum ama banamısın demiyo bağırsaklar neden şişerki zaten bende reflü ve gastrit var şimdi ilaçlarıoda kullanamıyorum ya njapğıcam biklmiyorumm yaaa

inşallah cnm geç olsun güç olmasın derler ya o hesap ama işte günler geçmiyo valla asır gibi geliyo

ay ne kayısılar yiyorum ama banamısın demiyo bağırsaklar neden şişerki zaten bende reflü ve gastrit var şimdi ilaçlarıoda kullanamıyorum ya njapğıcam biklmiyorumm yaaa

canım bendede var gastirit reflu mahvoluyorum ne yesem taş gibi oluyom gazdan karnım oluyo 5 aylık gibi sabah dümdüzz

canım bendede var gastirit reflu mahvoluyorum ne yesem taş gibi oluyom gazdan karnım oluyo 5 aylık gibi sabah dümdüzz

bende de gastrit var. belki reflü de olmuştur bilmiyorum :)
bulantı, kazınma, yanma ve şişkinlik hiç geömiyor nerdeyse...
doktorlarınıza sordunuz mu napmak lazım diye?

bende de gastrit var. belki reflü de olmuştur bilmiyorum :)
bulantı, kazınma, yanma ve şişkinlik hiç geömiyor nerdeyse...
doktorlarınıza sordunuz mu napmak lazım diye?

canım sormadım doktora ama gazlı içeçekler kuru fasulye yeşil mercimek baharat acı
yağlı şeyler yememek lazım gastiritle reflu için kızartma türü şeylerde yememe,z gerek

E napıca kızla rbu İŞİ Şİmdİ yaa zaten aklım İkİlİ testlere takılkıyo bİ daha sefere İkİlİ testlerİmİzİ yapvcaklar

evet canım,şu anki aşama ikili test,.ve çok önemli,ALLAH KORUSUN,kötü anormallikleri söylüyo doktor,.dua edelim kimsenin başına gelmesin.:Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar merhaba, bu mide ağrısı reflü geçen hafta beni de mahvetti.Ben yemekten sonra hemen uzanır vaziyete geçiyordum bu çok yanlışmış.Yemekten 2 saat sonra uzanmak gerekiyormuş.Birde 2 yastıkla yatmak gerekiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…